|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia marzeń
A ja mam pytanie, teraz jest moda na sukienki z golymi ramionami, czy nie zeslizguje sie gora? Sprawdza sie przy tancach na parkiecie?
|
|
#1562 |
|
Zadomowienie
|
Podobno niewygodne są ramiączka opadające ... ja wlasnie takie mam w swojej sukience i jakos zupelnie mi to nie przeszkadza
. Z sukienkami bez ramiączek,tymi które przymierzalam, bywalo róznie w jednych od razu bylo mi źle, w innych czulam sie jak we wlasnej skórze, z relacji moich kolezanek wiem ze niektóre wszywaly biustonosze i to podobno pomaga inne twierdzily ze doskonale sie trzymala na talii. Mysle ze podstawową sprawa jest krój, odpowiednia sztywnośc gorsetu itd... mi osobiscie nie podobają sie takie typowe odkryte ramiona - nawet na zdjeciach katalogowych czuje jakas dysproproporcje w sylwetce ... no chyba, ze sukienka ladnie zrównowazona jest odpowiednią bizuterią (wedlug mnie w praktyce zazwyczaj jednak troszke za delikatną - przez to nie akcentującą), i oczywiscie fryzurą (czyli raczej nie tradycyjny kok a chociaz kilka opadających kosmyków). Fantastycznym wykonczeniem takiej "odkrytej" sukienki wydaje mi sie zwiewny szal na szyi ... sylwetka staje sie w tedy bardzo "malarska" ... Ale to tylko moje skromne zdanie
|
#1563 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Przyczajenie
|
Hej...
Tak z zasady trzeba dużo mierzyc...Ja jak zaczynałam wybierać suknię to miałam całkiem inne typy...ale rzeczywistość zweryfikowała wszystko...Jestem niska (155 cm) a mam wysokiego faceta...prawie 190...i było dużo sukienek, które mnie skaracały...Zawsze podobały mi sie suknie księżniczkowe, a wybrałam całkiem inna...i jest o.k...jednoczesciow, dopasowana, bez ramiaczek i lleko rozszerzaną...w literę A...z mini trenem... |
|
|
|
#1565 |
|
Przyczajenie
|
Sunia z kolekcji agnes...nr 1474...do tego welon i włosy raczej rozpuszczone...troche pospinane...i bukiet kameliowy...chyba bedzie dobrze....mam nadzieje.Slub w sierpniu.
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno będzie dobrze
suknia piękna! Mam pytanie techniczne o ten "mini" tren. Czy taki też się podpina, czy on sobie tak "lata luzem" cały czas, i generalnie, jak się sprawdza, nie przeszkadza? |
|
|
|
#1567 |
|
Przyczajenie
|
Hej katrina...
Tren jest do podpięcia więc nie będzie przeszkadzał nie ma takiej opcji...zastanawiam się tylko nad szalem lub malym bolerkiem szyfonowym do kościoła... pewne osoby twierdzą, że nie wypada tak iść bez niczego do kościoła... |
|
|
|
#1568 |
|
Rozeznanie
|
A masz jakieś zdjęcia z podpiętym? Wiem jak wyglądają podpięte dłuższe treny, ale takiego małego własnie nie widziałam.
|
|
|
|
#1569 |
|
Rozeznanie
|
Też będę miała mały tren. Mój będzie podpięty tasiemkami w teki sposób (zdjęcie jest z przymiarki, więc wszystko trzyma się na szpilkach). Trochę się teraz zastanawiam, czy dobrze zrobiłam, że chciałam suknię z trenem, bo do końca nie przemawia do mnie to upięcie. Ponoć się ułoży potem ładnie
. Jeżeli macie jakieś zdjęcia, jak taki tern może wyglądać to proszę bardzo o załączenie...
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, czy macie zdjęcie sukni Angela?
|
#1571 |
|
Zadomowienie
|
Nie napisałaś, czy chodzi Ci o jakaś konkretną firmę, więc wpisałam w wyszukiwarkę samą nazwę i znalazłam to:
http://www.chassmi.com.pl/galeria/1-1/angela.swf Jeśli to nie to, napisz więcej konkretów...poszukam. |
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
witam! ja zdecydowalam sie na uszucie sukni na wzor tej rybki z salony classa! co o niej myslicie? a czy ktos wie jak sprawdzaja sie w tancu takie sukienki? kompletnie nie wiem jaki bukiet i dodatki do niej wybrac
dziewczyny pomozcie....
|
|
|
|
#1573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
A wiesz, jakiej firmy jest ta suknia? Masz więcej informacji na jej temat?
|
|
|
|
#1575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wiem że jak są treny to mozna zrobic taki myk z pdczepianiem tego, chodzi o to ze w kosciele masz to normalnie tak jak na zdjeciu a do tanca mozna to tak podczepic pod suknie ze wyglada jakby tak byla uszyta. tyle mojej wiedzy w tym temacie
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
tren bym chciala miec, moze ciut mniejszy dla wygody, ale oczywiscie podczepilabym go na wesele! tez juz ja mierzylam ale nie moge sie zdecydowac! marzy mi sie jeszcze dlugaaaaasny welon do kosciola, ale nie wiem czy bedzie pasowal do tej sukienki?a jaka bizuteria? nie mam pomyslow.....
|
|
|
|
#1577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
jestem za
jesli zloto to tylko biale (przynajmniej w moim przypadku) i tez nie lubie przepychu, nie mozna przesadzic aby nie byc przebierancem ale ten welon mnie kusi.... poradze sie pani krawcowej, moze cos podpowie dzieki za odpowiedzi...pozdrowionka
|
|
|
|
#1579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trudno, ale dzięki za szczere chęci
|
|
#1580 |
|
Raczkowanie
|
Po krótkim okresie fascynacji spódnicami typu princess znowu wróciłam do syrenek
Mój TŻ powiedział, że będę wyglądać jak beza
|
|
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze...
|
|
|
|
#1582 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze...
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
Ahaa - sukienka jest bardzo ładna i dość skromna, więc możesz sobie pozwolić na wyraziste dodatki. Wklejam swoje propozycje, ale jestem zdeklarowaną minimalistką, więc nie musisz brać mnie pod uwagę
|
|
|
|
#1584 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka
|
|
|
|
#1585 |
|
BAN stały
|
Galeria sukien ślubnych firmy An-Pol z Gliwic i Rudy Śląskiej.
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-05-04 o 21:02 |
|
|
|
#1586 |
|
BAN stały
|
firma An-Pol
Edytowane przez agnes23 Czas edycji: 2006-05-04 o 20:59 |
|
|
|
#1587 |
|
BAN stały
|
An-pol
|
|
|
#1588 |
|
BAN stały
|
kolejne An-pol
|
|
|
#1589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki nanya z kwiatkami trafilas,podobaja mi sie od dluzsszego czasu(to chyba lilie?),tylko bukiecik bym krotszy zrobila! a zaciekawil mnie ten plaszczyk....ciekawy..! jutro ide jeszcze raz mierzyc sykienke zanim zdecyduje sie na jej uszycie musze potanczyc po sklepie i zobaczyc jak sie sprawuje w baletach pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1590 |
|
Raczkowanie
|
No to skoro podobają Ci się kwiatki, to wklejam jeszcze kilka wiązanek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

-8 -9 -10 -11 -12 -13 -14 -15

.

. Jeżeli macie jakieś zdjęcia, jak taki tern może wyglądać to proszę bardzo o załączenie...

dziewczyny pomozcie....