![]() |
#3151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pogaduych po szkole ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
BAN stały
|
Tysia co za jakaś jędza.
Ah nawet o sprawiedliwości wolę nic nie mówić. Chodzi ze mną do klasy PRZEMĄDRZAŁA córka nauczycielki. Zadawałam się z nią póki nie zobaczyłam co to jest za osoba. Ale dobra. Jej nasza wychowawczyni tak dupe liże! A to dlatego ze jej mama jest nauczycielka. Nam wycho brzęczy że musimy zdawania sami sobie załatwiać, że nikt nam ocen naciągał nie będzie a jej co?! Zdawania pozałatwiała, jeszcze chodziła do innych nauczycieli żeby tylko Agusia miała kur.wa pasek! Dzisiaj naciągnął jej z historii na 5 bo napisała fajnie poprawę, podkreślę POPRAWĘ na 5. Ja miałam od razu piątkę bez poprawiania. Wycho powiedziała że jak jej coś braknie to da jej 6 z polskiego. No ja pier.dole! I jeszcze Aga poszła dzisiaj do nauczycielki z biologii żeby dała jej punkty z zachowania [nie wiem czy u was jest ale u nas się to zbiera tam żeby mieć wzorowe to tam tylko trzeba mieć, b.dobre to też ileś tam itd] za wolontariat w którym jest 2 lata. I pyta kto zbierał karmę dla psów, to się nie zgłosiłam bo ja nie zbierałam. I ona wróciła a ja za wolontariat masz? a ona nom. to ja mówie że też idę, a ona z takim wywyższeniem się 'a przecież nie zbierałaś karmy' a ja do niej że JA BYŁAM W TYM SCHRONISKU! to się zamknęła. Tak jeszcze do mnie a będziesz miała pasek? a ja że nie, a ona czemu a ja że mi nikt zdawań na wyższe oceny nie załatwia, a mi jest tak dobrze ![]() Ja tam zazdrosna nie jestem, ale to jest tak okrutnie NIESPRAWIEDLIWE. Szczególnie ta wycho, tu nam ciągle gada, a sama nie lepsza. Eeehh. A ta cała Aga jeszcze się chwali, dzisiaj padł tekst że 'jeżeli mi tam do paska braknie to pójdę do anki[wycho] i da mi 6 z polaka' i w śmiech. Na prawdę, śmieszne. Edytowane przez Eerie Czas edycji: 2009-06-08 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Yh ... tragedia ... tym bardziej, że tak jak Enji zauważyła - wychodzi nam szóstka. Ja mam chyba 5 szóstek jedną piątkę i koleżanki bardzo podobnie ...
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane ;*
Niedomówień z plastyczką dzień drugi ... ;( Pan od niemieckiego, patrząc na nasze średnie powiedział do mnie, dlaczego nie postarałam się o średnią 5.5 skoro w końcu wpisaną mam 5.47, a mając 5.5 miałabym stypendium ... ręce mi opadły. zapomniałam o tym... opowiedziałyśmy mu z dziewczynami historię wczorajszą i on powiedział, że by tak tego nie zostawił. Z ocen ewidentnie wynika, że mamy mieć 6... Coś tam gadał, że strasznie mnie mu szkoda, bo widział jak pracowałam.. ale nieistotne. Kazał najpierw iść do wychowawcy, a jak ten nic nie zdziała to wyżej (pedagog, dyrektor), żeby się po prostu odwoływać.. Poszłyśmy na 7 lekcji do wychowawcy, bo z nim mieliśmy. Opowiedziałyśmy (powiedział, że plastyczka była już wczoraj u niego i SKARŻYŁA się na nas itd) ale jak my mu opowiedziałyśmy to stwierdził, że nam wierzy i poszedł do sekretariatu. Jak się okazało po przyjściu jego - zadzwonili do plastyczki (bo nie raczyła pokazać się w szkole) i mówili jaka sytuacja, dlaczego wystawiła takie a nie inne oceny ... co ta stwierdziła ? że ona sprawiedliwie ocenia, wie na co kogo stać itd. Zapytali dlaczego w takim razie dała 6 osobie, która miała mniej szóstek od tych trzech dziewczyn "Bo ja wiem, że tą osobę stać na wiele ona ma talent" ... Wychowawca mówił, że nawet prosili ją o te szóstki, bo zależy o stypendium ... "nie. nie dam." co ja jej zrobiłam ?! prace na konkursy ? pomagałam przy balu, imprezach ?! wyszłam z inicjatywą robienia ***a.nych różyczek na bal ?! zanosiłam DODATKOWE prace na rzecz szkoły ? dostawałam 6 za swoje prace ? oddawałam wszystko w terminie ?! no co takiegoo ?! jest mi okroopnie.! ale mimo wszystko ... wychowawca, inni nauczyciele mówią, że mam się starać o stypendium.. może akurat dostanę.. brakuje mi ułamka.. mam 5.47 a trzeba mieć 5.5 ;( ;( ;(
#3155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Tysia bidulko kochana, nie przejmuj się, jesteś za ambitna kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wspolczuje ci ;** Mialam miec 3 na koniec z matmy. No wiec dzis babka czyta oceny i przy mnie stanela i powiedziala 'znak zapytania'... No wiec po lekcji podeszlam do niej i sie pytam dlaczego, co mam zrobic. A ona mowi mi ze mam srednia 3,3i nie wie co mi wstawic. No ale powinnam miec przeciez troje... ![]() ![]() ![]() A wczoraj babka od biologi mowila wszystkim czy maja szanse na '5' i mieli sie nauczyc. Mi powiedziala ze wgl nie mam szansy na 5, wiec sie nie uczylam. A dzis do mnie, czy sie nauczylam. A ja jej powiedzialam ze nie, bo sama mi mowila, ze nie mam szansy na '5'... A ona powiedziala, ze trudno, ze sie nauczylam... ![]() ![]() No przeciez mowila ze nie mam szansy, wiec po co mialam sie uczyc... ;/ A sie dzisiaj z kolezanka podlizalysmy wychowawczyni.. I to mega... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3159 |
BAN stały
|
Tysia to szmata jakaś. Nasza wycho to samo. Brakuje mi JEDNEJ oceny do paska, więc idę do niej żeby z polaka mieć 5, że może coś napisać etc. Buczała że nie bardzo, ale ok, bd zdawać w pon. Jeszcze jak co to z babą z geo jutro będę gadać że coś może na tą 5 na koniec mogę zrobić, tym bardziej że na półrocze miałam 5. Ale powracając do polaka, to ta córónia nauczycielki buczała na lekcji o 6 na koniec, a więc wycho ją pod koniec zawołała i mówi że da jej szanse na 6. To ja się kur.wa nasłuchałam że nie bardzo ta 5 bo mam same 4, a ona ma same 5 i chce 6 to ta od razu poleciała. POwiedzaiłam to kumpelom które też mają po 5 z pol o sprawie i one też poszły że chcą 6 na koniec. Bo w końcu mają takie same oceny i to dlaczego one nie mogą a ona może?! I wycho stwierdziła że to faktycznie niesprawiedliwe i tamta dziewczyna też nie może już zdawać. No kurde! Ani jej do paska nie brakuje, a jeszcze jej mało. A jak się dowiedziała o stypendium od średniej 4.8, że to tylko dla tych którzy mają do tysiąca zł na głowe to zaczęła wyśmiewać, że co to tysiąc, że ona nie dostanie, jak to za tysiąc zł można żyć, że ona ma więce. No ja pier.dole, niektóre rodziny z piątką dzieci na łbie żyją za 700 zł, a taka rozwydrzona szmata przyjdzie i zacznie się panoszyć. Ja jej nigdy niczego nie zazdrościłam, ale na serio wkurza mnie takie gadanie. Jak to dobrze i wspaniale że ona idzie na inny profil. Ooo i dzisiaj akcja z biblioteką, bo mieliśmy podbić kartę że nie mamy wypożyczonych książek. Okazało się że ona ma jakąś książkę, nie pamięta nawet jaką i baba jej nie podbiła. To w klasie powiedziała żeby iść z nią, zrobić tłum, ona weźmie karte i napisze tam date oddania tej książki. Jej wierna równie poje.bana przyjeciółka tam zaczęła nakręcać innych. i wychodzimy z kl i stoi jej przyjaciółka i do mnie a ty idziesz z nami do tej biblioteki? i taki uśmiech, a ja nie, do sklepiku idę. Ja jej pomagała nie będe, ona mi tez nie pomaga, a nawet życie uprzyksza wieć niech spada. Wrrrrr....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
Eerie, Tysia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
klada podałaś świetny przykład tego ;] ale szczerze to mam gdzieś już to wszystko ;] wiem, że należy mi się stypendium, a czy je dostanę czy nie to już niestety nie zależy ode mnie ;] Eerie - mam to samo ... Dziękuję Dziewczyny, że jesteście ze mną. ;***
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Laski co tu tak cichutko ? ![]() ![]() ![]()
#3164 |
BAN stały
|
elo elo
![]() yvonna to lipnie trochę ;| No nie dość że załapałam się na pasek, to jeszcze ja debil z matmy miałam 39 pkt a żeby było tego mało to jest to najwięcej w klasie! Z kilkoma osobami jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
yvonna7 biedaku ;* ;* kuruj się.!
wyniki .... mój Boże .... to był stres .... 34 - mat - przyr. (przedmioty ścisłe czyli moja pięta Achillesa..) 44 - human 48 - niemiecki. ![]()
#3166 |
Rozeznanie
|
Chora jestem
![]() ![]()
#3167 |
Zakorzenienie
|
Gratuuluuję.!
![]() A właśnie Dziewczynki Wy Moje Kochane ! ![]() ![]() Mam 5.5 ! ![]() ![]() ![]() ![]() Wychowawca powiedział, że takie średnie należy zaokrąglać do części dziesiętnych ![]() I powiedział, że w takim razie wychodzi mi 5.5 ![]() ![]() ![]()
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super ![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Dziekuuuuję ;**
I dziękuję każdej z osobna, bo wiem, ze byłyście ze mną. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3170 |
BAN stały
|
Tysia to zaj.ebibi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3172 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
świnia z tego facia od gegry..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Rozeznanie
|
No to było niesprawiedliwe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Wtajemniczenie
|
laaa, a jak tam wyniki z egzaminów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() A ja bede miala srednia albo 4,46 albo 4,53. Zalezy co z polskiego bede miala... ;/ A z WF mam 3, bo nie chodzilam czesto na zajecia... ;/ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Tysia, gratuluje ![]() Yvonna, madzia, miska, kurujcie nam sie na wakacje! ![]()
#3177 |
BAN stały
|
ogląda któraś z was ostry dyżur?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
ja nie
![]()
#3179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeeeej to nawet ja mam 5 ![]() co ja nawet biegać nie umiem xd ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- gdzie leosia????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
wlasnie, leosi nie ma...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.