|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
Likable, dasz radę i następnym razem ;*
ale stem szczęśliwa---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Czarownica, masz kogoś na oku czy na razie planujesz bycie samej? ;>
|
#842 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica, a M. się odzywa? ;>
Likable, masz więcej czasu na naukę
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Gab, jestem zdania, że czarne dodatki będą najodpowiedniejsze
Co do paznokci to widziałabym czarne ze złotymi wzorkami, a makijaż też jakiś czarno złoty, np złoty cień, czarny eye liner, odwrotnie, albo po prostu dwa cienie złoty i czarny ![]() Lika, współczuję.. ![]() Peg, no niby nie muszę, ale aż tak ciężko chora nie jestem, a jutro mam sprawdzian z angola i moje ukochane 2 niemieckie Zobaczę jeszcze jak się bd rano czuła I współczuję po raz kolejny ze studiami.. ![]() Ps. Dlaczego niemiecki jest taki głupi ? ![]() Olasia, a jak tam ogólnie ? ![]() Takie siedzenie w domu dobrze mi robi Zrobiłam porządek na kompie, wysprzątałam całe mieszkanie na błysk Zostało mi jeszcze odkurzanie, insanity i nauka na niemiecki
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Gaba, sukienka jest fikuśna i zrezygnowałabym z nadmiaru dodatków, wymalowanych nadmiernie oczu itd
U mnie tak sobie, ale jakoś lecę do przodu. Tylkoo zaczęłam ... hm, ne wiem, jak to powiedzieć. Na razie panuję nad tym. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Nie mam w domu warunków do nauki, brat słucha głośno muzyki, matka ogląda teleiwjzę, ojciec coś w kuchni robi ... Ja *******e, a potem będzie, że się nie uczę. Jutro mam 4 kartkówki.
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
noo tak
![]() Olas ja widze ze ty tez masz zapier.dziel w szkole ;/
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam się przespać na chwilę ;p dobrze taaak
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny , ja po prostu nie wyrabiam :< .
Ciągle jestem za latana a na rozrywke nie mam za bardzo czasu. Wszystko się zmienia. Ehh. nie wiem kiedy wpadne.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Lika, trochę ...
Ja już nie wytrzymuję, tutaj jest za wysoki poziom 30% pierwszaków nie daje sobie rady i z mojej klasy chcą 3 osoby do gorszych liceów się przenieść ...I jak z każdej klasy tak po 3 osoby, to 37% wyjdzie ...
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-10-07 o 19:27 |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Olaś u mnie w szkole w 1 klasie też był taki 'przesiew uczniów'
na początku nas było 34 a teraz nas zostało 28 więc spokojnie- to normalne
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
no to może zacznij się uczyć więcej niż normalnie skoro masz taką sytuację?
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
olasia, ale to jest normalne, że jest przesiew uczniów, jak pisala la beaute, u mnie w niektórych klasach oblewali niektórych na tydzień przed maturą
a nie pomyślałaś o kupnie jakiegoś lepszego zbioru zadań z fizyki? co do podstawy to polecam operon, naprawdę dość trudne zadania, ale są rozwiązane krok po kroku ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- zrobię z jedno zadanie z fizyki, wezmę prysznic i lecę spać, bo jutro o 6.09 autobus mam. dobranoc
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mała, zobaczę, może coś znajdę gdzieś i skseruję W weekend ułożę sobie parę rzeczy i zastanowię się, czy nadaję się do XILO. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Mam 30 min na przyswojenie chemii, z godzinkę naprzyswojenie biologii i pol godziny na ogarniecię się. Słoooodko branocc
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
..
Jeśli nie wolno ci wybrać źle i nieodpowiedzialnie, nie jesteś wolny. Edytowane przez gabasl Czas edycji: 2010-11-25 o 22:57 |
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
gaba, delikatny makijaż zdecydowanie
i frenchzamówienia... no bo wchodzisz przez neta na stronę biblioteki politechniki wrocławskiej i zamawiasz książki, które oczywiście są dostępne i następnego dnia przychodzisz i je odbierasz no.a jak z tatem? przychodzil? ![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:46 ---------- nie zdążę na autobus o 6.09
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
..
Jeśli nie wolno ci wybrać źle i nieodpowiedzialnie, nie jesteś wolny. Edytowane przez gabasl Czas edycji: 2010-11-25 o 22:57 |
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja już wróciłam , miałam ćwiczenia które trwały 20 minut ale w sumie się nie cieszę bo nie ma co tu robić . Zaczynam nienawidzić tego miasta. Z powodu M. i B i wielu innych . Jak ja bym chciałam mieszkać w Toruniu... Wczoraj np. było to karoke a jak mieliśmy śpiewać to ja już musiałam jechać do domu Nawet właśnie jak bym chciała się bawić i mieć go w dupie to nie zawsze mogę ... Następnym razem chyba wprost zapytam kogoś czy mogę się wbić na noc ;p A jutro jadę do biblioteki powypożyczać ksiązki bo potem nie ogarnę tego ale najgorsze właśnie że wszystkie raczej będą wypożyczone ; / |
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() do szkoły miałam na 7, zasnęłam o 2, paaadamm
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Yv, przewalone z tą Twoją szkołą ;/
Frag, dobre wyjście ![]() a ja wróciłam z zakupów, K w garniturze wygląda mniam spróbuję się umalowac zaraz tak jak jutro bedę się malowała
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi, a K. idzie ze swoją girl?
Yv, nie mogłaś zasnąć czy coś robiłaś? frag, dlaczego 20 minut? :O mnie najwcześniej wypuszczają po godzine 20 minutach skserowalam dzisiaj dwie mniejsze książki i tablice fizyczne i wypożyczyłam moją 1200 stronnicową mikrobiologię ogólną ![]() byłam sobie w galerii i... już w kilku sklepach choinki stoją ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- co planujecie na weekend? jakieś imprezy?
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2010-10-08 o 18:37 |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Peggy nie mogłam zasnąć
od kilku dni nie mogę spaćja jutro jadę z koleżankami na tzw shopping wrócę i pewnie będę zamulać a w niedziele nic ciekawego a Ty jakie plany na weekend? :P
|
#866 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
zaje.biście się bawiłam na otrzęsinach!
Dzięki , Ty też się trzymaj! Cytat:
może jeszcze spróbój z nią nawiązać rozmowe, np. `czym się interesujesz?` czy coś takiego. o ile chcesz. Cytat:
![]() no miejmy nadzieje ;d. jakoś Ci się uda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sądze że dziewczyny Ci dobrze doradziły : ) Cytat:
![]() my mieliśmy ale to było na szczęście o 8 a my tego dnia mieliśmy na 11.40 ![]() poradzisz sobie Lika! ![]() Cytat:
kochanie, niedługo będzie dobrze ![]() Cytat:
ja na bieżąco bd planowała ! a Ty? ahh! jestem szczęśliwa! ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|||||||
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Yv, a może próbuj na noc pić ciepłe mleko?
podobno wielu osobom pomaga w zaśnieciu. Jakieś konkretne zakupowe plany czy co wpadnie w oko to to weźmiesz? Ja jutro też pojeżdżę po mieście, muszę pokupować część książek i kupić jakiś płaszcz, bo mi zimno może do outleta zajadę ![]() Lazurowa, była tylko dyskoteka czy coś więcje? ;> jakieś gry? ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- no i jutro M. przyjedzie o 6.30 będzie we Wroo i będzie wracał po południu Więc się zobaczymy, pochodzimy gdzieś i tyle z mojej soboty. W niedzielę planuję naukę ;d i referat z anatomii
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia, mam koleżanki w LO, więc mniej więcej wiem jak to wygląda, współczuję Ci cholernie, ale jedyne co w tym momencie możesz zrobić to uczyć się, uczyć i ewentualnie myśleć nad zmianą szkoły, jeśli nie wyrabiasz..
I zgadzam się z dziewczynami, to że tyle osób odpada, to normalne. ![]() Gab, co do stroju i reszty zgadzam się z Peg Nie ma co przesadzać I koniecznie foty porób ![]() ![]() A co do facetów, to wiesz co myślę.. Jeśli nie, to klub ![]() Mam nadzieję że tata nie będzie was "nawiedzał". Frag, nocleg to dobry pomysł, w końcu same Ci to proponowały Wiem że Ci ciężko z M. B. i wgl, ale przyznaj - sama się na to pisałaś, choć może nie do końca wiedziałaś w co się pakujesz. Musisz być pozytywnej myśli, nie daj się takiemu frajerowi. Wszystko się ułoży, z czasem. Mówię to już po raz któryś, ale będę powtarzała to tak długo, aż w końcu stanie się to waszym mottem ! Także nie przejmuj się, tylko heja banana i do przodu ![]() Yv, czemu tak późno zasnęłaś ? Uczyłaś się ? ![]() Peg, ja jutro idę na noc zakupów do centrum handlowego Będzie tam Magda Mołek, Andrzej Sołtysik, Aneta Zając, Agnieszka Włodarczyk, Edyta Herbuś i ktośtam jeszcze Będą pokazy mody, zniżki i tak dalej, mam nadzieję że będzie fajnie Zaczyna się o 21 kończy o 24 ![]() A Ty masz jakieś plany ? Poznałaś kogoś normalnego/fajnego na uczelni ? I jak wgl się czujesz, lepiej gorzej czy tak samo ? ![]() A ja z każdym dniem, coraz bardziej kocham laski z mojej klasy <3 Nie mówię, znamy się trochę ponad miesiąc, na bank się jeszcze nie raz pokłócimy i wgl, ale jak na razie jest cudownie <3 Oby tak dalej Nie lubię tylko 3 osób, jedna dziewczyna była tylko z 3 razy, więc ciężko coś o niej powiedzieć ![]() Dzień pozytywny, nie powiem że nie ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=40u5X...layer_embedded - Olasiaaaaa zabierz mnie tam
Edytowane przez zniszcz0mnie Czas edycji: 2010-10-08 o 19:51 |
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa, no pisałam, że pojadę z M. pojeździć po galeriach, muszę kupić płaszcz, bo marznę tutaj tak z samego rana
a czy poznałam kogoś fajnego... trzymam się z kilkoma osobami, ale wiadomo jak to baby- zawsze stworzą się grupki, ale słabo znam ludzi z kierunku i uczelni, bo są różne grupy na różne zajęcia, więc raz jestem z tymi, raz z tymi, a raz z ludźmi starszymi lub z innych kierunków. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- ejj, ale uważaj na te promocje podczas nocy zakupów. wiele osób się nacięło na nich i zapłaciło więcej niz po ''normalnej'' cenie Mam zniżki na weekend zakupów avanti, ale pewnie jak zwykle będzie tak, że podwyższą ceny żeby chociaż nie było żadnej zniżki -,-
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
peggy - były tam jakieś konkursy i dyskoteka , na początku było lipnie to poszłam ze znajomymi na prywatną imprezke i było super. potem wróciliśmy na dyske która się już rozkręciła i wgl. ahh
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

ale stem szczęśliwa

Co do paznokci to widziałabym czarne ze złotymi wzorkami, a makijaż też jakiś czarno złoty, np złoty cień, czarny eye liner, odwrotnie, albo po prostu dwa cienie złoty i czarny 

30% pierwszaków nie daje sobie rady i z mojej klasy chcą 3 osoby do gorszych liceów się przenieść ...
, poza tym są za długie i to tylko taki łańcuszek na końcu czarny diamencik,a to co się wkłada w ucho to tylko prosty drucik bez zapięcia O.o