W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE???????? - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-07-25, 20:46   #1861
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi
Smile Dot.: Co do tej bluzki na jutrzejsze wesele?

Nie wiem właśnie, podobno ma być upał 34 stopnie ale pewnie jeszcze kilka razy zmienią zdanie na temat pogody no ale już myślę o sukieneczce..
Również życzę udanej zabawy!!!
Pozdrawiam
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-25, 21:23   #1862
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20
Dot.: Co na wesele?? błagam doradźcie....

wejdź tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=62717
M@yk@20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 00:30   #1863
whitebeth
Zadomowienie

Smile Dot.: Potrzebuje sukienki - buuu :-((((

Ja byłam na weselu w tej co na fotce. Kupiłam w H&M,pozdrawiam
whitebeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 08:33   #1864
Dorota Hoinkes
Raczkowanie

Dot.: Potrzebuje sukienki - buuu :-((((

Cytat:
Napisane przez whitebeth
Ja byłam na weselu w tej co na fotce. Kupiłam w H&M,pozdrawiam
Jesli to Ty jestes na tej fotce a sądze ze tak to wygladasz swietnie w tej sukience
pozdrawiam
Stary 2005-07-26, 09:52   #1865
iwonka85
Przyczajenie

Exclamation W czym na wesele?

Potrzebuję rady! W połowie września wybieram się na przyjęcie weselne a kompletnie nie wiem w co się ubrać Jestem osobą niską i szczupłą.Aha no i mam 20 lat. Lubię styl bardziej sportowy (typu szerokie spodnie i marynarka),w kolorach brąz i turkusowy.Sukienki i spódnice odpadają!!! PROSZĘ Was o radę w co mam się ubrać.Jeśli możecie to załączcie fotki albo rzućcie jakieś ciekawe linki z tego typu ciuszkami.Szyję sama więc już powoli biorę się do szycia Mam nadzięję że mi pomożecie
iwonka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 10:28   #1866
nayhde
Rozeznanie

ja rowniez jestem ciekawa czy mozna kupic gdzies w Polsce ktoras z tych sukienek z fotek ????? Mam w sierpniu 2 wesela i nie mam co na siebie wlozyc
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 12:23   #1867
chicka
Rozeznanie

co na wesele?;)

Wiem, że temat często powtarzany... Mam w sierpniu 2 wesela i brak pomysłu co ubrać albo raczej gdzie kupić sukienke. Mam 178cm i jestem szczuplutka. Szukam ładnej sukienki albo propozycji spódniczka bluzka. Jeśli macie jakieś zdjęcia albo najlepiej jak wiecie w jakich sklepach w 3mieście coś na wesele można znaleźć byłabym mega wdzięczna
chicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 15:38   #1868
kasiaak
Raczkowanie

Gdzie kupic takie buciki? Chodzi mi o zdjecie ktore wkleila iLoN@ ( rozowe i czarne) . Sa sliczne i wszedzie takich szukalam
kasiaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 16:13   #1869
kędzior
Raczkowanie

GG do kędzior
Dot.: co na wesele?;)

witam! jestem w takiej samej sytuacji, bo tez w sierpniu wybieram sie na wesele ale kreacje juz mam (sukienka-francuska koronka brudny róż z czekoladowym brązem,do kolan, pod biustem ma czekoladowa satynową kokardkę-jak dla mnie jest boska, moze wiec ta sama firma ma inne ciekawe kreacje- "AIRPORT"- jezeli coś Ci to powie). Wszystko zalezy od tego co Ci sie podoba, jaki styl preferujesz, jak czujesz sie w b. eleganckich klasycznych sukienkach,czy lubisz eksperymentowac a moze wolisz cos ladnego i delikatnego. Wybierz sie do Reservd- wg. mnie maja naprawde super rzeczy a teraz jest obniżka więc mozna wybrać coś znacznie taniej. ma fajne ciuszki, letnie, kolorowe- tez mozna cos wykukać. Poniewaz jestes wysoka mozesz wybrac spodniczke/sukienke w dlugosci do polowy lydki na dole lekko puszczoną (taki kwiatuszek)- b.ladnie wyglada szczegolnie jezeli masz dlugie nogi, do tego np. buciki na kaczuszce.
Teraz jest mnostwo ciekawych ciuszków, ważne żeby wybrać coś w czym będziesz sie dobrze czula. Przyjemnych sklepowych wycieczek.
P.S Aaaa to dzień panny modej wiec nie przedz! Jezeli chodzi o kolory to bialy odpada (suknia slubna). Wogole kolor sukni panny mlodej jest zarezerwowany tylko dla niej.

Pozdrawiam
kędzior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 16:58   #1870
kędzior
Raczkowanie

GG do kędzior
Wink bizuteria do sukienki- koleżanki pomóżcie!

witam! wybieram sie na wesele i mam już calą kreacje ale zastanawiam sie jaka bizuteria bedzie pasowala. niestety nie mam foty ale moze po opisie zadziala wasza wyobraznie i wymyślicie coś. Nio więc ide prostej sukience, bez rękawków, do kolan. Kolor..hm..cala jest w tzw.francuską koronkę koloru czekoladowego, pod spodem delikatny róż i pod biustem jest kokardka w takim jak koronka- brązowym kolorze. Do tego mam cale, tez czekoladowo-brązowe butki na kaczuszce z naszytymi z przodu maleńkimi kwiatuszkami. Aaa na ręce bordowy, sztruksowy żakiet. Myslalam o wiszących, indyjskich kolczykach np.bordo czy ciemno brązowym kolorze ale nio wlaśnie trudno je dostać i zazwyczaj są duże (masywne) a moja buzieńka jest dość drobna. Sukienka choc nie jest bardzo strojna ale koronki powoduja, ze nie trzeba do niej wiele świecidel tylko taki niewielki akcent by sie przydal.Co myslicie?
Liczę na Waszą pomyslowość.
Pozdrówka
Stary 2005-07-26, 17:10   #1871
Dagmara Więcek
Przyczajenie

Dot.: bizuteria do sukienki- koleżanki pomóżcie!

Witam .spróbuję coś Ci podpowiedzieć.Trudno wprawdzie doradzać nie widząc sukienki , a przede wszystkim Twojej twarzy , szyi i włosów. Jeśli mnie moja wyobrażnia nie zawodzi , to proponuję coś prostego,delikatnego i kobiecego.Możesz mieć coś lekko błyszczącego przy uchu , lub wiszącego z akcentem w dolnej części kolczyka. Wykluczam Biżuterię indyjską , etniczną , plastikową i awangerdową. Przy tego typu sukience nastaw się na wyrafinowaną prostotę. Nie wiem czy Ci pomogłam ,ale mam za mało danych. Pozdrawiam , miłych poszukiwań. Dagmara
Dagmara Więcek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 17:18   #1872
Sathi
Zakorzenienie

jeśli strój jest w tonacji czekoladowo bordowej, to żeby urozmaicić dodałabym biżuterię z turkusu, i makijż też w kolorze turkusu właśnie
Sathi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 21:13   #1873
Mon@
Przyczajenie

Question gdzie kupic takie ciuchy i jaka fryzura pasuje??

Cześć! chciałabym się dowiedzieć gdzie moge kupić takie spodnie i zakiecik w okolicy Krakowa a Myślenic. Bardzo prosze o rade! I jeszcze chciałabym sie spytać jaka fryzura na wesele pasowałaby do takiego stroju. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi!
Mon@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 21:19   #1874
Mon@
Przyczajenie

Dot.: gdzie kupic takie ciuchy i jaka fryzura pasuje??

zapomnialam dac zdjecia ale ze mnie gapa oto ono
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jessica alba 19.jpg (38,1 KB, 252 załadowań)
Mon@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 21:52   #1875
kasiaak
Raczkowanie

up
kasiaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-26, 22:13   #1876
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Oj trudno będzie Ci dziewczyno znaleźć podobne ciuszki- ale po galeriach można pochodzić- wszak pełno jest białych marynareczek, spodni w paski, itp. i itd. trzeba tylko dobrze szukać- i na zakupy przeznaczyć dużo czasu- POWODZENIA.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ytrrrrr.JPG (63,6 KB, 134 załadowań)
Stary 2005-07-26, 22:16   #1877
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Marynarka- oldnavy
Spodnie- bon prix
Koszulka- pełno w sklepach
Dodatki- wyszukasz
Apropos fryzury- najlepiej dobrze rozprostowane włosy i może grzywka do tyłu.
Stary 2005-07-26, 23:14   #1878
NasteCzka
Wtajemniczenie

Hej , wkleje kilka sukienek , może akurat ktoras wpadnie w oko zawsze jakiś dodatek do sukienki typu broszka ładnie podczepić i zmienia cały efekt pozdrawiam
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-27, 04:19   #1879
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Ja bym uwazala z bizuteria, jak piszesz sukienka jest koronkowa, ma wstazke - z opisu wnioskuje, ze jest sama w sobie "zdobna" Jaki ma dekolt? Stawialabym na delikatny lancuszek, kolczyki albo bransoletke

czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-27, 09:47   #1880
nayhde
Rozeznanie

Magdzia ja juz znalazłam swoją wymażoną teraz tylko musze znaleźć jakąś dobrą krawcową a z tym bedzie problem Może mi ktoś jakąś polecić z woj. warmińsko-mazurskiego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=63174

Życzę Ci, zeby i Tobie sie to udało
nayhde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-27, 17:02   #1881
kędzior
Raczkowanie

GG do kędzior

Sukienka jest prosta, nie ma deloltu prawie wcale-lekkie zaokrąglenie zaraz przy obojczykach. Szukalam podobnej w internecie niestety bez skutku a nie mam mozliwosci cykniecia foty i przeslania . Rzeczywiście nic o sobie nie napisalam. Mam drobna twarzyczke ;P wlosy ciemny blond do brody i trwala, oczeta jasne szaro-niebieskie, ponoć wiosenny typ ze mnie . Zalaczam zdjątko- nie jest "najświeższe" ale zawsze.
za wszystkie rady. Pozdrówka
Stary 2005-07-28, 18:23   #1882
Nisia4
Zadomowienie

Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie

Hej dziewczyny! We wrześniu idę na wesele do kolegi. Nie chciałabym ubierać się jakoś bardzo balowo. Dlatego pomyślałam, że ubiorę się tak:
Spódniczka bardzo podobna do tej ze zdjęcia, tylko bez tych białych dodatków, bez żadnych wsążeczek, gładka, tylko w miejscu gdzie narysowałam tą czerwoną kreskę jest przeszycie. Do tego gorset ze zdjęcia, jest czarny jak widać i ma taki jakby świecący brokat przyklejony, ale nie bardzo gęsto, tylko delikatnie, a do tego butki również ze zdjęcia.
Bardzo jestem ciekawa, czy te spódniczki są jeszcze modne. Jeśli uważacie, że to dobry pomysł na strój weselny to doradźcie mi jakie dodatki do tego. Dziękuję za pomoc, pozdrawiam!
Nisia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 18:30   #1883
jenn
Rozeznanie

GG do jenn
Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie

Bardzo mi sie podoba twoj pomysl na kreacje weselna, wyglada na to, ze bedzie elagancka, ale nie nudna! A jaki jest dokladnie kolor spodnicy?
jenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 19:21   #1884
magdzia33
Zakorzenienie

Moim zdaniem swietny zestaw Ja mam w te sobote wesele, jutro odbieram swoje dzielo... wkleje swoja kiecke... chyba ze bedzie koszmarna

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 20:26   #1885
asianiunia
Raczkowanie

kędzior a może wkleisz zdjęcie swojej kreacji, z opisu bardzo ładna a do kogo idziesz na wesele, rodzina czy znajomi?
asianiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 20:28   #1886
aga_foczka
BAN stały

GG do aga_foczka
Wink Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie

badzo fajna bedzie ci wygodnie tańczyc i ma jeszcze jedna zalete na peno nikt na welelisku nie bedzie miał podobnej (wiele osób teraz kupuje takie denne ogromnaste suknie --> to tylko moje zdanie) wiec bedziesz wsród gosci błyszczec jak perełka
aga_foczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 22:04   #1887
kędzior
Raczkowanie

GG do kędzior

Dziekuje asianiuniu Chcialam, chcialam się pochwalić ale niestety nie mam fotki, szukalam w internecie stronki czy czegos w podobnym stylu- bez rezultatów.
A wesele znajomych goląbków
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-07-28, 22:50   #1888
Nisia4
Zadomowienie

Dziękuję, o to własnie chodzi, że nie chciałam tej ogromniastej sukni W tym będę się czuła swobodnie i na luzie. Spódnica jest czarna, całkowicie. Myślałam nad jakimiś dodatkami w biżuteri, ale chyba sobie odpuszczę. Jak myślicie?
Stary 2005-07-28, 23:06   #1889
NasteCzka
Wtajemniczenie

A ten gorsecik to jest na ramiączkach czy to od stanika?:P bo jeśli nie jest to pasowałaby broszka jakaś biała wyrazista ale to już zalezy od ciebie czy ty bys sie w tym dobrze czuła A tak w ogole to ładna spodniczka i myślę że wszystko się ładnie zgra
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-07-28, 23:14   #1890
Nisia4
Zadomowienie

Jest na ramiączka, ale ja bardzo często chowam je i wtedy jest bez Przeważnie tak właśnie chodzę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości