![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej??
mi sie bardzo podoba wcale nie jest ciezko wprost przeciwnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Wtajemniczenie
|
ta sukienka jest boska!!
wyglądasz w niej bajerancko, tak młodo świeżo i zwiewnie to właśnie z transparentną albo delikatną atłasową cieńszą na dodatek kokardą wyglądałaby jak koszula nocna!! ja na Twoim miejscu nie dawałabym broń Boże skórzanej torebki, ale powlekana atłasikiem do rączki, albo na łańcuszku, wtedy trzeba by było dopełnić stylizację chyba i założyć podobne w klimacie buty- na szpileczce koniecznie, z takim wycięciem u szczytu palcy(palców?) w kształcie literki v, odsłaniającym końce palcy(palców?) albo leciutkie sandałki na obcasie i mikro-torebeczkę, suto ozdabianą jakimiś niewidocznymi z pozoru cekinkami ponoc nosi się kontrastowe torebki do butów, więc: jasne buty+czarna torebunia wyszywana, albo czarne buty+jasna torebunia to by przy tej sukience wyglądało akuratnie, żeby nie zawalić czarnymi dodatkami nie chciałabym się jednak wymądrzać, bo nie mam pojęcia o stylizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Ładna sukienka, ale ta czarna wstęga Cie poszerza niestety
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem sukienka by sie lepiej prezentowała na tobie gdyby była do kostek (może doszyj jakieś ładne falbanki?)albo mini. Bo taka 3/4 to rzeczywiście nie bardzo pasuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Mi sie ta sukienka podoba, tylko mysle, ze za bardzo zlewa Ci sie z kolorem skory. Przy nieco bardziej opalonym cialku wygadalaby lepiej
![]()
Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia. Edytowane przez Nierika Czas edycji: 2005-08-24 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Raczkowanie
|
tasiemka jakas a nie kokarda powinna byc :P moim zdaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Raczkowanie
|
według mnie ślicznie wyglądasz w tej sukience Jednak czarna kokarda jest zbyt mocnym akcentem i to ona przytłacza całość Myślę że zamiast kokardy powinnaś wszyć albo aksamitny pasek w takim kolorze jak sukienka albo zrobić ozdobny pasek na szydełku i wszyć w miejsce kokardy Hmm ale to tylko moje wizje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
BAN stały
|
dzieki dziewczyny, a co do wyprucia kokardy to naprawde nie da sie jej wypruć bo ona nie jest naszyta tylko wszyta i w jej środek jest wszyta reszta materialu, a co do koloru skóry to ozłoce sie w solarium
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem kokardka jest oki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zadomowienie
|
a mi sie podoba. Wyglada dziewczeco i elegancko jednoczesnie i wiedz, ze dlugosc do kolan lub lekko za prezentuje sie fantastycznie na zgrabnych nozkach. Wygladasz promieniujaco! Korzystaj z umiarem z konczacego sie sloneczka, by faktycznie lekko dodac kontrastu, a bedzie jeszcze lepiej!!! I tak jak wizazanki wspominaly, bron Boze skorzana torebka!! 3maj sie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Raczkowanie
|
co na wesele ??
Witam !! wiem, że podobnych wątków do moich jest mnóstwo ale jakoś nie mogę znaleźć nic podobnego do mojego problemu
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
BAN stały
|
dziewczyny, dziekuje za wszystkie porady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Dot.: co na wesele ??
nikt mi nie pomoże ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Przyczajenie
|
Dot.: studniówka
chciałabym mieć takie problemy jak wy... jaki dekolt, odsłonięte plecy, a ja mam na pleckach blizny po trądziku niektóre czerwone uzywam od niedawna acne derm i widze poprawę ale już się boję jak ja sę ubore nawet na półmetek (idę teraz do 2 kl. LO) odsłanianie nawet tych tylnych części ramion to nie dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
WEsele
Czesc dziewczyny. Zaproponujecie moze dla mnie jakas sukienka czy cus na wesele. mam 169wzrostu i 54 wagi. Jak bede miala fotke to wezme "podrzuce". A wesele jest w pazdzierniku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
qwerko wiem co czujesz
![]() ![]() ![]() ![]() Wierzę ,że Tobie też się uda, tylko pamietaj o systematyczności! Ja pleckom do sukienek robiłam makijaż ![]() ![]() ![]()
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
![]()
HEJ!! moje propozycje ponizej , ale obawiam sie ze moze za za lekkie jak na pazdziernik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
![]()
i jeszcze jedna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Może taki zestaw: ciemna spódnica, np. w długości za kolano (będziesz ją mogła ubrać potem na inne okazje) i do tego zamiast tuniki, która może Ciebie optycznie powiększyć, kup jakąś ładną bluzeczke na ramiączkach, może być błyszcząca dla urozmaicenia. Ja też nie mam idealnej figury i właśnie tak się ubieram na wesele kuzyna. Na wierzch zakładam białą marynarkę i jestem gotowa na zabawę. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
ta bajkowa sukienke bym odradzała - dobra do zdjecia a'la marylin monroe.
ale ogólnie przesadzacie z tym mówieniem o klasyce, skromności i czerni z bielą. nie te czasy, trzeba sie dostosowac do swojej szkoły. w mojej szkole, na 700 osob tylko jedna dziewczyna ładnie zaadaptowała klasykę - zauważyli ją i zapamiętali wszyscy. pozostałe dziewczyny się podublowały i pozlewały - bo co z tego ze miały rozne sukienki - jak obie miały gorset (czarny) i spodnice do kostek (czarna)? wyglądały nudno, a na gorsety narzekały (chodziły do toalety pooddychac ![]() sukienek, ktore zapamietalam bylo sporo, ale dwa dobre pomysły, warte polecenia to: -biała koszula pod sukienke, nie mam zdjecia, bo to musi byc odpowiednia sukienka, ale dziewczyna zgrala to swietne (skromnosc w dobrym stylu) - sukienka, rozówa (!!!!), w dosyc jasnym rózu, z lejacego się szyfonu, w stylu lat 20 - z perłami zawiazanymi w supelek, strasznie dlugimi, delikatnymi obcasikami, i koczkiem Ponadto jesli chcecie byc oryginalne to odradzam te wszystkie sukienki za kolano i bez ramiaczek co sa sliczne, i co je tu powklejałyscie - u mnie masa tego była... i jeszcze - unikałabym swiecidelek, brylancikow, zazwyczaj wygladaja strasznie tandetnie. Jesli wam pasuja załozcie perły, dodają klasy. I dobrze sie bawcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Dot.: WEsele
Dzieki za fotki. Zielone sa ladne i ta ostania.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez futas84 Czas edycji: 2005-08-25 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Może coś takiego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Sukienka calkiem ladna
![]() Do tego czarne szpileczki , np. sandalki i inne czarne dodatki, i bedzie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Rozeznanie
|
Sukienka jest bardzo ładna. Wyglądasz w niej nawet nieżle tyle tylko, że mam jedno małe ale...
Być może to takie złudzenie, być może się mylę... myślę, że powinnaś pomyśleć o cieniutkim, przezroczystym szalu, najlepiej w koloże zbliżonym do kokardy. Dlaczego? Wydaje mi się, że masz szerokie ramiona, który taki dekold uwypukla. Poza tym szal nadałby Tobie zwiewności, zmysłowości i elegancji. To taka moja drobna sugestia. Pozdrawiam ![]()
#2277 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
JUż jest taki temacik ja go założyłam, może looknij tam
![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
Sa juz takie tematy...
#2280 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki strój na wesele?
Mam podobny zestawik w domku, ale jednak chciałabym sukienkę
![]() Niebawem moze w mojej rodzinie pojawi się kolejne wesele i będę miec juz strój ![]() Wydrukuje sobie te dwie sukieneczki, krótkie i pójdę do krawcowej i zobaczymy ![]() Aa zapomniałam dodać że wesele jest 26 wrzesnia ![]() Jak coś jeszcze znajdziecie to dajcie, interesują mnie tylko krótkie i niezbyt wydekoltowane ![]() Aaaa czy będa pasowac butki na niskim obcasie? Nie chcę sie meczyć na wysokim :P A chciałabym jeszcze dodać iż nie jestem zbyt szczupła w biodrach, natomiast talie mam wąską, dziwnie to wyglada. Załącze może swoje zdjęcie ![]() http://img355.imageshack.us/my.php?image=ide4fh.jpg
Razem: 08.08.2009r ![]() Zaręczyny: 06.03.2011r ![]() Ślub: 28.09.2013r ![]() 41/40 ![]() Edytowane przez Apiska Czas edycji: 2005-08-26 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.