|
|
#1861 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem właśnie, podobno ma być upał
34 stopnie ale pewnie jeszcze kilka razy zmienią zdanie na temat pogody no ale już myślę o sukieneczce..Również życzę udanej zabawy!!! Pozdrawiam |
|
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co na wesele?? błagam doradźcie....
wejdź tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=62717
|
|
|
|
#1863 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam na weselu w tej co na fotce. Kupiłam w H&M,pozdrawiam
|
|
|
|
#1864 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebuje sukienki - buuu :-((((
Cytat:
pozdrawiam
|
|
#1865 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuję rady! W połowie września wybieram się na przyjęcie weselne a kompletnie nie wiem w co się ubrać
Jestem osobą niską i szczupłą.Aha no i mam 20 lat. Lubię styl bardziej sportowy (typu szerokie spodnie i marynarka),w kolorach brąz i turkusowy.Sukienki i spódnice odpadają!!! PROSZĘ Was o radę w co mam się ubrać.Jeśli możecie to załączcie fotki albo rzućcie jakieś ciekawe linki z tego typu ciuszkami.Szyję sama więc już powoli biorę się do szycia |
|
|
|
#1866 |
|
Rozeznanie
|
ja rowniez jestem ciekawa czy mozna kupic gdzies w Polsce ktoras z tych sukienek z fotek ????? Mam w sierpniu 2 wesela i nie mam co na siebie wlozyc
|
|
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
co na wesele?;)
Wiem, że temat często powtarzany... Mam w sierpniu 2 wesela i brak pomysłu co ubrać albo raczej gdzie kupić sukienke. Mam 178cm i jestem szczuplutka. Szukam ładnej sukienki albo propozycji spódniczka bluzka. Jeśli macie jakieś zdjęcia albo najlepiej jak wiecie w jakich sklepach w 3mieście coś na wesele można znaleźć
byłabym mega wdzięczna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupic takie buciki? Chodzi mi o zdjecie ktore wkleila iLoN@ ( rozowe i czarne) . Sa sliczne i wszedzie takich szukalam
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co na wesele?;)
witam! jestem w takiej samej sytuacji, bo tez w sierpniu wybieram sie na wesele ale kreacje juz mam (sukienka-francuska koronka brudny róż z czekoladowym brązem,do kolan, pod biustem ma czekoladowa satynową kokardkę-jak dla mnie jest boska, moze wiec ta sama firma ma inne ciekawe kreacje- "AIRPORT"- jezeli coś Ci to powie). Wszystko zalezy od tego co Ci sie podoba, jaki styl preferujesz, jak czujesz sie w b. eleganckich klasycznych sukienkach,czy lubisz eksperymentowac a moze wolisz cos ladnego i delikatnego. Wybierz sie do Reservd- wg. mnie maja naprawde super rzeczy a teraz jest obniżka więc mozna wybrać coś znacznie taniej.
Teraz jest mnostwo ciekawych ciuszków, ważne żeby wybrać coś w czym będziesz sie dobrze czula. Przyjemnych sklepowych wycieczek. P.S Aaaa to dzień panny modej wiec nie przedz! Pozdrawiam |
|
|
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
witam! wybieram sie na wesele i mam już calą kreacje ale zastanawiam sie jaka bizuteria bedzie pasowala. niestety nie mam foty ale moze po opisie zadziala wasza wyobraznie i wymyślicie coś. Nio więc ide prostej sukience, bez rękawków, do kolan. Kolor..hm..cala jest w tzw.francuską koronkę koloru czekoladowego, pod spodem delikatny róż i pod biustem jest kokardka w takim jak koronka- brązowym kolorze. Do tego mam cale, tez czekoladowo-brązowe butki na kaczuszce z naszytymi z przodu maleńkimi kwiatuszkami. Aaa na ręce bordowy, sztruksowy żakiet. Myslalam o wiszących, indyjskich kolczykach np.bordo czy ciemno brązowym kolorze ale nio wlaśnie trudno je dostać i zazwyczaj są duże (masywne) a moja buzieńka jest dość drobna. Sukienka choc nie jest bardzo strojna ale koronki powoduja, ze nie trzeba do niej wiele świecidel tylko taki niewielki akcent by sie przydal.Co myslicie?
Liczę na Waszą pomyslowość. Pozdrówka |
|
|
|
#1871 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: bizuteria do sukienki- koleżanki pomóżcie!
Witam .spróbuję coś Ci podpowiedzieć.Trudno wprawdzie doradzać nie widząc sukienki , a przede wszystkim Twojej twarzy , szyi i włosów. Jeśli mnie moja wyobrażnia nie zawodzi , to proponuję coś prostego,delikatnego i kobiecego.Możesz mieć coś lekko błyszczącego przy uchu , lub wiszącego z akcentem w dolnej części kolczyka. Wykluczam Biżuterię indyjską , etniczną , plastikową i awangerdową. Przy tego typu sukience nastaw się na wyrafinowaną prostotę. Nie wiem czy Ci pomogłam ,ale mam za mało danych. Pozdrawiam , miłych poszukiwań. Dagmara
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli strój jest w tonacji czekoladowo bordowej, to żeby urozmaicić dodałabym biżuterię z turkusu, i makijż też w kolorze turkusu właśnie
|
|
|
|
#1873 |
|
Przyczajenie
|
Cześć! chciałabym się dowiedzieć gdzie moge kupić takie spodnie i zakiecik w okolicy Krakowa a Myślenic. Bardzo prosze o rade! I jeszcze chciałabym sie spytać jaka fryzura na wesele pasowałaby do takiego stroju. Z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi!
|
|
|
|
#1874 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: gdzie kupic takie ciuchy i jaka fryzura pasuje??
zapomnialam dac zdjecia ale ze mnie gapa oto ono
|
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
#1876 |
|
Zadomowienie
|
Oj trudno będzie Ci dziewczyno znaleźć podobne ciuszki- ale po galeriach można pochodzić- wszak pełno jest białych marynareczek, spodni w paski, itp. i itd. trzeba tylko dobrze szukać- i na zakupy przeznaczyć dużo czasu- POWODZENIA.
|
|
|
|
#1877 |
|
Zadomowienie
|
Marynarka- oldnavy
Spodnie- bon prix Koszulka- pełno w sklepach Dodatki- wyszukasz Apropos fryzury- najlepiej dobrze rozprostowane włosy i może grzywka do tyłu. |
|
|
|
#1878 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej , wkleje kilka sukienek , może akurat ktoras wpadnie w oko
zawsze jakiś dodatek do sukienki typu broszka ładnie podczepić i zmienia cały efekt pozdrawiam
|
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym uwazala z bizuteria, jak piszesz sukienka jest koronkowa, ma wstazke - z opisu wnioskuje, ze jest sama w sobie "zdobna"
Jaki ma dekolt? Stawialabym na delikatny lancuszek, kolczyki albo bransoletke |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1880 |
|
Rozeznanie
|
Magdzia ja juz znalazłam swoją wymażoną
a z tym bedzie problem Może mi ktoś jakąś polecić z woj. warmińsko-mazurskiego http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=63174Życzę Ci, zeby i Tobie sie to udało
|
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
Sukienka jest prosta, nie ma deloltu prawie wcale-lekkie zaokrąglenie zaraz przy obojczykach. Szukalam podobnej w internecie niestety bez skutku a nie mam mozliwosci cykniecia foty i przeslania
. Rzeczywiście nic o sobie nie napisalam. Mam drobna twarzyczke ;P wlosy ciemny blond do brody i trwala, oczeta jasne szaro-niebieskie, ponoć wiosenny typ ze mnie . Zalaczam zdjątko- nie jest "najświeższe" ale zawsze. |
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie
Hej dziewczyny! We wrześniu idę na wesele do kolegi. Nie chciałabym ubierać się jakoś bardzo balowo. Dlatego pomyślałam, że ubiorę się tak:
Spódniczka bardzo podobna do tej ze zdjęcia, tylko bez tych białych dodatków, bez żadnych wsążeczek, gładka, tylko w miejscu gdzie narysowałam tą czerwoną kreskę jest przeszycie. Do tego gorset ze zdjęcia, jest czarny jak widać i ma taki jakby świecący brokat przyklejony, ale nie bardzo gęsto, tylko delikatnie, a do tego butki również ze zdjęcia. Bardzo jestem ciekawa, czy te spódniczki są jeszcze modne. Jeśli uważacie, że to dobry pomysł na strój weselny to doradźcie mi jakie dodatki do tego. Dziękuję za pomoc, pozdrawiam! |
|
|
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie
Bardzo mi sie podoba twoj pomysl na kreacje weselna, wyglada na to, ze bedzie elagancka, ale nie nudna! A jaki jest dokladnie kolor spodnicy?
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem swietny zestaw
Ja mam w te sobote wesele, jutro odbieram swoje dzielo... wkleje swoja kiecke... chyba ze bedzie koszmarna
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
kędzior a może wkleisz zdjęcie swojej kreacji, z opisu bardzo ładna
a do kogo idziesz na wesele, rodzina czy znajomi?
|
|
|
|
#1886 |
|
BAN stały
|
badzo fajna bedzie ci wygodnie tańczyc i ma jeszcze jedna zalete na peno nikt na welelisku nie bedzie miał podobnej (wiele osób teraz kupuje takie denne ogromnaste suknie --> to tylko moje zdanie) wiec bedziesz wsród gosci błyszczec jak perełka
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje asianiuniu
ale niestety nie mam fotki, szukalam w internecie stronki czy czegos w podobnym stylu- bez rezultatów.A wesele znajomych goląbków Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję, o to własnie chodzi, że nie chciałam tej ogromniastej sukni
W tym będę się czuła swobodnie i na luzie. Spódnica jest czarna, całkowicie. Myślałam nad jakimiś dodatkami w biżuteri, ale chyba sobie odpuszczę. Jak myślicie?
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
A ten gorsecik to jest na ramiączkach czy to od stanika?:P bo jeśli nie jest to pasowałaby broszka jakaś biała wyrazista ale to już zalezy od ciebie czy ty bys sie w tym dobrze czuła
A tak w ogole to ładna spodniczka i myślę że wszystko się ładnie zgra
|
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Jest na ramiączka, ale ja bardzo często chowam je i wtedy jest bez
Przeważnie tak właśnie chodzę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

34 stopnie ale pewnie jeszcze kilka razy zmienią zdanie na temat pogody
no ale już myślę o sukieneczce..
Jestem osobą niską i szczupłą.Aha no i mam 20 lat.

a z tym bedzie problem
. Zalaczam zdjątko- nie jest "najświeższe" ale zawsze.