![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Re: Wasza wymarzona suknia
a to moja wymarzona, choc do ślubu jeszcze baaardzo daleko
![]()
#242 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam pojęcia, szukałam ich po różnych stronach internetowych. Ale wczoeraj przymierzałam różne sukienki i okazało sie, że to co ładne na zdjęciu bardzo czesto wyglada nijak lub wręcz okropnie na żywo. Materiał okazuje sie błyszczący, koronka tandetna i na mnie wszystko było za duże (ok. 2 rozmiary). Jestem załamana, nie chcę juz ślubu. A w welonie wyglądam jak lalunia przed weselem. Kiedy przymierzalam proste sukienki, bez koła i koronek, to pani w jednym z uznanych salonów powiedziała, że takiej sukienki nie moge mieć , bo będę wygladała "za bidnie", powinnam wygladać jak królewna. A ja tak nie chcę. O Boże, co ja zrobię, a czas nagli, bo ślub juz w maju...
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam pojęcia, szukałam ich po różnych stronach internetowych. Ale wczoeraj przymierzałam różne sukienki i okazało sie, że to co ładne na zdjęciu bardzo czesto wyglada nijak lub wręcz okropnie na żywo. Materiał okazuje sie błyszczący, koronka tandetna i na mnie wszystko było za duże (ok. 2 rozmiary). Jestem załamana, nie chcę juz ślubu. A w welonie wyglądam jak lalunia przed weselem. Kiedy przymierzalam proste sukienki, bez koła i koronek, to pani w jednym z uznanych salonów powiedziała, że takiej sukienki nie moge mieć , bo będę wygladała "za bidnie", powinnam wygladać jak królewna. A ja tak nie chcę. O Boże, co ja zrobię, a czas nagli, bo ślub juz w maju...
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
a to moja chociaż ślub też daleko
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
a to moja chociaż ślub też daleko
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
A to jest moja faworytka !! Zmieniłabym tylko gorsecik żeby nie było ramiączek, ale ogólnie dla mnie jest BOmbA !! Co o niej myślicie ??? A_N_I_A23 podoba Ci się ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
A to jest moja faworytka !! Zmieniłabym tylko gorsecik żeby nie było ramiączek, ale ogólnie dla mnie jest BOmbA !! Co o niej myślicie ??? A_N_I_A23 podoba Ci się ??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
No jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
No jasne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Piękne te kiecki, aż się napatrzeć nie mogę
![]() Bliskie mojemu i sercu i gustowi są te poniżej ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Piękne te kiecki, aż się napatrzeć nie mogę
![]() Bliskie mojemu i sercu i gustowi są te poniżej ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Mi sie takie podobaja...
Edytowane przez lkasia Czas edycji: 2005-06-17 o 14:36 Powód: coś dorzuciłam |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Mi sie takie podobaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Konto usunięte
|
mckathe napisał(a):
> A to jest moja faworytka !! Zmieniłabym tylko gorsecik żeby nie było ramiączek, ale ogólnie dla mnie jest BOmbA !! Co o niej myślicie ??? A_N_I_A23 podoba Ci się ?? przy,mierzałam podobną. Była z dwóch kolorów tafty, złoto i toffi. Fajna optycznie, ja sie nie czuje dobrze w takich rozłozystych, ale .... fajna, fajna. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
mckathe napisał(a):
> A to jest moja faworytka !! Zmieniłabym tylko gorsecik żeby nie było ramiączek, ale ogólnie dla mnie jest BOmbA !! Co o niej myślicie ??? A_N_I_A23 podoba Ci się ?? przy,mierzałam podobną. Była z dwóch kolorów tafty, złoto i toffi. Fajna optycznie, ja sie nie czuje dobrze w takich rozłozystych, ale .... fajna, fajna. |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Elu,
na początku wątku wkleiłaś tę sukienkę, wiesz może gdzie ją można znaleźć (choćby w internecie)? |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Elu,
na początku wątku wkleiłaś tę sukienkę, wiesz może gdzie ją można znaleźć (choćby w internecie)? |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
snarel napisał(a):
> Elu, > na początku wątku wkleiłaś tę sukienkę, wiesz może gdzie ją można znaleźć (choćby w internecie)? Hymm, nie pamietam... Ale jesli chcesz szukac po salonach to nie bedziesz miała problemu ze znalezieniem, ponieważ jednoczęściowe wracają. W jednym z salonów pani mi powiedziała ze dwuczęściowych juz nie mają wogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Konto usunięte
|
snarel napisał(a):
> Elu, > na początku wątku wkleiłaś tę sukienkę, wiesz może gdzie ją można znaleźć (choćby w internecie)? Hymm, nie pamietam... Ale jesli chcesz szukac po salonach to nie bedziesz miała problemu ze znalezieniem, ponieważ jednoczęściowe wracają. W jednym z salonów pani mi powiedziała ze dwuczęściowych juz nie mają wogóle. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Czemu Elu czujesz sie źle w takich rozłożystych fasonach?? Czy to wynika z Twoich gabarytów?? A_N_I_A23 twierdzi że mi też nie będzie dobrze w takim fasonie bo podobno jestem za " drobna"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Czemu Elu czujesz sie źle w takich rozłożystych fasonach?? Czy to wynika z Twoich gabarytów?? A_N_I_A23 twierdzi że mi też nie będzie dobrze w takim fasonie bo podobno jestem za " drobna"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Re: Wasza wymarzona suknia... (do Julity)
Twoja sukienka jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Twoja sukienka jest
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
ciesze sie m...m że się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
ciesze sie m...m że się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Konto usunięte
|
mckathe napisał(a):
> Czemu Elu czujesz sie źle w takich rozłożystych fasonach?? Czy to wynika z Twoich gabarytów?? A_N_I_A23 twierdzi że mi też nie będzie dobrze w takim fasonie bo podobno jestem za " drobna" ![]() Wynika to raczej chyba ze wzrostu, mam 164 co nie wydaje mi ie duzym wzrostem, a w takich sukienkach czuje się jeszcze mniejsza- przy facecie 188cm muszę miec cos co bedzie optycznie mnie wydłużało. Ja nie mówię że ona jest brzydka, czy ze mi sie nie podoaba, po prostu nieodpowiednia dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
mckathe napisał(a):
> Czemu Elu czujesz sie źle w takich rozłożystych fasonach?? Czy to wynika z Twoich gabarytów?? A_N_I_A23 twierdzi że mi też nie będzie dobrze w takim fasonie bo podobno jestem za " drobna" ![]() Wynika to raczej chyba ze wzrostu, mam 164 co nie wydaje mi ie duzym wzrostem, a w takich sukienkach czuje się jeszcze mniejsza- przy facecie 188cm muszę miec cos co bedzie optycznie mnie wydłużało. Ja nie mówię że ona jest brzydka, czy ze mi sie nie podoaba, po prostu nieodpowiednia dla mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
mi najbardziej podobają się te dwie
![]()
MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL Edytowane przez mi.a Czas edycji: 2007-02-28 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
mi najbardziej podobają się te dwie
![]()
#270 |
Przyczajenie
|
hehe Ja też mam 164 cm, tylko mój mężczyzna jest zdeecydowanie niższy do Twojego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.