![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie?? Gryzie się??
Odradzam spodni kompletnie!
Tunika sliczna, ale te spodnie niestety nie pasuja. Tunika jest w kolorach chlodnych, biel, czerwien i zielen, a ten bez spodni nie pasuje, bialy juz troche lepiej. Najlepiej by byly spodnie w odceniu kwiatków. Ale jak sie przygladam, to spodnie wogule nie pasuja, moze do szkoly lub na wypad na miasto z kolezanka to tak. Ta tunika bardziej wyglada jak sukienka, wiec jezeli nie przeswituje to bez niczego (oczywiscie z majtkami ![]() Naprawde odradzam spodni, bo tylko psuja urok tuniki ![]() Pozdrawiam, Tinker
#1383 |
Raczkowanie
|
Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie??
Ja też uważam, że jeśli koniecznie spodnie, to białe, ale masz tak śliczną figurę, że chyba te spodnie to nie mus?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie bezowe odpadaja. radzilabym biale lub czerwone
![]()
#1385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Ja mysle że te białe pasuja...a jakie butki do tego ubierasz, w jakim kolorze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
własnie wazne sa jeszcze buty i torebka
![]() torebka musi byc wyrazista jesli chcesz założyć białe spodnie, napisz cos o planowanych dodatkach ??? może coś zaradzimy ![]() a może masz przyjacółke, która mogłaby jakieś bardziej wyraziste spodnie pozyczyć, jesli spódniczka odpada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zadomowienie
|
Własnie nie bo nie wejde w jej spodnie, druga za to jest nizsza i tez nie bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To mówisz ze te białe mogą byc?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
czarnym butom mówie nie!!!a jakieś dodatki???coś czerwonego???moze chociaż jakis kolorek na paznokciach????zeby nie było za blado
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem, torebka i buty nie powinny byc jasne jak cąła reszta (ale czarne w tym komplecie zupełnie odpadają), bo wszystko się wtedy zleje, ale jesli nie masz innej mozliwości, to może chociaz jakiś czerwony, zieleony lub pomarańczowy szal - pasujący kolorystycznie do kwiatów na tunice ? śliczne i niedrogie szale można kupić w sklepach indyjskich, ceny sa juz chyba od 20-25 zł , jesli mnie pamięc nie myli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
pazurki tyko czerwone w tym zestawieniu i to krwista, żywa czerwień najlepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Niestety bez wogule nie pasuje, a od spodni odradzalam, bo chociaz same w sobie sa eleganckie to z ta tunika nie wygladaja na wesele, tak jak pisalam, pasuja na spacer ablo na miasto, i niestety psuja urok tuniki . Ale jezeli juz naprawde i niestety musza byc no to zdecydowanie biale.
A buty i torebka przy bialych spodniach lub bez nich powinny byc czerwone lub jakis kolor z tuniki, a ze tunika nie jest siwobezowa to tez siwobezowe buty odpadaja, na 100% odpada. Najlepiej jak byc cos wykombinowala w czerwieni lub pomaranczy. Naprawde sie nie da nic zrobic z biala spódnica? nie masz gdzies resztki materialu?
#1395 |
Raczkowanie
|
może być,ale ten szal-ewentualnie apaszka to dobry pomysł-mówie o czerwonej;-)milej zabawy!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dodane Wtorek 16:51 A niech kurrrrrrrrrczaki!! Ide jutro oabdac cy nie mają czerwonej farby i sobie te białe spodnie przefarbuje, a jak nie to pójde w tunice jak w sukience tylko kuźwa nie lubie krótkości w żadnym rodzaju ![]() Hie hei mam czerwony szal od... przyszłej teściowej ![]() Edytowane przez kajasia222 Czas edycji: 2005-06-14 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
Jest taka regule, ze jak cos jest bardzo kolorowe, to mozne sie tylko poruszac w identycznych kolorach.
Twoja tunika jest bialo-czerwono-pomaranczowa. Wiec zostaja Ci te kolory. Szkoda ze ta tunika taka dluga, bo to juz jest sukienka! I dlatego nie pasuje to tych spodni, jak by byla lekko za pupe no to by bylo ekstra. Jak jakies czerwone dodatki to obowiazkowo w identycznym kolorze. Nie moze byc np tak ze kwiatki sa malinowe a szal ceglasty. To sie musi kupy trzymac. I troche za duzo tej bieli, bo spodnie jasne i buty+torebka...hmm... Nie mozesz wykombinowac np chociaz czerwonych butów? Torebka, jezeli biala to moze byc, nie musisz cie scisle trzymac reguly ze buty i torba musza miec ten sam odcien. Wiec tak: Biale spodnie Biala Tunika (sukienka) Jasne buty i torebka Czerwony szal A nie mozesz troche tej tuniki skrócic, tak do pupy?
#1399 |
Zadomowienie
|
Widze ze mialam sie wczesniej przed zakupami o rade zapytac, zroie tak przy nastepnym weselu bo to juz niedlugo. Za pozno, juz to kupilam zawsze myslalam ze jakie buty taka torebka, no trudno. No i tak tez na imprezach ktore obsługuje widze, laska rozowy kostium rozowa toreba i rozowe buty, ehhh ok zostaja białe spodnie, tunika czerwony szal tylko nie wiem czy brac na szyje czerwone rozyczki czy nie brac nic
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Aaa jeszcze mi powiedzcie co z tą szyja?? czerwone różyczki na srebrnym łańcuszku brać czy nic?? Pazury będą czerwone, a makijaż czekoladowy jak mi poradziły dziewczyny na innym wątku, Kochane jesteście!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Zrób fotke tych rózyczek.
![]() Ja np nie mam turkusowej torebki wiec nosze turkusowe buty do turkusowego tshirtu. Nie musimy byc takie nudne, zawsze tylko torebka i buty w tym samym kolorze. No ale oczywscie moze byc ![]() I przed nastepnymi zakupami przypomnij sobie o nas, to wtedy doradzimy ![]() Tinker
#1402 |
Zakorzenienie
|
Co do pazurków to one koniecznie musza byc krótkie i zadbane i lakier musi byc starannie nalozony. Zadne szpony na czerwono!!!
A rózyczki, zrób fotke
#1403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będę się radzić obiecuję!! Pazurki mam zadbane (tak mi sie wydaje) i normalnej długości z krótkimi i z za długimi nie umiem wytrzumać! :P Szpony na czerwono nie?? to moze czerwone naklejki na francuskich?? A naszyjnika nie zrobie narazie fotki bo aparat oddałam już;/ ale hmm to jest tak srebrny łańcuszek a z niego zwisają 3 łańcuszki w różnych długościach i na nim są takie drobniutkie różyczki, srednica niecały centymetr. Ehh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Ach powiedz, jakim szwem uszylas kant materialu (zafastrygowalas
![]() ![]()
#1405 |
Zakorzenienie
|
No to jak drobniutkie i delikane to bedzie pasowalo, a szalu nie nos caly czas
![]() Do paznokci: Albo tylko french albo cale czerwone, ja bym nie dala kwiatuszków itp,, bo troche za duzo
#1406 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kanty akurat mi ciocia robiła, ale to sie nazywa obendlowanie wtedy sie tak fajnie faluje ale do tego trzeba juz wypasiona maszynę. Co do pazurków to może lepiej french?? Obadam jedną rękę normalnie drugą czerwoną ![]() ![]() No różyczki są delikatne, ale też sobie myśle może za duzo tych kwiatków ![]() Pozdrówki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zadomowienie
|
Tinker ja Cię muszę dodać do znajomych, nie będziesz mi miała tego za złe?? Bedziesz moim guru modowym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No super z ta cyrkonia ( czytaj: diament!)To bedzie najlepiej. A french to by troszke lepiej pasowal, ale ja bym sie nie mogla zdecydowac. Tylko ze z frenchem nie popelnisz bledu, wiec dawaj french ![]()
![]() |
#1409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się ![]() Zostaje w takim razie diament ![]() I french na naturalnych ma się rozumieć ![]() ![]() ![]() Dobra przed wyjściem zrobie sobie zdjęcie i wam potem tu zaprezentuje o ile wątek przetrwa ![]() Dzięki raz jeszcze!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
Dot.: na slub cywilny...
dzieki za rade eheehhe no sukienka jest jak najbardziej na tak z torebka to sama nie wiedzialam heheh wiem ze buty i torebka powinny sie kolorystycznie roznic od sukienki ale zupelnie nie mailam planu hehe
a co myslicie o takiej samej kiecce tylko zlotek skoro ten roz juz przemija(co raczej jest nie mozliwe:P ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.