W CO SIĘ UBRAĆ NA ŚLUB I WESELE???????? - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-08-01, 10:28   #1921
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni
Dot.: jak kiecka na wesele!!!!!!!!

te sie powtarzaja u mnie i u Elfa, wiec musisz wybrac cos takiego bez dwoch zdan:

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 10:45   #1922
ada53
Raczkowanie

GG do ada53

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf
cd
sęk w tym ze ja potrzebuje jak najwiecej wzorów bo i tak ta sukien bedzie uszyta. a najbardziej to mi sie podoba ta 3 u ten babkiz brazowymi włskami i świetnymi kolczykami jednak trzeba tez wziąsć pod uwage fakt ze mam 19m lat i nie we wszytkim bede fajnie wygladać

ada53 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 11:38   #1923
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Smile Dot.: jak kiecka na wesele!!!!!!!!

Może któraś z tych...
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 12:16   #1924
kasiakuku
Raczkowanie

Dot.: Biala sukienka na wesele

bez przesady, naprawde nikt nie zwaraca na to uwagi. ja bylam na weselu w sukience ecri i sie stresowalam poniewaz wlasnie tez przeczytalam ze nie idzie, ale jakiez bylo moje zdziwienie jak siostra panny mlodej wystapila w bialej dlugiej atlasowej sukni ( material bardzo podobny do sukni panny mloedj) nikt tego nie komentowal nie zauwazal. panna mloda i tak bedzie gwiazda wieczoru niezaleznuie w co ty sie ubierzesz, to naporawde nie ma znaczenia. mimo ze bedziesz w bieli i tak malo kto bedzie zwaracal uwage na ciebie( bez obrazy) tylko na panne mloda wylaczajac twojego lubego pozdrawiam i nie ma sie co martwic w zaden sposob nie jestes w stanie odebrac tego dnia mlodej chocbys nawet ubrala welon
kasiakuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 14:45   #1925
largis
Przyczajenie

Dot.: Re: Dziekuje za odpowiedzi!

Moim zdaniem to nic zlego isc na slub w spodniach. Moja kuzynka byla swiadkiem na slubie swojego brata i wlasnie miala na sobie spodnie i zakiet, wygladala bardzo ladnie i nikt sie nie czepial tego jak jest ubrana, w koncu to nie rewia mogy tylko wesele
largis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 15:30   #1926
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Question Dot.: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????

Ja wybieram się 6 sierpnia na ślub, na którym będę świadkiem i również ubieram spodnie. Będzie tylko cywilny, później obiad w restauracji. Mam zamiar założyć białe spodnie i marynarkę grafitową w bordowe i białe paseczki, do tego kremowa bluzeczka bez rękawów wyszywana cekinami. Tylko nie wiem, czy lepiej białe czy czarne buty. I tu mam problem Jak myślicie, jaki kolor bardziej będzie pasował ??
Stary 2005-08-01, 15:58   #1927
noemi18
Raczkowanie

Dot.: Czy wypada zalozyc spodnie na wesele??????

Jola ja mysle ze i takie i takie beda pasowac, ale obstawiam za bialymi. Milej zabawy na weselu wam zycze. pozdrawiam cieplutko
noemi18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 17:01   #1928
Wiorka
Przyczajenie

No to fajnie Dzieki za pocieche Welonu w kazdym razie nie zamierzam
Pozdrowionka
Wiorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 18:01   #1929
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie

Dzięki za wszystkie opinie, bardzo pomocne. Gosiu co do spódniczki to uwierz, że u mnie w Częstochowie jest ich zatrzęsienie Ja myślałam własnie o srebrnych dodatkach, ale nie mam pomysłu na makijaż.
Nisia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 18:19   #1930
ada53
Raczkowanie

GG do ada53

moze jeszcze macie jakieś propozycje chetni je zobacze cos eleganckiego świezego i z modnym krojem poprostu dziewczęce i olśniewające

Stary 2005-08-01, 18:34   #1931
CzarnyElf
Zakorzenienie

Jezeli masz 19 lat to ja polecam takie,ta biala mi sie strasznie podoba,tylko niewiem czy na wesele biala pasuje,ale co tam,ja bym poszla bo mi sie strasznie podoba Albo uszyc w takim samym kroju tylko np brzoskwiniowa?Cudo moim zdaniem.
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 19:13   #1932
Kola15
Raczkowanie

GG do Kola15

Tez Mysle Iz Mozesz Smiało Wystapic W Tej Kiecce!!!!!

Kola15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 19:19   #1933
gosik79
Zakorzenienie

Dot.: Mój strój na wesele - oceńcie i doradźcie

złaziłam dziś całe miasto i kupiłam bardzo podobną w outlecie vero mody. brakuje mi tylko tych kokardek, ale to nie problem doszyję własnym sumptem.
bede mieć fajny strój na rozpoczecie roku szkolnego do pracy, oraz na wrześniowe wesele przyjaciółki.
co do makijażu, dziewczyny szybciej ci doradzą, jeżeli powiesz im jaki masz typ urody. przy moim, postawiłabym na czerwone błyszczące usta, jeżeli strój bedzie monochromatyczny i lekko srebrem podkreślone oczy.
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 19:32   #1934
gosik79
Zakorzenienie

idź w tym w czym czujesz się dobrze, po co masz mieć zepsutą imprezę? jeżeli nie czujesz się dobrze w spódnicy to nie ma o czym mówić. lepiej założyc spodnie i poruszać się swobodnie po parkiecie, niż chować się pod stołem w spódniczce.

agnieszko nie rozumiem dlaczego nie chciałaś na swoim weselu widzieć dziewczyn w spodniach? załóżmy, że znalazłaby się jedna z nadwagą i co? miałaby się zmusić dla czyjejś przyjemności?
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 20:09   #1935
Krecik1050
Przyczajenie

Jaka bluzka do bialych spodni na wesele?

Co byscie mi w tym temacie poradzily? Wybieram sie na wesele i postanowilam zrezygnowac z sukienki. Przekonalam sie do jasnych spodni (biale lub kremowe) i mam problem z doborem bluzeczki do nich. Prosze o rady i jakies sugestie. Milo widziane jakies zdjecia. Pozdrawiam i dziekuje
Krecik1050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 20:11   #1936
rzastin
Zakorzenienie

Dot.: Jaka bluzka do bialych spodni na wesele?

A jaki jest fason tych spodni? Luźne, opięte, z kantem, z mankietami, dzwony?

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 21:37   #1937
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Ja pare miesiecy temu wystapilam na weselu kuzyna w bialym kostiumie a pod wieczor przebralam sie w mala czarna. Teraz czytam, ze nie powinno sie ubierac ani na bialo ani na czarno, ale dla mnie to taki "zabobon'. Oby tylko nie przypominac kreacja pany mlodej, skromne kreacje w bieli sa jak dla mnie dozwolone. A moze zalaczysz foto sukieneczki?
jenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 23:14   #1938
ada53
Raczkowanie

GG do ada53

ej bo jest jeszzce jedna spr. bo jak wiadomo po weselu na 2 dzień sa poprawiny no i tam trzeba sie ubrac i co wtedy co na siebi włozyć zeby czuć sie bardzj swobodnie jak u siebie

Stary 2005-08-01, 23:20   #1939
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krecik1050
Co byscie mi w tym temacie poradzily? Wybieram sie na wesele i postanowilam zrezygnowac z sukienki. Przekonalam sie do jasnych spodni (biale lub kremowe) i mam problem z doborem bluzeczki do nich. Prosze o rady i jakies sugestie. Milo widziane jakies zdjecia. Pozdrawiam i dziekuje
Może załączysz foteczkę tych spodni?? lub masz jakieś podobne zdjecie na kompie? wtedy jak się widzi foto to łatwiej doradzić pozdrawiam
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 23:30   #1940
bietka
Raczkowanie

Dot.: Re: Dziekuje za odpowiedzi!

ja za rok idę na ślub brata i też zamierzam iść w spodniach, dla mnie to oczywiste bo w sukienkach ani w spódnicach nie chodzę odkąd rodzice przestali mnie ubierać oczywiście mama mi biadoli choc nie tak bardzo (prawdziwy bój zacznie się na krótko przed ślubem ) , cała rodzina z resztą też, ale mnie to w ogóle nie interesuje, ide w tym w czym mi jest wygodnie i co się podoba MI , zwłaszcza, że czasem o wiele lepiej wygląda się w spodniach niż w niby takiej świetnej sukeineczce, także ja nie widzę żadnego problemu
bietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-01, 23:52   #1941
CzarnyElf
Zakorzenienie

zakladam ze spodnie sa biale eleganckie moim zdaniem pasuja takie bluzki
Stary 2005-08-02, 00:06   #1942
CzarnyElf
Zakorzenienie

Edytowane przez CzarnyElf
Czas edycji: 2005-08-02 o 00:46
Stary 2005-08-02, 00:25   #1943
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Smile Dot.: Jaka bluzka do bialych spodni na wesele?

To ja też coś dorzucę...
Stary 2005-08-02, 00:27   #1944
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

ciąg dalszy
Stary 2005-08-02, 00:28   #1945
Wiorka
Przyczajenie

Niestety, nie posiadam cyfrowki A sukienka jeszcze zostala do poprawki, bede ja miec dopiero za pare dni. Moze po weselu bedzie jakies fajne zdjecie
Moge opisac: biala, chyba z zorzety (nie zwiewna, tylko nieco ciezsza), dekolt w szpic, dosc cienkie ramiaczka, asymetryczna: z lewej z przodu za kolano, z prawej z tylu dluzsza o jakies 10-15cm. Dopasowana, ale nie obcisla, zadnych ozdob typu falbanki. Wiem ze to nie to samo co zdjecie, ale trudno...
O czarnym to slyszalam, ze jest "zalobny" i nie wypada, ale o bialym dopiero teraz... Postaram sie nie przejmowac, powinno byc ladnie i elegancko, a kolor dowolny.
Pozdrowka
Wiorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-02, 00:29   #1946
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

I jeszcze...
Stary 2005-08-02, 07:19   #1947
Krecik1050
Przyczajenie

Co prawda tamten post pisala moja dziewczyna, ktora korzysta z mojego kompa i teraz widze ze i z nicka. Niestety teraz nie ma jej u mnie a wiem ze bardzo jej zalezy na jakis sugestjach. Dlatego bedziecie musialy zrozumiec moj bardzo malo profesjonalny opis Sa to spodnie luzne, wydaje mi sie ze proste. Jest taki typ spodni to jak dla mnie bardzo fajnie zachodzi na buty z obcasem. Spodnie te maja jeszcze takie leciutkie kreseczki w tym samym kolorze bialym. Jezeli mnie oko nie myli to sa to chyba spodnie typu tych ktore ma modelka na pierweszym zdjeciu zamieszczonym prze CzarnegoElf(a/ice). NIe zdziwie sie jak nie zrozumiecie o co chodzi Z gory dzieki za wszelkie pomysly i sygestje. Pozdrawiamy
Krecik1050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-02, 09:55   #1948
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

ja też mam ten sam problem, ale ja postanowiłam pójść na wesele w garniturze, ze względu na to, że nie chcę robić konkurencji pannie młodej a to przy moim guście byłoby trudne, bo na pewno wyróżniałabym się sukienką. Poza tym będzie mi zdecydowanie wygodniej w spodniach i marynarce, niż w sukience. Nie chcę później wysłuchiwać omentarzy ze strony mojego narzeczonego, że źle się ubrałam i moja sukienka wzbudzała większe zainteresowanie niż panny młodej.
pzs1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-02, 10:12   #1949
awitu
Przyczajenie

Dot.: Upał a rajstopy.

eh dziewczyny, elegancja wymaga by noga nie była goła, chyba że na plaży. W upały wystarczy założyć pończochy 15-8 den, bez wzmocnień palców. Mniej gorąco niż w rajstopach. A co do higieny... nie wiem jak można zalożyć pełny but choćby półotwarte czółenka na gołą stopę, dla mnie to bardzo nie higieniczne. Stopa ocera o skórę buta, co powoduje otarcia, szybsze rogowacienire, większą potliwośc stopy. A poza tym pończochy maskują wszelkie niedoskonałości skóry i wygladają znacznie lepiej niz gołe nogi. A co do pocenia się stóp w pończochach, wybaczcie ale ja biegam cały rok w pończochach i jakoś nie nażekam na upały, wystarczy używać antiperspirantów w kremie lub spraju i pudrów.
awitu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-02, 11:20   #1950
rzastin
Zakorzenienie

Te spodnie sa tak uniwersalne, że w sumie pasuje do nich wszystko, ale skoro ma to być wesele, to raczej niech bluzka będzie elegancka- np z satyny, szyfonu, może sie lekko rozszerzać do dołu, cos w stylu takiej krótkiej tuniki (baby-doll)- dziewczyny powklejały bardzo fajne propozycje

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości