![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sylwester
ja się muszę pochwalić
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Hej, witajcie!!!!
Przeglądam sobie wizaż, patrzę a tu wątek dla mnie! ja również rozpoczęłam walkę przedsylwestrową ![]() Odchudzanie - od tego poniedziałku dopiero niestety ![]() Włosy - walczę o ich nawilżenie, są strasznie suche, okropne, łamią się przy dotykaniu ![]() ![]() Cera - tu jest najgorzej, bo oczywiście odkąd pamiętam towarzyszy mi trądzik ![]() Walczę, walczę, na sylwestra musze bosko wyglądać w celu oczarowania niektórych osób... ![]() Pozdrawiam wszystkich.....powodzenia . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
U mnie już 60,5 kg. Ale to przez sters, sters i jeszcze raz stres
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Sylwester coraz bliżej, a tu cisza? Jak tam z waszymi postanowieniami? Ja na razie wszystkie realizuję, no i zastanawiam się czy nie zrzucić jeszcze ze 2 kilo, bo tak mi dobrze idzie to trzymanie wagi (od wakacji nic a nic nie przytyłam), że naszła mnie chętka na zrzucenie
![]()
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie sytuacja wygląda następująco: -włosy lekko podcięte- niestety nie miałam wyboru- wyglądają na znacznie zdrowsze, mimo ze niedawno farbowalam odrosty- czyli spełniam postanowienie ![]() -rączki- cwiczę dopiero od niecałego tygodnia- przerwa była przymusowa ze względu na "kontuzję"-jestem co do nich sceptycznie nastawiona, wiem, że do sylwestra nie osiągnę spektakularnych efektów -"dół ciała"- jeszcze bardziej mi się podoba, z tym że przydałby mi się karnet na solarium ![]()
![]() |
![]() |
#156 |
*sportaddict*
|
Świetny pomysł na wątek!
Ja bym chciała przede wszystkim NIE PRZYTYĆ , co zdarzało mi się już nie raz, jak wyglądałam ok. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Co ja bym chciała poprawić do Sylwestra??
- napewno zgubic kilka centumetrów w pasie.. (na kilogramach mi tak strasznie nie zależy) - jak narazie jestem na dobrej drodze. Ćwiczę 3 razy w tygodniu, a do tego dietkuję już prawie 3 tygodnie ![]() ![]() - zrobić 'coś' z włosami, chodzi mi o poprawienie ich kondycji. Po robieniu pasemek strasznie, ale STRZASZNIE mi się przesuszyły. Wygladają dosłownie jak siano i doprowadzają mnie przy tym do szału. Nienawidzę takich 'napuszonych' włosów. Koniecznie, coś musze na to poradzić, tylko jeszcze nie wiem co :P - no i kilka wizyt w solarium też by się przydało.
![]() |
![]() |
#158 |
Rozeznanie
|
Ojj Dziewczynki
![]() W przeciągu roku schudłam 5 kg (przy wzroście 170 ważę teraz 55,5 kg). Dowiedziałam się o tym miesiąc temu, gdyż byłam ważona w szkole - bardzo milutkie zaskoczenie, tym bardziej że celowo nie posiadam wagi w domu . Jest to efekt głównie wytężonej pracy w wakacje, kiedy to z zapałem skakałam na skakance (niestety zauważyłam, że mimo rozciągania, mięsień brzuchaty łydki urósł, więć praktycznie już nie skaczę) Czuję się zdecydowanie lepiej, niż rok temu, ale jeszcze nie jestem z siebie całkowicie zadowolona. Za 49 dni mam STUDNIÓWKĘ i postanowiłam że od dzisiaj ponownie wracam do 6weidera i ćwiczeń na uda+ pośladki. Mam cichą nadzieję że uda mi się wytrwać, tym bardziej, ze jestem przemęczona fizycznie i psychicznie. Staram się zdrowo odżywiać, bo wiem, ze teraz nie mogę pozwolić sobie na odchudzanie. Ograniczyłam słodycze i prawie wogóle nie jem białego pieczywa. Czy to wystarczy, żeby wysmuklić swoją sylwetkę i widzieć rezultaty?? Hmm jeszcze małe pytanko: Obecnie piję ok 5 szklanek herbaty dziennie, posłodzonej łyżeczką cukru. Czy wyeliminowanie takiej ilości cukru pozwoli mi osiągnąć lepsze rezultaty??) Pozdrawiam i życzę wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, wstyd mi ,że dopiero teraz do Was dołączam, ale wcześniej nie mogłam zebrać się w sobie, tak więc nie poczyniłam jeszcze żadnych przygotowań do Sylwestra
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję,ze nie dam plamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że ktoś odgrzebał wątek, lubiłam go czytać
![]() U mnie włosy podrosły, kucyk w lepszym stanie ![]() ![]() Z łydek jestem bardzo zadowolona, dwugłowe uda robią się coraz wypuklejsze, natomiast stoją w miejscu wewnętrzne uda (smukły, krawiecki :/). O treningu rąk nie wiem, czy nawet wypada wspominać ![]() ![]() Brzuch też idzie bardzo powoli. A u mnie zawsze w list/grudniu/styczniu szło mi najlepiej :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
ee u mnie lepij nie wspominac :/ w sumie mialam nadzieje ze zapomnicie o tym watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
U mnie na półmetku wyniki mają się tak:
-z planowanych 2 kilo spadł 1, co nie jest sprawą życia i śmierci, bardziej zależy mi na nieprzytyciu ![]() -wew. strona ud zeszczuplała ale nie w takim stopniu jakbym tego chciała, wciąż walczę ![]() -talia nie ruszyła, dalej licze na minus 3 cm, w nieokreślonej przyszłości ![]() Uwielbiam grudzien, ah uwielbiam..
![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e, no co Ty, wcale nie widać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
Też się cieszę, że ktoś odgrzebał ten wątek.
U mnie włoski już prawie jak pnącza ![]() ![]() ![]() Dalej ważę 60,5kg. Brzuszek stał się trochę smuklejszy (z naciskiem na słowo trochę ![]() Przydało by mi się dużo więcej ćwiczeń i treningów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
nie wiesz? z nicka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Wtajemniczenie
|
Eh! jakie to paskudne uczucie trafić na taki fajny wątek tak poźno
![]() ![]() ![]() Ja to bym chciała przed sylwkiem ... hmm... spłaszczyć brzuszek i zlikwidować boczki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to po prostu magiczny miesiąc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
|
Cytat:
![]() Napewno jeszcze uda Ci się coś z sobą zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
I jak Wam idzie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Przyczajenie
|
:p
no wiec ja zaczynam dzisiaj...wiem ze troche pozno i w ogole ale jestem dobrej mysli
![]() ![]() ![]() ja chce schudnac gdzies tak 4 kg,wyszczuplic talie i w ogole ![]() wiez zycze poooowoodzeeeniaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
|
Dot.: :p
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Fuksja ma rację- jw.
Ja zauważyłam, że włosy mi podrosły, nie mogę się doczekać, aż pójde do fryzjera. Podetne i dam jakis kolor ![]() W ogóle zauważyłam, że ostatnio za dużo planuję. Jeśli to, co zamierzam, uda mi się spełnić, będę w 7mym niebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
Inch, a miałaś zapuszczać podobno
![]() Mnie strasznie się sylwestrowe plany pokrzyżowały i spędzam go sama w domu. Czyli w zasadzie ten wątek mnie już nie dotyczy... Do bardziej zapoznanych z fitnessem - czy w ciągu 6 miesięcy regularnych ćwiczeń chociaż trochę ujędrni mi się ciało? Zniknie ciut tłuszczu i cellulitu? Bo dziś się dobiłam chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Fuksja, zapuszczam, ale chce nada kształt
![]() Po pierwsze, nie przejmuj sie sylwestrem, po drugie cwiczenia, w dodatku regularne-jak kazdy ruch- na pewno w wiekszym stopniu ujedrnia ciało niz np. same żele. O to sie nie musisz martwić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa, pół roku to naprawdę sporo czasu w porównaniu np. z miesiącem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#177 |
|
Inch, to mam nadzieję, że po wizycie u fryzjera zaprezentujesz nam swój nowy image?
![]() Grudniowa-szatynko, to akurat zeszło mi się z wakacyjnym terminem ale to nie był mój cel. Po prostu dałam sobie pół roku na naprawienie wsystkiego co zniszczyłam (nie tylko o ciało chodzi..). No ale nie obrażę się, jak do wakacji będę mogła założyć krótką spódniczkę bez skrępowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Fuksjo jak najbardziej trzymam za Ciebie kciuki. Mysle, ze to dla Ciebie duzo znaczy.
A co do imagu, musze to przemyslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
ja sie tak zastanawiam co tu ze soba zrobic przed sylwestrem.cos z wlosami moze bym chciala,bo mam takie dlugie i moze lepiej je podciac.
ale przede wszystkim to musze uwazac na swieta,zeby nie przytyc,bo moja mama robi takie pysznosci na wigilie ![]()
![]() |
#180 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.