|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
Głos ma, ale chodzi mi o to, że ... o matko, te jego piosenki to skoro nie są prawdziwe (jednoznacznie wskazują na zdradę) to muszą być o jakichś jego niespełnionych fantazjach, bo niby kto pisałby takie rzeczy ot tak. A nie sądze, aby jego żona nie czytała jego tekstów. A skoro klepała go po główce w ramach uznania, to ..
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
|
|
#543 |
|
Wtajemniczenie
|
Peg, aż tak źle..?
![]() Ej, on nie był pewnie z nią żonaty od 25 lat.. Zresztą, mnie to tam nie interesuje czy to jego niespełnione fantazje, zdrady czy uj wi co Ja ubóstwiam jego głos, teraz już praktycznie wcale go nie słucham, ale dalej mam w pamięci jego piosenki i czasem jak mnie natchnie to sobie włączę <3 ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cześć La, co tam ?
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w rapie patrzę na przekaz, a nie głos. Grubson ma głos, ze słuchać się nie da, ale jak zobaczę tekst... mrał < 3
Hej la co tammam coraz wiecej rozstepow pod kolanami ;/ ja *******e
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam lubię głos Grubsona
Nie no, wiadomo że nie słuchałabym tylko dla głosu. Ale chodzi mi o to że obok jego przeboskiego głosu nie da się przejść obojętnie Jest taki hipnotyzujący.. *.* <3 A ja lubię sprośne teksty, więc mi tam to nie przeszkadza. Jeśli chodzi jednak o teksty z przekazem, to tutaj preferuję Pih'a <3
|
#548 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie wypraszam
To już bym prędzej powiedziała że Grubson -,- Mam nadzieję że się tu zaraz nie pobijemy
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Aż się popłakałam
Mam cały bok łydek w rozstępach, nawet nie widziałam wcześniej ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- O lol, faktycznie się pobijemy. Podaj mi ... Ile Pih ma piosenejk? Nie wiem, podja mi 15 piosenek, w których Pih nawija o czymś konkretnym, to cofnę to, co napisałam
|
|
#550 |
|
Wtajemniczenie
|
A używasz jakiś kremów na nie ? Na prawdę są aż takie straszne ?
Bo np moja koleżanka ma znikome, a nie chodzi w krótkich bo uważa że je widać z 3 km -,----------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Idę tylko odebrać mader z pod szkoły bo się sama boi, jak wrócę to Ci wyślę
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam palmers, ponoć dobry i robię masaże gąbką antycellulitową, ponoć też pomaga.
Pih poza tym to taki pozer trochę. Prawo skończył, zawsze go tak do sprawiedliwości ciągnęło i miał ambicie na to, bla, bla, bla, a policji w gruncie rzeczy nie lubi i pali zioło I nie wiem tego z jakiegoś wywiadu z braffo, a chłopak - teraz juz maz - mojej siostry ciotecznej się z pihem bardzo dobrze zna i jakoś mi tak mówił ... i o Pihu, i o lukasynie... gdzieś nawet miałam od piha autograf z dedykacją
|
|
#552 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
Co do życia prywatnego, to go nie znam, a jego wielką fanką nie jestem, po prostu mam wielki sentyment do kilku jego utworów, uważam że mają w sobie przekaz 15 raczej ich nie będzie, ale coś tam Ci wymienię ;p---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Z tego co znam to mogę Ci wymienić: Echo, Nigdy już nie wróci <3, Zawsze muszę coś spier dolić, Śmierć nas nie rozłączy, Nic co ludzkie, Brud, Krew pot i łzy, Veni Vidi Vici, Nigdy jak niewolnik, zawsze jak król. ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Ogółem to reszty nie znam, więc nie twierdze że wszystkie mają jakiś przekaz ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Spadam się kąpać i spać Dobranoc
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
hej ;p
a ja w szkole od 10 do 13.30 bo skróciłam sobie lekcje
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
czemu
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Kocham ten temat https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204024&page=3 ;d Cytat:
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
aaa bo mi się nie chciało zostać bo miałam jeszcze 3 lekcje
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na jutro dwa wykresy z fizyki, nauczyc sie wzorów, na angielski mam 7 zadań w ćwiczeniach i cała w podręczniku, na polski mam jedno długie zadanie pisemne i nauczenie się trzech ostatnich tematów, z niemieckiego mam odmianę 4 czasowników, litery, liczby, narodowości, państwa, na historię 3 ost lekcje i kartkówkę, na przedsiębiorczość autoprezentację i z gegry kartkówka
life sucks. ide, elocha
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
co tam Lika?
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
jakaś jesienna chandra mnie złapała -,-
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Podołałam angielskiemu i połowie historii
![]() Dziewcyzny, myślicie, że jak spytam w temacie maturzystek 2010 albo nawet 2011 czy 9o zgrozo) juz powstałych 2012 o książki, z których korzystają uczące się do matury z historii (wpadł mi w ręce słownik za 20zł), to dostanę odpowiedź? Mój podręcznik jest tka bardzo kijowy, że ja z nim matury na 30% nie napiszę, a chcę już razem z "podręcznikiem" uzupełniać wiedzę od I klasy ... Moja babka z historii jest taka, że strach pytać ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Jem serek wiejski z miodem, zaraz będe jadła dwie kanapki z miodem i dwie kanapki z serem żółtym i bananem
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
Lika
A coś konkretnego się stało czy od tak ?Olasia, współczuję Ci tej nauki, na prawdę.. Nie zrozumiałam o co Ci chodzi, więc Ci nie pomogę, ale intuicja mówi mi że możesz napisać Co do mnie ogółem spoko, dzień jak co dzień ![]() Dziś pierwszą godz wf'u prowadziła kumpela (tańczy od iluśtam) było bosko Ah te kocie ruchy haha, ale mamy głupią nauczycielkę i na pozostałych 2 h ćwiczyłyśmy kosza -,- Znaczy ja nie, bo miałam bunt i usiadłam na ławce A grać ani tak bym nie mogła bo jej zdaniem mam za długie pazury i następnym razem za to kapa będzie No i naderwałam sobie coś w nodze i boli trochu ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Aha i smacznego Ja sobie kupiłam czekoladę <3 i herbatniki i zrobię sobie zaraz tosty
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co? kiedyś brałam udział w ankiecie w empiku i było losowanie i wygrałam zniżki do szkoly językowej speak up w Bialymstoku i nie wiem komu oddać te zniżki, bo dzwonila pani, ja jej powiedziałam, że jestem we wroo i powiedziala, że mogę komuś oddać. i nie wiem komu
wygrałam coś jak już wyjechałam stamtąd :d łał. greatolasia, to spytaj, toż nie zlecą się wizażowe sępy i nie będą sie smiać czy cuuus ![]() Ewa, ile masz wfów w tygodniu?
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Peg, 3 h tylko
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
mam dość
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
Yw co się stało ?
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Evu - jak tam z S. na w-fie?
Ywwonka - co się dzieje ? klub?
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Zresztą, mnie to tam nie interesuje czy to jego niespełnione fantazje, zdrady czy uj wi co 

No i naderwałam sobie coś w nodze i boli trochu 
wygrałam coś jak już wyjechałam stamtąd :d łał. great