![]() |
#1081 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: długa suknia wieczorowa na wesele
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
Dot.: długa suknia wieczorowa na wesele
Oto kilka propozycji:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co do małej - czarnej?
Ja bym przy małej czarnej zaszalała z biżuterią.
Aby podkreślić szyję i troszkę wydłużyć sylwetkę założyłabym naszyjnik "golf" - jak na zdjęciach bądż też założyła kwiatuszek (do marynarki by pasował. Włosy bym podpieła trochę wyzej, lecz w takim artystycznym nieładzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1085 |
Raczkowanie
|
bardzo fajne propozycje przedstawila IWS fotka 9628.jpg-bardzo fajna i ciekawie podkresla sylwetke,fotka lime.jpg-bardzo prosta i chyba najladniejsza calosc zdobią ladne zapiecia a raczej ich imitacja bo cos mnie sie zdaje ze kiecka jest na krytym zamku umieszczonym na plecach.Jenn zaproponowala suknie dress.jpg-czerwień!!tez pomyslowa sukieneczka ale ten przód na wyskości biustu jest beznadziejny!Vicky23 jak masz czas przejdz sie po sklepach poszukaj w necie zglos sie do dobrego krawca( a taki udzieli porady i sam zaproponuje) i bedziesz miala to co chcesz ... i najwazniejsze abys błyszczała na tym weselu !
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Rozeznanie
|
słuchajcie-wszyscy jestescie kochani.jesli chodzi o krawcową, to bedzie nia naprawde dobry fachowiec-Pani, ktora pracuje dla bardzo dobrego , włoskiego salonu sukien slubnych w Wawie. Wybrałam trzy sukienki. tylko jeszcze nie wiem jak je polaczyc, na pewno góra bedzie taka jak w tej kremowej sukieneczce-to znaczy takie ramiaczka i teraz problem z dolem-czy zrobic calkiem taka jak ta kremowa( z tasiemką pod biustem i dołem sztywniejszym podkreslajacym ksztalt A spódnicy, czy zrobic dół jak w sukience różowej jasnej-lejąca spódnica z warstwą tiulu czy czegos przezroczystego a zamiast tasiemki pod biustem takie wlasnie troczki w talii, czy wogole zrobic kiecke jak ta jaskrawo rozowa tylko z rekawkami i tylem pleców jak w kremowej ( bo tył ma wygladac tak, że te ramiaczka będą przechodzic w łódeczkę na plecach). ajjjj pewnie zamotałam,przepraszam, ale jak ktos mnie zrozumie to bede wdzieczna za wasze zdanie.
pozdrawiam
#1087 |
Raczkowanie
|
te wiązanie pod samym biustem jest OK mozna nawet spokojnie stwierdzic ze optycznie podwyższa biust i bardziej go eksponuje ale nie proponuje Tobie wiązania jakie jest na foto nr 1
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zadomowienie
|
![]()
hej
![]() Moim skromnym zdaniem góra z beżowej kiecki a dół z różowej (nr.2) Uważam, że jesli dokładnie taką jak ta beżowa, to bedziesz wyglądała jak...druga panna młoda ![]() No ale zrobisz jak uważasz. ![]() Załączam pare niegłupich "rozwiązań" Śle buziaki: wszystkiego najlepszego młodej parze i szampańskiej zabawy ![]()
#1089 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie!mam pytanko, niedługo wybieram się na wesele , chciałabym założyć gorset i nie wiem co do niego?myślałam o spódnicy za kolana lekko przyciętej na skos, prosze doradxcie mi co najbardziej pasuje do gorsetu??odpada długa spódnica, gdyż jakos żle się czuję , wolałabym coś za kolana.proszę poratujcie!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Raczkowanie
|
co do gorsetu????
Witajcie!mam problem , niedługo mam wesele, nie wiem co założyć na tą okazję!!mam świetny kremowy(ecre)gorset i chciałabym do niego dokupić spódnicę>marzy mi się za kolana i lekko przycięta na skos, czy pasuje to do gorsetu???a jesli nie to może macie jakies propozycje samych sukienek za kolana i lekko przycietych na skos????ja znalazłam troche fotek wygląta to tak:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
Dot.: co do gorsetu????
głownie do gorsetu są długi spódnice,ja osobiscie nie widziałam innego połączenia
też niedługo wybieram się na ślub i ogładam suknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]()
Załączam kilka spódnic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
Dzięki agabil 1 wydaje mi się,że uda mi się coś wykombinowac i znajdę jakieś stosowne i gustowne połączenie gorsetu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
okrutnica jakaś... |
![]()
załączam też sukienki ( z którym swobodnie mozna podpatrzyć dół na spódnicę)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
Zerknij sobie na te kiecki ,może coś Ci przypadnie do gustu:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
Agabil 1 ta czarna jest fajna z tymi falbankami, skad ja wytrzasnęłaś???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() To szeroka spódnica na dłuższej halce tiulowej |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj na forum, byl niedawno watek o skosnych spodnicach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
Tutaj możesz sobie popróbować co będzie z czym dobrze wyglądać i w jakim kolorze:
http://www.alfredsungdresses.com/index.cfm?go=separates Tylko wpisz adres bez spacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
dzięki za stronkę, ale coś nie mogę jej otworzyć, może póżniej się uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Do gorsetu nie musisz koniecznie ubierać długiej, balowej spódnicy. Z powodzeniem możesz zastąpić ją krótszą. Ja sama mam właśnie taki komplet - prosty gorset + dość "zamaszysta"
![]() Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2005-05-03 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Droga Maju!właśnie o coś takiego mi chodziło, chyba skorzystam z Twojej fotki i dam taki wzorek do uszycia, serdeczne dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moj chlopak dostal od kuzyna zaproszenie na slub oczywiscie z osoba towarzyszaca
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ślub...
na taką okazję pasuje wiele ciuszków-począwszy od gorsetów i długich sukni, poprzez jakies kompleciki z lejącymi, szerokimi spodniami, az do krótkich sukieneczek- po prostu bardzo duzo mozliwosci
![]() ![]() ![]()
#1105 |
Rozeznanie
|
ja byma osttanio na 4 weselach i kazdy ubiera tak aby mu bylo wygodnie. NI epolecam czarnego stroju z racji tego ze to slub a nie pogrzeb a po drugie ejstes mloda i lepiej ubrac sie w cos jasnego
![]() Przewaznie zdazaja sie sukieneczki dalikatne, choc niktorzy maja balowe a zdarzaja sie nawet mini ( jednak minii nie polecam gdyz bardzo zle to sie kojarzy ) Bylo rowniez pare pan w spodniach, badz bluzeczce i spodniczce i rowniez t bardzo ladnie wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
Na wesele najlepsza sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Tutaj masz moj stary watek o ubrankach na wesele : http://www.wizaz.pl/w-agora/index.ph...key=1114340631
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
Skoro jesteś z Warszawy to masz przeogromny wybor: Orsay,Victoria Secrets, Esprit, Morgan, Bolero itp. Tam są fajne , nietuzinkowe kiecuszki w zupełnie przyzwoitych cenach.Zgadzam się też z przedmówczynią, że czarny to nie jest odpowiedni kolor na wesele
![]() Załączam kilka propozycj: KRÓTKIE
#1109 |
Zadomowienie
|
I DŁUGIE...
#1110 |
Rozeznanie
|
bardzo mi sie podoba ta różowa krótka kiecusia zaproponowana przez Agniesie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.