|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
puder sypki DERMACOL
Wie ktoś coś?
![]() Znalazłam na allegro aukcję z tym pudrem i ciekawi mnie czy ktoś go widział na żywo albo miał okazję przetestować. Podkład/korektor zbiera pozytywne opinie, ciekawe czy puder jest równie dobry? Link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82534734 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: puder sypki DERMACOL
Hm tez widziałam ten puder, wygląda na fajny, ale w sklepach go nie widziałam. MOże to jakaś nowość?
![]() Dziewczyny wiecie coś o nim?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, bardzo ciekawie to wygląda. Ale z drugiej strony czemu to takie drogie?
O już znalazłam stronmkę: http://www.dermacol.cz/detail-produktu/?id=86 To jest zupełnie inna firma niż ta co robi podkład- o ile dobrze pamiętam był to Folmstudio Barrandov.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe... I ciekawe czy gdzieś w Krakowie można je kupić, skoro babka z Allegro, co je sprzedaje, jest z Krakowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze ktoras z Was bedzie kupowac?Ciekawa jestem
![]() Poza tym u tego sprzedawcy jest tez komplet kosmetykow Covermark co kojarzy mi sie z Coverdermem ale....jakos nie do konca jestem do tego przekonana ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Muszę się przejść do drogerii,której kupiłam"podkład"-jako korektor świetny,jako podkład...chyba zbyt ciężki.Ciekawe jak ten puder
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie przed chwilą puder sypki Dermacol i Covermark
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dermacol - puder sypki
Hej
Czy ktoraś z was używała ten puder? Dermacol jest drugim co do jakości po Art Deco korektorem dla mnie ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82534734 właśnie zauważyłam taki sam temat i sama wymierzam sobie karę za dublowanie ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej Doridee, dostałaś juz przesyłkę? Czekamy na opinię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Oba pudry dla mnie super i polecam goraco. Covermark bardzo przypomina mi fixator Art Drco, też ma białawy kolor (ale w odróżnieniu od Art Deco nie jest tak ziemisty) - ale tego i tak nie widać na twarzy. Oba pudry są transparentne i super dopasowują się do karnacji. Ładnie wykańczają makijaż i całkiem długo matują. Przyznam, że Dermacol użyłam tylko kilka razy bo upodobałam sobie bardziej Covermark (straszie wieeeelka pojemność!!!). Jak macie pytania to piszcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() Z góry dziękuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem straszliwie ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, niestety składu Covermark nie podam bo wyrzuciłam kartonowe pudełeczko
![]() ![]() ![]() Oba pudry kupiłam na allegro od tej Pani (przemiłej zresztą!!!!) http://www.allegro.pl/item82524183_w...ng_powder.html Covermark to włoska firma specjalizująca sie w produktach do cery z problemami (mafelini ma też podkłady i kamuflaże z tej firmy). Podaje link do ich stronki: http://www.covermark.com/pages/flash.html Pojemnośc jest ogromna (kiedy ja to zużyje ![]() Jak już ogarniemy troszkę mieszkanko i będę miała chwilkę czasu to porobię Wam fotki obu pudrów. Buźka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
czy te pudry sprawdzają się także na cerze tłustej i błyszczącej? na jak długo matują? nie zatykają porów?
![]()
![]() |
#19 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
uuu, sporo kosztuje ten Covermark
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, szukam pudru sypkiego do cery tłustej z niespodziankami, żeby nie zapychał i nie ciemniał na buzi. Czy ktoś może mi doradzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.