![]() |
#2641 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorystyczne wersje studniówkowych kreacji ;D
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Przyczajenie
|
Tunika+spodnie=studniówka ?
Widzę, że jest wiele studniówkowych tematów, ale nie znalazłam nic, co by zaspokoiło moją ciekawość. Szukam oczywiście pomysłu na studniówkę.
Nie ukrywam, jestem gruba i niewysoka (167cm, ok 70 kg- podobno nie widać tej wagi :P ). Nie mam pojęcia, jakie sukienki, zestawy byłyby najlepsze dla mojej "figury". Nóżki, do najszczuplejszych raczej nie należą (chociaż podobno proporcjonalne do reszty ciała)... Z doświadczeń innych koleżanek wiem, że długie, balowe suknie, może i ładne, ale sprawdzają się tylko podczas poloneza. Pomyślałam więc o spodniach... Wiadomo, że muszą być połączone z czymś, co "nadrobi" brak sukienki. Lubię nosić tuniki, nie wyglądam w nich najgorzej (:P)... Naprawdę nie mam pojęcia czy to dobry pomysł, tym bardziej, że nie znalazłam wielu eleganckich tunik (czy sukienek, które można nosić jako tuniki). Jestem ciekawa waszych komentarzy i opinii... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zadomowienie
|
....
![]()
![]() |
#2645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie różowa bomba. Zresztą wszystkie są super.
![]() |
#2646 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie widzę złej strony w tym pomyśle! To ma szanse być w dodatku oryginalne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówka
No właśnie, biała może się kojarzyć ze ślubem. Próbuję sobie wyobrazić tę kieckę w innym kolorku, ale wydaje mi się, że w żadnym innym nie będzie tak fajna. Może jakiś blady, brudny róż? I pewnie problem ze zdobyciem materiału by był. Nie wiem
![]() Chicka, ta Twoja jest boska, no ale ten rozporek trzebaby przykrócić choć to on najwięcej uroku tym sukienkom dodaje. Przy okazji dorzucam pare perełek jakie znalazłam w necie ![]()
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tunika+spodnie=studniówka ?
Znalazłam wczoraj na forum taką sukienkę: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=184005
Może nieźle wyglądałaby tunika na ten wzór (trochę krótsza) z czarnymi spodniami..? |
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
Znalazlam cos takiego w watki ze strojami wizytowymi. Nie wiem czy akurat o cos takiego ci chodzilo, ale moze bedzie inspirujace. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 |
Raczkowanie
|
Karamba... mi tez sie kwiatki duzo duzo bardziej podobaja, ale nie musisz z nich rezygnowac, ani tez placic kupe kasy za ich malowanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Rozeznanie
|
W pełni rozumiem Twoją niechęc do bordowych/czarnych spódnic typu beza i gorsetów z których wszysko się wylewa!
Myśle, że pomysł innego arantu kolorystycznego jst jak najbardziej dobry! ![]() Hmm no dziewczyny mówiły, że u nich pojawiały się różowe sukienki, ale przyznam że ja ni słyszałam o żółtych ![]() Miałabyś 100% pewność, że nikt nie będzie miał nawet podobnej ![]() Kolor rzeczywiście nietypowy i dlatego proponuje, żeby sama sukienka była raczej prosta i skormna jesli byś się na taki zdecydowała! Jeśli chodzi o tą kieckę która jest zamieszczona na początku watku<moja wymarzona ![]() ![]() Kontaktowalam się już z krawcową i powiedziała, że może mi ją uczyć ze zdjęcia za okoła 60-70zł co mnie mile zaskoczyło musze powiedzieć! Oczywiście dochodzi jeszcze kwestia materiału, ale nie mam pojęcia ile taki może kosztowac... 150- 200zł? Jak myślicie? Lepiej sie odezwijcie, bo nie dam wykrojów! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
Jeszcze odnośnie kwestii żółto-złotej sukienki: myśle, że fajnei by pasowała osobie o ciemniejszej karnacji<ale tu jak wiadomo można zawsze coś pokombinować
![]() Hmm no fakt Kamolek! Jakoś o tym nie pomyślałam! ![]() Wolałabym żeby ni nie było przyszyte na materiał <bo będzie taki gładki, błyszczący> no i szkoda by mi było ją popsuć <wiesz zawsze jakieś ryzyko jest ze sie źle przprasuje albo głupio będzie wyglądało ;/>. Ja nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii <!!!>, ale skoro mówisz, że jest taka opcja to na pewno przy pierwszym spotkaniu z krawcową spytam się co by mi w tej kwestii doradziła! ![]() Czy jesli czegoś sie dowiem aprops kwiatków to mam mówić? Któraś z Was jest tak na poważnie rozważa tą sukienkę? Jeszcze mam trzy pytania nie koniecznie związane z nazwą wątku, ale mam nadzieje, że mimo wszystko mi odpowiecie! ![]() 1) Jaką figurę powinna mieć dziewczyna, która chce się zdecydowac właśnie na taką sukienkę<lub ogólnie tego typu>? wysoka, szczupła, długie nogi chyba najlepiej...? 2) Wznawiam pytanie o kwiatek we włosach! Badzo pasuje do stylu całego ubioru i bardzo mi się ten pomysł podoba, ale nie wem czy pasuje na studniówkę i czy bym nie wyglądała śmiesznie przy dziewczynach w misternych kokach obwieszonych kilogramami połyskującej biżuterii? 3) Wznawiam pytanie o paletę kolorystyczną dostępnych materiałów! Może my tu tak gadamy a okaże się, że mamy np.5 kolorów do wyboru?! ![]() Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Przyczajenie
|
Karamba ok 200 zl -spoko! Ja własnie też najbardziej chce tą pierwszą
sukienke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
Natuska17...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Mi też się ta pomarańczowa najbardziej podoba, zaraz za tą białą. Tylko znowu nie mam pomysłu na kolor. Tych to niby tak dużo jest, ale dlaczego musimy wybierać pomiędzy czarnym i czerwonym
![]()
#2659 |
Raczkowanie
|
![]()
Wszytsko zależy od tego gdzie będziesz ową studniówkę miała, ja miałam w Hotelu forum w Warszawie i miałam suknię balową, coś podobnego do tego co masz na zdjęciu, z gorsecikiem ciemno zieloną. Pięknie było heh..do tego kok, bucik i niczym królewna. Taka noc jest tylko raz
![]()
#2660 |
Raczkowanie
|
![]()
ja miałam ciemnozielona i wcale nie uważam, że ciemne kolory sa nudne i ciężkie, kazdemu co innego pasuje..
#2661 |
Raczkowanie
|
![]()
no nie jest to zły pomysł ale wg mnie sukienka jednak wymiata
![]() ![]()
#2662 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście uważam, że swoją studniówke ma się tylko raz w życiu i każda z nas chce sie wtedy czuć jak księżniczka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za opinie, nie liczyłam, że będzie jakiś szybki ozew, a tu niespodzianka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Na ślubie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Rozeznanie
|
Ja mysle, ze dobrze by bylo gdybys ubrala sukienke. I nie przejmuj sie swoja figura. Napewno kazda dziewczyna bedzie w sukience. Ja uwielbiam nosic spodnie, rzadko kiedy mam na sobie spodniczke, czy sukienke, ale bardzo chce wlasnie na studniowke ubrac sie w elegancka i najladniejsza jaka tylko moze istniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Rozeznanie
|
Ja znalazłam jeszcze taką foteczkę:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
KtÓrE bUcIkI wYbRaĆ? :>
Heyka Kochane! Mam ogromny dylemat a mianowicie podobają mi się buciki na niżej załączonych zdjęciach...Które byście wybrały? Czy takie buciki nadają się na studniówkę?? Dodam, że nie bedę tańczyła poloneza, ponieważ moja osoba towarzysząca nie ma szans uczestniczyć w próbach, a znikim innym nie chcę tańczyć :P Buciki mają obcasy - 2cm, 5cm, bądź 6cm. Chciałabym podkreslić, że kryte buty nie będą absolutnie pasowały do mojej sukienki, więc chciałabym odkryte, zresztą ślicznie takie wyglądają. Aha i wiem, że nawet klapeczki potrafią być wygodne i nie "klapać" przy chodzeniu. Takie jakie załączyłam trzymają się stópki solidnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
BAN stały
|
Dot.: KtÓrE bUcIkI wYbRaĆ? :>
Rzeczywiście butki są sliczne, wszystkie, ale odradzam na stódniówke. Z doświadczenia wiem że wtedy jest na maxa zimno, po za tym pewnie bedziesz miała rajstopy, a sama wiesz chyba jak wyglądają rajstopy do odkrytych palców....pozatym bedzie ci sie ślizgać stopa. pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Przyczajenie
|
Dot.: KtÓrE bUcIkI wYbRaĆ? :>
mi osobiscie podobaja sie te pierwsze i ostatnie ale jakbym miala wybierac to te pierwsze....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.