|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
Cytat:
A wybierasz się do lekarza czy coś ? Nie możesz tak słabnąć.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Strasznie wam współczuję dziewczyny No bo u mnie niby też nie kolorowo, jak tak sobie pomyślę, to taka samotna jestem i wgl, tata się nie zmienia itp itd, ale z drugiej strony w szkole jest świetnie, a tam spędzam najwięcej czasu i ogółem jak na razie nic mi za bardzo nie doskwiera, a wam non stop coś się dzieje ![]() Co tam ?
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, szczerze to nigdzie się nie wybieram..
Olasia, co jest ? koszmar, koszmar, koooszmar. ;(( pokazywałam Wam tu rzemyk, który sobie zamawiałam i bransoletkę dla mamy. Więc z bransoletki jestem strasznie zadowolona i polecam ! rzemyk też śliczny
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysia, no ale nie zasłabłaś bez powodu, chyba że np wiesz że byłaś przemęczona i śniadania nie zjadłaś.. ja też miałam iść do lekarza jak miałam te bóle brzucha co mi tabletki nie pomagały i też to mam gdzieś, póki nie boli, a dziś na wf'ie znów mnie zaczęło kuć i myślałam 'czemu nie poszłam do tego głupiego lekarza' ale na szczęście przeszło po chwili. Więc jeśli zasłabłaś bez jakiegoś konkretnego powodu, to lepiej idź, lepiej dmuchać na zimne..
![]() Śliczny ten rzemyk
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
heej
![]() Tysiaa trzymaj się ** śliczny rzemyk ![]() Laa jaakie wredne babsko ;o Gaba ![]() będe jeszcze rzadziej coś mi sie komp psuje, posiedze z 10 min i śmierdzi jakby mi sie kabelki przypalały za tydzień przyjedzie kolega i zobaczy ;| u mnie w skole średnio, na treningach fajnie tworzyłysmy 4 nierozłącznych przyjaciółek, jedna nas kompletnie olewa... eeh. wpadne jak mi komp pozwoli ;/ paaa
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, ja to przez okres mam.. :| takie bóle, że mi słabo.. zobaczymy jak to będzie.. też mi się podoba
![]() Lika, dłuższy czas ta przyjaciółka Was tak olewa ? może ma jakieś problemy ?? czekamy na Ciebie ! ![]() Mi. ma mnie całkowicie w dupie. caaaałkowicie.
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Tyś zapił się, ? nie rozumiem ?
ehh dziewczynki, uszy do góry, noo! na zajęciach było bosko nie licząc mojego partnera, bo ten jest do bani xD widzę sinuskaa! <zeżarła>
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaak Ci fajnie a jak taniec idzie ?
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz, to pierwsza lekcja ale powiedziała, że szybko łapię kroki
nie jest to trudne, ale ona mówi że salsa ogólnie jest trudna no tak, coś się stało? zapił, zaczadził? ee? ;| ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- siedzę i się zastanawiam czy napisać do K. bo musimy pogadać i w ogole, macham sobie telefonem, włączam kapselka,a on: Napisz tego smsa
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
A mi kapselek powiedział "Odwiedź mnie jutro", jak myślałam, czy pogadać z P.
![]() Gaba, jak bylo na tancach/ Mam jutro tragiczny dzień. Na każdym przedmiocie coś jest. Fizyka - kartkówka; angielski - kartkówka; polski - mega wielka pr. domowa; PO - kartkówka; niemiecki - odpytywanko; PP - odpytywanko + autoprezentacja; Historia - praca domowa, której nie umiem zrobić; wf - zaliczenie ćwiczen wysiłkowych - widziała, że paliłam i je.bie ją moje serce, czyli zaliczam z wszystkimi, inaczej sprawa do dyra
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Olaś, mówiłam z tym paleniem ..
Tańce przezajefajne ! dobranoc ;D
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu ruch :O
nie zdążąm nadrabiać :O heloooooooooł?!
|
#3343 |
|
Konto usunięte
|
hej
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
hej...
w szkole spoko, miałam taki dobry humor, przyszłam do domu i.. nienawidzę mojej siostry i mojej mamy
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, dziękuję baaardzo
Tysiu, współczuję sytuacji z sąsiadem kiedyś jak byłam u babci to tej nocy sąsiad zadźgał swoją żonę i pamiętam, że było pełno policji i straży i potem poszłam do tego domu z babcią i ściany we krwi, podłoga brrrYv, co jest? Coś siostra zrobila i Tobie się oberwało czy jak?
|
#3346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;* PONOĆ, bo nikt nic jeszcze nie wie, wrócił całkiem schlany do domu i jakimś sposobem zapaliła mu się wersalka. Ale to nie mógł być pożar, bo TYLKO wersalka jest tam spalona, to się mogło jakoś czadzić, tlić.. w każdym bądź razie wyglądało na to, że w tym stanie upojenia chciał to zagasić, bo miał taki rozpierdziel w domu, wszystko porozrzucane, on cały od sadzy, no ale mu nie wyszło. Znaleziono go w drugim pokoju leżącego na innej wersalce -,- ponoć nie żył już kilkanaście godzin. Koszmar ;/ łaaał jaki zbieg okoliczności ![]() napisałaś ? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Heeej Peggy ;* jejkuu, jakie traumatyczne przeżycia ale wiecie, to takie straszne uczucie jak nagle słyszysz, że ktoś nie żyje, a ty się tego w ogóle nie spodziewałaś, no bo jak ? ;/ a on był w poniedziałek u mojej mamy pieniądze jeszcze pożyczać, miał jutro oddać.. eh, co z tym światem.. ;(
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Peg, to może być ? :O
to ja zeskanuję xD Yvv mów ![]() Tyś, nie napisałam. wszedł zaraz na gadu i sam się odezwał w związku z czym pokłóciliśmy się jeszcze bardziej aa i dopiero skumałam o co z tym facetem chodzi. ehh .
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, może być!
jest mi potrzebne coś z filozofii Tysia, noo przykre to jest
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Peg, a po co Ci to ?
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), psychicznie jestem wyczerpana ciągłymi niedomówieniami, oszczerstwami w moją stronę i kłótniami. Użala się on nad sobą jaki to jest biedny i jak to nikogo nie ma. Żałosne ! ;/
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki , tęsknie <3.
później lub jutro napisze co u mnie, w klubie ;* <3
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
oo czarownica ! hej ;d
co tam ? ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- lazurkaa !
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
wrr wkurzylam się dzisiaj na wiele babć :[ pada deszcz i stoję na przystanku, nie mam ani parasola, ani kaptura i się zwolniło miejsce przy daszku no to stanęłam i na mnie się zaczęły napychać dwie babcie z parasolkami :O bo ja im miejsce zajęłam
po cholerę chcą pod dziesięciocentymetrowy daszek skoro mają parasole? :O a niektóre stały pod normalnym dachem i też z parasolami, nie muszę dodawać, że zajmowały masę miejsca tymi parasolami i do tego wierciły się ciągle komuś kując twarz tymi drucikami z parasolów -,- ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Gabi, bo mam filozofię, a nie mam notatek ;p i wieszzz... a moja biblioteka nie posiada książek do filozofii
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Peg, babcie czasami myślą, że skoro są "stare, schorowane" to znaczy biedne, poszkodowane i wszystko im wolno. Ja nie mówię tu o wszystkich, bo kocham swoje babcie i są wspaniałe i wiem, że Wasze pewnie też, ale naprawdę też nieraz spotkałam się z takim zachowaniem i to działa na nerwy strasznie.
uciekam się uczyć biologii.. przeżyję jutro i weekend Kochane !
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia, no ale żeby być aż takim egoistą?
hej, la beaute, jak w szkole? ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- rozmawiałam z ciocią przez telefon... powiedziałam, że zrobiłam badanie wzroku i że wzrok mi się bardzo pogorszył, a ona mi zaczęła gadać, że pewnie mam cukrzyce, że to, że tamto że to wina pewnie tego, że kiedyś byłam gruba, teraz taka chuda, i wiele wiele rzeczy, jaka to jestem ''wybrakowana'' dołują mnie takie rozmowy
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Pegg masakrycznie :p normalnie kosmos i nie daję rady, ale pociesza mnie to, że już jutro weekend
![]() a od wtorku do piątku w sumie też- bo matury próbne znów mamy, ale ee tam nie martwię się. co ma być to będzie ![]() a jak tam u Ciebie na uczelni?
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
to powodzenia we wtorek, środę i czwartek!
![]() u mnie hmm tak jak zwykle ;p narzekałabym, ale nie będę, bo to nie ma sensu
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Peggy, jak to byłaś gruba ? :O byłaś?
a co do tej książki, to skąd wiadomo, że trafiłam z tytułem, czy nie wiem jak mam Ci wytłumaczyć czego nie rozumiem
|
#3360 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eh, musisz uważać żeby Cie nikt nie przyłapał.. [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;23317396]hej[/QUOTE] Co tam ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musisz kurde to przemyśleć i coś postanowić moim zdaniem, bo jak widzę nie jest kolorowo.. ![]() Cytat:
Nie daj się tak "poniżać".. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I bd trzymać kciuki jak bd miała te próbne matury ![]() A mój dzień zaliczam do udanych W konkursie czytania zajęłam pierwsze miejsce, szok jak nie wiem Z kartkówki z fizy dostałam 5 (opłacało się słuchać pani na lekcjach <3), a ze sprawdzianu z matmy 4, o dziwo.. I dalej wkurza mnie moja wychowawczyni i jednocześnie baba z maty. Mama nie może przyjść na zebranie więc dzwoniła dziś do niej, a ona mnie wychwalała jaka to ja nie ambitna itp itd, że mam dwie uwagi, ale to był raczej jednorazowy incydent, a na lekcjach sie po mnie wydziera, albo robi takie akcje jak wam wtedy mówiłam co mnie kar bolał a ta się darła oO Masakra.
Edytowane przez zniszcz0mnie Czas edycji: 2010-11-18 o 16:44 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

A wybierasz się do lekarza czy coś ? Nie możesz tak słabnąć.. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wczoraj przynieśliśmy- źle. dziś- jeszcze gorzej. To co będzie jutro 

), psychicznie jestem wyczerpana ciągłymi niedomówieniami, oszczerstwami w moją stronę i kłótniami. Użala się on nad sobą jaki to jest biedny i jak to nikogo nie ma. Żałosne ! ;/