![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czekolada:)
kobietki, czy wypada wystapic na slubie w stroju koloru czekolady? Czy nie jest zbyt ciemny?
- jasne,że wypada,ale probonuje do tego dobrac jakies dodatki o kolorach zywszych, teraz tego duzo wszedzie... chodzi mi o cos na szyje, kolczyki i moze pierscionek... ladnie to sie prezentuje... chociazby do malej czarnej,ale i do czekolady bedzie ok ![]() Jesli tak to: 1) jesli zdecyduje sie na sukienke to czy latem - w sierpniu zdecydowac sie na krotka czy na dluga kreacje? Ja bym na twoim miejscu wybrala kreacje krotka, z tego wzgledu,ze pisalas iz jestes osoba szczupla i niziutka... dluga kreacja zamiast pokazac to co najlepsze, zrobilaby z ciebie igielke :P 2) jakie buty-jasne czy czarne pasuja najlepiej? Buty w zaleznosci od tego jakie bedziesz miala dodatki i jaka torebke... to wszystko zalezy od ciebie i od twojej fantazji... \ 3) jaki makijaz wowczas zastosowac - nawiazujacy do brazow czy jakis kontrastowy? a co do makijazu to tak jak wczesniej... w zaleznosci od tego jakie beda dodatki... |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Przyczajenie
|
ja tez mysle ze czekolada sie nadaje
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54126329 tutaj jest zestaw kolorow i wlasnie ta czekolada najbardziej mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Doradźcie!! Wypada Czy Nie??
Nie wypada... jak dla mnie na wesele powinny byc kiecki troche skromniejsze,ale to moje wlasne osobiste zdanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zadomowienie
|
![]()
Sukienkę kupiłam na targu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Rozeznanie
|
Kasiulka22 bardzo mi się podoba ta sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNO TE KIECKI SĄ EXTRA WYPASIONE NIE PATRZ NA TO CZY BEDZIESZ LEPIEJ WYGLĄDŁA OD MŁODEJ!CZUJESZ SIĘ PEWNIE I SEXOWNIE TO UBIERAJ SIĘ I MIGIEM NA WESELICHO ![]() NIC DODAĆ NIC UJĄĆ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Przyczajenie
|
sukienki
dziewczyny pomocy!!niedlugo wybieram sie na slub przyjaciolki i nie mam pojecia jaka sukeinke sobie uszyc.Podajcie prosze linki do ciekawych stron gdzie mozna obejrzec sukienki najlepiej na modelkach.Z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Raczkowanie
|
dzieki za odp. Wiem, ze to ode mnie zalezy w czym sie dobrze czuje - ale rozne sa zwyczaje - te pisane i nie
![]() ![]() a tarakatatuli dziekuje za cenna porade - szkoda, ze dzisiaj nie mam dobrego humoru - moze innym razem odczytam twoja uwage jakos inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Przyczajenie
|
![]()
Czy chudej(41kg) niskiej (161cm) dziewczynie pasuje długa sukienka? Moja kolezanka [powiedziała,ze absolutnie nie a ja mam niedługo wesele i chciałabym ładnie wyglądać. Dodam, ze mam okropne nogi i nigdy w zyciu nie założe nic krótkiego. Pomóżcie co powinnam załozyc
|
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |
Raróg
|
Dot.: jak kiecka dla chudej?
Tez jestem ciekawa propozycji, chociaż nogi chętnie pokazuję
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1512 |
Raczkowanie
|
hmm, mialam niedawno podobny dylemat i dlatego jedno wiem - szpileczki kiepsko wygladaja w dlugich,waskich spodnicach.
![]() lepiej pomysl nad ladnym - wyzszym - obuwiem, ktore wysmukli i nadala ladny ksztalt lydkom i ogolnie nogom. chyba rozkloszowana spodnica i delikatny gorsecik bylby najlepszym rozwiazaniem! zajrzyj do dzialu Moda - tam jest calkiem spory zbior ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
To ja się dołaczam - 156 cm wzrostu, 38kg wagi. W sumie wszystko na mnie wisi, a co do butów, to nie chodzę w szpilakch, bo ich nie lubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Przyczajenie
|
Dzięki kochana, ta druga bardzo mi sie podoba
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Raczkowanie
|
wogóle ja mam od siebie pytanie jakie ciuchy należy ubierać aby optycznie nadać sobie troche ciałka?? Jakie ciuchy dla chudej??.........
![]()
#1516 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
spokojnie, prosze nie wpadać w panikę, ja też jestem niska i dosyc szczupła:P miałam ostatnio też taką "imprezke" i zakupiłam sobie spódnicę taką troche hiszpańską z rozporkiem falowanym , długą a jednocześnie odsłaniającą sporo ,w sam raz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zadomowienie
|
![]()
Witaj
![]() Unikaj rzeczy bardzo obcisłych ale też nie siegaj po te za duże bo będą na Tobie wisiały. Na górę polecam bluzeczki lekko marszczone, rękawki z lekkimi bufkami, odcięcia pod biustem. Spódnice do kolan, rybaczki, sandałki wiązane wokół kostki, bizuterie tuz przy szyi - nie bardzo długą. Podsyłam Ci kilka propozycji strojów- moze coś się przyda;-) Owocnych poszukiwań pzdr Sam |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny kochane za Wasze cenne opinie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Raczkowanie
|
Co do takiej sukienki ?
Dziewczyny!
Proszę pomóżcie mi i poradźcie, co będzie pasowało do sukienki przedstawionej na załączonych fotkach (o ile uda mi się je wkleić...). Zdjęcia wyszły trochę za ciemne, w rzeczywistości kolor sukienki jest taki rudo-brązowy. Sukienka jest cienka – ma podszewkę z cienkiego płócienka, na tym cienką warstwę tiulu. Obie warstwy w tym samym kolorze. Chciałabym wybrać się w niej na przyjęcie weselne, tylko nie mam pojęcia co do niej będzie pasowało: 1) Jakie buciki i torebka? 2) Jaka biżuteria? 3) Jaki makijaż? Ja myślałam o tym, aby biżuteria i makijaż były mniej więcej w takim samym kolorze jak sukienka, ale chyba będę wtedy cała za bardzo brązowa, więc chyba lepiej, aby to było coś żywszego, jak sądzicie? A czy w ogóle ta sukienka pasuje na taką weselną uroczystość, bo ja mam wątpliwości, może jest za skromna? |
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co do takiej sukienki ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=524404 12
a moze takie buty ?? ![]() ![]() a tak szczerze to niestety nie wiem jak Ci pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1521 |
Raczkowanie
|
Ja bym proponowała czekoladowy makijaż - podkreślenie oczu dość intensywne a usta jasne w złotawym blasku.
Buty na obcasie - jak wysokim zależy od Ciebie. Nie muszą być brązowe. Mogę być w w odcieniu złotawym nawiązującym do kwiatków na sukience (chyba że zdjęcie trochę przekłamuje kolory) ![]() Torebka bądź w kolorze butów, co nie jest konieczne bądź czekoladowa. Jeżeli uważasz, że jest za skromna poszalej z dodatkami - butami i długimi kolczykami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Raczkowanie
|
Buty np. takie:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
Torebka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
A co z biżuterią? Na tych naszywanych kwiatkach sa jeszcze cekiny w kolorze różowym. Myślałam więc o biżuterii w takiej tonacji.
I myślałam o różowym makijażu. Ale chyba w różowych cieniach nie wyglądam dobrze, więc waham się, czy różowy, czy brązowy... A jak pomalować pazurki, czy dobrze wyglądałby lakier w kolorze sukienki? Czy lepiej dopasować go do makijażu, albo pozostać przy jasnym beżu lub frenchu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
Upał a rajstopy.
Wybieram się w sobotę na ślub i wesele,ma być gorąco około 31 stopni. Będę mała sukienkę przed kolano buty szpilki ale nie pełne (zakryte palce z tyłu piętka z paskiem w okół kostki) no i nie wiem czy mogę pozwolić sobie na gołe nogi. Chyba nie wypada ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Upał a rajstopy.
no co Ty jak to nie wypada???
![]() ![]() ![]()
#1527 |
Zadomowienie
|
teraz można kupić tzw. "rajstopy w sprayu", super wyglądają tuszują wszystkie mankamenty nóżek, no i co najważniejsze nadają sie na upały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od Ciebie.Ja bym poszła bez rajstop
![]()
#1529 |
Zakorzenienie
|
jesli tylko buty cie nie obetrą to idz bez .
wypada nie wypada ,co za różnica ,tobie ma byc wygodnie. jesli załozyc cieliste to i tak nikt nie zauwazy ,jesli tak bedzo ci zalezy na "wypadaniu" ![]() cholipcia to juz 4 osoba która w ta sobote idzie na wesele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.