|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Re: proszę o pomoc
jeśli chcesz "ukryć" biodra to raczej wybierz jakąś sukienkę o linii A..według mnie świadkowa powinna mieć jednak długą suknię, niezbyt wydekoldowaną i jeśli ma odkryte ramiona radziłabym jednak zaopatrzyć się w jakiś szal ewentualnie dobrany żakiecik
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze parę klasycznych propozycji..nie wiem czy coś podobnego w Warszawie jest w sprzedaży...jeśli się spodobają to pozostaje dobra krawcowa
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
Re: ale gdzie? / stylistki ratujcie
wszystkie kreacje sa piekne. kilka wybralabym dla siebie, ale nie wiem GDZIE je znalesc. krawcowa odpada, bo i na nia trzeba miec czas, no i efekt jest zawsze niewiadoma.
w jakich sklepach mozna znalesc takie kreacje? moze na forum sa jakies stylistki i moglyby cos podpowiedziec... PLEASE |
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Re: ale gdzie? / stylistki ratujcie
wydaje mi się że powinny takie weselne kreacje być na wieszakach także w większych sieciach sklepowych sprzedających suknie ślubne..ale może znajdzie się ktoś kto podpowie
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
ogladalam te wasze propozycje .... i wedlug mnie NIGDY W ZYCIU suknienka zadnego goscia a tymbardziej SWIADKOWEJ nie powinna byc biala, kremowa, w ogole zbyt jasna. to sa przeciez kolory zarezerwowane dla panny mlodej. napewno duzy wybor sukni wieczorowych jest w salonach slubnych, gdzie w wawie nie podpowiem bo nie ejstem z tego miasta.
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
drogie panie!
tak sobie myślę: skąd bierzecie te zdjęcia które tu zamieszczacie??? bo jesli ze stron jakis firm, to moze latwiej bedzie podac nam adresy stron... |
|
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
te kiecki są ekstra np ta różowa tylko gdzie ja mogę takie kupić w Białymstoku? może ktoś wie? prosze o kontakt
|
|
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
oj bardzo chętnie ale mam te fotki zgrane na płytce..wyszukuję wzory sukienek które mi się spodobały i tak je przechowuje
co do koloru sukni oczywiste jest że biały i ecru odpada ale także według mnie nie mogą być to zbyt ciemne kolory jak na przykład czarny, czy ciemny brąz albo granat...w końcu to dzień pełen radości jeśli chcesz kupić suknie a nie szyć musisz niestety liczyć na to co jest dostępne w butikach i poszaleć trochę na mieście ..przypuszczam że w sprzedaży najczęściej będą gorseciki ze spódnicami |
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
Re: ale.....
gdzie je można kupić w Białymstoku? może ktoś wie? Jak macie jeszcze jakieś fotki dawajcie
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
mskladaczek napisał(a):
> ogladalam te wasze propozycje .... i wedlug mnie NIGDY W ZYCIU suknienka zadnego goscia a tymbardziej SWIADKOWEJ nie powinna byc biala, kremowa, w ogole zbyt jasna. Moim zdaniem gość - o ile ma bardzo skromny strój - może pozwolić sobie na biel, ale świadkowa.. oj nie za bardzo.. i jeszcze jeśli do tego suknia jest nie tylko biała, ale w takim fasonie jak kiecka dla panny młodej.. to raczej wielka gafa. Chyba, że to ślub cywilny a panna młoda będzie ubrana w suknię w kolorze wina, czerwieni.. wtedy świadkowa może sobie pozwolić na białą kreację [tylko broń boże niech ta suknia nie wygląda jak strój dla panny młodej -> w kroju]
|
#162 |
|
Przyczajenie
|
a co powiesz na tę 8 kieckę z postu o 19:20 od Pati? Tylko w troszke innym kolorze a nie srebrnym ( myślę o śliwkowym)
|
|
|
|
#163 |
|
Raczkowanie
|
fajna kiecunia. A może sprzedać ci moją w której byłam tylko raz. Podaj e-maila to ci wyśle fotke. Pa
|
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
wrzuć narazie na forum a jak coś to sie dokładniej umowimy przez maila......
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
okey. ale mam niemiłe wspomnienia po ostatnej próbie sprzedaży jej na forum ponieważ podobno przynudzałam, a ja poprostu już jej nie potrzebuję a dałam za nią dużo kasy, która jest mi teraz potrzebna. Podaj e-mail. Pozdrawiam
|
|
|
|
#166 |
|
Przyczajenie
|
łokej to masz email:wewelinka18@wp.pl i podaj rozmiar i cenę od razu żebym nie padła z wrażenia
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wysłałam ci fotki. Daj znać czy doszło bo coś mi nie pasuje! papap
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
No co efelinko doszły te fotki czy nie
|
|
|
|
#169 |
|
Przyczajenie
|
doszły fotki ale szczerze mówiąc to nie tego sie spodziewałam... nie wiem czy to nie byłaby za bardzo "odznaczająca" sie kiecka na weselu
|
|
|
|
#170 |
|
Przyczajenie
|
torebka na wesele
Witam....za dwa tygodnie ide na wesele.Mam niestety problem z dodatkami a konkretnie z torebka.Sukienke kupiłam bez trudu...jest to długa suknia w kolorze "brudnego"różu..prost a i skromna raczej ale elegancka.Góre utrzymuja fiszbiny,zaznaczona jest linia bioder i lekko rozszerza sie ku dołowi.Wyglada to jak gorset utrzymywany na cieniutkich ramiaczkach.Do tego chciałam ubrac czarne buty na paseczkach i niewysokim obcasie.Ale mam problen z torebka.Kompletnie nie mam pojecia jaki fason bedzie pasował.Bo kolor chyba jest obowiazakowo czarny wymagany.W sklepach sa torebki ale raczej dla pan po 50-tce nikogo nie obrazajac.Prosze o jakas rade moze jakies fotki.I chciałam jeszcze spytac jakia bizuterie do tego załozyc????dziekuje za wskazówki i pozdrawiam...
|
|
|
|
#171 |
|
Przyczajenie
|
Re: torebka na wesele
hmmm czy zadna z was nie miała takiego problemu???? ja naprawde jestem w kropce..pomózcie plisssssss
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
Re: torebka na wesele
hej ja na Twoim miejscu dobierałabym beżowe dodatki: beżowa torebka beżowe buciki i pewnie ładnie by wyglądały beżowe bądź białe koraliki tylko drobne... życzę miłej zabawy na imprezie
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Re: Propozycje sukienek na wesele
Zobaczcie co znalałam
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
w co się tam ubrać???
hej dziewczyny...za 2 tygodnie ide na ślub -gość i nie mam pojęcia w co się ubrać. W sukience nie chcę iść, pozostaje więc kostium... chyba że macie jakieś inne pomysły. Moj problem polega jednak na doborze bluzki. Nie chcę wyglądać jak u "cioci na imieninach" ani też jak na dyskotece... Więc jaką bluzkę można ubrać? Myślałm o topie bez ramiączek, z takiego powiedzmy... jedwabnego, świecącego materiału np w różowym lub niebieskim kolorze na to góra z kostiumu i nie było by tak zle. Tylko nie wiem czy ta bluzka nie byłaby zbyt... nie na wesele :P prosze o jakieś pomysły. Przypominam ..zero sukienek,, wiec wyboru zbyt dużego chyba nie mam
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Re: w co się tam ubrać???
Ale na dol chcesz zalozyc spodnie czy spodnice?
|
|
|
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
madulka napisał(a):
> Ale na dol chcesz zalozyc spodnie czy spodnice? spodnie... widze ze też załączyłas taki top...czyli może być coś takiego ..uff bałam sie że mimo iż to wesele ludzie ubieraja się jak do cioci... |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś takiego? może tak tunika jest zbyt falbankowata, ale chodziło mi o ideę - tunika+spodnie. mogą to być takie szersze jak tu albo rurki...
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Mango ma fajne ciuszki, "nieciotkowe"
na przykład coś takiego...
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
ooo właśnieeee trafiłyscie w sedno(sarenka i fuzyy) o takie coś mi chodzi
Dzieki |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
podobało by mi się jeszcze takie zestawienie:
biały kostium + elegancka malutka bluzeczka w zdecydowanym kolorze... na poczatek skromnie.. a potem.. szaleństwo
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.