|
|
#1291 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Jeszcze raz wesele :D
Wydaje mi się że sukienka byłaby bardziej odpowiednia na weselisko
A jeśli chodzi o jej fason, to myślę że odpowiednia byłaby taka jak na wklejonej przez Ciebie fotce - tej pierwszej. Z odkrytymi plecami, ale za to maskująca zbyt obfity biust (tyle że wtedy musiałabyś założyć stanik bez ramiączek albo z odpinanymi ramiączkami), ewentualnie może dekolt-łodka albo dekolt-woda? Albo dekolt w kształcie litery V optycznie pomniejsza biust To chyba tyle co wiem na ten temat, niewiele tego ale może a nuż coś Ci się przyda ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#1292 |
|
Raczkowanie
|
Suknia dla mnie??Pulchna piekna?Mozliwe czy nie??
Jak sądzicie ktora z tych kiecek najlepiej bedzie pasowala na mnie??Chodzi mi o fason bo kolor moge zmienic....Bede wdzieczna za rady...
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
2 i 4 są piękne - myślę, że byłyby w sam raz
![]() pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#1294 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co Założyć Na Wesele (jestem Pulchna)
Ja proponuje takie klasyczne rozwiązanie. Spódniczka za kolano (zakryje to i owo
) Koniecznie w ciemnym kolorze może elegancka czerń? i w trapezowym kształcie -rozszerzana na dole. Do tego śliczny top lub bluzeczka w ładnym kolorze z jakimiś dodatkami koronkami itd a na to dobrze skrojony żakiecik - nie za krótki. Myślę że takie połączenie będzie świetne do tego dodaj jakieś dodatki i będzie ślicznie. Natomiast nie polecałabym ci ubierać napewno żadnych sukienek obcisłych które wszystko podkreślają. P.S A może sprecyzuj jaką masz dokładnie figure? Bo to też dużo pomaga w doborze stroju - trzeba wiedzieć co zakamuflować a co podkreślić
|
#1295 |
|
Raczkowanie
|
tzn tak: jestem prosta w biodrach,nodi uda grube,łydki też nie za zgeabne.duzy biust.brzuszka troszke mam ( po porodzie) .na pewno założe coś ciemnego,fajny pomysł..na szczęcie przez to że mam duzy biust ( 80 D) to brzuch w tym momencie wydaje sie być mniejszy
|
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Czyli (z tego co zrozumiałam) sukienki nie chcesz.
![]() Do tej fryzurki, faktycznie nie pasuje klasyczna " mała czarna" , raczej coś drapieżnego (taka jest moja wizja )Wyszperałam kilka zdjątek,w tym też fryzurek, moze coś sobie wybierzesz ![]() Pozdrawiam
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze raz wesele :D
moze cos takiego
zaraz jeszcze cos poszukam
|
|
|
|
#1298 |
|
Zadomowienie
|
Skoro masz ładny, duży biust to warto go wyeksponować. Proponuję fajny top odcinany pod biustem, luźno"puszczony" w pasie. Do tego niebagatelna spódniczka, może z jakimś większym skosem (otpycznie wydłuży figurkę).
|
#1299 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuję za wszystkie odpowiedzi.Wiem przynajmniej czego mam szukać.
pozdrawiam |
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Ooo....dokładnie!! Duży biust to twój atut w tym przeypadku. A propozycje wklejone przez Agniesię są idealne - tam gdzie ma być luźno tak właśnie jest
a przy okazji ślicznie podkreśla to co ma podkreślać, tym bardziej jeśli nie masz wcięcia w talii myślę że taki fason będzie ok. I tak jak pisałam wcześniej żakiecik skrojony ładnie też zarysuje talię.
|
#1301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia dla mnie??Pulchna piekna?Mozliwe czy nie??
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1302 |
|
Zadomowienie
|
Ale śliczne !!!
ja niestety muszę zakryć nóżki może macie jakiś pomysł??O spodniach myślałam ale jak będą upały to byłoby to pewnie nie do wytrzymania... nie mam pomysłu doradżcie prosze!! Jestem tym załamana bo już tyle razy próbowałam odchudzić nogi do tego jestem niska i to chyba jeszcze bardziej potęguje "efekt" :/ |
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W co na wesele??
hej! widze, ze dziewczyny daly juz kilka super propozycji
ja bym radzila kupic cos, co potem moglabys tez zalozyc niekoniecznie na inna mniej wazna okazje ![]() a oto kilka zdjec
|
|
#1304 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W co na wesele??
a do tego wszystkie na nozki zalozylabym japonki
|
|
#1305 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia dla mnie??Pulchna piekna?Mozliwe czy nie??
Odwiedz sobie www.ebay.de wybierz kiecki wieczorowe tam sa cudne kiecki.Sklepy sie oglaszaja....
|
|
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
A Zwłaszcz W Zywych .
|
|
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
Sukienka na wesele dla swiadkowej
Moja soiostra ma we wrzesniu wesele-ja jestem swiadkiem i musze miec jakas sukienke. Kompletnie nie wiem w co sie ubrac. Jestem szczupla blondynka. Moze cos doradzicie? Nie chce tylko ubierac sie w "balowa suknie", myslalam raczej o jakiejs zwiewnej, bo mam dopiero 19 lat i nie chce wygladac na staruche
Podoba mi sie kolor kiecki Paris Hilton (sama suknia jest zbyt odwazna jak na taka imprezke) http://images.absolutenow.com/rp/597...on88640553.jpg co o niej myslicie? Edytowane przez jami Czas edycji: 2005-06-07 o 09:23 |
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na wesele dla swiadkowej
Nie działa mi ta stronka
|
|
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
mi tez
|
|
|
|
#1310 |
|
Raczkowanie
|
a mi tak, wystarczy kliknąć tak gdzie jest adres strony (na końcu) i potwierdzić enterem - wtedy się otworzy.
A co do sukienki - kolorek ładny, ale chyba za jasny i rzeczywiście sukienka dość odważna. Zaproponowała bym ci sukienki, ale nie umie zmienić plików na jpe itd. więc załączniki się nie wczytują
|
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
ja bym się ubrała w coś takiego
tylko w innym kolorze oczywiście :
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
. Powiem, ze mam 21 lat, 175 cm wzrostu, 91-69-90 (figura wizualnie chlopieca, znaczy, ze mam waskie biodra a szersze ramiona .Powiem tez, ze on nie jest bardzo wysoki, wie butow na duzych obcasach nie moglabym zalozyc. Nie mam pomyslu na fryzure. Wlosy sa koloru kasztanowego z pasemkami koloru blond,jesli chodzi o ich dlugosc to sa w polowie dlugosci pomiedzy pasem a lopatkami, jednak nie chcialabym zadnych kokow. z jednej strony nie chialambym jakos bardzo sie wyrozniac, ale tez nie chcialabym wygladac jak wszyscy . Mam tez problem z makijazem, mam niebieskie oczy, sa one male i gleboko osadzone. Buzke mam pulchniutka, okraglutka, ale ostatnio dowiedzialam sie, ze jest podluzna :| to juz sama nie wiem.Blagam o pomoc!! |
|
|
|
#1313 |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Blagam pomozcie. wesele sie zbliza a nie wiem w czym pojsc!
Zdjęcie?
Z nim zawsze łatwiej ;-)
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia mojej skromnej osobki sa na www.jaga2001.sympatia.pl
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Na zdjęciach masz włosy gładko zaczesane i spietę i moim zdaniem wyglądasz tak bardzo ładnie
![]() Jeżeli nie chcesz koka, to może zepniesz włosy w koński ogon, obwiniesz gumkę włosami. Takie uczesanie może być bardzo eleganckie. Albo do sukienki dobierz kolorystycznie pasującą opaskę. Kilka takich propozycji pojawiło sie w podobnym wątku. Zaraz go poszukam i podeślę Ci linka ![]() Pozdrawiam
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
Hej! A ja na twoim miejscu bym rozpuściła włosy i zrobiła delikatne fale( szalnie modne w tym sezonie!!!)na pewno w takiej fryzurce byś fajnie wygladała! A co do makijazu to radziłabym ci iść do kosmetyczki(oczywiśie jeżeli pozwalają ci na to finanse)ona na pewno super by cie umalowała i bys nie musiałą sie martwić że coś żle wyszło. Kosmetyczka zna różne tricki i z pewnością wiedziałaby co najlepiej pasuje do ciebie(jaki kolor cieni do ozu , pomadke czy błyszczyk, kolor podkładu itd..)no chyba że sama świetnie śie malujesz i masz dobre do tego kosmetyki.(taki makijaż musi byc trwały!!!!!!) Pamiętaj że idziesz jako osoba towarzysząca więc tym barzdiej musisz się pokazać z jak najlepszej strony
jednym słowem musisz wyglądać olśniewająco Pisałąś też że masz jasna karnacje-hm...to troche nie bardzo radziłabym ci pójść pare razy do solarium(ale bez przesady z opalaniem!)jak skóra nabierze delikatnego brązu to będzie super efekt .aha możesz tez wykorzystac naturalne słońce(choć nie wiem kiedy masz to wesele a jak na razie pogoda kiepściutka sukienka hm....to juz sama musisz coś wybrać moge ci powiedzieć że najmodniejsze w tym sezonie to kolory turkus,niebieski( wydaje mi się że w tym kolorze byłoby ci do twarzy) i zieleń.Pozdrawiam Pa! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, ale jest jeden problem, mam tak jasna karnacje, ze nie potrafie sie opalic, opalam sie na czerwono a gdy rumien zchodzi to jestem nadal biala, na solarium boje sie chodzic, bo to promieniowanie o wiele wieksze niz sloneczne, wiec tak czy siak i tak bede biala
|
|
|
|
#1319 |
|
Raczkowanie
|
a może powinnaś jednak pójść te pare razy to nie zaszkodzi! A jeżeli na prawdę już nie chcesz iść to może spróbuj kupić samoopalacz? to tez fajna sprawa wiele moich koleżanek używa .Tylko wiesz najlepiej tez jakiejść dobrej firmy(sprawdz np.na tej stronie jaki samopalacze internautki polecają) fajna jest tez strona Kafeteria -damska torebka tam też są recenzje produktów.Aha i jak byś się zdeydowałą to pamiętaj że samopoalacz trzeba bardzo dokładnie rozprowadzic żeby nie było smug.Najlepiej nie nakładaj go dzień przed weselem tylko troszke wcześniej ok 2 dni żebyś w razie czego mogła poprawić.Kiedyś też używałąm samoopalacza to pamiętam że codziennie najlepiej dokłdac warstwy...wtedy uzyska się najlepszy efekt
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
samoopalaczy tez juz uzywalam, jednak po kazdym skora ma dziwny, pomaranczowy kolor. Jeden byl najlepszy, Celii, ale to nie byl taki brazik jaki bym chciala. Niestety, ale bede musiala postawic na naturalnosc.Ale dzieki za rady
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

A jeśli chodzi o jej fason, to myślę że odpowiednia byłaby taka jak na wklejonej przez Ciebie fotce - tej pierwszej. Z odkrytymi plecami, ale za to maskująca zbyt obfity biust (tyle że wtedy musiałabyś założyć stanik bez ramiączek albo z odpinanymi ramiączkami), ewentualnie może dekolt-łodka albo dekolt-woda? Albo dekolt w kształcie litery V optycznie pomniejsza biust
To chyba tyle co wiem na ten temat, niewiele tego ale może a nuż coś Ci się przyda

może macie jakiś pomysł??
.Powiem tez, ze on nie jest bardzo wysoki, wie butow na duzych obcasach nie moglabym zalozyc. Nie mam pomyslu na fryzure. Wlosy sa koloru kasztanowego z pasemkami koloru blond,jesli chodzi o ich dlugosc to sa w polowie dlugosci pomiedzy pasem a lopatkami, jednak nie chcialabym zadnych kokow. z jednej strony nie chialambym jakos bardzo sie wyrozniac, ale tez nie chcialabym wygladac jak wszyscy