![]() |
#2371 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka na wesele..
śliczne te suknie ale jak dla mnie zbyt strojne na wesele no chyba że się jest panną młodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka na wesele..
Cytat:
dokładnie ja bym nie wyszła w takim stroju na czyimś ślubie,nie chciałabym konkurować z panna młodą w końcu to jej dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówka
ja mialam taka sukienke na studniowke (na zdjeciu siostra ktora brala w niej slub cywilny pare dni temu, wiec pogoda niestudniowkowa
![]() szczerze powiedziawaszy, gdybym mogla cofnac czas wybralabym cos krotszego, bo w czyms tak dlugim tanczyc sie nie da (wiadomo ze poloneza czy walca sie zatanczy, ale potem jest problem...) |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie tak myślę że lepiej wybrać coś krótszego.A to głównie z tego względu że jakoś nie za dobrze czuje się w długiej sukience po prostu nie mój styl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki strój na wesele?
Znalazłam na allegro taką sukienke, bajecznie mi sie podoba.
Co o niej sądzicie? Wiadomo odpadają czarne buty to w 100%, a wiec jakie pasuja?
#2376 |
Przyczajenie
|
Ja też mam niedługo ślub i dzisiaj byłam w sklepie z zamierzeniem kupienia sukienki ale w koncu z centrum handlowego wyszłam z przepiekna spódnica za kolano i zwykłym sztruksowym zakiecikiem brazowym. Możesz tez kupic cos podobnego... Bardzo fajnie sie prezentuje.
#2377 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co na wesele ??
Przepraszam, że zamieszczam zdjęcia tak póżno.
Wybrałam kilka sukienek, które ogólnie mają fason, w którym powinnaś dobrze wyglądać. Najlepiej gdyby sukienka była asymetrycznie zakończona, nie może być opięta w biodrach, długość lekko za kolana ![]()
#2378 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co na wesele ??
I jeszcze kilka propozycji
#2379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2380 |
Raczkowanie
|
Na studniówce (od której 1,5 roku juz minęło!) miałam długą sukienkę i wcale nie krępowała mi ruchów.Także wszystko zalezy od kroju.Pamiętajcie o wygodnych butach...To podstawa.Na moim balu pod koniec mnóstwo dziewczyn tańczyło bez bucików.Cóż,szpileczki dały w kość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 |
Raczkowanie
|
W czym na wesele?
1 pazdziernika wybieram sie na wesele i kompletnie nie wiem w co mam sie ubrac. Jaki stroj jest odpowiedni na ta pore? Jakie kolory? Sukienka, spodniczka czy moze spodnie eleganckie? Prosze o pomoc, bo zostal mi miesiac
![]()
#2382 |
Raczkowanie
|
W czym na wesele?
1 pazdziernika wybieram sie na wesele i kompletnie nie wiem w co mam sie ubrac. Jaki stroj jest odpowiedni na ta pore? Jakie kolory? Sukienka, spodniczka czy moze spodnie eleganckie? Prosze o pomoc, bo zostal mi miesiac
![]()
#2383 |
Raczkowanie
|
Dot.: W czym na wesele?
Hej!
Ja się wybieram z dwa tygodnie i dopiero nad tym myślę. Mam szczególny kłopot bo od lat nie byłam na żadnym weselu. Ja zdecydowałam się na sukienkę z cienutenjiej satyny. Kwiatowy wzór, kolory brąz, jasny róż. Dopasowana. Dekolt w spic. Z falbaną u dołu. (aparatu nie mam w tej chwili w drugim mieszkaniu jest) Do tego do kościoła... sweterek (?! nie wiem czy dobrze) no i szukam szala - mienący się brąz. Nie wiem jak to brzmi. Nie wiem po co to pisze. Moze pomogę. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
może coś takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Raczkowanie
|
też mam wesele i szukam jakiejś kiecki.....ta złota nawet fajna
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Przyczajenie
|
![]()
wiem wiem ze podobnych wą
tków do moje jest multum , ale ja mam naprawde problem ..... . W połowie września wybieram się na wesele i kompletnie nie wiem co króluje teraz na weselach :/ ( ostatni raz bawiłam na takiej imprezie jakieś 5 a może nawet 6 lat temu ) . Ostanio spotkałm się z opinia ze czarna kiecka odpada !!!! A ja włsnie zaplanowałm małą czarną , biały żakiecik idealnie proste włoski ...... Dodam ze ide jako osoba towarzyszą ca kompletnie nikogo nie znam , moj partner to tez tylko kolega prosze dziewczyny poamóżcie ...... !!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
Dot.: POMOCY ..... mała czarna ??
Niejedna dziewczyna z wizażu była jakoś ostatnio na weselu i właśnie miała na sobie małą czarną
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Wtajemniczenie
|
Według mnie taki klasyczny zestaw zawsze bedzie dobrze wyglądał. Więc spokojnie możesz iść tak na wesele
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zadomowienie
|
Ja bylam ostatnio na weselu i mialam czarna sukienke. Moze nie krolowaly kreacje w takim kolorze, ale czulam sie dobrze
![]() ![]()
#2391 |
Zakorzenienie
|
Hm.m...w zasadzie masz racje, nie wiem dlaczego uparlam się na sukienkę hihi
![]() A jaki kolor ma Twoja spódnica? Ja nie chce być na biało-czarno... :| A żakiecik dobra rzecz, dzieki za pomysł ![]()
#2392 |
Raczkowanie
|
witam! j aide na wesele za tydzien, na poczatku tez chcialam isc w jakiejs fajniutkiej zwiewnej sukience,ale po dluzszym zastanoweniu i lazeniu po sklepach doszlam do wniosku ze,nie wiem na co mam sie zdecydowac.ale ale wymyslilam cos takiego:rozowa(ciemna)spo dnica z tafty dlugosc do kolan.lekko rozkloszowana(niby taka trapezowa) a do tego czarna bluzeczka na ramiaczkach z koronki z duzym dekoldem.potrzebuje jeszcze jakiejs marynarki tez najlepiej czarna.no i jeszcze dobrac jakies dodatki typu bizuteria.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Niestety u mnie duuży dekold odpada
![]() Ale coraz bardziej myśle własnie pod kątem spódnicy i jakiejś ciekawej bluzki ![]() Znalazłam an allegro kilka fajnych marynareczek ze sztruksu i będę kombinować ![]()
#2394 |
Przyczajenie
|
też byłam niedawno na weselu
![]() nie chciałam niczego czarnego, więc co wymyśliłam? połączenie krótkiej suienki i spodni - sukienka turkusowa, w jaśniejsze kwiaty, z elementami bieli + do kościoła biale spodnie i taki szal. wesele - już bez spodni ![]() mnie się podobało, a najlepsze jest to, że taki komplecik praktyczny i ładny - spodnie do wykorzystania osobno, sukienka też.. a po co kreacja tylko na jeden wieczór? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Raczkowanie
|
ja tez za tydzien mam wesele - mialam szyc sobie sukienke z koronki o kroju takim jak na zalaczonych fotkach a do niej satynowa marynareczka zawiazywana - tylko kolor inny.. ale ostatecznie idac po material natknelam sie na fajna kreacje - z gniecionej tafty (chyba) - spodniczka tuz za kolano pzylegajaca do ciala zakonczona dwiama falbanami i do tego gorsecik bez ramiaczek z przypieta roza w kolorze filoetowym.. ale taki mieniacym sie lekko w zloty
![]() ps.to tez jest praktyczne rozwiazanie - do spodnicy wystarczy zalozyc jakas bluzeczke na ramiaczkach i juz jest zupelnie inne kreacja a i gorset + dzinsy+ szpilki prezentuje sie fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Raczkowanie
|
A oto moje propozycje
![]()
#2397 |
BAN stały
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej?? dodaje koncowy efekt:)
dodaje zdjecie robione w dniu wesela. Cos mi strzelilo do glowy i kazałam krawcowej tiul na dole doszyc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej??
sukienka jest bardzo ladna, ale tez jestem zdania ze kokarda jest za szeroka i troche Cie poszerza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej??
Cytat:
W ogole to bardzo podoba mi sie ta sukienka. I nie wygladasz w niej grubo. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej?? dodaje koncowy efekt:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pomysl z doszyciem tiulu byl bardzo dobry. Calosc prezentowala sie idealnie, a najwazniejsze to ze Ty sie w tym dobrze czulas ![]() Spontony zawsze sa najlepsze!! Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.