![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Re: jaka sukienka przy wzroście 176 cm na studniówkę?
hej! Widze że nia ja jedna sama botykam się z tym problemem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
Oj to mamy dośc daleko od siebie Ja jestem ze Śląskiego a konkretnie z Rybnika. Ja upatrzyłam sobie te sukienke i chciałambym podobna kupić ale cos mi się zdaje że takiej w żadnym sklepie nie spotkam. nie mam pojęcia co to za materiał spróbuuje się dowiedziec narazie papa
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zadomowienie
|
Sukienka
Pomyślałam sobie, że uszyję sobie sukienkę, na studniowkę oczywiście-a jakże. Wiem, ze ten temat pojawia się teraz bardzo często, może jesteście już nim kompletnie znudzone, ale załaczam fajowskie zdjęcia, może Wam tez się przydadzą. A prosze tylko o wypowiedź, która najbardziej się Wam podoba i która wg.Was najbardziej nadaje się na studniówkę. Aha, mam jeszcze opcję-spódnica +gorset(który bym szyła).
P>S fot.3.-oczywiście złagodzona wersja; fot.4,5,6.gorset, |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
Re: Sukienka
n a3.zdjęciu to chodzi oczywiście o SJP(w beżowej)
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o mnie to ta 3 jest nawet,nawet ale reszta jest okropna!!!!Nawet nie wyobrażam sobie żebym miała w czymś takim iść.Aha jeszcze jedno powinnaś zauważyć,że każda z tych sukienek ma strasznie dużo odkrytego albo dekoltu albo praktycznie całych nóg co moim zadaniem kompletnie się nie nadaje na tego typy imprezę a tak wogle jak w tym chodzić,cały czas byś musiała uważać przy schylaniu
![]() Radzę wybrać coś bardziej dopasowanego.Nie rozumiem też jednego dlaczego wklejacie zdjęcia gwiazd-pamiętajcie stroje znanych piosenkarek czy aktorek są tylko po to by wzbudzać sensacje i kontrowersję(w większości przypadkach) Ula zastanów się jaka sukienka by najbardziej do ciebie pasowała i taką uszyj,nie zawsze to co nam się podoba będzie nam pasować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie pierwsza, ale nie wiem czy jest odpowiednia na studniowke. Wyglada na niewygodna do tanca np
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
według mnie najpiękniejsza jest pierwsza propozycja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ja tez stawiam na pierwsza!!! Jest poprostu cudna!!! Moja sukienka studniowkowa miała więcej odkrytego, a wszystkim sie podobala , nawet nauczycielki pamietajace czasy studniowki mojej mamy po sudniowce mowily mi, ze wygladalam najladniej z calej szkoly
![]() ![]() ![]()
#580 |
Zakorzenienie
|
aga01 napisał(a):
> Ja tez stawiam na pierwsza!!! Jest poprostu cudna!!! Moja sukienka studniowkowa miała więcej odkrytego, a wszystkim sie podobala , nawet nauczycielki pamietajace czasy studniowki mojej mamy po sudniowce mowily mi, ze wygladalam najladniej z calej szkoly ![]() ![]() ![]() Wyslij do ktorejs z Wizazanek, dziewczyny wiele razy ofiarowaly pomniejszenie zdjecia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
Chyba powinnam sie trochę obronić
![]() Wasze wypowiedzi były mi bardzo potrzebne, bo własnie problem w tym, że na studniówkę zdecydowałam się iść dopiero kilka dni temu-własnie nie chciało mi się kombinować z sukienką Możliwe, że ta pierwsza-która z resztą wg mnie nie odkrywa wiele, się ie nadaje. Ja nie wiem, jakie się nadają. Chciałabym mieć sukienkę, którą założe jeszcze kiedyś, a nie tylko jeden raz. Tańczyć za wiele na pewno nie będę. Drobciu- ja zaznaczyłam że w pozostałych chodzi mi o samą górę. Nie wiem, wg mnie-w porównaniu z sukienkami moich koleżanek ta górna część nie jest ZA bardzo odkryta... Oczywiście, każdy ma prawo do swojego zdania i dzięki za wypowiedx, bo sie przynajmniej zastanowię. Dlaczego kreacje gwiazd? Hmmm, przeszłam się po sklepach i nic mi się tam nie podoba- wszystko na jedno kopyto, w ciemnych kolorach, posypane brokatem. A to sa sukienki, które mi się podobaja. Z resztą, nr 4 to projekt Ellie Saab-projektanta, tak dl aścisłości. Nie wiem, czemy by 1. miała nie pasować, ja własnie nad nią sie zastanawiam, oim zdaniem moglabym jej jeszcze kiedyś użyć. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Mnie zachwyciła sukienka nr 1, cudowna. Wcale nie uważam, że nie nadaje się na studniówkę, na mojej rok temu były o wiele odwazniejsze kreacje i nikt sie nie bulwersował. Tylko nie szyj takiej długiej, bo nie da sie tańczyć. Jak dla mnie gorsety to nuda. Pozdrawiam!
#583 |
Raczkowanie
|
Ależ Ula ja wogle jej nie zauważyłam i sie jej za bardzo nie przyglądałam-faktycznie masz rację ta się nadaje
![]() ![]() Aha i jeszcze jedno doskonale cię rozumiem bo też mam studniówkę w styczniu i wiem co to znaczy robić zakup sukienki w naszych,polskich sklepach.Kompletnie nic nie ma,wszystkie sukienki takie same jakby je jedna krawcowa dla wszystkich sklepów szyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Rozeznanie
|
![]() >Z resztą, nr 4 to projekt Ellie Saab-projektanta Mnie na jego sukienkę bardziej wygląda nr 3 nie 4 ![]() Według mnie ta właśnie kreacja (trzecia) jest najpiękniejsza, po prostu urzekająca. Niestety obawiam się, że na studniówkę nie bardzo się nadaje ![]() ![]() ![]() Ostatnia różowa "baletówka" jest według mnie po prostu... okropna. A dokładnie dół, bo gorset ładny ![]() Pierwsza suknia też jest bardzo ładna i spośród Twoich propozycji, moim zdaniem, najbardziej pasuje na bal jakim jest studniówka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Udało mi sie zmniejszyć , wyciać ale sie wstydzę, bo jak teraz na to patrzę to wyglądałam jak siódme nieszczęście , a tej kiecki już nigdy nie założę... Szyta była na miarę razem z materiałem wyniosła mnie ok 100 zł
![]() ![]()
Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia: - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina... - A warzywo? - pyta kelner. - On? To samo co ja. ![]() Edytowane przez aga01 Czas edycji: 2006-08-04 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
okrutnica jakaś... |
jeśli zdecydujesz się na pierwszą,to zostaw taki skromny dekolt,nie pogłębiaj go.Ozdobą tej sukienki jest połysk,to on ma przyciągać uwagę,głęboki dekolt wszystko by zepsuł-wóczas sukienka w ogóle nie nadawałaby się na studniówkę,byłaby zbyt wyzywająca.Jesli Ci zależy na głębszym,to ewentualnie po studnówce możesz ją przerobić na inne okazje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
Nowe sukienki studniówkowe :)))))))))))
Załączam nowe zdjęcia sukienek, może się przydadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Re: Nowe sukienki studniówkowe :)))))))))))
Wszystkie są ładne, ale 1, 2, i 3 najbardziej mi sie podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
ciąg dalszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
Najbardziej podoba mi się ta ostatni - czarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
To mają być sukienki na studniówkę??? Dla mnie to ślubne raczej, dla panien młodych lub świadkowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Przyczajenie
|
a czy ktoś powiedział że sukienka musi być identyczna fasonem i kolorem???? Tu chodzi o aspiracje... kolor zawsze można zmienić, a jesli chodzi o fason to dużo sie może przydac, można łaczyć, odejmować.. itd. itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
okrutnica jakaś... |
Boże...za moich czasów
![]() Życzę udanych studniówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Przyczajenie
|
Dziękuję! ;-(((
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Re: Dziękuję! ;-(((
Aniu,nie denerwuj się tak
![]() ![]()
#597 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie zdecydować!
HEY!Mam problem,niedługo studniowka i trzeba zdecydować się w końcu na jakąś kiecke!Tymczasem mi podoba się kilka!Prosze,doradżcie mi którą wybrać!!!Liczę na Waszą pomoc.
Mam 1,60 ,jasną karnacje i ciemne włosy. Ps.Czy te sukienki nie są zbyt skromne??BO z tego co wiem panuje moda na balowe kiecki.Nie chce wygladać jak kopciuszek. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
Re: Pomóżcie zdecydować!
Sukienki które wkleiłaś są bardzo ładne ! Nie sugeruj sie moda na balowe kreacje. Zbyt strojne suknie krępują ruchy w tańcu i odbieraja młodym dziewczynom ich naturalny urok. Bardzo podoba mi się sukienka nr. 1. i nr. 2. Zwlaszcza nr. 1 - dziewczęca i urocza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
ja tez mam w tym roku studniówkę i muszę ci powiedzieć, ze obecnie moda studniówkowa typu gorsety i rozkloszowana spódnica wypadają, przynajmniej w moim otoczeniu. ja stawiam na prostą elegance i jednocześnie na sukieneczki nr.1 i 2.pozdrawiam i zycze miłej zabawy
![]()
#600 |
Przyczajenie
|
Wybierz sukienke nr 2 lub 3
![]() ![]() aliice_ napisał(a): |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.