![]() |
#1531 |
BAN stały
|
Dot.: suknia marzeń
I tutaj jeszcze kilka, mam nadzieję, że może komuś podsunę jakiś pomysł na tę wymarzoną sukienkę.
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-04-25 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
BAN stały
|
Jeszcze znalazłam kilka, które miałam zapisane na komputerze. Trudno się zdecydować na tę jedną, wszystkie są ładne, trzeba jednak poprzymierzać i zobaczyć jak się będzie w nich wyglądało, bo samo patrzenie na zdjęcia nic nie da...
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-04-25 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
BAN stały
|
Pokazuje Wam resztę moich upatrzonych sukienek i życzę powodzenia w wyborze!!
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-04-25 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
BAN stały
|
No i 3 jeszcze, te dwie pierwsze są z fimy CLASSA, a ta ostatnia nie pamiętam niestety skąd....(nazywa się PENELOPA)
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-04-25 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
A mi nie podobają się klasyczne suknie a'la ksiezniczka"
![]() ![]() ![]() firmy CLASSA |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Raczkowanie
|
Inną sprawą jest to,jak taka sukienka będzie się prezentować w rzeczywistośći..czy faktycznie bedzię tak slicznie wyglądała na mnie
![]() Co dziewczyny o niej myslicie, podoba się Wam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ogół mam "dobre oko" do ciuchów i jak sobie coś wypatrzę to do mnie pasuje, więc jestem pełna dobrej myśli. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do fotek to rozumiem, w necie wszystko jest publiczne. Ale zawsze możesz zasłonić buzię (choć to nieodzowna część "kreacji" weselnej ![]() ![]() ![]() Ale oczywista wybór należy do Ciebie ![]() Wszystkiego dobrego życzę! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zadomowienie
|
Własnie znalazłam coś takiego, może się przydać ...
![]() Odcienie Czy wiesz o tym, że biały ma kilkadziesiąt półtonów, z których każdy ma swoją własną nazwę? Biel może być na przykład antyczna, perłowa, lniana, mączna, naturalna, platynowa, koścista, śnieżna, lodowa, chmurna, porcelanowa, szampańska, lodowcowa, alabastrowa, migdałowa czy w tonie skorupki jajka lub blasku świecy... To tylko niektóre z nich. Na szczęście tylko wytrawny znawca kolorów jest w stanie je odróżnić na pierwszy rzut oka a suknie ślubne szyte są najczęściej z materiałów, których kolory prezentujemy poniżej.
Jak wyszukać właściwy odcień? Poznaj kolor swojej skóry a zadanie to stanie się znacznie łatwiejsze.
źródło: http://www.horm.biz/styl-i-uroda/twoja-suknia/jaki-kolor-sukni-slubnej.html
#1540 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Raczkowanie
|
martynek suknia w rzeczywistości jest śliczna ja ją wybrałam na swój ślub
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Raczkowanie
|
A mi sie ta bardzo podoba. Ja bedę miała troszke inną ale w tym kolorze.
#1543 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Kolor jest sliczny, ale nie wiem nawet jak go nazwac ![]() Zauwazylamm, ze jest coraz to wiecej odwaznych dziewczyn ![]()
![]() |
#1544 |
BAN stały
|
Witam!
Mam pytanie...Czy w salonach sukien ślubnych chętnie dają sukienki do przymierzania, czy to jest jakiś problem? Bo ze zdjęcia w katalogu chyba trudno stwierdzić jak się w tym będzie wyglądało. Czy miałyście jakieś problemy z przymierzaniem sukienek? Bo słyszałam, że niechętnie można przymierzać czy to prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Raczkowanie
|
Ja nie miałam żadnych problemów! Sprzedawczyni nawet zalecała mi przymierzenie kilku o kroju podobnym do mojego (będę miała szytą "z obrazka") żeby zobaczyła jak w tym kroju wyglądam. I tak miała w dwóch salonach.
To przymierzanie jest przecież najlepsze w tym całym kupowaniu sukni!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Zakorzenienie
|
Agnes, ja mierzyłam suknie w kilku róznych salonach, w każdym po kilka sukni. Były rózne salony, ale raczej w większości jest swietna, subtelna obsługa. Panie umieją fachowo doradzić i nei ma żadnego problemu z mierzeniem. Po to tam wiszą te sukienki, by je móc zmierzyć. W salonie w którym szyłam swoją sukienkę zajęto sie mna najbardziej profesionalnie. Panie skakały w sukienkami wkolo mnie, podawały, zdjemowały, donosiły nowe modele. Czułam sie jak księżniczka ubierana na bal
![]() Wspominam to miło ![]() Proponuje ci bys bez skrepowania poszła do salonu, mierzenie tych sukni to na prawde prawdziwa frajda ![]() Niektóre salony, spotkałam sie z tym, z powodu dużej ilości klientem, umawiają sie wczesniej na próbne mierzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
Elsi
![]() Moja droga ![]() ![]() Za mile słowa nie musisz byc wdzieczna ![]() ![]() ![]() Co do fotek to wciaz sie zastanawiam czy bym miała odwagę je zamieścić. Co do bycia natchnieniem dla innych Wizażanek to mnie niezle ubawilaś ![]() ![]() ![]() no ale to rozmowa przed faktem ![]() Zobaczymy ![]() Pozdrawiam cie na prawde serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Raczkowanie
|
Naprawdę Monia?jejj,a pokazesz zdjęcia?Cieszę się,że mamy podobny gust!
No jak?Wygodna jest?czekam na relacje co i jak!czy kolor ecru jest? buziulki !! |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja właśnie wybrałam juz ostatecznie w sobote... i co... słuchajcie przyszłe panny młode: moim marzeniem była suknia biała, z dodatkiem połyskującej koronki z obcisłym długim rękawem. Suknia: gorset + spódnica = absolutnie odpadała, uważałam,że to oklepane i wogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całość jest ogółem cudna - prosta, ale dodatki powalają z nóg!Welon długi, skromny , równiez w kolorze ecri ![]() I co moje drogie, tak to jest marzymy, wybieramy, ślęczymy w tym internecie rok, dwa - a jak przyjdzie co do czego to jest z tym różenie...nie pisze tego, żeby Was wystraszyć, ale juz wiem to po sobie ![]() ![]()
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Dziś na Interii pojawiła się nowa galeria sukien ślubnych, czyli najnowsze pomysły projektantów na Pannę Młodą. Dużo sukienek krótkich, przeźroczystych, niekonwencjonalnych. IMHO nie powala. Najlepiej oceńcie same:
http://slub.interia.pl/gal/galeria?g...a51921813f9b04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Konto usunięte
|
Galeria jest dość odwazna, awangardowa
Całej galerii nie obejrzałam bo to ponda 160 zdjęc chyba, zapisalam jedna sukienusię: |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Konto usunięte
|
ja wybrałam sukienkę Sincerity 3149, ślub w sierpniu 2006
![]() oto ona, zdjęcie z katalogu nasze obrączki jakie wybraliśmy, możecie zobaczyć oczywiście w wątku "obrączki" ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Raczkowanie
|
martynek niestety zdjec nie zrobiłam zapomniałam aparatu ale suknia jest sliczna bardzo wygodna , ja mam duze piersi a ona jest jakby dla mnie stworzona idealnie je zakrywa , z tyłu czego nie widać na zdjęciach ma naszyty szyfon nad lędźwiami a na nim są jeszcze piekne szyfonowe róże które z kolei maja w środku małe cyrkonie uwiez mi naprawde jest ładna , ja ja wybrałam z moja mamą i koleżankami wszystkim sie podobała chociaz prawdą jest że każdy wygląda w jednej rzeczy inaczej musiałabyś sobie ja przymierzyć , ja np widziałam jak przymierzała ja dziewczyna duuuużo szczuplejsza odemnie i z małym biustem i ne podobała mi się na niej
życze powodzenia i czekam na relacje śmiało do salonu jesli jestes z Wawy to odwiedx Salon Susan Labo na Kijowskiej tam znajdziesz suknię |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Zakorzenienie
|
Ta mi sie ostatnio podoba
![]()
#1557 |
Zadomowienie
|
Fakt, jest bardzo ładna. Ale zwróćcie uwagę, jakie te modelki są chude...i pewnie do tych zdjęć z godzine upinali na niej tą suknię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
BAN stały
|
Ja postawię na skromność, nie podobają mi się sukienki takie w stylu "księżniczki"
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-05-04 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S U K I E N K I !! Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-05-04 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.