![]() |
#5281 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE????????
a dziewczyny co z dodatkami do mojej kiecki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5282 |
Rozeznanie
|
*djadkjgu* - moze długa prostą sukienkę, odcinana pod biustem, cos a'la epoka napoleonska, tylko pominac bufkowate rekawki i kokarde z tyłu tylko zrobic prosta sukienke na ramiaczkach lub dekolt w serek (albo to i to), waska z rozcieciem na nodze albo lekko rozszerzana jak lubisz, do tego obcasy, moze szal na ramiona i gotowe. miałam cos tego typu na swojej studniowce, jak chcesz wkleje zdecia. do długich sukienek dobrze tez miec krotkie bolerko - sporo wydłuza,
*fifiorek* - skoro bedziesz miec włosy luzno tylko pokrecone to mysle ze kolczyki byle nie koła tylko np. zwisajace, do tego na szyje jakis łancuszek z efektowną zawieszka (cyrkonie, albo cos błyszczacego) w kształcie litery v albo okragly pod szyja i od tego pionowy wiosior w dół, bransoletka, moze opaska lub delikatna wsuwka do włosów i gotowe...byle nie przesadzic z iloscia bizuterii, zwsze liepiej mnie niz wiecej ![]() *karolinaa* turkusowa kiecka super, oprocz bizuterii nic bym nie dodawała, ale jak mowisz pogoda moze byc zmienna, turkusowa kiecka ma podwyzszony stan wiec nie kazdy zakiet bedzie pasował, predzej bolerko - białe, kremowe albo w turkusie tylko w ciemniejszym odcieniu, moze byc uniwersalny czarny, te kolory (oprocz turkusu)beda tez pasowac do czerwonej sukienki ![]() ale najbardzie tobym poleciła jakies zwiewny szal na ramiona, mozna tanio kupic kawałek materiału (szyfon, żorzeta itp polecam nie swiecace tkaniny) w sklepie z tkaninami i do kazdej sukienki miec pasujacy kolor, albo i kilka kolorów. Do turkusowej bym dała ciemniejszy turkus, biały lub szary, mozna do takiego szalu doszyc gdzieniegdzie jakies kamyczki lub cekinki zeby sie ładnie swiatło odbijało, mozna tez 2 kolory zszyc razem i miec inne prawa i lewa strone, lub z tasiemki naszyc paseczki i miec szal w paseczki...taki szal mozna na jesien załozyc do zakietu, w lato jako pareo a jak sie znudzi to zarzucic na stół na biały obrus i mamy tło do romantycznej kolacji ![]() Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2008-07-21 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#5283 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() ![]() Linki : http://www.bankfotek.pl/view/106007 http://www.bankfotek.pl/view/106009 http://www.bankfotek.pl/view/106010 http://www.bankfotek.pl/view/106011 |
![]() ![]() |
![]() |
#5284 |
Zakorzenienie
|
kupilam sukienke
![]() Taka fioletowa, skromna ale jednak ma cos w sobie. Jest bardzo elegancka wg mnie i swietnie pasuje dla swiadka ![]() (po kliknieciu na zjecie dostepnych jest kilka zdjec) http://www.saltandpepper.pl/sklep/De...3204,prod.html Kiedys moze zamieszcze zjecie na mnie ![]() Dodatki srebrne - srebrne buty i kopertowka, dokladnie taka bransoletka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1216449316 9 rzedowa i do tego beda jeszcze kolia i kolczyki w tym stylu ![]() Madziulko_ nie wiesz skad te kolczyki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1216449316 Famino wg mnie bedzie pasowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5285 |
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie: w październiku wybieram się na ślub przyjaciółki. Sukienki na razie nie szukam, bo teraz same takie letnie, kwieciste, na ramiączkach albo bez.
Przyjaciółka ma suknię koloru toffi-zastanawiam się czy w takim razie wypada mi iść na wesele w czymś bardzo jasnym-w białym lub ecru??? |
![]() ![]() |
![]() |
#5286 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Co sądzicie o tej sukience?
nie!!!
#5287 |
Przyczajenie
|
hej
![]() w końcu kupiłam sobie sukienke a do tego bolerko i naszyjnik jeszcze muszę kupić kolczyki i buty a torebke już mam więc co myślicie o tej sukiene i tym bolerku bo ja do tego bolerka nie jestem przekonana ale dla mnie jest ok strój a jak wam się podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
#5288 |
Zakorzenienie
|
Mi sukienbka sie kompeltniei nie podoba nei lubei wzorow pantery no i te zakonczenie na dole. Ale wazne ze ci sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#5289 |
Rozeznanie
|
Gaga87 - myślę ze bedzie ok, srebro swietnie pasuje do fioletu, a bransoletki to ci zazdroszcze
![]() Fanema - super kiecka, sama w sobie jest strojna przez wzór kwiatowy, wiec delikatna bizuteria - proponuje delikatne srebro, kwiat albo inny akcent czerwony lub czarny we włosach, butki i torebka - czarne, czerwone lub srebro i bedzie pięknie Hanjah - ja bym była ostrozna, uwazam ze jezeli wybierzesz krem lub ecri to tylko jako krótka kreacja, moze najlepiej i najbezpieczniej zapytac przyjaciółke co ona na to??? Natalsa - sukieneczka z bolerkiem wyglądają w porzadku, a skoro w porzadku to ok. Mam na mysli ze jezeli cos nie pasuje do czegos to od razu cos nie gra i zgrzyta, nawet nie wiemy co, po prostu nie pasi. oko ludzkie raczej wychwytuje wszelkie niedopasowania niz na odwrót ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5290 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, _agatka za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5291 |
BAN stały
|
Natalsa - Sukieneczka za bardzo mi sie nei podoba,ale bolerko jest boskie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5292 |
Raczkowanie
|
Kochane dziewczynki, poradżcie mi co mam włożyć na wesele ;/ Ide na wesele w tą sobote i mam kłopot z wyborem sukienki. Zaczne od tego że jestem bardzo szczuplutką i wysoką dziewczyną... I nie wiem jaką sukienkę założyć, krótką tzn. do kolan czy długą z gorsetem? Na poprawiny planuje założyć białe spodnie i czarny błyszczący gorsecik. Przedstawiam Wam 2 krótkie sukienki, 1 brązowo-złota z marszczeniem na brzuchu. 2 czarna z błyszczącymi drobinkami... Którą radziłybyście założyć? Jakie dodatki i buciki? Z góry dziękuje za pomoc i rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5293 |
Wtajemniczenie
|
a ja w niedziele kupiłam coś na drugi dzień weselicha
najpierw jedną kieckę w orsayu a w drugim znalazłam jeszcze inną - skutek taki że mam je obie w domu i nie potrafie się zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5294 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ależ oczywiście że wiem, przecież sama dodawałam te zdjęcia ![]() ![]() Cytat:
Jest tyle innych pięknych, żywych kolorów, więc dlaczego nie odróżniać się od Młodej, to jej dzień niech korzysta wyróżniając się ![]()
![]() |
#5295 |
Przyczajenie
|
nie jestem tez do niej przekonana ale chyba moge iść w tej sukience nie wyśmieją nie?
![]() dzieki dziewczyny za szczeroć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz podac linka do kolczykow? sa sliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A linka nie dam, bo nie mam ![]()
![]() |
#5298 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki pomóżcie mi bo naprade jestem w kropce ;/ Pasuje któraś z tych sukienek na wesele? Bądźcie szczere... Jak coś to którą wybrać?
A oto zdjęcia sukieneczek na mnie... Doradźcie... Pliss...
http://s5.suwaczek.com/200408263635.png http://s3.suwaczek.com/201108061032.png http://s5.suwaczek.com/20130622570213.png Edytowane przez mgielka1988 Czas edycji: 2008-07-23 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#5299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5300 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
idę na ślub we wrześniu, a tak się składa że kupiłam ostatnio białe buciki, przy zakupie myślałam, że jak kupie jakąś sukienkę taką elegancko - letnią to akurat te buty będą na to wesele pasowac do sukienki, ale od soboty wiem że będę świadkiem, w związku z czym sukienke będę musiała miec zdecydowanie bardziej elegantszą, i tu pojawia się problem, ponieważ te buty wtedy juz chyba nie będą pasowa do bardziej eleganckiej sukienki:/ jak myślicie??? jak macie propozycje eleganckiej sukienki dla świadka i do tego najlepiej żeby pasowały biale buty i bardzo prosze o fotki, chociaż za bardzo tego nie widże, ale może wy macie jakieś pomysły.... |
![]() ![]() |
![]() |
#5301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5302 |
Zakorzenienie
|
To mój strój na najbliższe wesele:
#5303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5304 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5305 |
Wtajemniczenie
|
Fajna sukienka. Jak będziesz miała foto na sobie, to koniecznie umieść bo jestem bardzo ciekawa jak wygląda na kimś
![]()
#5306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyś ubrała sukienkę całą w kolorze białym to byłby to wielki nietakt, ale sukienka z elementami białego jest ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie osobiscie w tej trzeciej wygladasz zdecydowanie lepiej, ładniej na Tobie lezy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie sie zgadzam z baja_86. Sukienka jak najbardziej pasuje dla swiadkowej jest sliczna i elegancka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.