|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniowka
|
|
|
|
#2522 |
|
mała księżniczka
|
moim zdaniem ta dukienka jest cudowna i przesliczna i wogole... taka dziewczec i zarazem kobieca (podkresla co trzeba ) ... takie male cudenko... super wybor, ja jestem zachwycona!!!
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
biżuteria w stylu retro na wesele
w sobotę idę na wesele, po długich problemach w czym... wymysliłam że sukienkę szyje mi siostra będzie koloru ciemnej śliwki wpadajacej w czerń, sukienka będzie dopasowana z dużym trójkątnym dekoldem i za kolanko z rozcięciem z lewej strony..narazie nie moge dołaczyć zdjęcia bo sie szyje, do tego będe miała w tym kolorze żakiecik ale on jeszcze nie zaczął sie szyć
załączam coś podobnego sukienka ma być jak na zdjeciu1, góra sukienki będzie jak na zdjeciu 2 długość ja 3 (za kolanko) i mam problem z dodatkami... chciałam czarne tzn na nowe butki nie będzie mnie stać więc zostają czarne szpilki najwyżej wymyśle do nich jakiś dodatek z resztek materiału od sukienki typu mała gustowna kokartka mam problem z biżuterią chciałam zamówić sobie z Oriflame taką jak poniżej ale oczywiście jak sie ma tyle szczęścia co jak to oczywiście brakło i napewno na weekend nie będzie , chciałabym coś czarnego z koralików sensownie wpadajacego w dekold (bez dodatków srebra, jedynie co moge uznac to złoto).. jestem niedawno po ślubie i piersionek i obrączke napewno będe miała na palcu a nie lubię zestawu tu złoto tu srebro Może macie jakieś propozycje bardzo proszę o radę
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: biżuteria na wesele w stylu retro
chciałam jeszcze dodać że chcę wyglądać elegancko i szykownie
kupiłam sobie jeszcze takie czarne rajstopki z szwem jak na zdjeciu tylko że z delikatniejszym (na moich przechodzi zwykły cienki czarny szew)
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Zloto i czern
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupiłam taką sukienke, co myślicie o niej??
fajna sukieneczka, a po przeróbce chyba nawet fajniejsza
|
#2527 |
|
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64169170
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64795657 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64967808 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65660977 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64438608 Może coś z takich??jeżeli nic nie znajdziesz to idź do krawcowej z materiałem który Ci odpowiada i powiedz mniej więcej jaką sukienke bys chciała... a na pewno Ci cos ładnego uszyje...
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
te sukienki są śliczne
dziękuję wam bardzo
|
|
|
|
#2530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znalazlam zupelnie czarnej bizuterii, zawsze jest dodatek zlota, srebra, czy jeszcze czegos
Wklejam efekty poszukiwan. Ja na Twoim miejscu sama zrobilabym proste czarne korale i problem z glowy
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sukienka dla figury "gruszki"
Widzialabym Cie jeszcze w tej zielonej (plecy mozna zabudowac), ale i ta jasna z czarna wstazka jest bardzo ladna
|
|
|
|
#2533 |
|
Przyczajenie
|
Pażdziernik-wesele
Dziewczyny poradzcie, co wypada nałożyć na kreację idąc na ślub do Kościoła w pażdzierniku, kiedy to wiadomo jest co najmniej chłodnawo. Czy poncho jest odpowiednie??? a może lepiej zwykła marynarka???
|
|
|
|
#2534 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pażdziernik-wesele
Jest watek poswiecony sukniom na tego typu okazje, mozesz tam sprawdzic i zapytac sie
|
|
|
|
#2535 |
|
Raczkowanie
|
sandałki a rajstopy
dziewczyny doradzcie - za 2 tygodnie wybieram sie na wesele mam sukienke podobna krojem do tej z zalaczonego zdjecia, do niej sandałki - mocno odkryte, własciwie tylko paski (tez podobne do tych z fotki), raczej nie bedzie już cieplo - czy do takich sandalków wypada załozyc rajstopy??? oczywiscie bez wzmocnien na palcach i raczej w cielistym kolorze.. czy do butkow tego typu pasuje tylko bosa stopa???
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sandałki a rajstopy
Do takich bucików rajstopy nie pasują.
|
|
#2537 |
|
Raczkowanie
|
Owszem nie pasuje, ale z drugiej strony mysle, ze nie masz innego wyjscia, trudno zebys miala do takiej sukienki zalozyc pełne buty (zakryte palce i piety) w koncu to wesele...ja na twoim miejscu zalozylabym cieniutki rajstopki...poza tym kto bedzie zwracal na to uwage ?? zycze udanej zabawy!!
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
ja tez uwazam, ze cieniusienkie, "bezpalczaste" rajstopki beda ok
gola stopa w kosciele w zyciu bym nie swiecila a jesli na sali bedzie Ci cieplo, to zawsze mozesz je zdjac |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem nie pasują. a poza tym w rajstopach może ślizgać się noga, jeśli to buty bez palców.
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Może weż pod uwagę zakup nowych butów.Do takiej delikatnej sukienki pasowałyby takie z zakrytymi palcami i piętą .
Nowych butów nigdy dość
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
Moim skromnym zdaniem masz do wyboru:
1. na ślub iśc w czymś adekwatnym do pogody i przebrac sie na weselu w tą kreację ze zdjęcia, bo jeśli będzie zimno to nawet rajstopy nie pomogą, a będziesz wyglądac dziwnie w sandałkach 2.kupic zakryte buty, ale mogą zepsuc efekt sukienki, no i wiadomo-dodatkowy wydatek, 3. jeśli powyższe nie wchodzi w grę to proponuję spróbowac z rajstopami typu kabaretki z drobnym oczkiem w jasnym kolorze (biały,ecru, jasny róż) ja je ubieram do odkrytych butów i dają fajny efekt. |
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ciężka sprawa. Według mnie rajstopy nie pasują to takich butów. Tylko co tu zrobić. To już przecież jesień i będzie zimno...
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
3. jeśli powyższe nie wchodzi w grę to proponuję spróbowac z rajstopami typu kabaretki z drobnym oczkiem w jasnym kolorze (biały,ecru, jasny róż) ja je ubieram do odkrytych butów i dają fajny efekt.
Jesli rajstopy do sandalkow to tylko takie. |
|
|
|
#2544 |
|
Zadomowienie
|
ja równiez uważam że rajstopy nie pasują. Może ewentualnie jakieś cielste kabaretki tak ja mówią dziewczyny
|
|
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
i zapomniałam dodać - śliczna sukienka
|
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
Rajstopki odpadają, będzie to kiepsko wyglądać przy sandałkach, choć gołe nóżki o tej porze roku też raczej dziwnie. Ja także polecałabym zmiane bucików na takie, które mają zakryte paluszki i piete.
życze miłej zabawy |
|
|
|
#2547 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym nie ubrała rajstop do sandałów. Zdejmij rajstopy na sali. Jeśli będziesz miała opalone nogi (nawet samoopalacze) to będą ładnie wygladały. Mimo że jesień, na weselach i imprezach panuje taki letni klimat... Przecież nosi się gołe ramiona!
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
OMG....Rajstopy i sandałki.....TYLKO NIE TO!!!
Te kabaretki.....ehh no tez srednio...ale w sumie innego wyjscia juz nie ma....a napewno lepsze to niz rajstopy.... p.s. sliczna sukienka
|
|
|
|
#2550 |
|
Rozeznanie
|
problem jest... rajstopy rzeczywi.ście nie
No i przeciwko rajstopom jest również to, że noga w sandałkach i rajstopach .... będzie strasznie ślisko! Jeszcze się wywrócisz! Pamiętam, że kiedyś - w czasach liceum - założyłam klapki bez paluchów na rajstopy! pięta cały czas uciekała na boki i o mały włos kilkakrotnie wywaliłabym się!!! kabaretki może i świetnie wyglądałyby ale mogłoby być Tobie zimno!!! Ja osobiście założyłabym... kozaki do kolan... (krótsze skrócą nogę) Może mam dziwny styl ale dla mnie to jest doskonałe rozwiązanie... takie kozaki w kolorze pasującym do sukienki... kozaki z satyny... (bo do takiej leciutkiej sukienki ciężkie buty oczywiście nie pasują)... Ale wszystko zależy od tego, czy dobrze byś się tak czuła... Być może będziesz mogła nawet pójść w gołych nogach, bo ciągle zapowiadają wysokie temperatury
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

załączam coś podobnego
sukienka ma być jak na zdjeciu1, góra sukienki będzie jak na zdjeciu 2 długość ja 3 (za kolanko) i mam problem z dodatkami... chciałam czarne tzn na nowe butki nie będzie mnie stać więc zostają czarne szpilki najwyżej wymyśle do nich jakiś dodatek z resztek materiału od sukienki typu mała gustowna kokartka
, chciałabym coś czarnego z koralików sensownie wpadajacego w dekold (bez dodatków srebra, jedynie co moge uznac to złoto).. jestem niedawno po ślubie i piersionek i obrączke napewno będe miała na palcu a nie lubię zestawu tu złoto tu srebro

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)