|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 100dniówka'05
ja jestem ZA DŁUGA SUKIENKA I GORSETEM
![]() ![]() ![]()
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
LALITKA : ale fajny podpis
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
bardzo podoba mi sie ten zestaw, chodzilam dzis troszke po sklepikach z materialami i widzialam przeslicza tafte czekoladowo czarną tylko, ze byla cala taka pomarszczona, nie wiem czy dobrze by ona wygladała... jutro ide kupic butki, nie wiem czy czarne czy brazowe ... mama mnie namawia zebym wziela czarne i wtedy czarne dodatki do tego ... a wy co sądzicie ? a wogole do dlugiej spodnicy kaczuszki beda pasowały ? Lalitka moze bym ubrala wyzszy obcas, ale nie potrafie chodzic w takich butkach, na codzien nosze plaski sportowe obuwie.
|
|
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
jaka sukienka dla grubszych nóg??
Już w styczniu mam studniówkę. strasznie podobaja mi sie takie sukienki, niestety nie wiem czy mogę taką założyć, ponieważ choć ogólnie jestem szczupła, niestety moje nogi nie... Co o tym myślicie??
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaka sukienka dla grubszych nóg??
Pytania dotyczące strojów zadajemy na forum 'Moda'. Przenoszę.
Pozdrawiam! |
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
to zależy z czym masz większy problem, jeśli z udami to te sukieneczki je zakrywają więc myśle że byłoby ok, ale jeśli z łydakmi to lepiej jakby długość była do połowy łydek lub dłuższe.
ale jeśli ogólnie jesteś szczupła to może z twoimi nogami nie jest aż tak źle
|
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
a ja uważam,że te sukienki są bardziej koktajlowe niż wieczorowe a przecież studniówka to jakby pierwszy bal
Jeśli jesteś szczupła a nogi nie bardzo, nie wahaj się- spraw sobie piękną, długą sukienkę, która podkreśli Twoje zalety a nie wady To Ty masz pięknie wyglądać a nie wystąpić jako wieszak dla sukienki |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jesli to ma byc studniowka to polecam coś dluzszego... chyba ze sie uprzesz na cos krotszego to jesli masz problem z łydkami to polecam asymetryczne sukienki ktore beda zwracac uwage na cos innego a nie na grube łydki
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście większy problem jest z udami niż łydkami...
a te sukienki...hmm... w długiej sukience się zaplatam.. gorsety też odpadaj.... a czarnego koloru nie chcę....bo postarza![]() A jesli nie takie sukienki ( a właściwie podobne do tych bo zostana one nieco zmienione i sklejone w jedną ;P) to jakie proponujecie?? |
|
|
|
#2920 |
|
Raczkowanie
|
Ta ostatnia jest boska...
|
|
|
|
#2921 |
|
Zadomowienie
|
ja myśle że te sukienki jak najbardziej pasują, pamiętam że przed moją studniówką panie apelowały żeby koków nie robić jakichś balowych sukni nie zakładać tylko młodzieżowo wyglądać bo po co się postarzać. I faktycznie miały rację
po co wyglądać jak większość
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam że ta ostatnia jest superowa. Jesli jesteś szczupła to napewno będzie Ci ona pasować.
|
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, ze beda pasowaly! Sa sliczne i mnie tez sie wydaje, ze na studniowce niekoniecznie trzeba wygladac strasznie powaznie i "staro".
|
#2924 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: suknie "bez pleców"
Nanya..bardzo mi się podoba ta sukienka na ostatnim zdięciu..gdzie ją znalazłaś?? masz może widok z przodu
|
|
|
|
#2925 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie bardzo podobaja sie sukienki bez pleców ale na studniowke nie zalozylabym takiej chyba ze idzie sie jako os towarzysząca gdyz wiem jak nauczyciele patrza na tak ekstrawaganckie stroje. sama mialam studniowke i wiem co nauczyciele pozniej gadali o dziewczynach ktore byly zbyt rozneglirzowane. no ale to twój wybór.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiadomo, że z głębokością dekoltu na plecach nie możesz przesadzić
Jeżeli nie znajdziesz w sklepach nic co Ci wpadnie w oko to zawsze możesz poprosić krawcową by uszyła Ci sukienkę Będziesz miała pewność, że żadna z koleżanek nie przyjdzie w podobnej a dekolt bedzię taki jak chcesz Tak zrobiła moja kuzynka i efekt był super Wyróżniała się na tle koleżanek, które były ubrane praktycznie tak samo
|
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
ja także na studniowke szylam sobie sukienke u krawca i przynajmniej zadna takiej nie miala a wiekszosc dziewczyn ubrana byla tak samo. dominowaly sukienku typu gorset bialy dól czarny a ja mialam zupelnie inna i dlatego stwierdzam ze lepiej uszyc sukienke, tyle w internecie jest zdjęc ze mozna z powodzeniem pokazac krawcowej i napewno taka uszyje.
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
a taka???
|
#2929 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem za odważna
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesli by przod troche bardziej zabudowac???????
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżnka kupiła taką sukienkę w Orsayu, ale studniówkę miałyśmy 2 lata temu... poczekaj, aż zaczną się pokazywać kreacje sylwestrowe, wtedy w sklepach na pewno coś znajdziesz
|
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
mysle ze powinnas przejrzec watek z sukniami, sukienkami na rozne okazje
jest tutaj taki na wizazu. tez mam w tym roku 100dniowke i mialam problem z sukienka ale wlasnie na tym watku znalazlam moje cudo ![]() zecze owocnych poszukiwan
|
|
|
|
#2933 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Po pierwsze mam pomysl na staniczek do sukni bez plecow
Po drugie nie umialam sie oprzec i musialam umiescic zdjecie tej sukienki, czyz ona nie jest urocza??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2934 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: buty + rajstopy
mysle, ze ewentualnie mozna byloby probowac z kabaretkami. ale co zakryte buty to zakryte
|
|
|
|
#2935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
Aha.. zapomniałam dopisać że Twój przypomina mi .... tu uwaga .. Oranżade !!! he chyba przez ten kolor i babelki.. w sumie szampana też, ale szampan nie ma tak kolorowych bąbelków
POZDRO
|
|
|
|
#2937 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podoba takie połączenie
a zestaw wcale nie musi być oklepany Przykłady sukienek, które mi się bardzo podobają : http://a6.dessy.com/index.cfm?go=dresses&style=A6212 http://a6.dessy.com/index.cfm?go=dresses&style=A6223 http://www.alfredsungdresses.com/ind...ses&style=D311 i wiele wiele innych na tej stronie
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moej pomarańczowe bąbelki hehe sa szampańskie w koncu nie długo sylwester podobają mi sie w nim kolorki i pasuja kolorystycznie do mojego avatarka
|
|
#2939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2940 |
|
Rozeznanie
|
kupilam sobie butki (co za glupota, kupowac najpierw buty, a do nich dobierac stroj) z llekko zaokraglonymi czubeczkami obcasik ok. 2 cm.... nie wiem jak by wygladaly do krotszej spodnicy
mi sie strasznie podobaja takie tulipany przy pupie opiete a na dole rozszezane ..do kobietek, ktore byly na studniowce i mialy gorset bez ramiaczek - wygodny był ?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

To Ty masz pięknie wyglądać a nie wystąpić jako wieszak dla sukienki

Etap oceaniczny
mi sie strasznie podobaja takie tulipany przy pupie opiete a na dole rozszezane ..