|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Mi się od razu spodobała 3 czyli rózowa
A kolor musisz sobie już sama dobrać,który by Ci najlepiej pasował...róz jest fajny,ale nad seledynem też bym pomyślała...
|
|
#1622 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co myślicie o takich sukienkach?
śliczne są te sukieneczki
gdybym mogła to sprawiłabym sobie je wszystkie.. ja mam wesele brata za 2 tygodnie i moja krojem przypomina 3 i tez jest rozowa, ale ma nieco inne wykończenie dołu osobiście to podoba mi sie 1 żółta jesli chodzi o kolor ten kolor bardzo pasuje brunetkom
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuje sukienki - buuu :-((((
A co byś powiedziała na taką sukienkę?
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co myślicie o takich sukienkach?
te ze wstążeczkami niebezpiecznie, bo nie mają ramiączek, ale zawsze można je w formie takiej tasiemki doszyć, natomiast te na ramiączkach są niebezpieczne, bo nie mają pleców i stanik w tym wypadku całkowicie odpada :/
|
|
|
|
#1625 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
nie wiem czy Ci się to spodoba,ale ja stawiam na wygodę i oryginalność...japoński styl uważam za spox...Po weselu nawet na imprezy będzie pasowała
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55279743 |
|
|
|
#1626 |
|
|
a może coś z tych?? do wyboru do koloru
|
|
|
|
#1627 |
|
|
I jeszcze jedno: nie musisz szukać balowej sukienki lub przesadnie eleganckiej
Są przecież wakacje.Wystarczy jakaś cienka,krótka sukienka z eleganckimi motywami.Wszystko zależy od tego jakie butki nałożysz,bizuterie czy jakąbędziesz miała torebkę... Np.ta poniżej.Niby letnia,ale jednak jak dobierzesz ładne buciki i torebeczke to masz strój w sam raz na wesele
|
|
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
Może coś takiego:
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki, dziekuje za pomoc, jeszcze zastanawiam sie nad taka sukienka (tylko moze roz, a do tego zakiecik jakis kremowy... no zobaczymy). Dziekuje za pomoc
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy co tak naprawdę CIe interesuję? Jaki masz gust i w czym chciałabyś pójść na ślub koleżanki?
Bez tego to można wklejac fotki... i cięzko coś naprawdę doradzić. Nie wiemy czy jesteś wysoka, czy niska, czy średniego wzrostu? Nie wiadomo, czy chcesz coś ukryć, a może coś bardziej podkreślić wyeksponować? Jaki kolor, fason. Długa kiecka, krótka...?MOże określ co mniej więcej, pokrótce Cie interesuję? Albo czym ewentualnie byłabyś zainteresowana. Nie wierzę, że kobieta nie ma zupełnie koncepcji jak się ubrać. Na pewno masz jakiś fason kiecki <PI x drzwi> obmyslany. TY sama wiesz najlepiej w czym się czujesz dobrze, a co zupełnie nie pasuję do Twojej osoby, wyglądu... Na razie wkleję to co mnie się podoba na wesele w lecie... Strzały w ciemno
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
wesele.. help..
niedługo ide na wesele i mam różową sukienke i.. nic więcej, nie mam butów ani torebki i nie mam pojęcia w jakim kolorze dobrać reszte dodatków(równiez kolczyki i bransoletke) napewno nie wezme wszystkich różowych rzeczy bo będe wyglądała jak landrynka
wiec co mozecie poradzić? aha i jaki makijaż z góry wielkie dzięki w czwartek jade do Warszawy moze znacie jakieś fajne sklepy z torebkami i bucikami?
|
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wesele.. help..
może białe sandałki,biała torebeczka i srebrna biżuteria
|
|
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym założyla biale buciki, ale podrzucam tez kilka propozycji rózowych
|
#1634 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wesele- jakie dodatki do różowej sukienki?
A ja bym założyła różowe sandałki i do tego turkusową torebkę. Podoba mi się dobieranie takich mocnych akcentów
|
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wesele- jakie dodatki do różowej sukienki?
* dziękuję Agnes podobają mi sie te 1 japonki
i ostatnie, te białe buciki ![]() * co do tego turkusu.. to rzeczywiscie moze byc ciekawe połączenie, wtedy moze turkusowe dodatki i myslę że mogłoby być ciekawie, hehe zainspirowałas mnie LIKWIDUJEMY MONOTONIĘ I SZAROŚĆ
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
No coz... jestem szczupla, nawet bardzo, ale chuda ani koscista nie jestem!! Mam 165 cm wzrostu, do tego buciki na szpilce takie do 5-6 cm. Mam ciemne wlosy, uwielbiam kolor rozowy
Myslalam o tej sukience co wkleilam,tej zielonej(tylko uszylabym rozowa), tylko nie wiem czy taka sama dlugosc... grr... mam tylko sukienke do kosciola a pozniej chcialabym sie przebrac w cos takiego innego, nieoklepanego (gorsety i jakiejs podobne kiecki odpadaja!! bo wszyscy w tym chodza). No ale problem sie nie konczy bo jeszcze poprawiny... w ogole sie zastanawiam, czy pasuje isc w pierwszy dzien w krotkiej sukience, czy nie bede glupio wygladac bo wiekszosc idzie w dlugich, no ale wyroznialabym sie... i co, dalej jestem w kropce a wesele sie zbliza hihihi... A na brak gustu nie moge narzekac.....
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Upał a rajstopy.
Witajcie
![]() W tamtym roku we wrześniu byłam na weselu u koleżanki. Było gorąco - uff. Założyłam na tą okazję kabaretki ( standardowe, małe otworki ) bo wydawało mi się, ze moje gołe nogi nie będą sie prezentować za ciekawie... Niby "dziurawe" ale było mi w nich gorąco. Potem bolały mnie nogi od butów i nie mogłam sobie potańczyć boso ( bo jakby to wyglądało boso w rajstopkach :P). Parę lat temu miałam długą sukienkę i nie założyłam rajstopek - tańczyłam boso i jakoś nikt nie patrzył na mnie jak na UFO . Myślę, że możesz założyc i potem gdy będzie Ci gorąco - po prostu je zdejmij Co sie będziesz przejmować co inni pomyślą...
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Ładna jest ta zielona sukienka, którą wkleiłaś. Osobiście nie wiem czy różowa wyjdzie równie ładnie? Ta zielona prezentuję się bomowo!
Myslę, że powinnaś wziąc pod uwagę swoją wygodę, gust, a nie to w czym idzie koleżanka, obok Ciebie siedząca! Dlatego jeśli masz ochotę, to załuż sukienkę jak TY chcesz... Jeśli się boisz, że będziesz głupio wyglądać w krótszej sukience w I dzień wesela, to uszyj/kup długą/dłuższą suknie, ale nie z gorsetem. Miękko uszytą. Będzie wyglądać równie eleganco, ale inaczej... Nie oklepanie. Wklejam przykłady sukienek, miękko uszytych, bezsztywnego gorsetu. Z takiej kiecki możesz się spokojnie przebrać w krótszą po odbyciu się oficjalnych częsci wesela. A na poprawiny proponuję już iść w tym co dusza zapragnie Cos którkiego, zwiewnego i szalonego... Mam nadzieję, że choć w 1% Ci pomogłam? Daj znac na co się zdecydowałaś. I czekam na fotki sukni i Ciebie całej.
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
![]() Żaden tam kombinezon - jest śliczna. Ta druga zresztą też
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Jestem za różową. Reszta wydaje mi się zbyt frywolna jak na wesele ( biorę pod uwagę nie znające się na dzisiejszej modzie babcie...
)
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dziewczyny Doradźcie!! Wypada Czy Nie??
to jedyna suienka którą bym ubrała ( jesli by byla jeszcze w innym kolorku to
troche tandeciarska taka bazarowa... wole szlachetniejsze materialy i kroje lubie poprostu klase!!!!!!!
|
|
#1642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1643 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Kombinezon??
pierwsza zdecydowanie,kocham odkryte plecy
|
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
to się nawet na disco nie nadaje
bo gdybym dysponowała takim ciałkiem to potrafiła bym to podkreslic bardziej (jak dla mnie) "klasowo" a co za tym idzie seksownie i dyskretnie bo własnie chodzi o to by zachwycac ale w taki suptelny sposób.... dlatego jak dla mnie ciuchy (jescze z takich stron ) hehe odpadajawole wyglądac jak kobietki z "seksu w wielkim miescie" niz jak Pamela Anderson w "vipie" (dla mnie idealny przykład tandety)
|
|
#1645 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
Sukiienki te nie są stosowne na wesele
tymbardziej że nikogo tam nie znasz a idą też rodzice chlopaka..Zrobisz złe wrażenie
|
|
|
#1646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
nie bardzo wypada...ewentualnie ta różowa na ramiączkach- jest bardziej subtelna przy niej dodałaby jeszcze jakieś fajne bolerko i może być....ale generalnie załóż coś mniej wyzywającego...przecież nie chcesz uwieść pana młodego
. Dobrze jest jeszcze wypaść przed przyszłymi teściami...twój boy będzie dumny...jego rodzice zestresowanii . Miłej zabawy
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kochane ratujcie.
Mam w lipcu dwa wesela i kupiłam już na nie sukienki, ale...stwierdzam po długim myśleniu i zastanawianiu się, że jedna z nich jest zdecydowanie za krótka. Wolę założyć coś w czym będę wyglądała dobrze i przede wszystkim będę się czuła pewnie. Wpadłam na taki oto pomysł, aby założyć, korkonkową bluzeczkę z długimi rękawami (nie jest bardzo przeświutująca ) i spodnie...ale uwaga w białym kolorze. Miałabym do tego szpilki w kolorze pudrowego różu i torebkę w tym samym kolorze. Mam do Was dwa pytania. Po pierwsze czy mogę iść w spodniach na wesele (wiadomo, że więkoszość Pań ma sukienki bądź spódnice)? I po drugie czy biel jest zarezerwowana tylko dla panny młodej na weselu, czy ja także mogę ubrać się na biało różowo ? Podpowiedzcie, bo już tak kombinuję z tym strojem, że niedługo przekombinuję
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na biało na weselu??? Pomóżcie :)
Czesc Kasiulka
Zmagam sie z podobnym problem, ale ja nie wiem w ogole w czym isc hihihi... ja osobscie na Twoim miejscu nie poszlabym na bialo ubrana... uwazam ze to kolor dla Pani Mlodej (to jest oczywiscie moje zdanie), a jesli chodzi o spodnie to sadze ze mozesz isc (tylko chyba tez bialy kolor odpada). No nic daj znac w czym idziesz![]() Pozdrowionka:
|
|
|
|
#1650 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Na biało na weselu??? Pomóżcie :)
Bylam na weselu ubrana na bialo
biale spodnie i zakiet bylo ok nikt sie krzywo nie patrzyl Wiec jezeli tylo bedziesz sie w swoim ubranku czuc to zakladaj!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

w czwartek jade do Warszawy moze znacie jakieś fajne sklepy z torebkami i bucikami?