|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny....
ja ślub biorę na początku czerwca.... zdecydowałam się na sukienkę SPODNICA +GORSET gdyż wydaje mi się ze wówczas nie jest ona taka cięzka w porównaniu z tymi szytymi jako całość... co do kolru to raczej BIAŁY gdyż jestem blondynkom o jasnej karnacji i nawet jak się lekko opalę to ECRU na mnie wygląda jak BRUDNA ech.... szukam prostego fasonu, w którym gorset nie spłaszcza biustu jak to bywało przy przymiarkach różnych sukien ;/ a dol na kole ..... oczywiscie w przyzwoitej cenie na terenie WARSZAWY....ALE NIE KONIECZNIE hehe rozmiar 38 (95-66-94) jak by ktoś coś słyszał to chętnie spiszę adresy wypozyczalni, sklepow, PRODUDENTOW, krawców.... podawajcie ceny jak znacie wesele bedzie skromne bo na 45 osob.... buziaki.....
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
Suknie moich marzeń - Bea, Ilona, Kalista z kolekcji 2006 Sweet Gali
http://www.galasuknieslubne.com/inde...a%202006-Sweet
|
#1084 |
|
Rozeznanie
|
Czerwcowa Panno Młoda skoro masz taki zbiór sukienek to mam prośbe, masz moze w swoim zbiorze sukienki z takimi jakby bufkami ale osobno na raczki, nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi. Bo kiedys ok 3 moze 4 lata temu znalazlam chyba suknie moich marzen i wtedy nie dodałam jej do mojego zbioru fotek, a teraz nie mogę znaleźć podobnej. To była suknia z kolekcji albo Cymbeline, Herve, La Sposa tak mi się kojarzy.
|
|
|
|
#1085 |
|
Rozeznanie
|
Carla1010
Postaram się trafić w Twoją prośbę, chociaż nie wiem czy moje domysły są trafione? Chodzi Ci o 1) bufki nakładane oddzielnie, jak np. rekawiczki? (chyba Znam kolekcje tych 3 firm, które wymieniasz, ale te najnowsze. Skoro widziałaś swoje cudo 3 lata temu, może być z tym problem. Ja poszukiwania zaczęłam kilka m-cy temu, no ale spróbujmy ;-) |
|
|
|
#1087 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() Uffff, niniejszym przeczytałam cały watek robiłam to przez dwa dni ![]() Strasznie duzo wpisów i ciekawych zdjęć ![]() Mam już swoją prywatna kolekcje ulubionych sukienek - a nazbierało sie tego koło 60 sztuk ![]() ![]() ![]() Nie znam jeszcze daty swojego slubu, bo to bedzie zależeć od tego czy będziemy robic wesele czy nie - więc albo pod koniec tego roku albo w przyszłym... No, ale juz kolekcjonuje sukienki i dziękuję za wszystkie zdjęcia, które tu znalazłam
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Beatka20 bardzo ładna ta Twoja sukienka
![]() Osobiście jednak wolałabym żeby miała ramiaczka... Bardzo podobaja mi sie gorsety - i w sukienkach slubnych i jako bluzki, od kilku miesięcy poluję na taki właśnie wieczorowy gorset... ale... całkiem niedawno przymierzyłam jeden i po prostu czułam sie jakaś taka goła... nie umiem chyba nosic takich rzeczy i mimo że pieknie wygladaja będę musiała mieć gorset z jakims mocowaniem. Przyznam, że najbardziej podobają mi sie koronkowe wykończenia ![]() Np takie:
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
czerwcowa_panno_mloda
![]() Ostatnio również dodałaś piekne sukienki i chyba takie, które wczesniej nie pojawiły się w tym watku Mi najbardziej wpadły w oko trzy ![]()
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Cross
Ciesze sie, że na coś sie przydały te moje propozycje Do usług. Ps. Tez przeglądałam ten wątek wiele razy (Ty aż 2 dni!, no no no i starałam się zeby suknie sie nie powtarzały, ale nie zawsze sie to udaje...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
a pomozecie mi....
przeoczylyscie moj wateczek ![]() szukam wzorów spodniczka + gorset raczej w pionowe paski, aby nie poszerzal... nic jeszcze nie wybralam ![]() a slub w czerwcu
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
kornelia1980 mam ta sama suknie na oku
tylko z malymi poprawkami
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Czerwcowa Panno Młoda, bardzo Ci dziękuję za propozycje, niektóre dodałam sobie do fotek wymarzonych. Ale chodziło mi o coś takiego jak dodała Ela, nawet nie wiem czy to nie była właśnie ta! Pamięć juz mnie zawodzi
, ale na pewno miała takie bufki i gorset, taka barokowa. Na modelce wyglądała pięknie.Eluniu dziękuję. Jakbyście miały jeszcze podobne to prosze pokażcie. Teraz moim numerem jeden obok tej z bufkami: jest Buziaki |
|
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Emma_25
szukam wzorów spodniczka + gorset raczej w pionowe paski, aby nie poszerzal... Trudne zadanie Nam zleciłaś Emmo Zwłaszcza jak dla mnie, bo nie znam żadnych warszawskich salonów, ani konkretnych namiarów.Znalazłam jak dotad tylko 1 wzór, który pasuje do Twojego opisu... Może coś takiego? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Emma_25
te modele nie mają tak wyrazistych pasków (raczej delikatne), ale wydaje mi się, ze ich krój wyszczupla
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
A jak Wam się podoba ta?
|
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
Albo ta?
|
#1101 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoś wie coś o tej sukience? z jakiej kolekcji i jaki model -? Jak tak bardzo prosze o podanie ...
Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2007-02-04 o 18:43 |
|
|
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
ja osobiscie wole skromniejsze suknie a nie takie wielkie doly.... ale to tylko moje skromne zdanie....
bardzo podoba mi sie 3 sukienka ktora wkleila Cross
|
|
|
|
#1103 |
|
Moderator
|
i mi jeszcze takie sie podobaja rowniez skromne sukienki
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikula-to Demetrios Special model 2712
o lie uda mi się to wklejam linka do stronki: http://www.demetrios.pl/index.php?cPath=34_28&page=2 |
|
|
|
#1105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
A to jest moja wymarzona suknia. Co o niej sądzicie ??
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie również podobają sie "nietypowe" suknie ślubne. Ja wymarzyłam sobie całą suknię w kolorze bordo!!! W grudniu chodziłam oglądać i wybrałam sobie taką: (nie mam niestety zdjęcia) Gorset bez ramiączek w kolorze bordo a spódnica gładka w kolorze szampana z delikatnym podpięciem z boku, na gorze tego podpięcia jest malutka kompozycja kwiatowa w kolorze bordo. Jest cudna Mierzyłam kilka, ale zdecydowanie w tej wyglądam najlepiej!!!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Koniecznie postaraj się o zdjęcia!
|
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, prześliczne są te sukienki, ale jak patrzę na ich ceny... I coraz częściej myślę o wypożyczeniu sukienki na swój ślub. Nie orientujecie się ile mniej więcej kosztuje wypożyczenie sukienki?
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie mnie to kosztowało 450zł. Pranie jest gratis. Dobre jest też to że można sobie do nich przychodzić przed ślubem i zmienić model na np suknie z najnowszej kolekcji nic nie dopłacając!!! A sukienki są nowe, sami szyją nie skupują używanych. Njlepsze jest to że wypożyczenie trwało najwyżej 2 godziny ( w tym przymiarki pkilku sukien)!!! To duża oszczędność czasu!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

ech....