![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Doradźcie!! Wypada Czy Nie??
rozowa rzeczywiscie najlepsza.
ostrzegam przed glebokimi dekoltami, jesli nie chcesz byc na jezykach cioc i babc ![]() ![]() ![]() ![]() takze raczej tradycyjny dekolt, na pewno znajdziesz cos oryginalnego a nie nazbyt odslaniajacego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Ta rózowa jest bardzo niezła i myślę iż nie powinnas sie przejmowac i włozyc to w czym sie czujesz najlepiej!!!!!!!!!!!pozos tałe wybierz na inne okazje bo są śliczne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
ja również uważam że ta różowa jest w porządku, ale reszte sobie odpuść, bo możesz wywolać malutkie zamieszanie swoim zbyt wyzywającym wyglądem, ja też mam wesele w sierpniu i juz szukam jakiejś kiecki i makijażu, wiem juz jak chce wyglądać i jaką chce miec kiecke, ale nie wiem czy taka istnieje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
... choć nie Westwood
|
Nie będę odstawać od reszty
![]() ![]() Wcale nie jest wyzywająca, a stare ciotki/ babki mogą się do niej przyczepić chyba tylko z zazdrości- dlatego, że same nie mogą takiej założyć ![]() Tylko, że do takiej makijaż i dodatki powinny być stonowane ![]()
![]() |
#1475 |
Zadomowienie
|
różowa jak najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
ogolnie jak juz naprawde chcesz duzo pokazac to postaraj sie o rownowage - jak podkreslony biust to niech sukienka nie bedzie super krotka (przynajmniej przed kolano), albo na odwrot - jak pokazujesz nogi to biust juz nie az tak bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Zadomowienie
|
![]()
Co pasuje do sukienki w groszki?? Czarna na ramiączkach w małe białe groszki nie wiem co mnie podkusiło żeby ją kupić ale po przymierzeniu wyglądała bardzo ładnie i zwiewnie - z taką falbaneczką na dole
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Raczkowanie
|
Ja zgadzam sie z dziewczynami ze te sukineczki sa sliczne, ale troszeczke zbyt wyzywajace jak na wesele, ktore mimo wszystko jest uroczystoscia rodzinna, gdzie zazwyczaj przewaza starsze towarzystwo. Jak dla mnie to do przyjecia jest jeszcze ta rozowa, bo nie odkrywa za duzo i jest z klasa. Te sukieneczki pasowalyby super na osiemnastke do znajomych gdzie bawia sie mlodzi ludzie i nikogo to nie dziwi. Jesli byloby to wesele w twojej rodzinie gdzie kazdy jest przyzwyczajony do twojego stylu ubierania sie (a po tych kreacjach sadze ze lubisz wygladac sexi, bo pewnie masz co pokazac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Raczkowanie
|
Dot.: Groszki - modne, nie modne?? Jakie dodatki?
nienawidze groszków.....
ale mysle ze powinnas wybrac cos epokowego takie sukienki były modne chyba w latach 60 ale moge sie mylic poanie nosiły do nich białe koronkowe rekawiczki, opaski na włoasach.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane, czy mogę podpiąć się pod wątek?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
|
![]()
Eeee Stell - moda wraca..będąc na zakupach często właśnie spotykałam ciuchy z groszkami. Też nie przepadam za groszkami i nigdy nic nie kupiłam bo poprostu nie podobały mi się ale ta sukieneczka jest w takie małe kropeczki delikatne po zmierzeniu byłam totalnie zdziwiona że sama się sobie podobam (w czymś w groszki na dodatek! bo zawsze omijałam je szerokim łukiem)
![]() ![]() ![]() ![]() Tylko teraz jakie te dodatki?? szczególnie kolczyki.. opaska czy rękawiczki moim zdaniem zdecydowanie odpadają Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
dodatki powinny być malutkie, nie rzucające się w oczy - to już robi sama sukienka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zajrzyj tu, może coś Cię zainspiruje ![]() http://images.google.com/imgres?imgu...lr%3D%26sa%3DN
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
Modne czy nie modne, są słodkie, mi się bardzo podobają
![]()
#1485 |
Zadomowienie
|
![]()
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle bardzo ładny wzór sukienki, gdzie kupiłaś? Oststanio szukałam czegos w groszki i nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zadomowienie
|
Przypomina mi się że jedna z moich koleżanek kupiła sobie taką sukienke z delikatną czarną haleczką. Nosiła do niej białe plastikowe kolczyki albo białą troche szerszą opaskę a buty też miała białe na niskim obcasie (myślę ze balerinki jak najbardziej o.k). Miała czarne włosy więc białe dodatki bardzo pasowały. Aha obrysowywała oczy jeszcze białą kredką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tunika + spodnie/spódnica
tez mi sie ta rozowa podoba
![]()
#1489 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny zwariowałam na jej punkcie - wyczaiłam ja na allegro ale cena tak wywindowała, że jej nie wziołam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
też mam taką sukieneczkę, tyle że białą w czarne kropeczki
![]() a jeśli chodzi o dodatki, to wydaje mi się, że to plastikowe białe kolczyki jak najbardziej pasują i nawet taka biała plastikowa gruba bransoletka też byłaby ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Raczkowanie
|
czekolada:)
kobietki, czy wypada wystapic na slubie w stroju koloru czekolady? Czy nie jest zbyt ciemny?
Jesli tak to: 1) jesli zdecyduje sie na sukienke to czy latem - w sierpniu zdecydowac sie na krotka czy na dluga kreacje? 2) jakie buty-jasne czy czarne pasuja najlepiej? 3) jaki makijaz wowczas zastosowac - nawiazujacy do brazow czy jakis kontrastowy? Jestem typowa brunetka o niskim wzroscie i baaaardzo szczuplej budowie ciala ![]() i z gory dziekuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czekolada:)
Myślę, że wypada. Tylko czarny na ślubie jakoś dziwnie wygląda, bo kojarzy się z żałobą. Ale i tak dziewczyny przychodzą ubrane na czarno na wesela. Najważniejsze, żebyś Ty się dobrze czuła. Parze Młodej większą przykrość sprawi, że się źle bawisz niż że jesteś ubrana w taki a nie inny kolor.
Co do butów, ja bym włożyła brązowe. ![]() ![]() A makijaż... No nie wiem. Ja bym znów postawiła na brązy, złoty, beże, róże. Ale to takie moje zboczenie, więc poczekaj jeszcze na odp innych dziewczyn. A, jeszcze długość sukienki. Tak to już jest, że długie wyglądają bardziej elegancko, ale tym nie warto się sugerować. Jeśli lubisz krótkie, załóż krótką (może tylko nie za krótką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Rozeznanie
|
jak chces zisc w czekoladzie to idz, co za pytanie
#1494 |
Zakorzenienie
|
oczywiście że wypada nie dośc że modny to i neutralny,nie za jasny i nie za ciemny,ja właśnie szyję sukienkę w tym kolorze na wesele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zakorzenienie
|
tlko, zeby Cie ktos z czekoladka nie pomylił i się na Ciebie nie rzucil
![]()
#1496 |
Wtajemniczenie
|
Co do czarnych strojów, to na początku naszego wieku panna młoda miała czarną sukienkę, tata ma jeszcze bardzo stare zdjęcia od dziadka i jak to zobaczyłam to rzeczywiście się zdziwiłam - tak w ramach ciekawostki
![]()
#1497 |
Raczkowanie
|
jezeli masz ochote na brazy to czemu nie, zgadzam sie z Ami ,uwazam ze powinnas miec bezowe albo jasno rózowe dodatki które rozjasnia twój strój.
A co do długosci jesli jestes niska i szczupła to lepiej bedzie wyglądała na tobie krótka sukienka. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Czekolada połączona z brudnym różem - po prostu CUDO
![]() To moje ulubione zestawienie koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do koloru czekoladowego to pewnie, że tak. Bardzo ładny i nadający się kolorek.
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.