Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole" - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 15:38   #3511
la beaute
Zakorzenienie

Dot.: Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole"

dokładnie
Stary 2011-01-26, 15:50   #3512
lazurrowaa
Zakorzenienie

Blondi - mnie denerwuje strasznie to "BO NIE" : / . tak troche chamsko to brzmi. Nie podasz powodu tylko z zlośliwości bo nie. ;/

Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
lazurrowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 15:56   #3513
la beaute
Zakorzenienie

wiecie co mi się wydaje? że bardzo często jest tak, że rodzice po prostu wstydzą się rozmawiać na takie tematy z dziećmi bo np trudno im przychodzi np powiedzieć "bardzo się o Ciebie martwię, nie chcę żeby Ci się coś stało''. od razu by lepiej brzmiało niż np krzycząc "cooo? gdzie chcesz jechać? no chyba jesteś głupia!! nigdzie nie pojedziesz bo jesteś za młoda, blebleble'
Stary 2011-01-26, 15:58   #3514
Blonde Rebellion
Wtajemniczenie

No dosłownie, to jest jakaś masakra ;/ najpierw się drą 'bo nie' a potem zaczynają swój wywód czyli to co napisała La.. -.- I też mi się wydaje, że się boją o tym gadać...

Jestem pjenkna,
dbam o siebie
45 *.*
Blonde Rebellion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:05   #3515
la beaute
Zakorzenienie

uciekam paa

no zobaczymy jak my za kilka lat będziemy rozmawiać z naszymi dziećmi
Stary 2011-01-26, 16:10   #3516
yvonna7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blonde Rebellion Pokaż wiadomość
Hej

Aha
W KATOWICACH ?! Ja mam jakieś pół h samochodem, busem trochę dłużej.. Ale mnie mama też nie puści, na 100%, mimo że jestem rok starsza od Ciebie, a jeszcze nawet pewnie nie miałabym się z kim zabrać..
Współczuję, że Cię nawet nie wysłuchali..
Ale ja chyba też bym nie puściła swojego dziecka, nie wiem..

Czemu ja nie wiem o tym, że my tak blisko siebie mieszkamy ?!

Zawsze jest te 10%, nie pękaj, ja tam wierzę, że Ci się uda !

Chorzów nie daleko mnie
Jakbym miała 23 to bym pojechała bez jej zgody, tak myślę
no właśnie nie wiem

Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
hej hej kurczę wczoraj nie mogłam się zalogować w ogóle na wizaż :/ coś mi się z przeglądarką statło i dopiero dziś wpadłam na ten genialny pomysł by spróbować się zalogować na innej

ogólnie to odliczam ostatnie dwa dni szkoły i później...ferie
ja też ferie i jutro jedziemy z klasą na łyżwy, także tylko piąteeek
Cytat:
No, a tak jest często Albo pytasz się czemu i tu np mogliby uzasadnić 'bo jesteś za młoda i boję się o ciebie' a zazwyczaj mówią 'BO NIE.' =.=
Cóż więcej mógłbyś chcieć?
yvonna7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 16:47   #3517
lazurrowaa
Zakorzenienie

ehh. teraz ja dyskutuje z mamą o nauce. czyli o tym że sie wgl nie ucze, za mało i wgl.=,=

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

.

kiedy ja jestem to nikogo nie ma .

ale mnie głowa boliii .
jeszcze do tego mam wrażenie że nikogo nie obchodzee. ;C
grr.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

i gardło ;c.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
Stary 2011-01-26, 17:15   #3518
chiccoo
Zadomowienie

hej dziewczynki

dzisiaj miałam egzamin z Podstaw Prawa, ale lajt, myślę, że w najgorszym wypadku 4 będzie.
i miałam wpisy z Podstaw Organizacji i Zarządzania, miała nam wszystkim dać 4 a powpisywała 5
a jeśli chodzi o egz z mikro to może nie będzie tak tragicznie jak sie spodziewałam. będzie test wielokrotnego wyboru, ale będzie dawał punkty ułamkowe. będzie część teoretyczna, tzn definicje wykresy itd i tzw 'uzupełnianka', zdania z lukami i trzeba będzie powpisywać.

odnośnie Klady, to ja wiem, że rodzice nie chcą jej zrobić na złość. pamiętam jak miałam 15 lat i chciałam na imprezy chodzić, rodzice mi nie pozwalali, były krzyki, płacz itd, ale teraz wiem, że nic nie straciłam, bo większość dziewczyn, która w tym wieku chodziła na imprezy się zeszmaciła i nie mają dobrej opinii, oczywiście nie mówię, że wszystkie, no ale fakty są faktami. teraz mogę chodzić na imprezy nawet codziennie, a po prostu mi się nie chcę wolę poleżeć przed tv, odpocząć itd. chłopaka też znalazłam, więc tym bardziej nie jestem poszkodowana ale to się wszystko ogarnia dopiero w pewnym wieku, teraz jestem pewna, że najchętniej byś rodziców podusiła zrozumiałe. ale przejdzie Ci. co nie zmienia faktu, że wysłuchać Cię powinni, jednak rodzice uważają, że mają do wszystkiego prawo i zawsze mają racje. 'przywilej' rodziców.

a ja dziś już wróciłam do domku, dziś jeszcze odpoczywam, ale od jutra biorę się za matmę...

Lazurka, ja jestem! mnie też głowa boli, od dwóch dni budzę się rano z bólem głowy, ale mama zmierzyła mi ciśnienie i mam za niskie, wypiłam kawę i chyba przechodzi.
co do rodziców.. to są właśnie rodzice moi dopiero teraz nie uważają, że się uczę za mało w LO jeszcze trochę wysłuchiwałam, że się nie uczę itd.. ale teraz już lajcik, bo widzą, że praktycznie nic innego nie robię. nawet mnie mama pocieszała, żebym się nie przejmowała tym, że nie zaliczyłam matematyki, że się zdarza, że zepnę poślady i będzie gitara jeśli wiesz, że uczysz się wystarczająco dużo to wysłuchaj, niech jednym uchem Ci wleci a drugim wyleci.

Edytowane przez chiccoo
Czas edycji: 2011-01-26 o 17:19
chiccoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 17:24   #3519
lazurrowaa
Zakorzenienie

akurat jak przyszłaś ja muszę iść

ehh.

pa

Stary 2011-01-26, 17:25   #3520
chiccoo
Zadomowienie

nie smuć. paa
Stary 2011-01-26, 18:07   #3521
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 18:14   #3522
chiccoo
Zadomowienie

z jednej strony to dobrze, ale z drugiej.. oby to było szczere i niechwilowe..
Stary 2011-01-26, 18:25   #3523
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Ale zimno na podwórku, zamknęli mi Lecha przed nosem.
Ale kupiłam sobie fajki.
Stary 2011-01-26, 18:35   #3524
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chiccoo Pokaż wiadomość
z jednej strony to dobrze, ale z drugiej.. oby to było szczere i niechwilowe..
ja się na nic nie nastawiam.
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 18:42   #3525
la beaute
Zakorzenienie

Czarownica i dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 18:47   #3526
chiccoo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ale kupiłam sobie fajki.
fajki? ;/ nienawidzę papierosów.

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24639530]ja się na nic nie nastawiam.[/QUOTE]

i bardzo dobrze

Cytat:
Czarownica i dobrze
hej La

pisałam, że w sobotę idę na wesele.
wstawiam zdj jak będę wyglądać. sorki za jakość i bałagan
po weselu wstawię w całej okazałości.
oceńcie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03857.jpg (162,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez chiccoo
Czas edycji: 2011-01-26 o 18:52
Stary 2011-01-26, 18:56   #3527
Konto usunięte

za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

a no i sweetaśna sukienusia
Stary 2011-01-26, 19:03   #3528
Blonde Rebellion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
no właśnie nie wiem
Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość

ja też ferie i jutro jedziemy z klasą na łyżwy, także tylko piąteeek

No ja właśnie też nie wiem, musimy się kiedyś spotkać
Eh, wy ferie a ja będę w szkole

Cytat:
Napisane przez lazurrowaa Pokaż wiadomość
ehh. teraz ja dyskutuje z mamą o nauce. czyli o tym że sie wgl nie ucze, za mało i wgl.=,=

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

.

kiedy ja jestem to nikogo nie ma .

ale mnie głowa boliii .
jeszcze do tego mam wrażenie że nikogo nie obchodzee. ;C
grr.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

i gardło ;c.

Jak byłam w twoim wieku też tak miałam, głównie dlatego, że w gim szło mi dużo gorzej niż w podstawówce.. Ale nie przejmuj się, z czasem to minie, odkąd poszłam dalej, w ogóle nie słyszę o tym, że się nie uczę czy coś Na twoim miejscu cierpliwie bym to wysłuchała, nie ma sensu się kłócić, bo będzie tylko gorzej - wiem po sobie

Cytat:
hej dziewczynki

dzisiaj miałam egzamin z Podstaw Prawa, ale lajt, myślę, że w najgorszym wypadku 4 będzie.
i miałam wpisy z Podstaw Organizacji i Zarządzania, miała nam wszystkim dać 4 a powpisywała 5
a jeśli chodzi o egz z mikro to może nie będzie tak tragicznie jak sie spodziewałam. będzie test wielokrotnego wyboru, ale będzie dawał punkty ułamkowe. będzie część teoretyczna, tzn definicje wykresy itd i tzw 'uzupełnianka', zdania z lukami i trzeba będzie powpisywać.

odnośnie Klady, to ja wiem, że rodzice nie chcą jej zrobić na złość. pamiętam jak miałam 15 lat i chciałam na imprezy chodzić, rodzice mi nie pozwalali, były krzyki, płacz itd, ale teraz wiem, że nic nie straciłam, bo większość dziewczyn, która w tym wieku chodziła na imprezy się zeszmaciła i nie mają dobrej opinii, oczywiście nie mówię, że wszystkie, no ale fakty są faktami. teraz mogę chodzić na imprezy nawet codziennie, a po prostu mi się nie chcę wolę poleżeć przed tv, odpocząć itd. chłopaka też znalazłam, więc tym bardziej nie jestem poszkodowana ale to się wszystko ogarnia dopiero w pewnym wieku, teraz jestem pewna, że najchętniej byś rodziców podusiła zrozumiałe. ale przejdzie Ci. co nie zmienia faktu, że wysłuchać Cię powinni, jednak rodzice uważają, że mają do wszystkiego prawo i zawsze mają racje. 'przywilej' rodziców.

a ja dziś już wróciłam do domku, dziś jeszcze odpoczywam, ale od jutra biorę się za matmę...

Lazurka, ja jestem! mnie też głowa boli, od dwóch dni budzę się rano z bólem głowy, ale mama zmierzyła mi ciśnienie i mam za niskie, wypiłam kawę i chyba przechodzi.
co do rodziców.. to są właśnie rodzice moi dopiero teraz nie uważają, że się uczę za mało w LO jeszcze trochę wysłuchiwałam, że się nie uczę itd.. ale teraz już lajcik, bo widzą, że praktycznie nic innego nie robię. nawet mnie mama pocieszała, żebym się nie przejmowała tym, że nie zaliczyłam matematyki, że się zdarza, że zepnę poślady i będzie gitara jeśli wiesz, że uczysz się wystarczająco dużo to wysłuchaj, niech jednym uchem Ci wleci a drugim wyleci.
No to fajnie, gratuluję
Zgadzam się z Tobą w 100% Choć rocznikowo mam 17 lat, więc też mama nie chce mnie jeszcze puszczać na wszystkie imprezy, czy tam nie wiadomo do której, to rozumiem to, choć wiadomo, że się wściekam, ale patrząc na to jak miałam np 15 to wiem, że robiła to dla mojego dobra, przeżyłam wtedy, przeżyję i teraz

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24638520]Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O[/QUOTE]

Ja już nie mogę tego słuchać.. Nie mogę patrzeć na to jak dziewczyny poniżają się przed chłopakami On ma Cię w dupie, każe Ci czekać, bo on wielce musi się zastanowić Nad czym tu się zastanawiać ?! Albo Cię kocha i chce z tobą być, albo nie, proste ! No nie mogę, po prostu nie mogę, sory... Wiem, że go kochasz i dla Ciebie nie jest proste go olać, ale ja bym nie dała rady =.=

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Ale kupiłam sobie fajki.
Jakie ?
Ja nie palę 26 dni <szpan>

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cziki, bardzo ładna kiecka ! nie mogę się doczekać na zdjęcia w całej okazałości

Jestem pjenkna,
dbam o siebie
45 *.*
Stary 2011-01-26, 19:18   #3529
chiccoo
Zadomowienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24640088]

za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

a no i sweetaśna sukienusia [/QUOTE]
dzięki

Cytat:
[LEFT]

No to fajnie, gratuluję
Zgadzam się z Tobą w 100% Choć rocznikowo mam 17 lat, więc też mama nie chce mnie jeszcze puszczać na wszystkie imprezy, czy tam nie wiadomo do której, to rozumiem to, choć wiadomo, że się wściekam, ale patrząc na to jak miałam np 15 to wiem, że robiła to dla mojego dobra, przeżyłam wtedy, przeżyję i teraz

Ja już nie mogę tego słuchać.. Nie mogę patrzeć na to jak dziewczyny poniżają się przed chłopakami On ma Cię w dupie, każe Ci czekać, bo on wielce musi się zastanowić Nad czym tu się zastanawiać ?! Albo Cię kocha i chce z tobą być, albo nie, proste ! No nie mogę, po prostu nie mogę, sory... Wiem, że go kochasz i dla Ciebie nie jest proste go olać, ale ja bym nie dała rady =.=

Jakie ?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cziki, bardzo ładna kiecka ! nie mogę się doczekać na zdjęcia w całej okazałości
dzięki
no w gruncie rzeczy to podzielam Twoje zdanie odnośnie Czarownicy.. ale to jej wybór i jej serducho..
gratuluję! tak trzymać! fajki są straszne!!

uważacie, że te czarne kryjące rajstopy pasują? bo mnie się wydaję, że jest ok.
a dziewczyny na szafie mnie zjechały za tą sukienkę..
Stary 2011-01-26, 19:27   #3530
Blonde Rebellion
Wtajemniczenie

Cziki, no tak wiem, ale po prostu nie mogę, chyba za dużo widziałam patrząc na moją przyjaciółkę, dlatego tak reaguję..
Sukienka moim zdaniem bardzo ładna, tylko właśnie ten dół jak dla mnie trochę za ciemny, ja bym widziała albo czarne rajstopy trochę mniej kryjące, albo bez rajstop

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cziki, a pewnie Cię zjechały dlatego, że uważają że nie powinno się nic w takim kolorze ubierać na wesele.. dla mnie to chore. biała ok, ale ona jest kremowa przecież no helouu

Jestem pjenkna,
dbam o siebie
45 *.*
Stary 2011-01-26, 19:28   #3531
Konto usunięte

Dodałam nowe zdjęcie na NK i od razu dostałam 4 wiadomości prywatne, dwa zaproszenia do znajomych, trzecia to "fajna fotka jak mija wieczorek? " od kolesia, którego wgl nie znam, nie jest nawet z mojej miejscowości ale z Warszawy oO... a czwarta od kolegi "hej, dasz numer gg?" ... ma-sak-ra ;/ szkoda że u tego, którego ja chcę to nie mam powodzenia.
Stary 2011-01-26, 19:29   #3532
chiccoo
Zadomowienie

no ja Cię rozumiem, ciężko jest patrzeć jak ktoś zaślepiony nadal czeka na osobę, na którą nie warto czekać.

nie, bez rajstop w styczniu to raczej ciężko kupie 40 i 60 czarne, zobaczę, które będą lepsze

Czarownica, też tak kiedyś miałam, masa wiadomości od całkiem nieznajomych osób jak dodałam zdjęcia z Tunezji.
Stary 2011-01-26, 19:31   #3533
la beaute
Zakorzenienie

Cziki sukienka bardzo ładna i nie martw się kolorem...
co do rajstop to ja chyba bym ubrała takie zwykłe a nie takie czarne mocno kryjace

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-26, 19:35   #3534
chiccoo
Zadomowienie

ja też uważam, że kolor jest w porządku. dla panny młodej zarezerwowany jest tylko i wyłącznie BIAŁY, żaden inny. w sobotę poprzymierzam różne rajstopy i wybiorę najlepsze, chociaż jakoś mi się te czarne podobają mimo wszystko no ale tak jak mówię, zobaczę jak ubiorę
Stary 2011-01-26, 19:40   #3535
yvonna7
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24638520]Napisał co tam u mnie, a ja mu napisałam z bramki, że mam zablokowane konto, ale nie doszło, bo napisał, czemu nie odpisuję, że pewnie jestem zajęta albo nie mam ochoty... No, ale wtedy wszedł na gg i napisałam do niego i jakoś tak pogadaliśmy, a że ja miałam trochę doła to zaczęłam mu się żalić i wgl... że mi smutno, że mi zależy, ale i tak pewnie nie będziemy razem itp, no a on napisał, że pogadamy jak się spotkamy i że nie podjął jeszcze żadnej decyzji i że idzie... No a wieczorem, koło 23 napisał czy śpię, a ja nie miałam jak mu odpisać, więc puściłam mu strzałkę na jego koszt, a on oddzwonił i rozmawialiśmy 22 minuty. Był jakiś inny, miły, dobrze mi się z nim rozmawiało, ale jak mu powiedziałam, że tęsknię to powiedział tylko, że to miłe... nic, że też tęskni. No a potem zapytał czy go kocham, powiedziałam, że tak, a on nic nie powiedział... no i ogólnie tak rozmawialiśmy... i dziś napisał do mnie na gg i znowu był jakiś miły i nawet 3 buziaki mi wysłał! :O[/QUOTE]
zrobisz jak zechcesz, ja bym tak nie potrafiła...
Cytat:
pisałam, że w sobotę idę na wesele.
wstawiam zdj jak będę wyglądać. sorki za jakość i bałagan
po weselu wstawię w całej okazałości.
oceńcie!
bardzo ładna sukienka (;

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24640088]

za dwa dni mam ferieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/QUOTE]
będziemy szaaaaleć!
Cytat:
[LEFT]

No ja właśnie też nie wiem, musimy się kiedyś spotkać
Eh, wy ferie a ja będę w szkole
tak, koniecznie!
Cytat:
Cziki sukienka bardzo ładna i nie martw się kolorem...
co do rajstop to ja chyba bym ubrała takie zwykłe a nie takie czarne mocno kryjace
ja też
Cóż więcej mógłbyś chcieć?
yvonna7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-26, 19:43   #3536
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Cytat:
Jakie ?
Westy, jak zawsze ;P

Bardzo ładna sukienka, ona nie jest biała więc jest ok. Z rajtopami wygląda oryginalnie, ale ciekawe, jak wygląda z jasnymi
Stary 2011-01-26, 19:43   #3537
Konto usunięte

Cytat:
no ja Cię rozumiem, ciężko jest patrzeć jak ktoś zaślepiony nadal czeka na osobę, na którą nie warto czekać.

nie, bez rajstop w styczniu to raczej ciężko kupie 40 i 60 czarne, zobaczę, które będą lepsze

Czarownica, też tak kiedyś miałam, masa wiadomości od całkiem nieznajomych osób jak dodałam zdjęcia z Tunezji.
-.- nie wiem po co Ci ludzie piszą...
Stary 2011-01-26, 19:44   #3538
la beaute
Zakorzenienie

Cziki na avku to Ty?

uciekam :P
śpijcie dobrze Żółwiątka
Stary 2011-01-26, 20:12   #3539
chiccoo
Zadomowienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;24641685]-.- nie wiem po co Ci ludzie piszą...[/QUOTE]

debile

Cytat:
Cziki na avku to Ty?

uciekam :P
śpijcie dobrze Żółwiątka
nie, to jakiś znaleziony na necie av
dobranoc
Stary 2011-01-26, 20:23   #3540
Blonde Rebellion
Wtajemniczenie

La,
Czarownica, wyślesz mi na pw twoje nk ?
Olasia, ice'y, cienkie czy jakieś inne ?

Jestem pjenkna,
dbam o siebie
45 *.*
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości