|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: co wybrać na studniówkę??
moim skromnym zdaniem obie sa swietne
jak dziewczyny powiedzialy - w pierwszej bedziesz sie wyrozniac, jest bardziej dziewczeca, a drugiej wygaldasz powazniej, ale rowniez elegancko.
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ************************* ********************** |
|
|
|
#2732 |
|
... choć nie Westwood
|
Jak myślicie, w takim zestawie mogę iśc na półmetek?
Pasuje ten srebrny pasek? [w gorsecie są srebrne nitki] Poradzcie, bo nie mam zadnej koncepcji ![]() [jeśli chodzi o foto to jakoś dziwnie wyszło ja jakas taka czerwona i "rozleziona" jestem ]
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2007-02-24 o 17:24 |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Stara sukienka
hmmm na poł metek, to u mnie dziewczyny normalnie sie ubierały w sukienki, a nie w dziny, tej stroj to taki raczej dyskotekowy
|
#2734 |
|
... choć nie Westwood
|
Ale nasz półmetek to właśnie zwykła dyskotekopodobna impreza
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
Kochanie ja mam półmetek w Colloseum (normalna imreza) i zamierzam iść w gorsecie (takim ze sznurowaniem z tyłu) z satyny, dżinsach i szpilkach
I myślę, że będzie dobrze Więc popieram Twój pomysł na kreację
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem sukinca nie jest "niemodna". Miałam studniówkę w 2005 roku (a więc nie tak dawno), bardzo duża część dziewczyn była w sukienkach typu gorset+spódnica (ta moda chyba nigdy nie minie...), ja miałąm mała czarna (ta druga część dziewczyn była w małych-czarnych
), kupiłam w GC za chyba 120 zł, przed Sylwestrem jest ich bardzo dużo i naprawdę nie są drogie (jak na sukienkę na 100dniówkę), tak więc jak Ci ta nie odpowiada, możesz się za czymś rozejrzeć. Możesz też popatrzeć po Sylwestrze, wtedy są już wprezdaże, więc jest czasem o 50% taniej . A co do stroju na półmetek, to nie wiem pasek fajny, ale jakoś mi tak nie pasuje ten gorset do niego (jakoś tak mi się zlewa gorset z paskiem )
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą to ja miałąm półmetek w kotłowni (a nawet 2 półmetki) i byliśmy ubrani normalnie, jak na impreze
, ale może dlatego, że to byłą impreza taka nasza, bez grona pedagogicznego, bez par towarzyszących (tj jak ktoś chciał to szedł ze swoją 2 połową, ale nie tylko-braliśmy ze sobą znajomych, przyjaciół-kilka osób)
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#2738 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja mam półmetek w BMW [tak zwanej "czwórce"] za tydzien i za grosz nie mam pomysłu
Chciałabym isc w gorsecie by nie wyglądać tak całkiem normalnie, ale wraz nie wiem jaki pasek i w ogóle dodatki do niego ubrać Naprawdę, jak się wkurzę to w ogóle nie pójdę
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli weźmiesz ten pasek to pasowałaby albo jakaś cieższa biżuteria...zeby to w jednym stylu...było ??? albo perełki
Poza tym w mojejs zkole obserwuje tendecję do ubierania topów albo sukienek Także jak założysz taki gorset, to raczje nie bedziesz kopią wielu
|
|
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2742 |
|
Rozeznanie
|
niom, w slupsku nic nie ma... serio, trudno z normalnych ciuchów na codzien cos kupic fajnego, co dopiero na takie wyjscie
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
zaiedlugo bedzie fajny sklep
lacza podkowe z jasiem i malgosia szklanym dachem ;D bedzie tam kawiarnia i ciuchy z gdanska, warszawy robia to po to, zeby ludzie nie musieli jezdzic wiec calkiem milo sie zapowiada
|
#2744 |
|
Rozeznanie
|
slyszalam wlasnie o tym, fajnie by bylo, bo taka dziura jest i fajnych sklepow nie ma, na matahanie jak mowie i w podkowie to samo praktycznie co box...oby tylko szybko sie z tym otwarciem uporali
|
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowanie wybrałąbym opcje nr 1
, bo już mi uszami (oczami) wychodzi połączenie gorset+spódnica!!
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za jedynką
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowalas sie juz jaka sukienke wybierasz na studniowke?
ja radze isc w tej jasnej, i zrobic sobie rozowo-srebrny makijaz
|
#2748 |
|
Rozeznanie
|
widze wlasnie ze wiekszosc na rozowa...i miz sie tak wydaje, tyle ze nie bylam pewna czy ona sie nadaje, bo nie do konca taka elegancka jest. gorsety fajne ale w tamtym roku juz sie nacieszylam zabawa w gorsecie ze tak powiem (fotki jak cos w starym watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=9775 ). do czerwonego nie wiem jak bym sie mogla umalowac tez, bo na czerwono przeciez nie, bo bym wygladala jakby mi ktos oczka popodbijal <lol> . a do rozowego fajnie wlasnie chyba tak jak mowisz srebro z rozem, a moze jakies fotki ktos ma takich makijazy?? bo fryz to albo wyprostowane wlosy albo lekkie fale, innej nie chce, tak najlepiej sie bede czula, a nie w sztywnym koku:P
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrze :P ja szukam sukienki brazowo zlotej
albo znajde zdjecie i do krawcowej zaniose, ona mi sprawi cudo ( mam taka nadzieje
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
moja fryzurka ;D
|
#2751 |
|
Rozeznanie
|
ja sie zastanawialam nad brazem lub zlowtym, ale karnacja dosc ciemna, wlosy braz to bym sie zlala w jedna plame:P wiec zrezygnowalam...chociaz na codzien glownie brazowe rzeczy mam i oliwkowe:P
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem ten pasek pasuje, i nie przesadzaja z reszta bizuterii. Mysle, ze jakies znaczne kolczyki powinny wystarczyc |
|
|
|
|
#2753 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mysle ze spokojnie mozesz isc tak ubrana, wyglada to fajnie i jest na pewno wygodnie. A jak sie wszyscy popiją to co za roznica jak jest ktos ubrany :P tak sie sklada ze ja swoj polmetek mialam wczoraj (a wlasciwie dzisiaj
) ale u nas raczej taki bardziej elegancki stroj obawiazywal takze musialam zalozyc kiecke, ale gdyby charakter imprezy byl taki jak u Ciebie, to nie wahalabym sie ubrac tak jak planujesz pasek b. fajny baw sie dobrze, qrcze co ja bym oddala zeby miec jeszcze raz wlasny polmetek
|
|
|
|
#2754 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dzięki dziewczyny
Chba jednak pójdę ubrana w ten wstrętny gorset Nie będę nakładała biżuterii, zostawię tylko ten pasek i voila! Cytat:
Tez prawda
|
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
A na półmetek to się stroić wcale nie musisz- do jeanów i takiego paska możesz włożyć zwykły czarny top do tego perełki i śmigaj na impreze
|
|
#2756 |
|
Rozeznanie
|
up up up!!! ma może ktos fotki różowych makijaży?? będe wdzięczna...
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A makijaży poszukaj na MM tam dziewczyny podawały swoje propozycje
|
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie pierwsza sukieneczka
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Mayka świetny strój ! chyba z niego skorzystam na wlasny półmetek
|
|
|
|
#2760 |
|
BAN stały
|
Moim zdaniem też pierwsza sukieneczka. Jakoś gorsety i spódnice do mnie nie przemawiają. Cała sala dziewczyn będzie pewnie tak ubrana.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

jak dziewczyny powiedzialy - w pierwszej bedziesz sie wyrozniac, jest bardziej dziewczeca, a drugiej wygaldasz powazniej, ale rowniez elegancko.

ja jakas taka czerwona i "rozleziona" jestem
]