|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pogaduych po szkole ....
Cytat:
![]() no ja jutro niestety idę na pogrzeb a potem czeka mnie nauka
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- nie lubię pogrzebów, tego klimatu. aa. nauka ! nawet mi nie mów, bo mnie rozbraja. ;|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczególnie matma i chemia jak dla mnie a na jakim profilu jestes?
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
chyba nikt nie lubi pogrzebów ...
a u mnie w szkole taki fart.. mieliśmy mieć test z polaka z lektury a baba źle skerowała i nie było, musze dokończyć czytac <płacze> |
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<przytul> może lepiej streszczenie przeczytać? ![]() Cytat:
ja na ekonomiczno - administracyjnym. ;/ chyba najgorszy profil ze wszystkich możliwych. a Ty na jakim?jak dla mnie fizyka to przedmiot, którego nie potrafię zrozumieć. ;/ może za tępa jestem. ![]()
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
||
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
przeczytałam strwszczenie, ale nic z tego nadal nie wiem ^^ ale pocieszam się tym że zostało mi jakieś 6-7 rozdziałów
ja się wybieram na prawniczy albo humana . Boszzz fizyka to chyba najgorszy przedmiot jaki może być, nie wiem za co mam zawsze 4 na koniec, a na semestr 3 Ale za to lubię i rozumiem chemie
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- uwielbiam, kocham ten przedmiot. <33 ![]() w gimnazjum nie lubiałam, może ze względu na nauczycielkę, która nie potrafiła wytłumaczyć tak jak trzeba. za to w liceum trafiłam na genialną babkę. i to chyba dzięki niej chemię biorę na maturze. ![]() no to czytaj dalej. i 5 widzę z testu. ;*
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
ohh postaram się, ale babka od polaka zawsze strasznie trudne daje te zadania.
wszyscy w klasie narzekają na nasze napuczycielki chemii (od 1 klasy mieliśmy 3 a teraz będziemy mieli 4 ), szczególnie na tą z 2 klasy, że nic nie rozumieją jak tłumaczy, ale ja tam wszystko rozumiałam a jak coś to moja mama dobrze umie chemie |
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo to wielkie uznanie dla Twojej mamy. dobrą pamięć ma - superr. ![]() wiesz, co do nauczycieli.. to albo komuś przypasuje albo nie. albo rozumiesz to jak tłumaczy albo nie . jeśli ktoś nie rozumie to albo nie chce albo nauczycielka do niego nie trafia albo jeszcze coś. to zawsze tak jest. ![]() u mnie zaś narzekali na babkę od matmy w 1 klasie za to ja ją uwielbiałam.
|
|
|
|
#40 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fizyke nawet rozumiem, a to jest dziwne, bo matma to dla mnie czarna magia ![]() od chemii mam fajną babkę, no ale na rozszerzonym jest bardzo dużo materiału, a ten przedmiot zawsze mnie nudził no i niemieckiego nienawidze a wy jakich języków sie uczycie?
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
To mój najmniej ulubiony przedmiot, od razu po fizyce
nawet z fizy zagrożona bylam, chociaż z reszty przedmiotów - nawet nieźle jak na gimnazjum A teraz II semestr, tez sie nie ucze - bo po co jak nie zrozumiem i tak, a same 3 i 4 dostaje
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
olasia: do roboty leniuszku ;PP
ja się uczę angielskiego i niemieckiego, chciałabym się uczyć francuskiego bo jak byłam we francji to strasznie mi się podobało jak tak rozmawiają, już umiem kilka słówek ^^ ale z tego to raczej nic nie wyjdzie bo nie mam czasu i tak na nic
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
kamila, nie mam motywacji. Jestem bardziej humanistyczna. Zawsze 6 z wypracowan, sprawdzianów .. Historii i wosu tez da sie nauczyc ..
Ja spadam, dobranoc cos przeczuwam ze to będzie kolejny wątek na którym się udzielam typu "nadrób 10 stron zapisanych w ciągu kilku minut"
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Ja też lubię chemię
![]() PastelowaKredka ooo a mi się jakoś nie podoba ...Piątek jak piątek - imprezy początek Kułam wczoraj na biolę a baba mnie nie zapytała. Bez łaaaski prosić się nie będę ![]() też nie lubię pogrzebów ;| ja mam angielski i niemiecki. Niemieckiego uczę się już 9 rok
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
oh jak miło że ty teżnie ścisły umysł. Prawie wszystkie moje koleżanki to matma, geo ew. fizyka. geo napwe lubię, ale z matmą na profily mogłabym sobie nie dać rady
to dobranoc a ja mam niemca już 6 lat ^^ |
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam niemiecki drugi rok i nic nie umiem niestety
za to angielski kocham
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
ja tak średnio umiem, ale sprawiam wrażenie że bardzo dobrze umiem bo mam dodatkowe wiadomości gdyż chodzę na dod niemca do siostry ^^
ja ang też lubię, ale mam okropną babę. Nie myje zębów, tak od neij śmierdzi że nie da się wytrzymać, zawsze jak coś do kogoś mówi to ten ktoś się tak dyskretnie od niej odsuwa.
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
dobranoc
Ja jakoś tak... hm. z dystansem do ang podchodzę, wolę niemiecki. |
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
ja pewnie dlatego wolę anglika że dłużej się go uczę i więcej umiem
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Ja mam tak chyba z niemieckim
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
hah pewnie tak ^^
postanowiłam że dziś zacznę czytać harrego i insygnia śmierci czytał już to ktoś ??
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
czytałam z 5 razy już
wiele osób mówi, ze słaba, a dla mnie to jedna z lepszych części
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
przekonam się jak przeczytam,
myslałam że książę półkrwi się inaczej skończy. Do samego końca miałam nadzieję że on jakoś ożyje
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Dobranoc ;**
a co do ksiązki, to nie wiem, nie czytałam
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
a ja wlasnie wracam na wizaz
|
|
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
ahh to miło że wracasz
idę czytać/słuchać muzyki/spać papa |
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam angielski i niemiecki.
w podstawówce miałam francuski zamiast niem. - bardzo fajny język. i ten akcent. <zakochany> jednak teraz moim celem nr 1 jest nauka hiszpańskiego, jako że wyjeżdżam tam na stałe po skończeniu liceum i zdaniu matury. ![]() Cytat:
angielski ogólnie mi lepiej wchodzi do głowy.. ![]() z niemieckiego coś tam wydukam, ale ciężko mi to idzie, a co. ! ![]() harrego pottera czytałam. - i też miałam nadzieję, że książka będzie miała inne zakończenie. zaskoczyło mnie trochę.. ![]() tym co poszły - dobranoc.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-03-06 o 23:36 |
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
![]() ... a tak to humanistka raczej jestem. Ogólnie wszystko przetrawię prócz matematyki, bo to jest dla mnie czarna magia. Tylko ostatnio mi coś szybko i łatwo poszło, hmmm. ![]() Ja w przeciwieństwie do innych lubię pogrzeby, ale to już kwestia wiary, więc nie będę poruszać.
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się też jak więszkość was ucze niemieckiego i angielskiego, ogólnie nie jestem humanistką ale lepiej mi wchodzi do głowy angielski
. A co do chemii to bywa różnie..(chociaż jestem na profilu chemicznym ), ale za to kocham biologie
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
nieliczylamwcalesie łaaał
francuski, hiszpański....Bawitching to dobrze że wracasz, chociaż jakoś nie miałyśmy styczności ![]() madzioonia18w ja lubię biologię ale jak jest o człowieku etc bo o roślinkach za bardzo nie lubię ![]() cieszka też nie lubię matmy ![]() No i sobota jedyny dzień kiedy mogę się wyspać jak człowiek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

a potem czeka mnie nauka

Ale za to lubię i rozumiem chemie
- uwielbiam, kocham ten przedmiot. <33
i 5 widzę z testu. 

a wy jakich języków sie uczycie?
nawet z fizy zagrożona bylam, chociaż z reszty przedmiotów - nawet nieźle jak na gimnazjum