|
|
#5251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bizuteria jak najbardziej pasuje, mysle ze nie bedzie sie klocic z Twoja "kreacja" I masz racje- bolerko do tego w kolorze czekolady z satyny. W takim zestawie na pewno bedziesz wygladac oryginalnie
Edytowane przez izabelka Czas edycji: 2008-07-10 o 12:19 Powód: smile |
|
|
|
|
#5252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bizuteria jak najbardziej pasuje, mysle ze nie bedzie sie klocic z Twoja "kreacja" I masz racje- bolerko do tego w kolorze czekolady z satyny. W takim zestawie na pewno bedziesz wygladac oryginalnie
|
|
|
|
|
#5253 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????
ja w sobotę wybieram się na wesele. Moja sukienka może nie jest typowo na ślub i aż tak elegancka, ale nie chciałam też takiej, która potem wisiałaby w szafie. Do sukienki mam peep toe białe. Nie wiem co z biżuterią
a może w ogole nie zakładać?
|
#5254 |
|
Raczkowanie
|
Izabelka Dzieki Sliczne za odpowiedz
|
|
|
|
#5255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mierzyłam sukienkę już chyba z tysiąc razy dzisiaj i chyba ją oddam do sklepu
Jednak to nie jest to!Dziękuje ślicznie za Wasze wypowiedzi kochane jesteście, niezależnie czy pozytywnie czy negatywnie się wypowiedziałyście-liczę sie z Waszym zdaniem ![]() Pochwalę się nowym nabytkiem jak znajdę oczywiście
|
#5256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5257 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kobietki! Ja też oczywiście z problemem weselnym. Mam dwie sukienki na dwa dni wesela i obie są czarne i obie trochę za kolano. W sumie mam 20 lat wiec chyba nie muszę stroić się w potężne balowe kiece. Ale męczy mnie trochę, że obie są czarne. Jaki kolor dodatków do tego mogę dołożyć?
Jedna kiecka jest w stylu lat 60tych. Bez ramiączek dopasowana 'na klacie' jak gorset a od tali w dół jest z prawie pełnego koła. A druga kiecka jest prosta na cieniutkich ramiączkach. I co z tymi dodatkami?! Help!
|
|
|
|
#5258 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy na wesele mogę założyć do tej sukienki te buty???
DSC05078.jpg DSC05077.jpg DSC05076.jpg A tak na marginesie, czy do ciemnej sukienki wypada w lato założyć ciemniejsze rajstopy? Na przykład lekki odcień grafitu? |
|
|
|
#5259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do czarnego pasuje każdy kolor, mogą być żółte, zielone, czerwone dodatki. Proponuję jakiś ciepły kolor aby trochę ten strój ożywić. Cytat:
w lecie proponuję jasne rajstopy, bo ciemna sukienka+ciemne rajstopy to zbyt ponury zestaw jak na tę porę roku... |
||
|
|
|
#5261 |
|
Raczkowanie
|
byleby sie cycki trzymaly... bo jak takie podciaganie sukienk co chwile to moze popsuc zabawe
|
|
|
|
#5262 |
|
Wtajemniczenie
|
kilka wątków przedtem radziłam się was na temat spódniczki na ślub , jednak postanowiłam kupic sukienkę (ta turkusowa) z początku miała to byc sukienka taka zwykła materiałowa ale ta strasznie mi sie spodobała ( w rzeczywistości aż tak sie nie świeci), na wcześniejsze wesele miałam czerwoną , i teraz się zastanawiam nad bolerkiem i jakie by pasowało bo nie wiem co kupic w razie gdyby była brzydka pogoda oczywiście do tej turkusowej do czerwonej było w komplecie
|
|
#5263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#5264 |
|
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki!
Pracuję na ślubach od 3 lat, a od 22 mieszkam ze stylistką Temat ślubów jest u mnie na porzadku dziennym, ponieważ mamy takiż salon. Jeśli mogę Wam coś podpowiedzieć to na wesele nie powinno się ubierać w kolory biały, ecru, oraz, jesli Panna Młoda idzie np w rózu to ten kolor powinien być także zarezerwowany wyłącznie dla niej. Spotkam się też czasem z sytuacją gdzie któraś z dziewczyn ubiera swoją suknię slubną "bo nie jest biała" czyli np. w szampanową balową suknię. To jest niedopuszczalne. Nikt mi nie powie, że ma tylko jedną sukienkę w domu - akurat swoją ślubną. Sukienka na wesele - jako gość - nie powinna być wyzywająca. Oczywiście wszelkie dekolty i rozporki są dopuszczalne, ale wszystko z rozwagą. Raczej zrezygnujcie z kostiumów typu typ i spodnie- niezależnie jakby były eleganckie to nadal są spodnie. Jesli macie jakieś pytania to służę radą. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#5265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec co byś proponowała ubrać na ślub świadkowej???Moze jakieś fotki z propozycjami?
|
|
#5266 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny w prawie identycznej sukience ide na wesele - ramiączka są od stanika a nie od sukienki
![]() nie wiem jakie dobrać do niej kolczyki coś długiego czy raczej np. duże koła? dodam, że włosy mam lekko za ramiona i chyba będę je chciała lekko pokręcićedit: a doradzicie mi moze jeszcze coś na szyje? chodzi mi o taki drobiazg który odwróci uwagę od szerokich i na dodatek umięśnionych ramion :/ podobno powinno się nakładać naszyjnik układający się w trójkąt albo coś długiego - co o tym myślicie? Edytowane przez fifiorek Czas edycji: 2008-07-17 o 19:47 |
|
|
|
#5267 |
|
Przyczajenie
|
czesć wam!
idę na wesele 23 sierpnia wiec mam jeszcze czas ale już zaczynam szukać czegos na wesele bo nielubie kupowac w ostatniej chwili ![]() wiec czytałam tutaj zgrubsza wątki i stwierdziłam że może pójde w białych spodniach a do tego luźną kolorową tunikę dodam jeszcze że mam 14 lat ale wyglądam na 16:P jak myślicie fajnie by to wyglądało? bardzo prosze was o pomoc z góry dzieki
|
|
|
|
#5268 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co myslicie o takiej sukience na wesele dla swiadkowej?
|
|
|
|
#5269 |
|
Przyczajenie
|
super jest ta sukienka!
ale mi się by podobała jak by była beżowa ale jeśli ci się podoba turkusowy to śmiało idź w tej sukience na wesele
|
|
|
|
#5270 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy taki zestawik jest odpowiedni. Fiolet i zlote dodatki dlugie kolczyki i cos na reke. Dzieki
|
|
|
|
#5271 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie podoba ta Turkusowa sukieneczka sliczna jest
|
|
|
|
#5272 |
|
Raczkowanie
|
Gaga ja mysle ze nadaje sie na swiadkowa jest piekna i elegancka z dobrymi dodatkami bedzie jeszcze lepiej
|
|
|
|
#5273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna
|
|
|
#5274 |
|
Przyczajenie
|
ta fioletowa sukienka jest super o co dodatków to dobry wybór fioletowy pasuje do złotego
|
|
|
|
#5275 |
|
Zadomowienie
|
Moja kumpela miała dokładnie taką szytą na wesele gdzie świadkowała i wyglądała ślicznie
Nawet gdzieś tu się szwędają jej zdjęcia...http://www.wizaz.pl/forum/showthread...210312&page=11
|
|
#5276 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5277 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, tylko znalazlam ja na Allegro i sadzac poo dokladnych wymiarach bedzie za mala
pozostaje szycie... ale moze cos w sklepach znajde jutro |
|
|
|
#5278 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej pasuje!I nie żaden beżowy kolor(wszystkie takie odcienie są zarezerwowane dla Młodej), ponieważ jako świadek będzie zazwyczaj w towarzystwie Panny Młodej uważam że jak najbardziej taki żywy turkusowy kolor będzie super wyglądać!
Cytat:
Może takie srebrne dodatki+buty fioletowe, torebka fiolet z jakimiś innym kolorkami(myślę że z torebką możesz zaszaleć )Lub w wersji z czarnymi dodatkami. Są to tylko przykładowe dodatki oczywiście
|
|
#5279 |
|
Raczkowanie
|
Madziulka piekne te bransoletki cos jeszcze pokombinuje i zalacze w jakim zestawie lepiej
Jeszcze raz dzieki |
|
|
|
#5280 |
|
Przyczajenie
|
Wiecie z tymi czarnymi dodatkami do fioletowej sukienki to macie racje że pasują
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

Bizuteria jak najbardziej pasuje, mysle ze nie bedzie sie klocic z Twoja "kreacja"
I masz racje- bolerko do tego w kolorze czekolady z satyny. W takim zestawie na pewno bedziesz wygladac oryginalnie 
a może w ogole nie zakładać?

coś długiego czy raczej np. duże koła? dodam, że włosy mam lekko za ramiona i chyba będę je chciała lekko pokręcić