![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Re: JAK WAM SIE PODOBAM? MOJA KREACJA NA STUDNIÓWKE... :)
patentu nie mam ale slyszalam kiedys ze gwiazdy sobie przyklejaja góre taskma klejaca, ta dwustronna. ale czy to dziala???
napewno dobrze wypadniesz! pozdrawiam
#752 |
Raczkowanie
|
Oj, mam nadzieje ze to zart z tasma klejaca
![]() Kup sobie koniecznie trzy rzeczy: 1)stanik bez ramiaczek, ktory ma wewnatrz "lamowke" ze slikonu, ktory lekko "przylepia sie" do skory i trzyma biust tam gdzie powinien byc (koniecznie gladki). 2)Ramiaczka w kolorze sukni (ew.czarne), moge sie zalozyc ze po 6 godzinach przytrzymywania reka stanika bedziesz miala dosc i postawisz na wygode- po takim czasie i tak bedziesz juz obfotografowana i obejrzana przez wszystkich ![]() 3)Majtki obciskajace lub najlepiej rajstopy z tzw "brzuchem"-sa calkiem wygodne, a satyna ma niestety to do sibie ze widac w niej kazda niedoskonalosc, zwlaszcza, jak zjesz cos na studniowce, wypijesz piwko, to mozesz czuc sie niekomfortowo z lekko wystajacym brzuszkiem ![]() A tak poza tym sukienka jest SUPER!!! Wszyscy padna-bylam na 4 studniowkach w swym dlugim zyciu i najczesciej kazdy jest obrany w to samo(czern...), tak aby sie nie wyrozniac nie robic zlego wrazenia na nauczycielach itd ![]() Dolaczam sie do glosow bedacych za rozpuszczonymi wloskami, tak bedzie nowoszesnie i na luzie ![]() ![]() Jak juz sie tak rozgadalam to dodam cos o bizuterii: sadze ze najlepiej by do tego wygladaly "diamenty" lub perly, ale tylko w wersji na reke (w duzych ilosciach, tzn np.5 sznurkow perelek) i w uszach (dlugie wiszace kolczyki) a darowalabym sobie szyje, poniewaz ta rozyczka robi za jej ozdobe i majac wszystko w uszach, rekach itd moglabys wygladac jak sroczka w negatywnym tego slowa znaczeniu ![]() ![]() ![]()
#753 |
Zakorzenienie
|
Jak wygladają rajstopy z tzw. "brzuchem"? Z jakiej masz firmy i ile kosztują? Jak masz fotkę, to wrzuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Kosztuja niewiele wiecej od normalnych rajsop dobrej jakosci, sa produkowane przez wiekszsc firm, typu Glamour itd, w kazdym sklepie z rajstopami ekspedientka powinna wiedziec o co chodzi
![]() ![]()
#755 |
Rozeznanie
|
Nie podoba mi się odcięcie materiału za linia pepka.
Poszerza Cie to. Może dłuższa sunkia, by to wrazenie złagodziła, nie wiem sama... Koniecznie zaopatrz się tak jak ktos radził w rajstopki specjalistyczne, aby zminimalizowac brzuszek ![]() Poza tym piekna buzia, włoski, sliczny materiał i kolor. Bardzo dziewczęcy. Pozdrawiam i miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że zdjęcia źle Cię pokazują
![]() ![]() Sukienka jest ładna. Rzeczywiście możesz zaopatrzyć się w sugerowane rajstopy.
#757 |
Raczkowanie
|
dziekuje za wszystkie rady, bardzo przydatne, a czy takie biustonosze sa w wersji nie uszczytwnianej? bo ja juz nie chce powiekszac biustku a przewaznie wszystkie sa sztywne i w dodatku z gabeczkami!
ramiaczka sobie kupie i naloze jak juz bedzie zabawa bardziej rozluzniona ![]() najbradziej to sie martwie o brzuch i piersi, zdaje sobie sprawe ze ten kroj nie jest dla mnie zbyt dobry ale sukienka jest taka sliczna moim zdaniem i nie moglam sie oprzec. sukienke kupilam w gorzowie, w sklepie DanHen, kosztowała 220 zł a marynareczka 160zł. jescze mam pytanie czy te rajstopki z brzuchem beda sie odznaczac pod sukienka???? |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Ślicznie wyglądasz w tej sukience
![]() ![]() Włoski lekko pokręciłabym na końcach w takie delikatne fale albo potraktowała prostownicą i nabłyszczaczem jakimś, żeby było widać, że coś z nimi robiłaś. Ze spinki zrezygnowałabym, bo kwiatek + koraliczki na szyi + spinka to chyba byłoby za dużo. Co do bielizny, to może taki gorsecik usztywniony z fiszbinami - trzymałby biust na swoim miejscu ![]() Twoja obecna opalenizna ma bardzo fajny odcień, więc lepiej nie przesadzaj z solarium. A makijaż proponuję taki: |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Przyczajenie
|
Kreacja jest ok, ladnie Ci w rozowym...Buciki fajne, sama ma podobne! :P Ale co do makijazu..hmm...no nie jest za ciekawy...rozowe usta sa super, ale oczy...chyba powinnas cos zmienic...no i puder...wyglada troszke nienaturalnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
slicznie bedziesz wygladala w kreconych wloskach...ale uwazam, ze ten kolczyk w nosie wcale nie dodaje Ci urody...nie obraz sie, taka jest moja opinia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna sukienka
![]() Przede wszystkim orginalna ![]() Co do fryzury - ja na takie okazje preferuję proste upięcia, żadne wymyślne koki, zero tapirowania - najczęściej jest to ciekawie upięty kucyk, a i tak często okazuje się, że mam najorginalniejszą fryzurę ![]() Ale myśle, że rozpuszczone włoski też będa ok ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Wtajemniczenie
|
Do Damagdy
damagda napisał(a):
> 1)stanik bez ramiaczek, ktory ma wewnatrz "lamowke" ze slikonu, ktory lekko "przylepia sie" do skory i trzyma biust tam gdzie powinien byc (koniecznie gladki). A gdzie mozna dostać taki staniczek - bo nie spotkałam się z takim wynalazkiem, a "zwykły" stanik z odpinanymi ramiączkami i brak stanika - to w moim przypadku dwa braki stanika ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
lucille napisał(a):
> Co do fryzury - ja na takie okazje preferuję proste upięcia, żadne wymyślne koki, zero tapirowania - najczęściej jest to ciekawie upięty kucyk, a i tak często okazuje się, że mam najorginalniejszą fryzurę ![]() > Ale myśle, że rozpuszczone włoski też będa ok ![]() > Zgadzam się co do fryzury z Lucille - i mam do niej samej pytanko: masz może fotki siebie w "ciekawie upiętym kucyku" ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
lacara czytaj uwazniej bo napisalam ze wyjme kolczyk z nosa, to byla tylko taka proba mała, a co do makijazu to nie byl to taki w jakim bym wystapila, prosilam wlasnie o sugestie co do makijazu
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
izucha napisał(a):
> Zgadzam się co do fryzury z Lucille - i mam do niej samej pytanko: masz może fotki siebie w "ciekawie upiętym kucyku" ? ![]() ![]() ![]() Niestety na moich zdjęciach niewiele widać ![]() ![]() A i ja nieprzejmuję się tym, że mi nie wychodzi identycznie w końcu o tym wiem tylko ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Przyczajenie
|
Doradzcie czy ta kreacja jest odpowiednia na studniowke??
Dolaczam 2 fotki.Mam pytanie.Zawsze lubie wygladac inaczej niz wiekszosc, czy ta kreacja nie jest zaskromna??Z gory dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam maturzystki....
#767 |
Zakorzenienie
|
Re: Doradzcie czy ta kreacja jest odpowiednia na studniowke??
Ja założyłabym do tej sukienki bolerko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłam to o co mi chodziło i dołączam
![]() Mam nadzieję, że chociaż trochę Ci to pomoże - miłego układania, czesania i wiązania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Wtajemniczenie
|
I moja fryzura studniówkowa - tylko na mnie wyglądała "troszkę" inaczej
![]() Echhhhh, kiedy to było.....:westchnienie: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem swietnie. Im skromniej tym bardziej elegancko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Podzielam zdanie Kakusi. Sukienka jest ładna, ale lepiej będzie ,jeśli przykryjesz ramiona. Nie obraź się, ale masz trochę pełniejsze ramionka i przez to trochę efekt tej sukienki niknie. Ale moze jakiś szal albo bolerko? Aha i na studniówkę odradzałabym tego typu klapki...
#772 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
to był ukochany mężczyzna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Re: Do Damagdy
Z tymi lamówkami silikonowymi wewnątrz staników to radzę uważać, bo potrafią odparzać delikatną skórę (wiem to z autopsji), szczególnie na imprezach, na których się sporo szaleje i bywa gorąco.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Rozeznanie
|
Sukienka bardzo ładna i na pewno nie powinnaś zamartwiać się jej skromnością
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Przyczajenie
|
Co do moich butow to oczywiscie ze nie te (a wygodne sa bardzo, 2 wesela przetanczylam w nich).Kolia jest z prawdziwych kamieni i mysle ze ona nadaje charakter tej kreacji.Poszukuje takiej samej sukienki jak ta tylko dlugiej ale niestety nie moge w Polsce znalezdz bo ta tez nie jest kupiona w Polsce,przywiozlam sobie ja ze Stanow takze jest niepowtarzalna).Na ramiona pewnie szal w ksztalcie trojkata.
#777 |
Rozeznanie
|
Lucille świetne fryzurki wkleiłaś. Dawaj jeszcze, no dobra- ślicznie proszę o więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Rajstopy z brzuszkiem polagaja na tym, aby sie nie odznaczaly spod sukienka
![]() A co do stanika ze slikonem, to ja mam wlasnie nieusztywniany, ale kupilam go w wawie wiec to ci chyba nie pomoze ![]() Gorset stanowczo odradzam- gorset jest ok na rozbierana randke, ale pod sukienka pogrubia, fiszbiny sie odznaczaja..No i czesto spada..Chyba ze Jabluszko miala na mysli aseksualny opinajacy lycrowy "kombinezonik"bez ramiaczek tez bylby bardzo ok ![]()
#779 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że sie podobają
![]() Oki - poszukam i jak się dorwę do skanera to wkleję, ale to już raczej jutro ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
dzieki za komentarze....mysle ze to koniec watku..pozdrowionka
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.