![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Blagam pomozcie. wesele sie zbliza a nie wiem w czym pojsc!
moze tak przy okazji ktos mi moze powiedziec, jaki jestem typek? tzn, jaki typ urody, wiosna, jato, jesien czy zima, bo z tego co widze w lustrze to niezla ze mnie mieszanka wybuchowa, na zdjeciah tego nie widac, ale mam niebieskie oczka, porcelanowa karnacje, ciemne brwi i rzesy i srednio brazowe wlosy. Jakich kolorow powinnam uzywac? bo do makijazu to stosuje przewaznie brazy, a chetnie bym cos zmienila
![]() Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2005-06-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Zadomowienie
|
Tunika + spodnie/spódnica
Czeka mnie kilka wesel a nie stać mnie na kupowanie na każde z nich innej kreacji...tyle teraz pięknych bluzek!!
![]() Bardzo Was proszę o radę i jak najbardziej jakieś propozycje z takimi zestawieniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() baaaardzo modne ![]() ![]() Pozdr Kasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
1.Jak się opalasz-szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły-złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony,szaro-beżowy?
2.Kolor oczu-ciemne,jasne...czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę,czy kolor ich jest czysty ,a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3.Piegi-jesli występują,to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4.Cera-jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy ,oliwkowy,złotawy czy jasny,chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz,to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5.naturalny kolor włosów-ciemny ,jasny.Jaki odcień?czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie,bardziej popielate? 6.kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny ,różowy czy ciepły-nasycona czerwień,brzoskwinia czy koral? 7.W jakich kolorach czujesz się dobrze,a które źle podkreślają Twoja urodę? co do kępek-kup dobry klej ,to podstawa.Kępki mogą być tańsze,ale klej musi być lepszy (ArtDeco,Duo lub Ardell) |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. opalam sie latwo, lecz na czerwono, opalenizna bezowo-szara 2.oczy niebieskoszare z ciemnejsza obwodka bez plamek, oprawa oczu zdecydowana, ciemny braz 3.piegi brazowe, cieply kolor 4.cera raczej porcelanowa, nie wiem na jaki kolor sie rumienie, jakos nie zwracalam na ro uwagi 5.kolor wlosow ciemny, brazowy, ma zloto-brazowe przeblyski (nawet rude) 6.kolor ust rozowy 7 dobrze sie czuje w brazach, bordach, czerwieni, rozach, fioletach, granacie, ciemnej zieleni(kolor khaki),pastelach, ale latem,zoltym zle natomiast w bieli, zeleni, blekitach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
okrutnica jakaś... |
znowu pomieszanie z poplątaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Zakorzenienie
|
wiedzialam, ze jestem niezle pokrecona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
okrutnica jakaś... |
brązy są bezpieczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, w poniedzialek lece do sklepu i wymieniam kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tunika + spodnie/spódnica
Dzięki Kasiulko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczególnie że dwa wesela są pod kolei tydzień po tygodniu na dodatek będzie ta sama orkiestra i ta sama rodzina ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Raczkowanie
|
Ja w zeszłym roku dobrałam sobie tunikę i spodnie w promodzie i w tym zestawie odwiedziłam parę wesel. W spódnicy+tunice jakoś gubiły mi się proporcje ciała...
Anyway: tunika+spodnie- polecam. Możliwość wariacji duża, a dla osób źle czujących się w spódnicach (me.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam mame która ma problem z doborem stroju na wesele siostrzenicy...
Ma 44 lata 80kg i 165cm wzrostu.Prosze o szybką odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Raczkowanie
|
ja sie z toba zgodze to bardzo fajny pomysl
ja takze lubie i nosze takie rzeczy czasem czasem zakladam nawet poprostu sukienke do kolan i spodnie( to i ze wzgledu na moje brzydkie nogi, ale tez bo mi sie tak podoba:P)
![]() |
#1365 |
Raczkowanie
|
Dot.: w czym na ślub cywilny?
myslam ze chodzi o twoj slub cywilny hehehe
tego to ja ci nie powiem jak masz sie ubrac bo kazdy ma inny gust hehe a jesli moge zapytac to podoba wam sie cos takiego??/ (torebeczka ta rozowa oczywiscie):P:P:P tak bym chciala wygladac na moim slubie...
![]() |
#1366 |
Raczkowanie
|
![]()
moj wlasny ,
podoba wam sie cos takiego??? ![]() ![]()
![]() |
#1367 |
Raczkowanie
|
Dot.: na slub cywilny...
torebeczka rozowa,,
jak myslicie bardzo podobaja mi sie chinskie ciuszki i mam troszke dziwny styl daltego tez te balerinki nie lubie obcasow jak wam sie to podoba???? eh problem tylko w tym ze ani buty ani sukienka nie maja mojego rozmiaru hehehe
![]() |
#1368 |
Zakorzenienie
|
hej
no jasne zę mozesz iść ja kocham takie zestawinia, tunika+spodnie, bo nienawidzę sukienek, spódnic i tej całej reszty dla pieknych nóg ![]() ostatnio w HM kupiłam śliczna tunikę w odcieniu zieleni, ale były tez inne kolory ... zapłaciłam 97 zł, bo była 30% przecena na nie ![]() a teraz żałuję, że nie wzięłam sobie jeszcze kremowej - sliczne były i w moim stylu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
nie mam jeszcze planu na makijaz i fryzurke - mam grzywke i pocieniowane wlosy za ramiona troche jak ta pani w moim avatarku
co radzicie macie jakies fotki?????/
![]() |
#1370 |
Raczkowanie
|
Dot.: Slub cywilny-suknia
ja ci pokarze co sama wybralam na swoj slub cywilny (tylko nie kradnij pomyslu hehehe) orginalnie i prosto
![]() |
#1371 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Sama piszesz, ze masz dziwny styl ubierania ![]() ![]() Pozdrawiam, Tinker ![]()
#1375 |
Zadomowienie
|
Mi sie ta sukienka podoba, ale bez takich butow i torebki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zadomowienie
|
Beżowa tunika + białe spodnie?? Gryzie się??
Dziewczyny pomóżcie!!
Powiedzcie mi proszę czy do bezowej tuniki w różowe i pomarańczowe kwiaty z zielonymi listkami pasują białe spodnie, czy może beżowe?? Bo jakoś nie jestem pewna a chciałam to założyć na wesele. Zostało mi tylko kilka dni!! Dzięki z góry!! Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2005-06-13 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zadomowienie
|
Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie??
Z tego co wiem bialy pasuje do wzystkiego, ale moge sie mylic
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1378 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie?? Gryzie się??
ja osobiście wole kontrasty, nie lubie jak mi sie wszystko zlewa w całość
![]() szkoda że nie wstawiłaś zdjęć, ale jesli tych kwiatów jest duzo i w intensywniejszych barwach, to nie masz się co martwić, powinno pasować ![]() zreszta biel jest właściwie tak uniwersalna, że pasuje ze wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zbaczcie dziewczyny teraz na gore, co myślicie?? które ubrać?? Dzięki!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zakorzenienie
|
hej
moim zdaniem lepiej te białe na drugiej fotce, te pierwsze wyglądaja na brazowawe i nie bardzo mi pasują ![]() a nie myslałaś o tunice w bardziej żywym kolorze ? albo jeśli ta, to może spodnie kolorowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.