![]() |
#873 |
Rozeznanie
|
Re: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
e tam uwazam ze twpja mama gada głupoty jesli strój jest ładny i elegancki nie bardzo zucajacy sie w oczy kostium o którym mówie pasuje do ytego opisu mysle ze mozesz isc w spodniach a twoja mama tak móiw bo trzyma sie stereotypów
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
nie ubrałabym się w spodnie tylko jako swiadokowa albo zona/dziewczyna swiadka.. a tak nie widzę potzreby zakładania sukienki.. eleganckie spodnie w niczym nie ustepuja elegancją i lepiej załozyć spodnie jesli sie w nich człowiek dobrze czuje niz paradowac w kiecce w której się wygląda sztucznie... Ja ogólnie jestem spodniolubna wiec bardzo czesto wybieram spodnie zamist sukienki... Ważne by dodatki były eleganckie i ogólnie całość..
Ja bym w zyciu nie słuchała sie co muówi tesciowa i jakies ciotki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
A moja świadkowa miała spodnie! Bardzo eleganckie - z grubego jedwabiu, z lekkim połyskiem, proste w kant. W kolorze pięknego, brudnego różu - wyglądała rewelacyjnie, choć pewnie znalazły się jakieś "zgredki", które to odpowiednio skomentowały
![]() ![]() ![]() ![]() Spodnie w dobrym gatunku połączone z odpowiednią bluzką /marynarką/, biżuterią i butami pasują na każdą okazję ![]()
#876 |
Rozeznanie
|
a ja bym powiedziała przyszłej teściowej, że w sukience to wystąpisz na swoim ślubie - to powinno ją przystopować i zadowolić, a poza tym w ogóle dziwię się, że tak się w to miesza i tak się tym przejmuje...co będzie już po ślubie hmmm - najlepiej byle dalej od teściowej
![]() To Ty masz się dobrze czuć i dobrze bawić.. heheh ![]() mnie np. aż przeszkadzało to, że na mój ślub i wesele moja siostra miała krótką wydekoltowaną sukieneczkę, usta krwistoczerwone, a ja tymczasem musiałam się "kąpać" w czeluściach falban, koronek, tiuli... i nie powiem zazdrościłam... a jedna osoba u mnie - dziewczyna kuzyna - miała właśnie spodnie - mnie to nie przeszkadzało, wręcz przeciwnie, podobało mi się - a co!! to przecież ja miałam prawo czuć się prawdziwą kobietą w tym ważnym dniu. ![]() Pozdrawiam...
#877 |
Zakorzenienie
|
Pewnie! Oto przykład, choć spodnie trzeba sobie wyobrazić
![]() http://www.bonprix.pl/katalog.php?st...rod=62&licz=51 są też spodnie: http://www.bonprix.pl/katalog.php?st...rod=57&licz=42
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
Re: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele?????? Do Agi BJ
Czesc Aga
![]() Ja nie rozumie, dlaczego Tobie byloby przykro, jezeli ktos by ubral na Twoim weselu spodnie? Prosze wytlumacz mi bo chce zrozumiec Twoje zdanie, dolanczam ze szanuje Twoja opinie ![]() ![]() Pozdrawiam cieplo ![]()
#879 |
Zadomowienie
|
Re: Dziekuje za odpowiedzi!
Tak, tak, zapytałabym młodych...
Ludzie dziwni jednak są czasami |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Re: Dziekuje za odpowiedzi!
Wedlug mnie to Nadie nie musi sie pytac, przeciesz Mlodych nie zna, nie musi sie przeciesz zle w sukience czuc, tylko bo oni sobie tak zycza
![]() Ja na weselach tylko 2 razy bylam w sukienkach i bylo fatalnie ![]() Pozdrawiam ![]()
#881 |
Zakorzenienie
|
też mam ten sam problem, tylko za 3 tygodnie
![]() ![]()
![]() |
#882 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele?????? Do Agi BJ
Tinkerbell napisał(a):
> Czesc Aga ![]() > Ja nie rozumie, dlaczego Tobie byloby przykro, jezeli ktos by ubral na Twoim weselu spodnie? Prosze wytlumacz mi bo chce zrozumiec Twoje zdanie, dolanczam ze szanuje Twoja opinie ![]() ![]() > > Pozdrawiam cieplo ![]() Tinkerbell ![]() wiem,że jest całe mnóstwo bardzo eleganckich spodni,wcale nie twierdzę ,że nie ma. Ponieważ moje odczucie jest raczej irracjonalne ,nie potrafię go wytłumaczyć ![]() Malowałam kilka panien młodych i wiem z rozmów z nimi,że też wolały,by kobiety nie zakładały spodni ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Rzabbocop
|
Moim zdaniem wypada
![]() Zresztą sama będę brała ślub w spodniach bardzo podobnych do tych na zdjęciu - kolorek prawie identyczny, tez w delikatne paseczki, tylko zapięcie troszkę inne no i rozmiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Brałam ślub dawno temu, ale byłam bardzo upierdliwą panną młodą (nie owijając w bawełnę). Zresztą moja mama zawsze mówiła, że czepiam się drobiazgów. Nie przyszło by mi jednak do głowy, że spodnie są nie na miejscu, jeśli oczywiście ubiór jest elegancki, jak przystało na tak ważne wydarzenie. Nawet przez chwilę zastanawiałam się, czy sama nie stanąć przed ołtarzem w pięknym kostiumie (tyle, że było upalne lato).
Myślę jednak, że gdyby faktycznie młodzi mieli coś przeciwko, a chciałabyś "Teściowej" przytrzeć nosa, to możesz - jeśli masz takie możliwości - po krótkim występie w sukience wskoczyć w spodnie. Pokazałabyś wówczas, że liczysz się z ich zdaniem, ale nie masz zamiaru pozwolić, żeby rozstawiano Cię po kątach. Uch, ale się upisałam ![]()
#885 |
Zadomowienie
|
Twoja teściowa nie ma racji. To Ty decydujesz w co się ubrać. Jeśli przed ślubem (swoim) pozwolisz, by mówili Ci nawet co kiedy masz założyć, to czarno to widzę.
Masz się dobrze czuć i jeśli tak jest w spodnaich to idziesz w spodniach. Gdzie problem? Zapewne ma go Twoja teściowa, ale to już... jej problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
wypada
kazdy powinien ubierac to co chce. Rozumiem, ze jest to dzien ktory
nalezy do panny mlodej i moge zrozumiec, ze ta potencjalna panna mloda moze nie chciec aby jej druchny nie zakladaly spodni. To moge zrozumiec ale nie rozumiem dlaczego panna mloda czy tez ktokolwiek inny mialby cos przeciwko temu zeby gosc zalozyl spodnie. Kogo to w ogole mialoby obchodzic? Przeciez i tak wszystki oczy powinny byc skierowane na panna mloda a nie na gosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Przyczajenie
|
Re: sypnęło imprezami
jzeli chodzi o sukienki we wzorki to moze cos podobnego do tych ze zdjec 1,2,3 i 4 ,natomiast moze wybierzesz cos bardziej eleganckiego lub bardziej ekstrawaganckiego(pozosta le zdjecia)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Przyczajenie
|
Re: sypnęło imprezami
jzeli chodzi o sukienki we wzorki to moze cos podobnego do tych ze zdjec 1,2,3 i 4 ,natomiast moze wybierzesz cos bardziej eleganckiego lub bardziej ekstrawaganckiego(pozosta le zdjecia)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Re: balerinki do sukienki na wesele?
Przyjecie juz w sobote, a ja chyba pojde boso...
![]() ![]() Jednym slowem, pieknie sie zalatwilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Przyjecie juz w sobote, a ja chyba pojde boso...
![]() ![]() Jednym slowem, pieknie sie zalatwilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
![]() trzymaj fason do północy, a po to już możesz na boso i nikogo to nie zdziwi ![]() poza tym ![]() miłej zabawy! lotta |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
![]() trzymaj fason do północy, a po to już możesz na boso i nikogo to nie zdziwi ![]() poza tym ![]() miłej zabawy! lotta |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Przyczajenie
|
Moja propozycja!!!
Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Przyczajenie
|
Moja propozycja!!!
Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Lotto
![]() Juz siebie widze, noga w bandazu na to rajstopy i jakis klapek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Lotto
![]() Juz siebie widze, noga w bandazu na to rajstopy i jakis klapek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Co do małej - czarnej?
Kochane! Mam taką zwykłą małą czarną i chciała bym ją założyć na wesele. Tylko teraz potrzebuję do niej jakiś dodatków... biżuterii, fryzury itp.
![]() ![]() ![]()
#898 |
Zakorzenienie
|
Co do małej - czarnej?
Kochane! Mam taką zwykłą małą czarną i chciała bym ją założyć na wesele. Tylko teraz potrzebuję do niej jakiś dodatków... biżuterii, fryzury itp.
![]() ![]() ![]()
#899 |
Zakorzenienie
|
Re: Co do małej - czarnej?
Witaj
![]() Z dodatkami mozesz zaszalec, bo sukienka bardzo prosta. Jesst troche mozliwosci ![]() ![]() Mozesz zalozyc dlugie kolczyki, zdobne, wtedy trzeba uwazac na naszyjnik, zeby nie przedobrzyc, wystarczy jakis skromny. Albo postawic na wisiorki - teraz modne sa takie dluzsze (jesli nie posiadasz, to mozesz pospinac kilka krotkich - ja tak zrobilam w Swieta ![]() Mozesz tez przypiac broszke i przewiazac sukiene wstazka czy zalozyc pasek. Mozesz zarzucic jakis szal, apaszke, cos w tym stylu i dobrac mala kopertowa torebke. Fryzura mi sie podoba ![]() Wklejam kilka zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Re: Co do małej - czarnej?
Witaj
![]() Z dodatkami mozesz zaszalec, bo sukienka bardzo prosta. Jesst troche mozliwosci ![]() ![]() Mozesz zalozyc dlugie kolczyki, zdobne, wtedy trzeba uwazac na naszyjnik, zeby nie przedobrzyc, wystarczy jakis skromny. Albo postawic na wisiorki - teraz modne sa takie dluzsze (jesli nie posiadasz, to mozesz pospinac kilka krotkich - ja tak zrobilam w Swieta ![]() Mozesz tez przypiac broszke i przewiazac sukiene wstazka czy zalozyc pasek. Mozesz zarzucic jakis szal, apaszke, cos w tym stylu i dobrac mala kopertowa torebke. Fryzura mi sie podoba ![]() Wklejam kilka zdjec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.