W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE???????? - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-06-13, 19:45   #1381
bunny-pie
Zakorzenienie

Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie?? Gryzie się??

Odradzam spodni kompletnie!

Tunika sliczna, ale te spodnie niestety nie pasuja. Tunika jest w kolorach chlodnych, biel, czerwien i zielen, a ten bez spodni nie pasuje, bialy juz troche lepiej. Najlepiej by byly spodnie w odceniu kwiatków.

Ale jak sie przygladam, to spodnie wogule nie pasuja, moze do szkoly lub na wypad na miasto z kolezanka to tak.

Ta tunika bardziej wyglada jak sukienka, wiec jezeli nie przeswituje to bez niczego (oczywiscie z majtkami ), jezeli przeswituje, to ubierz biala spódnice pod spód, ale krótsza, zeby nie wystawala. Taka jak zalaczylam, tylko ze biala, prosto uszyta i bez falbanek bo beda sie odznaczaly pod tunika.

Naprawde odradzam spodni, bo tylko psuja urok tuniki

Pozdrawiam, Tinker
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 69445_.jpg (60,0 KB, 44 załadowań)
Stary 2005-06-13, 19:46   #1382
bunny-pie
Zakorzenienie

Gdzie wogule mozna takie cudenko kupic ?
Stary 2005-06-13, 20:24   #1383
madinga
Raczkowanie

Dot.: Beżowa tunika + białe spodnie??

Ja też uważam, że jeśli koniecznie spodnie, to białe, ale masz tak śliczną figurę, że chyba te spodnie to nie mus?
madinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 20:32   #1384
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21

zdecydowanie bezowe odpadaja. radzilabym biale lub czerwone
Stary 2005-06-13, 20:35   #1385
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Odradzam spodni kompletnie!

Tunika sliczna, ale te spodnie niestety nie pasuja. Tunika jest w kolorach chlodnych, biel, czerwien i zielen, a ten bez spodni nie pasuje, bialy juz troche lepiej. Najlepiej by byly spodnie w odceniu kwiatków.

Ale jak sie przygladam, to spodnie wogule nie pasuja, moze do szkoly lub na wypad na miasto z kolezanka to tak.

Ta tunika bardziej wyglada jak sukienka, wiec jezeli nie przeswituje to bez niczego (oczywiscie z majtkami ), jezeli przeswituje, to ubierz biala spódnice pod spód, ale krótsza, zeby nie wystawala. Taka jak zalaczylam, tylko ze biala, prosto uszyta i bez falbanek bo beda sie odznaczaly pod tunika.

Naprawde odradzam spodni, bo tylko psuja urok tuniki

Pozdrawiam, Tinker
To sie załamałam Tunikę szyłam sama i sama sobie ją wymysiłam, a spodnie to mus!!! Kurdelek, a ja juz bez grosza przy duszy jestem i co ja mam zrobic ((((( Naprawde te białe nie pasują?? Nie no chyba nie pójde kurdeeeeeeeeee ;(((
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 20:39   #1386
edytka2
Raczkowanie

Ja mysle że te białe pasuja...a jakie butki do tego ubierasz, w jakim kolorze?
edytka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 20:41   #1387
Madlaine
Zakorzenienie

własnie wazne sa jeszcze buty i torebka
torebka musi byc wyrazista jesli chcesz założyć białe spodnie, napisz cos o planowanych dodatkach ??? może coś zaradzimy
a może masz przyjacółke, która mogłaby jakieś bardziej wyraziste spodnie pozyczyć, jesli spódniczka odpada
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-13, 20:44   #1388
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Własnie nie bo nie wejde w jej spodnie, druga za to jest nizsza i tez nie bardzo aa buty albo czarne albo takie siwobezowe torebka taka sama, pasuje bez obaw
Stary 2005-06-13, 20:47   #1389
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez naked21
zdecydowanie bezowe odpadaja. radzilabym biale lub czerwone

To mówisz ze te białe mogą byc??
Stary 2005-06-13, 20:48   #1390
edytka2
Raczkowanie

czarnym butom mówie nie!!!a jakieś dodatki???coś czerwonego???moze chociaż jakis kolorek na paznokciach????zeby nie było za blado
Stary 2005-06-13, 20:51   #1391
Madlaine
Zakorzenienie

moim zdaniem, torebka i buty nie powinny byc jasne jak cąła reszta (ale czarne w tym komplecie zupełnie odpadają), bo wszystko się wtedy zleje, ale jesli nie masz innej mozliwości, to może chociaz jakiś czerwony, zieleony lub pomarańczowy szal - pasujący kolorystycznie do kwiatów na tunice ? śliczne i niedrogie szale można kupić w sklepach indyjskich, ceny sa juz chyba od 20-25 zł , jesli mnie pamięc nie myli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-13, 20:53   #1392
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez edytka2
czarnym butom mówie nie!!!a jakieś dodatki???coś czerwonego???moze chociaż jakis kolorek na paznokciach????zeby nie było za blado
ok zostaja siwobezowe, paznokietki pomaluje na czekoladowe albo czerwone własnie, ale ma takie fajne kwiatuszki naklejki na poaznokcie myslałam zeby zrobić tez, no i myslałam pod szyje czerwone kwiatuszki na srebrnym łancuszku, może być?? Z tymi białymi??
Stary 2005-06-13, 20:55   #1393
Madlaine
Zakorzenienie

pazurki tyko czerwone w tym zestawieniu i to krwista, żywa czerwień najlepiej
Stary 2005-06-13, 20:56   #1394
bunny-pie
Zakorzenienie

Niestety bez wogule nie pasuje, a od spodni odradzalam, bo chociaz same w sobie sa eleganckie to z ta tunika nie wygladaja na wesele, tak jak pisalam, pasuja na spacer ablo na miasto, i niestety psuja urok tuniki . Ale jezeli juz naprawde i niestety musza byc no to zdecydowanie biale.
A buty i torebka przy bialych spodniach lub bez nich powinny byc czerwone lub jakis kolor z tuniki, a ze tunika nie jest siwobezowa to tez siwobezowe buty odpadaja, na 100% odpada.
Najlepiej jak byc cos wykombinowala w czerwieni lub pomaranczy. Naprawde sie nie da nic zrobic z biala spódnica? nie masz gdzies resztki materialu?
Stary 2005-06-13, 20:58   #1395
edytka2
Raczkowanie

może być,ale ten szal-ewentualnie apaszka to dobry pomysł-mówie o czerwonej;-)milej zabawy!!!
Stary 2005-06-13, 21:01   #1396
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Niestety bez wogule nie pasuje, a od spodni odradzalam, bo chociaz same w sobie sa eleganckie to z ta tunika nie wygladaja na wesele, tak jak pisalam, pasuja na spacer ablo na miasto, i niestety psuja urok tuniki . Ale jezeli juz naprawde i niestety musza byc no to zdecydowanie biale.
A buty i torebka przy bialych spodniach lub bez nich powinny byc czerwone lub jakis kolor z tuniki, a ze tunika nie jest siwobezowa to tez siwobezowe buty odpadaja, na 100% odpada.
Najlepiej jak byc cos wykombinowala w czerwieni lub pomaranczy. Naprawde sie nie da nic zrobic z biala spódnica? nie masz gdzies resztki materialu?
Zostaja białe spodnie, niestety tunika bez spodni odpada całkowicie! Buty są pod kolor tuniki tak jak i torebka, więc nie problem, mam szal taki jak tunika bezowy lub ecri jak kto wolo brac?? Czerwony szal też mogę wykombinować mam taki materiał wiec spoko, mam robić czerwony??

Dodane Wtorek 16:51

A niech kurrrrrrrrrczaki!! Ide jutro oabdac cy nie mają czerwonej farby i sobie te białe spodnie przefarbuje, a jak nie to pójde w tunice jak w sukience tylko kuźwa nie lubie krótkości w żadnym rodzaju To sobie posiedze a wieczorem ubiore spodnie pod nią, ehhh jedno wesele a tyle problemów.
Hie hei mam czerwony szal od... przyszłej teściowej

Edytowane przez kajasia222
Czas edycji: 2005-06-14 o 15:55
Stary 2005-06-13, 21:03   #1397
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez edytka2
OK zostają bezowe, paznokcie czerwone a na tym beżowe kwiatuszki?? A na szyje mam brać czerwone kwiatuszki czy nie?? zaznaczam że dekolt w tunice to taka obniżona woda
Stary 2005-06-13, 21:14   #1398
bunny-pie
Zakorzenienie

Jest taka regule, ze jak cos jest bardzo kolorowe, to mozne sie tylko poruszac w identycznych kolorach.
Twoja tunika jest bialo-czerwono-pomaranczowa. Wiec zostaja Ci te kolory. Szkoda ze ta tunika taka dluga, bo to juz jest sukienka! I dlatego nie pasuje to tych spodni, jak by byla lekko za pupe no to by bylo ekstra. Jak jakies czerwone dodatki to obowiazkowo w identycznym kolorze. Nie moze byc np tak ze kwiatki sa malinowe a szal ceglasty. To sie musi kupy trzymac. I troche za duzo tej bieli, bo spodnie jasne i buty+torebka...hmm... Nie mozesz wykombinowac np chociaz czerwonych butów? Torebka, jezeli biala to moze byc, nie musisz cie scisle trzymac reguly ze buty i torba musza miec ten sam odcien.
Wiec tak:
Biale spodnie
Biala Tunika (sukienka)
Jasne buty i torebka
Czerwony szal

A nie mozesz troche tej tuniki skrócic, tak do pupy?
Stary 2005-06-13, 21:30   #1399
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Widze ze mialam sie wczesniej przed zakupami o rade zapytac, zroie tak przy nastepnym weselu bo to juz niedlugo. Za pozno, juz to kupilam zawsze myslalam ze jakie buty taka torebka, no trudno. No i tak tez na imprezach ktore obsługuje widze, laska rozowy kostium rozowa toreba i rozowe buty, ehhh ok zostaja białe spodnie, tunika czerwony szal tylko nie wiem czy brac na szyje czerwone rozyczki czy nie brac nic
Stary 2005-06-13, 21:35   #1400
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Dziękuję Wam dziewczyny slcznie, doszłyśmy do jako takiego kompromisu i doradziłyście mi co mogę ulepszyć, dzięki!! Buziaki dla was!!
Aaa jeszcze mi powiedzcie co z tą szyja?? czerwone różyczki na srebrnym łańcuszku brać czy nic?? Pazury będą czerwone, a makijaż czekoladowy jak mi poradziły dziewczyny na innym wątku,

Kochane jesteście!!!
Stary 2005-06-13, 21:37   #1401
bunny-pie
Zakorzenienie

Zrób fotke tych rózyczek.

Ja np nie mam turkusowej torebki wiec nosze turkusowe buty do turkusowego tshirtu. Nie musimy byc takie nudne, zawsze tylko torebka i buty w tym samym kolorze. No ale oczywscie moze byc

I przed nastepnymi zakupami przypomnij sobie o nas, to wtedy doradzimy

Tinker
Stary 2005-06-13, 21:39   #1402
bunny-pie
Zakorzenienie

Co do pazurków to one koniecznie musza byc krótkie i zadbane i lakier musi byc starannie nalozony. Zadne szpony na czerwono!!!
A rózyczki, zrób fotke
Stary 2005-06-13, 21:46   #1403
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Co do pazurków to one koniecznie musza byc krótkie i zadbane i lakier musi byc starannie nalozony. Zadne szpony na czerwono!!!
A rózyczki, zrób fotke
Oj bede pamiętała, zapisałam sie niedawno ale już się chyba od forum uzależniłam bo siedze tu całymi dniami
Będę się radzić obiecuję!!
Pazurki mam zadbane (tak mi sie wydaje) i normalnej długości z krótkimi i z za długimi nie umiem wytrzumać! :P Szpony na czerwono nie?? to moze czerwone naklejki na francuskich??
A naszyjnika nie zrobie narazie fotki bo aparat oddałam już;/ ale hmm to jest tak srebrny łańcuszek a z niego zwisają 3 łańcuszki w różnych długościach i na nim są takie drobniutkie różyczki, srednica niecały centymetr. Ehh
Stary 2005-06-13, 21:46   #1404
bunny-pie
Zakorzenienie

Ach powiedz, jakim szwem uszylas kant materialu (zafastrygowalas ) na dole. Bo ja jak szyje to mi sie zawsze sciaga material i do kitu, nigdy tak nie wychodzi jak Tobie
Stary 2005-06-13, 21:53   #1405
bunny-pie
Zakorzenienie

No to jak drobniutkie i delikane to bedzie pasowalo, a szalu nie nos caly czas

Do paznokci: Albo tylko french albo cale czerwone, ja bym nie dala kwiatuszków itp,, bo troche za duzo
Stary 2005-06-13, 22:01   #1406
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Ach powiedz, jakim szwem uszylas kant materialu (zafastrygowalas ) na dole. Bo ja jak szyje to mi sie zawsze sciaga material i do kitu, nigdy tak nie wychodzi jak Tobie

Kanty akurat mi ciocia robiła, ale to sie nazywa obendlowanie wtedy sie tak fajnie faluje ale do tego trzeba juz wypasiona maszynę.
Co do pazurków to może lepiej french?? Obadam jedną rękę normalnie drugą czerwoną
No różyczki są delikatne, ale też sobie myśle może za duzo tych kwiatków Może cyrkonia w zagłebieniu obojczyka??
Pozdrówki
Stary 2005-06-13, 22:05   #1407
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Tinker ja Cię muszę dodać do znajomych, nie będziesz mi miała tego za złe?? Bedziesz moim guru modowym I zaczne Cię męczyć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-06-13, 22:09   #1408
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajasia222
Tinker ja Cię muszę dodać do znajomych, nie będziesz mi miała tego za złe?? Bedziesz moim guru modowym I zaczne Cię męczyć
Nie ma sprawy!

No super z ta cyrkonia ( czytaj: diament!)To bedzie najlepiej. A french to by troszke lepiej pasowal, ale ja bym sie nie mogla zdecydowac. Tylko ze z frenchem nie popelnisz bledu, wiec dawaj french Tipsy czy naturalne?
Stary 2005-06-13, 22:14   #1409
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Cytat:
Napisane przez bunny-pie
Nie ma sprawy!

No super z ta cyrkonia ( czytaj: diament!)To bedzie najlepiej. A french to by troszke lepiej pasowal, ale ja bym sie nie mogla zdecydowac. Tylko ze z frenchem nie popelnisz bledu, wiec dawaj french Tipsy czy naturalne?

Cieszę się
Zostaje w takim razie diament
I french na naturalnych ma się rozumieć Nie umiem mieć czegoś przyklejonego na całych paznokciach, wszystko z rak mi leci
Dobra przed wyjściem zrobie sobie zdjęcie i wam potem tu zaprezentuje o ile wątek przetrwa
Dzięki raz jeszcze!!
Stary 2005-06-14, 10:26   #1410
indianka84
Raczkowanie

GG do indianka84
Dot.: na slub cywilny...

dzieki za rade eheehhe no sukienka jest jak najbardziej na tak z torebka to sama nie wiedzialam heheh wiem ze buty i torebka powinny sie kolorystycznie roznic od sukienki ale zupelnie nie mailam planu hehe

a co myslicie o takiej samej kiecce tylko zlotek skoro ten roz juz przemija(co raczej jest nie mozliwe:P
żyjesz nie tylko dla siebie
indianka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości