|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: na szkle malowane
piekne
lubie malowane szkło... Balsaminka, czy ja widziałam Twoje prace na gazetowym? jeżeli tak, to pokaż je koniecznie tutaj, są piękne!
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Witam pieknie z rana.
Wlasciwie to nie przywitalam sie wczoraj, tak oczarowana bylam pracami , ze zapomnialam. Prosze o wybaczenie. A co do moich prac? Faktycznie jestem czasami na gazetkowym a tutaj? po 1- jestem "nowa" nie umiem wstawiac zdjec (moze sie z czasem naucze) po 2 - jestem tu by powdziwiac Wasze prace ale sama sie nie angazujac po 3- nie maluje na szkle (tym bardziej podziwiam) po 4 - moje prace sa ogolnie dostepne na mojej prywatnej stronce. Pozwolcie mi czasem tu zajrzec, bo jest po co. Pozdrawiam Impatens Balsamina |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze - świetne prace
bardzo mi się ramka podoba ![]() Po drugie - ja używam Decorfin do szkła, są tańsze (10złotych) a pewnie równie wydajne ![]() Pozdrawiam
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Prace są świetne. I znalazłam sposób na ozdobienie butelek z winem własnej roboty oraz butelek z nalewkami. Suuuper taką butelkę śmiało można dać w prezencie wraz z zawartością oczywiście
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne prace! co ciekawe ja tez stworzyłam podobna rzecz jak ten kwadratowy swiecznik
tyle ze moje bez tych "glass nuggets" ![]() dla wszystkich wizazanek zainteresowanych malowaniem na szkle stworzyłam grupe" Malowanie na szkle i nie tylko" . Zapraszam! https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=26 pozdrawiam!
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie! Ja kiedyś malowałam na szkle. Obecnie nie mam czasu bo zajmuję się 8 miesieczną córcią. Z racji, ze dzieciaczek to i duże koszty chcę zlikwidować swoje farby. Czy któraś z was chciałaby ode mnie odkupić farby do szkła? Więcej informacji na pw. Zapraszam
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa. Widzę, że temat się wyczerpał jakiś czas temu. A szkoda. Również maluję na szkle. Mam trochę wzorów zaczerpniętych z różnych źródeł oraz trochę swoich prac.Chętnie wymieniłabym się doświadczeniami.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

lubie malowane szkło... 

tyle ze moje bez tych "glass nuggets"