|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole"
dokładnie
![]()
#3512 |
Zakorzenienie
|
Blondi - mnie denerwuje strasznie to "BO NIE" : / . tak troche chamsko to brzmi. Nie podasz powodu tylko z zlośliwości bo nie. ;/
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
wiecie co mi się wydaje? że bardzo często jest tak, że rodzice po prostu wstydzą się rozmawiać na takie tematy z dziećmi bo np trudno im przychodzi np powiedzieć "bardzo się o Ciebie martwię, nie chcę żeby Ci się coś stało''. od razu by lepiej brzmiało niż np krzycząc "cooo? gdzie chcesz jechać? no chyba jesteś głupia!! nigdzie nie pojedziesz bo jesteś za młoda, blebleble'
![]()
#3514 |
Wtajemniczenie
|
No dosłownie, to jest jakaś masakra ;/ najpierw się drą 'bo nie' a potem zaczynają swój wywód czyli to co napisała La.. -.- I też mi się wydaje, że się boją o tym gadać...
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
uciekam paa
![]() no zobaczymy jak my za kilka lat będziemy rozmawiać z naszymi dziećmi ![]()
#3516 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
ehh. teraz ja dyskutuje z mamą o nauce. czyli o tym że sie wgl nie ucze, za mało i wgl.=,=
---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ![]() kiedy ja jestem to nikogo nie ma ![]() ale mnie głowa boliii ![]() ![]() jeszcze do tego mam wrażenie że nikogo nie obchodzee. ;C grr. ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- i gardło ;c.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() dzisiaj miałam egzamin z Podstaw Prawa, ale lajt, myślę, że w najgorszym wypadku 4 będzie. ![]() i miałam wpisy z Podstaw Organizacji i Zarządzania, miała nam wszystkim dać 4 a powpisywała 5 ![]() a jeśli chodzi o egz z mikro to może nie będzie tak tragicznie jak sie spodziewałam. będzie test wielokrotnego wyboru, ale będzie dawał punkty ułamkowe. będzie część teoretyczna, tzn definicje wykresy itd i tzw 'uzupełnianka', zdania z lukami i trzeba będzie powpisywać. odnośnie Klady, to ja wiem, że rodzice nie chcą jej zrobić na złość. pamiętam jak miałam 15 lat i chciałam na imprezy chodzić, rodzice mi nie pozwalali, były krzyki, płacz itd, ale teraz wiem, że nic nie straciłam, bo większość dziewczyn, która w tym wieku chodziła na imprezy się zeszmaciła i nie mają dobrej opinii, oczywiście nie mówię, że wszystkie, no ale fakty są faktami. teraz mogę chodzić na imprezy nawet codziennie, a po prostu mi się nie chcę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dziś już wróciłam do domku, dziś jeszcze odpoczywam, ale od jutra biorę się za matmę... Lazurka, ja jestem! mnie też głowa boli, od dwóch dni budzę się rano z bólem głowy, ale mama zmierzyła mi ciśnienie i mam za niskie, wypiłam kawę i chyba przechodzi. co do rodziców.. to są właśnie rodzice ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chiccoo Czas edycji: 2011-01-26 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
akurat jak przyszłaś ja muszę iść
![]() ehh. ![]() pa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zadomowienie
|
nie smuć.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Konto usunięte
|
Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O
|
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zadomowienie
|
z jednej strony to dobrze, ale z drugiej.. oby to było szczere i niechwilowe..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Czarownica i dobrze
![]()
![]() |
#3526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24639530]ja się na nic nie nastawiam.[/QUOTE] i bardzo dobrze ![]() hej La ![]() pisałam, że w sobotę idę na wesele. wstawiam zdj jak będę wyglądać. sorki za jakość i bałagan ![]() po weselu wstawię w całej okazałości. ![]() oceńcie! ![]() Edytowane przez chiccoo Czas edycji: 2011-01-26 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Konto usunięte
|
![]() za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- a no i sweetaśna sukienusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |||
Wtajemniczenie
|
No ja właśnie też nie wiem, musimy się kiedyś spotkać
![]() Eh, wy ferie a ja będę w szkole ![]() Cytat:
![]() Jak byłam w twoim wieku też tak miałam, głównie dlatego, że w gim szło mi dużo gorzej niż w podstawówce.. Ale nie przejmuj się, z czasem to minie, odkąd poszłam dalej, w ogóle nie słyszę o tym, że się nie uczę czy coś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgadzam się z Tobą w 100% ![]() ![]() [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24638520]Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O[/QUOTE] Ja już nie mogę tego słuchać.. Nie mogę patrzeć na to jak dziewczyny poniżają się przed chłopakami ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie palę 26 dni <szpan> ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cziki, bardzo ładna kiecka ! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zadomowienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24640088]
![]() za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- a no i sweetaśna sukienusia ![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() no w gruncie rzeczy to podzielam Twoje zdanie odnośnie Czarownicy.. ale to jej wybór i jej serducho.. gratuluję! tak trzymać! fajki są straszne!! uważacie, że te czarne kryjące rajstopy pasują? bo mnie się wydaję, że jest ok. a dziewczyny na szafie mnie zjechały za tą sukienkę.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3530 |
Wtajemniczenie
|
Cziki, no tak wiem, ale po prostu nie mogę, chyba za dużo widziałam patrząc na moją przyjaciółkę, dlatego tak reaguję..
![]() Sukienka moim zdaniem bardzo ładna, tylko właśnie ten dół jak dla mnie trochę za ciemny, ja bym widziała albo czarne rajstopy trochę mniej kryjące, albo bez rajstop ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cziki, a pewnie Cię zjechały dlatego, że uważają że nie powinno się nic w takim kolorze ubierać na wesele.. dla mnie to chore. biała ok, ale ona jest kremowa przecież no helouu ![]()
![]() |
#3531 |
Konto usunięte
|
Dodałam nowe zdjęcie na NK i od razu dostałam 4 wiadomości prywatne, dwa zaproszenia do znajomych, trzecia to "fajna fotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zadomowienie
|
no ja Cię rozumiem, ciężko jest patrzeć jak ktoś zaślepiony nadal czeka na osobę, na którą nie warto czekać.
nie, bez rajstop w styczniu to raczej ciężko ![]() ![]() Czarownica, też tak kiedyś miałam, masa wiadomości od całkiem nieznajomych osób jak dodałam zdjęcia z Tunezji. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Cziki sukienka bardzo ładna
![]() ![]() co do rajstop to ja chyba bym ubrała takie zwykłe a nie takie czarne mocno kryjace ![]()
![]() |
#3534 |
Zadomowienie
|
ja też uważam, że kolor jest w porządku. dla panny młodej zarezerwowany jest tylko i wyłącznie BIAŁY, żaden inny. w sobotę poprzymierzam różne rajstopy i wybiorę najlepsze, chociaż jakoś mi się te czarne podobają mimo wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |||
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24638520]Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O[/QUOTE]
zrobisz jak zechcesz, ja bym tak nie potrafiła... Cytat:
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24640088] ![]() za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() będziemy szaaaaleć! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Cziki na avku to Ty?
![]() uciekam :P śpijcie dobrze Żółwiątka ![]()
#3539 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Wtajemniczenie
|
La,
![]() Czarownica, wyślesz mi na pw twoje nk ? ![]() Olasia, ice'y, cienkie czy jakieś inne ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.