|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Co do małej - czarnej?
Hej! Dziękuję!! Jeszcze wpadłam na pomysł, że założę do niej taki jasno róźowy żakiecik, żeby weselej było. No i mam taką szeroką bransoletę i myślę, że może być... A! I mam jeszcze jeden pomysł, żeby założyć do niej kilka sznurów pereł, jedne krótki przy szyji inne długie ... Jak myślicie? Gosiu?
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Dziękuję!! Jeszcze wpadłam na pomysł, że założę do niej taki jasno róźowy żakiecik, żeby weselej było. No i mam taką szeroką bransoletę i myślę, że może być... A! I mam jeszcze jeden pomysł, żeby założyć do niej kilka sznurów pereł, jedne krótki przy szyji inne długie ... Jak myślicie? Gosiu?
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
I zdjęcie , bo zapomniałam...
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
I zdjęcie , bo zapomniałam...
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
Czarownicagosia wyczerpała temat
Pzdr. |
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
Czarownicagosia wyczerpała temat
Pzdr. |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo ! Niestety rozpuszczone i zakręcone na wałki nie przejdą, bo są za długie i nie chcą się trzymać... Także albo upięte, albo wyprostowane
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo ! Niestety rozpuszczone i zakręcone na wałki nie przejdą, bo są za długie i nie chcą się trzymać... Także albo upięte, albo wyprostowane
|
#909 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wybieram się niedługo na wesele i miałam ogromny problem z kupnem jakiejś fajnej kreacji, bo w sklepach dużo tandety albo fasonów w jednym stylu. Kupiłam sukienkę podobną do Twojej tylko że amarantową, z lekko połyskującego materiału, odrobinę bardziej zabudowaną na górze niż Twoja, ale poza tym też jest prościutka. Dobrałam do tego czarny żakiecik na jeden guzik, mocno dopasowywany w talii, z tego samego materiału co sukienka. Mam zamiar jeszcze dokupić do żakietu amarantową różę i wpiąć ją w klapę. Wydaje mi się że kontrast kolorystyczny i nawet tak drobny dodatek jak róża nieźle ożywiają takie proste sukienki. Tak więc Twój pomysł z różowym żakiecikiem wydaje mi się na miejscu. Poza tym, jak już pisała Gosia, spróbuj troszkę poszaleć z dodatkami - może też dokupisz różę
Pozdrawiam i życzę szampańskiej zabawy. P.S. Napisz albo wklej fotkę z końcowym efektem |
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Ja też wybieram się niedługo na wesele i miałam ogromny problem z kupnem jakiejś fajnej kreacji, bo w sklepach dużo tandety albo fasonów w jednym stylu. Kupiłam sukienkę podobną do Twojej tylko że amarantową, z lekko połyskującego materiału, odrobinę bardziej zabudowaną na górze niż Twoja, ale poza tym też jest prościutka. Dobrałam do tego czarny żakiecik na jeden guzik, mocno dopasowywany w talii, z tego samego materiału co sukienka. Mam zamiar jeszcze dokupić do żakietu amarantową różę i wpiąć ją w klapę. Wydaje mi się że kontrast kolorystyczny i nawet tak drobny dodatek jak róża nieźle ożywiają takie proste sukienki. Tak więc Twój pomysł z różowym żakiecikiem wydaje mi się na miejscu. Poza tym, jak już pisała Gosia, spróbuj troszkę poszaleć z dodatkami - może też dokupisz różę
Pozdrawiam i życzę szampańskiej zabawy. P.S. Napisz albo wklej fotkę z końcowym efektem |
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Re: balerinki do sukienki na wesele?
Ypciu, z jakiej strony są te ostatnie klapeczki - białe z kwiatkiem, z napisem Ariane???
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Ypciu, z jakiej strony są te ostatnie klapeczki - białe z kwiatkiem, z napisem Ariane???
|
|
|
|
#913 |
|
Raczkowanie
|
Kamilo, mierzyłam niedawno bardzo podobne sukienki, kiedy szukałam kreacji na wesele, tak więc są one dostępne w Polsce (a przynajmniej bardzo podobne - nie wiem czy tej samej firmy co sukienka Gosi).
Te które ja mierzyłam były z czarnej koronki z podszewką: jedna - stalową, druga - różową. Też miały taką atłasową kokradkę pod biustem, tylko dekolty miały okrągłe a nie w szpic i cienkie ramiączka. Pozdrawiam! |
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Kamilo, mierzyłam niedawno bardzo podobne sukienki, kiedy szukałam kreacji na wesele, tak więc są one dostępne w Polsce (a przynajmniej bardzo podobne - nie wiem czy tej samej firmy co sukienka Gosi).
Te które ja mierzyłam były z czarnej koronki z podszewką: jedna - stalową, druga - różową. Też miały taką atłasową kokradkę pod biustem, tylko dekolty miały okrągłe a nie w szpic i cienkie ramiączka. Pozdrawiam! |
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
jak się ubrać na półmetek?
Witam
Chodzi mi o półmetek na studiach,tak dla formalności Pozdrawiam cieplutko |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
jak się ubrać na półmetek?
Witam
Chodzi mi o półmetek na studiach,tak dla formalności Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
#917 |
|
Raczkowanie
|
Re: jak się ubrać na półmetek?
wklejam propozycje z najnowszych kolekcji wiosna/lato 2005, dostępnych w polskich sklepach.
Pierwsza seria - firma MANGO www.mango.es |
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
wklejam propozycje z najnowszych kolekcji wiosna/lato 2005, dostępnych w polskich sklepach.
Pierwsza seria - firma MANGO www.mango.es |
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
PROMOD www.promod.com
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
PROMOD www.promod.com
|
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
V&BIS www.vbis.com.pl
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
V&BIS www.vbis.com.pl
|
|
|
|
#923 |
|
Raczkowanie
|
hexeline i veromoda
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
hexeline i veromoda
|
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
ZARA www.zara.com
|
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
ZARA www.zara.com
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Asiu,dziękuję bardzo
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Asiu,dziękuję bardzo
|
|
|
|
#929 |
|
Przyczajenie
|
Te buciki sa ze strony Deichmanna!!! Pozdrawiam!
|
|
|
|
#930 |
|
Przyczajenie
|
Te buciki sa ze strony Deichmanna!!! Pozdrawiam!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.