![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
![]()
W jakim kolorze brokacik?
#1172 | |
Raczkowanie
|
Dot.: co do czarnej sukienki ? :)
Cytat:
brokacik w kolorze srebnym ![]()
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Buty srebrne,czerwone,białe
![]() Jak jeszcze jakiś kolor mi przyjdzie do głowy to napiszę ![]()
#1174 |
Raczkowanie
|
a masz moze jakies fotki bialych lub srebnych ?
![]()
#1175 |
Zakorzenienie
|
Hmmm wiesz fotki fotkami,a i tak to co znajdziesz w sklepie nie będzie miało nic wspólnego z tymi zdjęciami
![]() ![]()
#1176 |
Rozeznanie
|
kup sobie bialy zakiecik
wtedy smialo biale albo srebrne buciki a zeby uniknac wpadki w momencie zdjecia zakietu proponuje zalozyc jakis komplet ze sztucznych perel [naszyjnik, bransoletka i kolczyki] |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny za porady
![]() ![]()
#1178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
myslisz ze perły beda pasowac do sukienki z brokatem?
![]() |
#1179 |
Przyczajenie
|
![]()
Czekoladowe bede pasowac ale ja zastanowilabym sie nad bialymi pozdarwiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie Kochane!!
Poradzcie mi czy dobrze bede wygladala w sukience z gorsetem(i tak bede ja szyla bo nie ma na mnie rozmiaru w polsich sklepach)Ale wlasnie sie wacham czy cala czy 2czesciowa.I pewnie gorset jesli bedzie mi pasowal musi pewnie byc dluzszy,i porzadnie usztywniany (biust 80c)Co wy na to.?Moze jakies propozycje??Chodzi mi o kiecke na cywilny.Z gory dziwkuje Ps.Na zalaczonej fotce to ja,(z moim M)zeby bylo lepiej ocenic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
调解人
|
Dot.: Pulchna w Gorsecie???
Hej Zolza
![]() Gorset? Czemu nie! Mysle, ze wsystko zalezy od dobrego, profesjonalnego uszycia. Wazne, by nie byl zbyt obcisly (brzmi to dziwnie, w koncu to gorset, ale chodzi mi o to, by nie sprawial wrazenia ze Cie krępuje). Skłaniałabym się prz wersji 2częsciowej. Albo z podwyzszonym stanem i rozszerzającą się od stanu spódnicą, albo z gorsetem, który ma tzw. trik wyszczuplający, czyli by wysmuklil Twoja sylwetkę przez odpowienie wydluzenie (zaznaczam odpowiednie, bo nie kazde wydluzenie wysmukla-niektore wrecz przeciwnie). Wszystko w rekach krawcowej ![]()
#1182 |
Rozeznanie
|
Kochanie niczym kompletnie sie nie przejmuj. Pamietaj jest mnostwo zasad co ma byc a czego nie. Ja tylko powiem tak, sukienka dwu0czesciowa jest super. Gorsecik usztywniony, uszyty w karczek lepiej jesli nie jest zaokrąglony, ale spiczasty, podobnie jak dekolt. dekolt głeboki, wąski... czasami dobrze jesli gorset jest ciemny (czyli np bordko), ale niekoniecznie. Ja wlasnie jestem w trrakcie szycia sukienki na moj slub
![]() ![]() ![]() gorsecik, usztywniony... troszkę dłuższy, nie potrafie tego doskonale opisac ![]() Głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
myślę że gorset jest jak najbardziej ok! jestem podobnych rozmiarów i idąc na wesele własie miałam gorset. naprawdę byłam zadowolona z tego jak wyglądałam. najlepiej jakieś ciemne kolorki, na mnie ładnie prezentował się granat... jeżeli uda mi się znaleść fotkę w tej sukience to tu załączę
![]() pozdrawiam ![]()
#1184 |
Raczkowanie
|
Dziekuje kochane dodalyscie mi otuchy jesli chodzi o decyzje o gorsecie.Jesli macie przykladowe fotki,to bede za nie bardzo wdzieczna.A puki co serdeczne dzieki za rady...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że dobrze będzie w gorsecie. Ważne by był tylko idealnie dobrany. Mam przyjaciółkę o podobnych rozmiarach, która się ślicznie prezentowała w gorsecie na jednej imprezie. Kilka osób wcześniej jej to odradzało, ale potem zmienili zdanie jak ją zobaczyli
![]()
#1186 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Myślę, że gorset to dobry pomysł. Do tego spódnica, najlepiej długa i wąska ( nie marszcz jej - najwyżej jakieś załamanie na pupie)
![]() ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Nio wlasnie a jaki jest ten idelanie uszyty,tzn.obcisly zeby mnie w pasie wyszczuplil,dlugi?A z jakim dekoltem???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1189 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć,
ja również uważam tak jak większość dziewczyn ,że gorset to jest dobry pomysł, tylko pamiętaj ( nie zrób tego samego błędu co ja ) żeby materiał nie był świecący i żeby był w stonowanych kolorach, najlepiej w ciemnych. Ja popełniłam ten błąd i wyglądałąm na mojej 100-dniówce tak jak bym nosiła rozmiar o 4 rozmiary większy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
o material nie blyszczacy bardzo cenna rada!!!!!Biore bardzo pod uwage...ale to np. z jakiego materialu mam szyc?Ktory sie nie blyszczy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny!! Liczę na waszą pomoc!! Niedługo mam byc świadkiem na weselu. Chcę wygladać bardzo elegancko i szykownie, co mogę założyć na ten wieczór???? (kolor, fason).Dodam ,że jestem blondynką .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Rozeznanie
|
Dot.: wesele....
Mi bardzo podobają się te sukienki, tylko ta pierwsza w nieco innym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
Albo coś takiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Raczkowanie
|
Wiesz ja mam podobny problem. Pod koniec lipca mam byc druhna na weselu u mojego znajomego. Tez nie wiem co ubrac, Cały czas przegladam rozne strony, szczegolnie ebay.de tam jest masa roznych ciuchow. Nie trzeba kupowac, wystarczy poogladac. Nie wiem czy preferujesz cos dlugiego raczej wieczorowego czy moze jakas zwykla elegancka sukieneczke. Zalaczam i to i to. Moze cos ci wpadnie w oko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
a moze cos takiego i do tego zakiet
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51760244 |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
c.d
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
![]()
Cudna jest ta ostatnia beżowa sukienka z czekoladowymi lamówkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Przyczajenie
|
![]()
Wielkie dzięki. Fajne kiecki-znalazłam coś dla siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Rozeznanie
|
kochana najlepiej przejdź sie do sklepu z materiałami ślubnymi (na pewno znajdziesz w swoim miescie) sama ocenisz czy dany materiał się świeci czy nie. Broń Panie Boże satyna!!!! Nie wolno i juz, kiecka tez najlepiej gdyby była matowa, choc nie zgadzam sie z Agą (moderatroką). bylam w salonie przymierzyłam kilkanaście suknienek, i w tych prostych (bez kola), w tych na ktorych nic sie nie działo wygladałam fatalnie!!! Jak to pani powiedziała, ze im większe koło na dole tym wieksza róznica miedzy talią a dołem. Ja mam taka na średnim kole i naprawdę wiele kilogramów umyka pod dobrze skrojona spodniczką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.