![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: suknia marzeń
Cytat:
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=thm]To może zainteresuje Cię Talita... Pisałam o niej na wątku o sukienkach mini.[/QUOTE
Problem z takim fasonem polega na tym, że masakrycznie skraca nogi i w ogóle sylwetkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
mi osobiscie suknia malwenes sie nie podoba.za duzo, za duza, chyba ze z Ciebie malwenes duza dziewczyna bo mnie (165cm) to by zakryło.tyke materiałów musi byc masakrycznie cięzkie nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
oczywisice masz prawo, twoj slub twoja suknia, powodzenia i czekamy na fotke gotowej sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Malwens, a ty do ślubu/do kościoła będziesz szła czy jechała? Zmieści się ta suknia do pojazdu???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Będę jechała. Do kościoła mam blisko ale wesele mamy kilka kilometrów od domu. Na 90% pojedziemy bryczką. Ale chcemy jechać sami, więc sądze że się zmieszczę. Trzymajcie kciuki bo w pon idę szukać materiału na suknię. W sprawie welonu udam się chyba do modystki, jeszcze tylko muszę wymyślić bukiet i fryzurę która będzie pasowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Rozeznanie
|
Suknia robi wrażenie (czy to nie cesarzowa Sissy?), może wyjść bardzo fajnie. Na pewno niezbędny jest do niej duży pojazd, duży kościół i duży Pan Młody (inaczej to jego przytłoczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Na gotową suknię będzie trzeba troszkę poczekać bo biorę się za nią sama a nie ukrywam że na brak zajęć nie narzekam, ale od 24 czerwca mam urlop więc praca pójdzie pełną parą. Znalazłam kilka welonów, myślicie że któyś by pasował?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Malwens z tego co widziałam, Twoja dama (czyżby królowa Wiktoria?) ma z tyłu welon. I taki właśnie pasowałby najbardziej. Zresztą myślę, że Ela coś takiego właśnie miała na myśli - może być cały z koronki, nie tylko nią obrębiony. Planujesz jakiś diadem? Masz jakiś pomysł na fryzurę? Strasznie mnie zaciekawiłaś swoim pomysłem! Jest jakby żywcem wyjęty z marzeń małej dziewczynki.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez elsi Czas edycji: 2006-05-19 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz juz jestem pewna, ze Twoja suknia bedzie piekna ![]() Masz racje z kolorem gorsetu. Doczytalam sie tez, ze material inny, wiec na pewno nie bedzie ciezka. Wiesz, ja mierzylam jedna z sukien z tafty(moja tez z tafty,tez drapowana-szeroka!), ale ta miala tyle warstw, ze czulam, ze jest za ciezka ![]() Zle sie w niej poruszalo ![]() Co do welonu- to musi byc dluuuuuuuugggi ![]() Jezeli jestes wysoka, to ten typ jest dobrym wyborem ![]()
![]() |
#1813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
malwenes co skloniło Cie do wyboru własnie takiej sukni?jestes wielbicielką historii??bardzo mnie to ciekawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mała rzecz a cieszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Raczkowanie
|
Owszem jestem. Całe życie byłam tą historią otoczona więc w końcu nią nasiąknełam. Kiedy zaczełam rozglądać się za suknią i przymierzyłam ich wiele( ok 100 napewno było) doszłam do wniosku że w sumie to nic mi się nie podoba. W tym samym czasie córka znajomej robiła pracę o cesarzowej Elżbiecie a ja jej troszkę pomagałam i ta suknia sama wpadła mi w ręce, jak ja zobaczyłam to wiedziałam że to jest ta jedyna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
waham się między tymi :
strasznywybór... tylko jedna sukienka na tyle mozliwych ![]() Edytowane przez Nikula5 Czas edycji: 2007-02-04 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Nikula 5-pamietam ze wklejalaś suknie Very Wang-nie iwesz jakie sa koszty takiej kiecki??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
Witam jestem tu nowa ale pochwalę się moją suknią (a co!)... niesety w internecie nie ma jej zdjęć więc musza być moje z cyfrówki
![]() ![]()
#1825 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczynki.Jestem ciekawa jaka jest wasza opinia na temat tej sukni.Bo ja się chyba w niej zakochałam.
![]() http://www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Przyczajenie
|
jak dla mnie niby wszystko ok ale te rękawki sa jakies nie hallo... koronka i fason nie do końca trafione... a tak poza tym to fason przypominający pronoviasowe hity
![]()
#1827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moze tak ci sie wydaje, bo narzeczony taki chudziutki... a sukienka bardzo fajna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Saksana... Ta suknia jest PRZEPIĘKNA! Właśnie czegoś podobnego szukam, jestem podobnego wzrostu i postury jak Ty, ale mój TŻ ma 194cm i 103kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Przyczajenie
|
oczywiście w Warszawie na jana Pała salon Promesa suknia firmy Villais... co do moich gabarytów to mówiąc ze jestem duża miałąm na myśli małe porównanie z lubym...
Co do mojej sukni to jest to trochę zabawne ale do tej pory podobno tylko dwie (?) dziewczyny ją zamówiły... reszcie się nie podoba gnieciona jedwabna organza i cena ![]() Nanya ale uważam ze warto ją przymierzyć... ach ten tren ![]()
#1830 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.