![]() |
#781 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: suknia marzeń
Oto są natomiast suknie, w których się zakochałam. Niestety nie są i możliwe, iż nie będą dostępne na polskim rynku, o ile nie poproszę o sprowadzenie jednej z nich. Stąd moja prośba. Proszę, gdyby któraś z Was zobaczyła gdzieś w salonie podobną do jednej z nich, proszę powiedzcie. Jestem w kropce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A taki jak zamiesciłas... hymmm niby ok, ale jak poszłabym przymierzyć lub zapytać w salonie jaki gorset dla szerokich ramion. Najbezpieczniejsza byłaby klasyka lub z trójkatnym wcięciem-cos takiego jak ja miałam. Wydaje mi się ze to wyciąga dekolt, przez co tez wysmukla sie górna częśc tulowia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
moja koleżanka miała podobny problem, ma szerokie ramiona i nie wiedziała co wybrac. w koncu kupiła coś co kompletnie odbiegało od jej poprzednich pomysłów. osobiście uważam, ze wyglądała ślicznie i taki rodzaj gorsetu sie świetnie sprawdza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
możesz też się pokusić o taki gorset
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak nie chcesz ramiączek - mi tez nie przepadły do gustu- to moze zamaskować gore tak : |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w każdym razie ona wyglądała ślicznie ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Przyczajenie
|
![]()
nie do końca sukienki marzeń ale sympatyczne
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
"jesli to ta, co jest na zdjęciach, to mi sie nie wydaje zeby miała szerokie ramiona i nie proporcjonalne do swojej budowy, co nalezy maskować."
ta, co na zdjęciach. ale ramiona szerokie ma, większość standardowych płaszczy czy koszul właśnie jest za mała w ramionach. no nie mówię tu oczywiście o jakiś strasznych nieproporcjonalnościach. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Ta druga to suknia Watters Brides. Można ją sobie obejrzeć na www.theknot.com i www.watters.com - model 4097B.
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
powiem wam ze ja juz sama nie wiem duzo jest ladnych gorsetow ale wszyskie najladniej wygladaja na tych modelkach a co mylicie o takich ktore podobaja sie wqm najbardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
i jescze wiecej wzorow:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mysle ze ten oststni z 3 mogłby ci pasować- dekolt musi być! A te koronkowe ramiaczka są super, bo nie są takie wyraziste, mysle ze dobrze tuszowałyby ramiona, a uwage zwracałaby koronka a nie szerokie ramiona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Moderator
|
wszystkie sa przesliczne sukienki az trudno wybrac
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Moderator
|
.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Moderator
|
..
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie młode, które w 2006 roku mają zamiar wyjść za mąż! Tesuknie są śliczne, wszczególności suknia nr 2,3 i 4! Sama myślałam nad podobnym stylem, ale szukam dalej! Życzę tobie również powodzenia w poszukiwaniach wymażonej sukni! Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
Kilka, które moim zdaniem są prześliczne. Mam nadzieję, że mi sie uda załączyć zdjęcia - robię to pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
A to mój najnowszy typ. Chyba przy tej pozostanę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja tylko osobiście troche się boje trenów, ciągnie sie po ziemi taki biedak (tren) i nie mam w wyobraźni pomysłu jak się z nim uporac podczas tańca hehe ale to wszystko zapewne wynika z mojego braku doświadczenia i pewnie są sposoby na te moje niepewności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Filifionko - tez mialam te same rozterki - ale spojrz na ponizszy watek gdzie sie wypowiadaja same mezatki
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80742
#807 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: suknia marzeń
Dziewczyny Suknie Ktore Wklejacie Sa Sliczne, Ja Wciaz Szukam Tej Jedynej, Slub Za 10 Miesiecy, Mam Upatrzone Suknie Z Firmy Demetrios
![]() Mam Pytanko ![]() Moze Ktoras Z Was Moze Mi Pomoc, Szukam Fajnego Miejsca Na Wesele, Fotografa, Samochodu, Ach Az Tyle Tego , Az Sie Boje Co To Bedzie. Jestem Z Gliwic. A Moze Ktoras Z Was Bawila Sie Na Weselu W Starym Browarze, Lub W Polskiej Restauracji. Czekam Na Wasze Relacje Pozdrawiam Wszystkie Wizazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: suknia marzeń
Cytat:
Przyznaj się kiedy ślubujesz... ![]() Pozdrowionka i uściski!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
CZESC ANIU Z GLIWIC DZIEKUJE ZA WIESCI DOTYCZACE BROWARU
![]() A GDZIE TY SIE BAWILAS, CZEKAM NA TWOJE RELACJE ![]() CO SADZISZ O PLATANIE , JA NIGDY TAM NIE BYLAM , A MOZE POWINNAM. A MOZE KTORAS Z WIZAZANEK WIE COS WIECEJ. NAJPRAWDOPODOBNIEJ BEDZIEMY SLUBOWAC SOBIE 23 WRZESNIA LUB 7 PAZDZIERNIKA. COZ WSZYSTKO NA GLOWIE RODZICOW BO MY SIEDZIMY ZA DALEKO. WIESZ BOJE SIE JAK TO BEDZIE BO NAJPRAWDOPODOBNIE PRZYLECIMY MIESIAC PRZED SLUBEM, ACHHH JUZ MAM STRESA ![]() NO I CO Z SUKNIA CZY DOSTANE JA MIESIAC PRZED SLUBEM, JAK DLA MNIE TO ZA WIELE STRESU, CHYBA DLATEGO ZE WSZYSTKO NA ODLEGLOSC BEDZIE SIE DZIALO. CZEKAM NA KOLEJNE RELACJE DZIEWCZYN, CALUSKI I POZDROWIONKA, DZIEKUJE CI ANIU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
To jest to co będe mieć na sobie tego dnia ~~~~~~~~
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.