|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesio raz
To zalezy
lepiej miec opcje na rozne warunki pogodowe lipiec w Polsce bywa zimny, wiec mam takie super sexy szpilki w ktorych wytrzymam max 2 godziny ale planuje raczej jakies lekkie buciki, na niewysokim obcasie - nie wiem co mi sie spodoba - moze okragly czubeczek? Paznokcie u stop i tak sobie maluje w lecie non stop wiec w ostatecznosci moge wystapic w sandalkach. Byle byly delikatne, nic czarnego (nie rozumiem czemu wiekszoc populacji chodzi w czarnych butach? Nie idziemy do banku pracowac, tylko na eleganckie przyjecie ) i musza miec lekki obcasik. Po wyplacie zaczynam polowanie!Z samoopalaczem mam akurat praktyke dosc juz dluga ale mozesz przeciez byc interesujaco blada. Albo sobie kup balsam brazujacy, np. karmel Daxa za 14 zl i zacznij systematycznie uzywac - nie bedziesz bardzo opalona ale tez i "brzydko" blada.(Pisze to "brzydko" w cudzyslowie, bo blada to tak na prawde wcale nie znaczy nie ladna, tylko taka, co dba o siebie i nie wystawia sie na niszczace dzialanie promieni slonecznych! Wszystko zalezy od tego jak sie czujesz bedac blada - ja sie czuje dobrze ale lubie miec nozki latem "wysmuklone" przez samoopalacz )Maja - ten kucyk od Clinique to wlasnie to, o co mi chodzilo, tylko wlosow takich Bozia nie dala... |
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Balsamik brazujacy mam, firmy Kolastyna ale i tak narazie nie widac zebym zamieniala sie w mulatke czego bym bardzo kciala
Bedac blada czuje sie nie za bardzo atrakcyjna. Probowalam sie teraz opalic ale ledwo co wytrzymalam na tej patelni...Trzeba bedzie jednak pocierpiec bo jak dluzej posiedze na slonq to zaczynam brazowiec![]() Jak bedzie cieplo to sprawa jest oczywista ale jak bedzie chlodniej to chyba rajstopki wypadaloby zalozyc com? Tak sobie mysle ze do sukienki to raczej chyba sandalki na jakims letkim obcasiq?Bo ja wkoncu mam w nich wytrzymac cala noc Nio ale bede sie za nimi rozgladala jak juz kupie kiecke
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja odkad pamietam kcialabym miec loczki a nie takie cus co ja mam
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja juz teraz czekam z niecierpliwością na fotki ze ślubu z Tobą w ślicznej sukience w roli głównej :-D |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
I nie wyleguj sie na tym sloncu bez filtra!!!!!! Co bedzie jak sie spalisz, dostaniesz babli i czerwonej wysypki os slonca, ktora moze nie zejsc do dnia przyjecia? O dlugoterminowych szkodach juz nie wspominam !
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnie, filterek mam i nie dam sie zjesc temu paskudnemu sloncu na deser
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: weseli ==> ubranie dla 14latki
Hymmm z 14-latkami to jest tak, że to już nie małe dzieci a jednocześnie jeszcze nie do końca młodzież. Jeżeli żadnym sposobem nie możesz nakłonić córki do założenia sukienki, więc może spróbuj coś takiego:eleganckie spodnie + fajna (modna) bluzeczka. Spodnie zawsze nędzie mogła założyć na zakończenie roku szkolnego lub inną ważną uroczystość.
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
no dzieki chyba kupimy spodnie i jakas bluzeczke... a mam jeszcze pytanie co na gore, gdy bedzie chlodniej?czy pasowalaby kurteczka jeansowa do czarnych spodni i np. jakies rozowej bluzeczki Czy to nie jest Dobre polączenie??
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
może jakiś żakiecik?teraz mnóstwo jest fajnych,letnich i dziewczecych żakiecików w różnych kolorach i w rózne wzory
|
|
|
|
#1271 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A ja proponuję zwykłe proste, lniane białe spodnie i bluzeczkę w stylu tych przedstawionych w tym: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49070 temacie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam sie czy taki zestaw jak na zalaczonych zdjeciach nadawal by sie na wesele??czy jednak nie??oczywiiscia spodnie i marynarka w takim samym odcieniu...(corka chcialaby taki jeans ciemny Jak REACTIVE)szpileczki jakies takie jak na fotce a pod spod moze cos z kolniezykiem z krutkim rekawem taka koszulka np. jak z House. a jaka do tego torebka by pasowala biała?? Co MYSLICIE O TAKIM ZESTAWIE?? CZY NIE NADAJE SIE NA WESEELE.ja dawno nie bylam i dlatego nie weim jak teraz ubieraja sie 14latki
|
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
koszulka taka bo nie zalaczylo....DZiekuje z gory za rady (jesli takie wogole beda
|
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
Ja co prawda też dawno nie byłam na weselu, ale wydaje mi sie ze jednak jeans na wesele to nie za bardzo, ale to tylko moje zdanie. może żakiet i spodnie (np w kolorze kremowym) i do tego bluzeczka na ramiączka, np w różowa albo turkusowa??
Pozdrawiam |
|
|
|
#1275 |
|
Przyczajenie
|
własnie sie wybieram ale nie wiem co kupic. Sukienke?Spódnice?Spodnie ?Bluzkę do tego?Doradźcie.Mam 18 lat.Jaki kolor wybrać?Mam ciemne włosy i jestem opalona.Tylko nienawidze spodnic i sukienek ale moge sie poświęcic.Tylko jaka długość?
Edytowane przez Mammal Czas edycji: 2005-06-01 o 10:58 |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W co na wesele??
A jesteś wysoka czy niska? Jaką masz budowę ciała?
Bo od tego dużo zależy...
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Hej
poszukaj w archiwum- ten temat był często poruszany i napewno coś tam dla siebie znajdziesz przesyłam CI linki do dwoch stron na ktorych były propozycje sukienek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ukienka+wesele http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ukienka+wesele Ja wybieram się na wesele w tą sobote i zakładam jasno różową sukienke za kolano a do tego biały żakiet, pozdrawiam |
|
|
|
#1278 |
|
Przyczajenie
|
mam ok 160cm.Więc wysoka nie jestem.
85(w ładnym staniku może być ciut więcej ;D)x69x88 |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
W związku z tym że jesteś opaloną brunetką to trzeba jakoś to ładnie podkreślić
- napewno nie nakładaj i nie kupuj sobie czarnej sukienki -jest lato i można zaszaleć z kolorem
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
C.d...
|
|
|
|
#1282 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję.Podoba mi sie na biała.
![]() Wszystkie mi się podobają
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze takie
- dla mnie są poprostu śliczne
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz będę sukienki na blondynkach ale pasują też do brunetek
|
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze ja podeślę parę propozycji spódnic i bluzeczek - gdybyś jednak nie zdecydowała się na sukienkę
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie takie bluzki jak pokazala AgNeS18 sa teraz bardzo modne, niezbyt wyzywajace i dziewczece, to tego czarne spodenki i moze sztruksowy zakiet?
|
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejka mam do sprzedania bluzeczke w podobnym stylu jak na fotkach ( jest moze bardziej dziewczęca ) , ktore wkleila Agnes18 jeśli jestes zainteresowana , podeśle Co fotki na maila i opisze wszystko dokladnie Dodam ,ze bluzka jest w idealnym stanie a i cena bedzie dostepna ![]()
|
|
|
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy dobrze zamieszczam temat bo bedzie to temat "combo". No więc od tego czy bede miala co zalozyc zalezy czy wybiore sie na wesele mojego kuzyna we wrzesniu i potrzebuje porady bo kompletnie nie wiem co moglabym zalozyc. Najpierw myslałam o jakis garniturze czy czyms w tym stylu ale nikt sie nie spodziewa mnie w sukience wiec ja o tym pomyślałam. Mam 165cm wzrostu, czarne włosy, 53 kilo iii ja wiem że na tym forum jest masa wątków o weselach i sukienkach bardzo ładnych tylko że mnie chodziło by o takie nie eksponujące biust, raczej chce go zamaskowac (mam duzy i nie ładny fee) a długośc sukienki czy spódnicy najdłuzej za kolanko bo w długich wygladam jak satara baba
iii jeszcze jedna prośba wklejam 2 fryzurki bardzo podobne jak nie identyczne i może mamcie jeszcze cos w tym stylu z góry dziekuje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

lepiej miec opcje na rozne warunki pogodowe
ale planuje raczej jakies lekkie buciki, na niewysokim obcasie - nie wiem co mi sie spodoba - moze okragly czubeczek? Paznokcie u stop i tak sobie maluje w lecie non stop wiec w ostatecznosci moge wystapic w sandalkach. Byle byly delikatne, nic czarnego (nie rozumiem czemu wiekszoc populacji chodzi w czarnych butach? Nie idziemy do banku pracowac, tylko na eleganckie przyjecie 

Bedac blada czuje sie nie za bardzo atrakcyjna. Probowalam sie teraz opalic ale ledwo co wytrzymalam na tej patelni...Trzeba bedzie jednak pocierpiec bo jak dluzej posiedze na slonq to zaczynam brazowiec