|
|
#2191 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie please :)))))
|
|
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
hm...ja tam żadną stylistką nie jestem, ale za nic niepasuje mi sweter do sukni jakby niepatrzeć balowej.Jak nie chcesz lekkiego szala to może jakies bolerko z bardzo cienkiego, lejącego i przezroczystego materiału , cos ala ten sweterek??
|
|
|
|
#2193 |
|
Rozeznanie
|
A we wrzesniu jak będzie chłodno to ja bym założyła cos ala płaszczyk, taki dłuższy, może być do połowy łydki naprzykład, ale też z jakiegos lżejszego materiału.
|
|
|
|
#2194 |
|
Przyczajenie
|
witam, mam wesele na koncu wrzesnia, i nie mam pojecia jaka sukienke na nie ubrac, gdyz wydaje mi sie ze moze byc juz zimno, zwlaszcza ze w tym roku pogoda nas nie rozpieszcza;/ i sukienka na ramiaczkach troche nie pasuje;/ macie moze jakies propozycje "jesiennych sukienek"? bede wdzieczna za propozycje
|
|
|
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka na wczesną jesień
Tez mam wesele we wrzesniu. Zakladam sukienke na ramiaczkach, tyle ze do tego dokupilam sobie plaszcz. Na weselu podczas zabawy bedzie na pewno goraco
Pzdr!!
|
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
właśnie w tym problem, że nie mam zdjęcia. Postaram się poszukać coś w necie, ale nie obiecuję, że znajdę, jakby mi się udało znaleźć to wkleje. W każdym razie tak jak mówiłam, ja go widziałam u kuzynki, co ciekawe powiedziała, że kupiła go przypadkiem w Ciuchlandzie za 10zł, w co do dziś uwierzyc nie mogę, bo wyglądał rewelacyjnie,zupełnie nowy, niezniszczony. Ale widziałam też takie same szale w normalnych sklepach, na targach.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedziesz w nim ladnie wygladac i nie bedzie Ci zimno |
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki strój na wesele?
A więc mam problem.
Idę na wesele, moje pierwsze w życiu. Nie wiem comam ubrać ![]() Jakaś mała czarbna pasuje? Albo jakąś w kwiaty? Tzn. nie chc wygladać ponuro, czyli cała na czarno. Myślałam tez o spodniach... Macie jakieś ciekawe propozycje?
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki strój na wesele?
Słuchaj, na czarno to mnei zawsze wszyscy odradzają, bo to podobno pecha młodej parze przynosi a spodenki są chyba za mało wieczorowe... Ja z doświadczenia wiem, że jak nei chcesz jakiejś wielgachnej sukni, to poszukaj dobrej krawcowej, która uszyje Ci sukienke, której pomysły możesz znaleźć w necie.... Bo raz, że to będzie całe takie jhakie sobie życzysz, a dwa - to wychodzi jednak dużo taniej niż kupić... zaraz poszukam Ci jakichś zdjątek
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Zalaczam zdj
Mam nadzieje ze spodobaja Ci sie
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
hmmm.. spo ro tych zdjątek, wiec podsyłam linki :
http://www.slubne.waw.pl/adrianna.htm http://www.giselle.lublin.pl/koktailowe.html http://www.dagnez.com.pl/kolekcje.html - na tej tzrciej stronce jest chyba najwięcej.. i wiesz jak to jest, tu Ci się podoba góra, tam dół, przerysuj sobie coenieco i szukaj krawcowej Buziaki
|
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
cd.
|
|
|
|
#2204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy podobny gust, tez mi sie ona szalenie podoba
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aach, co bym zrobiła żeby mieć ją w swojej szafie...
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Cudowna jest ta druga!!!!
Niestety jest mały problem....Jestem płaska Czyli bez piersi...Tzn. jakieś tam są, ale znikome ![]() Dlatego też nie mogę mieć takiej to trzyma się na nich :P Ale podoba mi się ta biała:
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem nie powinnas zakladac zakietu a juz tymbardziej w jasnym kolorze. szal bedzie najlepszym rozwiazaniem...
|
#2208 |
|
Przyczajenie
|
ja tez mam wesele i zgromadzilam sporą
ilość zdjęć moze cos wybierzesz
|
|
|
|
#2209 |
|
Przyczajenie
|
kolejne 6...
|
|
|
|
#2210 |
|
Przyczajenie
|
nastepne 6...
|
|
|
|
#2211 |
|
Przyczajenie
|
znowu 6:P
|
|
|
|
#2212 |
|
Przyczajenie
|
no, to tyle z tych ladniejszych, szukaj krawcowej i milej zabawy
![]() |
|
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
bialy zakiet chyba nie pasuje... a ja mam chyba pomysl
tylko nie wiem jak to wytlumaczyc.. chodzi mi o takie jakby bolerko z dlugimi rekawami jak w zakiecie:P ale zakrywajace zaledwie biust, tak jakby zakiet na pół przeciąć i zalozyc gorna polowe tylkko ze nie bialy ale jakis ciemny raczej.. mozna z jakiegos fajnego materialu sobie uszyc..
|
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: studniówka
ja miałam taka sukienke jak na zdjęciu (wyciełam glowe bo mialam jakas glupia mine
w sumie to uwazam ze jesli zalezy ci na takiej typowo balowej sukience to czemu nie isc w takiej na studniowke? tylko moze najpierw tak mniej wiecej zorientuj sie w jakich ida kolezanki bo np u mnie bylo sporo sukienek w podobnym stylu wiec sie glupio nie czulam ale jesli mialabym sama wyskoczyc w takiej balowej kiecce to chyba nie bardzo
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety większość z tych sukienek zasługuje na duży biust...A ja takiego nie posiadam...
Druga rzecz, mam zaledwie 18 lat [ no prawie, za 3 m-sce :P ] i wzrostu 173cm. Chciałabym krótką, nie długa, zamęczyłabym się :P
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Ta sukienka jest bajeczna jak pisały moje poprzedniczki....ale myśle, że lepiej odpuść ją sobie na studniówkę. Poszukaj czegoś innego.
Ja też muszę szukać czegoś- mój mężczyzna w tym roku ma studniówkę, więc temat nie jest mi obcy
|
#2217 |
|
Zadomowienie
|
Balowość tej sukni polega chyba na szerokiej, dosc sztywnej spodnicy. W zeszlym roku dziewczyny u mnie na studniowce bylly ubrane roznorodnie, takze balowo i Ty raczej tez nie bedziesz jedyna, wiec chyba nie masz sie czym przejmowac.
Ja w zeszlym roku o ta pore takze juz myslalam o kreacji i w sierpniu buty kupilam .
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
Tak dobry pomysł porozglądam się za bolerkiem i szalem (który nie jestem pewna jak ma wyglądać
). Dziękuje ślicznie za podpowiedzi jesteście super |
|
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
anna106 skad wytrzasnelas ta sukienke?? Jest cudowna (uwielbiam takie proste kroje
)
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej cudna jest !!!!!
Również uwielbiam takie proste kroje... Tylko gdzie ja moge taką sukieneczkę znaleźć? Na wesel pasuje? W zasadzie to wesele jest młodych ludzi, siostra ma zaledwie 24 lata. Będzie tam troszkę młodych ludzi
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Pzdr!!
bedziesz w nim ladnie wygladac i nie bedzie Ci zimno

). Dziękuje ślicznie za podpowiedzi jesteście super