|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Jaka kreacja na wesele????
Agnieszko tu Ci wrzucam dwa zdjęcia długich sukienek...A reszta zdjęc to bardzo fajne sukienki 3/4, może któraś z nich Cię zainspiruje Pozdr Kasiulka |
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
To są z żakiecikami
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za super pomyły. Teraz to dopiero mam do myslenia. Jeśli jeszcze na coś się natkniecie z chęcią obejrzę
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
|
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
Sukienka na zimowe wesele
Czekam na propozycję bo sama jakoś na nic nie wpadam
![]() Pozdrowionka
...Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem... http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007092200400430.pngKrzysztof Myszkowski LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
|
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
sypnęło imprezami
To mi się sypnęły imprezy: zaraz po Świętach ślub i wesele, później komunia i na końcu obrona pracy mgr (wątek na ten temat już założyłam).
Wszystkie te imprezy łączą się nie tylko z wydatkami ubraniowymi, ale i innymi: prezenty, oprawa pracy. Dlatego chciałbym ten wydatek ubraniowy sprowadzić do jednego uniwersalnego stroju. Wymyśliłam sobie takie coś: sukienka na ramiączkach (raczej takich szerokich) - princeska taka - i do tego marynarka, a na obronę pod sukienkę może dodatkowo jakaś bluzka. Tylko zastanawiam się czy to pasuje na te wszystkie imprezy. Jeśli chodzi o kolor, to jakiś jasy, ale stonowany. Myślałam, że sukienka może być nawet w jakiś wzorek, a marynarka gładka. Co o tym sądzicie? Czy takie rozwązanie się sprawdzi? Czy na każdą tą imprezę to będzie odpowiedni strój? Załączam zdjęcia sukienek o jakie mniej więcej mi chodzi. Jak znajdę to w komplecie z marynarką, to wkleję. Pozdrawiam! |
|
|
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
sypnęło imprezami
To mi się sypnęły imprezy: zaraz po Świętach ślub i wesele, później komunia i na końcu obrona pracy mgr (wątek na ten temat już założyłam).
Wszystkie te imprezy łączą się nie tylko z wydatkami ubraniowymi, ale i innymi: prezenty, oprawa pracy. Dlatego chciałbym ten wydatek ubraniowy sprowadzić do jednego uniwersalnego stroju. Wymyśliłam sobie takie coś: sukienka na ramiączkach (raczej takich szerokich) - princeska taka - i do tego marynarka, a na obronę pod sukienkę może dodatkowo jakaś bluzka. Tylko zastanawiam się czy to pasuje na te wszystkie imprezy. Jeśli chodzi o kolor, to jakiś jasy, ale stonowany. Myślałam, że sukienka może być nawet w jakiś wzorek, a marynarka gładka. Co o tym sądzicie? Czy takie rozwązanie się sprawdzi? Czy na każdą tą imprezę to będzie odpowiedni strój? Załączam zdjęcia sukienek o jakie mniej więcej mi chodzi. Jak znajdę to w komplecie z marynarką, to wkleję. Pozdrawiam! |
|
|
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Re: sypnęło imprezami
Znalazłam takie coś: coprawda to jest płaszczykowte bardziej, ale o mniej więcej coś takiego mi chodzi.
Albo takie jak to drugie. |
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam takie coś: coprawda to jest płaszczykowte bardziej, ale o mniej więcej coś takiego mi chodzi.
Albo takie jak to drugie. |
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam jeszcze dwa.
I czekam na opinie. |
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucam jeszcze dwa.
I czekam na opinie. |
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze taka sukienka z marynarka to dobre rozwiazanie na wszystkie imprezy
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie, ze taka sukienka z marynarka to dobre rozwiazanie na wszystkie imprezy
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
To świetnie.
To teraz nie pozostało mi nic innego, jak tylko ruszyć na łowy. Oj, zapowiada się ciężki tydzień Pozdrawiam |
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
To świetnie.
To teraz nie pozostało mi nic innego, jak tylko ruszyć na łowy. Oj, zapowiada się ciężki tydzień Pozdrawiam |
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej.Bardzo ładna ta pani na ostatnim zdjęciu.Powinno być więcej zdjęc kobiet w rozmiarze XXL
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej.Bardzo ładna ta pani na ostatnim zdjęciu.Powinno być więcej zdjęc kobiet w rozmiarze XXL
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
balerinki do sukienki na wesele?
Nie wiem czy tak wypada? Kupilam sukienke - koronkowa rozowo fioletowa i zadne buty mi do niej nie pasuja kolorem, tylko balerinki - fioletowe z polyskujacej skory. Nie mam za bardzo czasu latac teraz po sklepach i szukac sandalkow, nie chcialabym tez kupowac butow na jeden raz ale do tych moich balerinek tez nie jestem do konca przekonana
Sukienka jest podobna do zalaczonej, tylko ladniejsza Jak radzicie? |
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
balerinki do sukienki na wesele?
Nie wiem czy tak wypada? Kupilam sukienke - koronkowa rozowo fioletowa i zadne buty mi do niej nie pasuja kolorem, tylko balerinki - fioletowe z polyskujacej skory. Nie mam za bardzo czasu latac teraz po sklepach i szukac sandalkow, nie chcialabym tez kupowac butow na jeden raz ale do tych moich balerinek tez nie jestem do konca przekonana
Sukienka jest podobna do zalaczonej, tylko ladniejsza Jak radzicie? |
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: balerinki do sukienki na wesele?
Czarowniczko, IMHO spokojnie możesz założyć balerinki
PS: Po babsku byłoby poszukać, poprzymierzać, pomarudzić, pozastanawiać się, zdecydować się na jedne... a w ostatniej chwili kupić całkiem inne i być w siódmym niebie |
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarowniczko, IMHO spokojnie możesz założyć balerinki
PS: Po babsku byłoby poszukać, poprzymierzać, pomarudzić, pozastanawiać się, zdecydować się na jedne... a w ostatniej chwili kupić całkiem inne i być w siódmym niebie |
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Lazy_Morning napisał(a):
> PS: Po babsku byłoby poszukać, poprzymierzać, pomarudzić, pozastanawiać się, zdecydować się na jedne... a w ostatniej chwili kupić całkiem inne i być w siódmym niebie Ale jeszcze sobie mysle, ze w tych balerinkach na pewno wygladalabym dosc oryginalnie |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Lazy_Morning napisał(a):
> PS: Po babsku byłoby poszukać, poprzymierzać, pomarudzić, pozastanawiać się, zdecydować się na jedne... a w ostatniej chwili kupić całkiem inne i być w siódmym niebie Ale jeszcze sobie mysle, ze w tych balerinkach na pewno wygladalabym dosc oryginalnie |
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
a ja bym radziła szpiki
bo łydka ładnie się prezentuje i w tańcu też jakoś tak zgrabniej w szpilce. choć balerinki uwielbiam ale raczej nie na 'wielkie wyjścia' ale nie twierdzę, że nie będą pasować. pozdr lotta |
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
a ja bym radziła szpiki
bo łydka ładnie się prezentuje i w tańcu też jakoś tak zgrabniej w szpilce. choć balerinki uwielbiam ale raczej nie na 'wielkie wyjścia' ale nie twierdzę, że nie będą pasować. pozdr lotta |
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu ta sukienka jest cudowna!!
Taką mniej więcej chciałabym na połowinki i mój bal absolutoryjny (czarną lub czerwoną). Powiedz mi prosze jakiej firmy jest ta sukienka i czy można dostać ją w Polsce? Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu ta sukienka jest cudowna!!
Taką mniej więcej chciałabym na połowinki i mój bal absolutoryjny (czarną lub czerwoną). Powiedz mi prosze jakiej firmy jest ta sukienka i czy można dostać ją w Polsce? Pozdrawiam Kamila |
|
|
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
Za 2 tygodnie wybieram sie na wesele. Ide jako osoba towarzyszaca mojego chlopaka. Panne mloda widzialam raz w zyciu, pana mlodego ani razu. Moj chlopak z mloda para jest na stopie kolezenskiej (zadnych wiezow rodzinnych). Chcialam isc w spodniach i marynarce. Mam do tego zlotawą, troszke blyszczacą bluzke i w tym samym kolorze buty. Wydaje mi sie, ze do tego pasowalby kremowy kolor kostiumu. problem w tym, ze tym, ze rodzina mojego chlopaka jest zszokowana moim pomyslem zalozenia spodni. jego mama dyskutuje o tym z kimkolwiek sie da i namawia wszystkich, by mnie przekonali na sukienke. Ciagle slysze, ze "na wesele nie wypada zalozyc spodni, zwlaszcza dziewczynie w moim wieku" (mam 21 lat). Niestety nigdy nie bylam na weselu (nie liczac jednego razu jak mialam 6 lat
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
matka mojej koleżanki była na ślubie swojej córki z spodniach,bardzo eleganckim kostiumie,wyglądała bardzo ładnie i gustownie.Moim zdaniem nie ma w tym nic niestosownego jeśli nie są to jeansy
A co na to Twój chłopak? Przecież na imprezę idziesz z nim a nie z "teściową",zapytaj go o zdanie.
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
W czerwcu w zeszłym roku byłam na weselu i podobnie do Ciebie, pierwszy raz od kilkunastu lat. Miałam na sobie białe kanty i czarną elegancką bluzkę i wcale nie wyróżniałam się spośród wszystkich. Jeśli już to tym, że jak już ktoś ubierał spodnie to razem z marynarką, a ja takiej nie miałam. Rodzinka też mnie ochrzaniła, jak to tak można nie w sukience, ale po co ubierać coś w czym będę się czuć skrępowana? A poza tym wiesz, wybierając sukienkę możesz robić konkurencję pannie młodej, a ona w dniu swojego ślubu winna chyba najpiękniej wyglądać
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.