![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na wesele dla swiadkowej
Agness18 nie wies zgdzie moglabym kupic sukieneczka jak ta brozowa ktora wkleilas??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Rozeznanie
|
Dot.: co na wesele?;)
A ja idę na jedno do kuzyna a na drugie do znajomych, ale sukienkę już znalazłam wczoraj chociaż jeszcze nie kupiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Ja też idę do kuzyna na wesele
![]() ![]()
#1894 |
Rozeznanie
|
Coś w tym jest, ile ludzi w ciągu lata się hajta, a w sklepach pustki jeśli chodzi o rzeczy tego typu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zadomowienie
|
![]()
Jejas ja ciągle doradzam innym co do kupna sukienki, a sama jeszcze nic nie mama. A wesele za tydzień!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Oto propozycje dla Ciebie ![]()
#1896 |
Zadomowienie
|
![]()
Albo długie jeśli lubisz:
#1897 |
Rozeznanie
|
Aguś a wiesz może jeszcze z jakiego sklepu jest ta różowa bluzeczka z drugiego zdjęcia? Bo już wcześniej ją zauważyłam i całkiem SI jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Raczkowanie
|
Agnesiu brązowa sukienka na 3 zdęciu jest boska! Gratuluje gustu!
![]() Chicka gdybys wyslala swoje zdjąjecie byloby latwiej coś Ci podpowiedzieć. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Przyczajenie
|
czesc
ja w tym roku tez mialam podobny problem w sklepach nic nie ma a ja zawsze lubie byc oryginalna i wygladac inaczej w warszawie przy ul pulawskiej odkrylam sklep w ktorym sukienki kosztuja ok 800 zl ale czesto robia tam promocje i ja swoja sukienke kupilam za 400 (srednio w roku mam od 2 do 6 wesel takze mi sie zwraca) sukienke kupilam sobie w kolorze bradzo mocnego ciemnego rożu do tego czarne pantofrlki czarna torebka i czarny szal a naszyjnik czarno rozowy z elementami srebra sukienke polecam dlyuga zawsze nawet w najprostrzej wyglada sie elegancko i efektownie a gdy jestesmy zmeczone nie widac ze zle stoimy czy zdejmiemy buty w krotkiej zawsze trzeba ladnie stac i widac nogi ladnie sie poruszac moja sekienak jest dluga na ramiaczka waska przy biuscie ma 2 falbanki i od biustu do kolan pliski a od kolan do ziemi 6 falbanek bardzo skromna a za razem elegancka jezeli chcesz moge przyslac zdjecie |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
nie przejmuj sie "radami zyczliwej tesciowej"
w spodniach tez mozna wygladac elegancko eleganckie spodnie+szpile+fajna bluzka z mocno odkrytymi plecami+rozwichrzobe wlosy nei ma nic bardziej eleganckiego i seksownego przynajmniej bedziesz oryginalna ja czaeso chodze na wesela srednio od 2 do 8 w roku i 80 % dziweczym na gorsety z tafty + koki ...nuda..nuda takze nei przejuj sie radami tesciowej |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sukienka na wesele dla swiadkowej
Może coś takiego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie
Fajny zestaw,ale nie obraź się-jeżeli spódniczka będzie również czarna to ta kreacja będzie "żałobna". Wiem,że czerń to klasyka i zawsze pasuje,ale co za dużo to nie zdrowo
![]() ![]() ![]()
#1903 |
Zakorzenienie
|
super, nowocześnie, z pomysłem i stylem
![]() ![]() A propos "wilkich" sukien, raczej wyszły z weselnej mody, przynajmniej u nas. Może w małych miejscowosciach i na wsiach. raczej teraz zwiewne sukienki, cos a ala 60, kobiece sukienki, a nie taftowe abazury. dzięki Bogu, bo to potworne jest;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Broń boże nie rezygnuj z dodatkow! ![]() ![]() Na pewno coś wymyslisz bo z tego co widzę masz dobry gust Pozdrawim ![]()
![]() |
#1905 |
Raczkowanie
|
Dot.: gdzie kupic takie ciuchy i jaka fryzura pasuje??
jesli Ci sie nie uda znalezc tego, czego szukasz, to pomysl o krawcowej, tylko to troche kosztuje :|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 |
Raczkowanie
|
![]()
w pażdzierniku ide na wesele wiec potrzebuje jakis kieckimam tu kilka przykałdów ale nie wiem czy moegw takicm czym wyskoczycz poradzcie mi
#1907 |
Rozeznanie
|
a pokaż zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak kiecka na wesele!!!!!!!!
te na dole sa napraedę glanckie tylko wg. mnie maja za duży biust! ale każdyma swój gust. Myśl że i ładna jes ta biała trzecia od góry chociarz niektórzy mówią że biały dla panny młodej ale ja się z tym nie zgadzam!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Raczkowanie
|
ja też stawiam na tą białą nr 3....tylko może w innym kolorze.....delikatny róż...delikatna zielen...albo błekit.....
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1910 |
Wtajemniczenie
|
ja idę we wrześniu na wesele i mam taką kieckę(już ją pokazywałamw podobnym wątku) trochę jest krojem podobna do tych prezentowanych p;przez Ciebie
#1911 |
Zakorzenienie
|
spódniczka jest absolutnie fantastyczna, nietuzinkowa i bardzo dziewczęca. gdybym znalazła podobną w sklepie, musiałaby być moja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Raczkowanie
|
dzieki za pomoc a moze podałbyscie jakies przykąłdy co bym mogał załozyc prosze i dzieki za pomoc
![]()
#1913 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zdania, ze na slub (przeciez tez idzie sie do kosciolka) nalezy ubrac sukienke elegancka (bron boze wyzywajaca - moje zdanie!), nawet jesli jest to lato. Cos stonowanego z uroczym dodatkiem np kwiatuszkiem czy wstarzeczka:
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
Nie tak dawno szperałam w necie szukając sukienek...ta mnie uwiodła
![]() Ah ta czerń.... ![]()
#1915 |
Zakorzenienie
|
Ja bym w takich poszla na wesele
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
cd
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Przyczajenie
|
Biala sukienka na wesele
Kupilam na wesele biala sukienke, prosta w kroju i skromna. Planuje czerwone dodatki: szal, buty, itp. No i dzisiaj gdzies przeczytalam, ze w bialej sukience na wesele sie nie idzie, bo to kolor zarezerwowany dla Mlodej. Nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalam, ale nie chce, zeby Mloda pomyslala, ze jej "ukradlam" kolor. Zreszta to juz musztarda po obiedzie, kiecka kupiona, dodatki w wiekszosci tez
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się.
![]() ![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie kupic takie ciuchy i jaka fryzura pasuje??
Myślę, że najwięcej zachodzu będzie z marynarką - jest b. oryginalna. Co do takiego stroju - Alba popełniła mały błąd - jeśli masz grzywkę to lepiej, by dekolt był większy.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????
Hmm ... pierwsze słyszę, że w spodniach nie wypada. Spodnie mogą być tak samo eleganckie jak spódnica! Takie jest moje zdanie. Rok temu byłam na ślubie (pierwszy raz!) i kompletnie nie miałam pojęcia, jak się ubiera na takie okazje. Przeżywałam okropny stres, że zrobię jakąś gafę itd.
A wyszło tak, że czułam się bardzo dobrze (w spódnicy na pewno by tak nie było), a wyglądałam odpowiednio. ![]() Miałam długie, delikatnie rozszerzane białe spodnie z kantem, czarne buty w szpic, przezroczystą, wydekoltowaną czarną koszulkę na ramiączkach z falbanką na dole i czarną marynarkę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.