|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. IX pt.: ` Wycieczka do krainy Żółwi` :)
A w heavy duty, po ile są ? 200 zł ?
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoje kupiłam za 199, taniej emu nie znajdziesz
---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- lily, jak w szkole? ;> ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Ale mam ułomnych ludzi na kierunku -.- boooże. Tworzą drugie forum, a przecież mamy forum naszego kierunku juz gotowe, każde podfora itp. i są na nim osoby i ze starszych lat , a im się zachciało zupełnie odrębnego forum.
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za info
![]() Współczuję.. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Mam zadanie z PP którego jak zwykle nie umiem wykonać Napiszę wam je tu, jakby ktoś miał chwilę i umiał je zrobić to byłabym wdzięczna, jest dopiero na środę jak coś Ale jak nikomu się nie bd chciało/nie bd umiał etc. to trudno ![]() Dokonaj analizy struktury wydatków gospodarstw domowych w Polsce (mam napisać czy się z tym zgadzam i cośtam jeszcze -,-) Żywność i napoje bezalkoholowe 28,3 % Użytkowanie mieszkania i nośniki energii 20,5 % Transport 8,8 % Rekreacja i kultura 6,6 % Odzież i obuwie 5,3 % Wyposażenie mieszkania 5 % Zdrowie 4,7 % Łączność 4,6 % Napoje alkoholowe i wyroby tytoniowe 2,9 % Restauracje i hotele 1,7 % Edukacja 1,6 % Inne towary i usługi 5 % Wydatki pozostałe 4 % ![]() ![]() ![]()
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
No wrrr... Mamy jedno forum stworzone dla nas i jakaś panienka chce jeszcze drugie, bo na tym to ona nie lubi i już z 25 osób sie zalogowało -,- A pisze żeby na maila naszego nie wchodzić, bo to to tamto, a nie przesyła na forum żadnych wykladów, które dostajemy na maila od profesorów. Nie wiem czy wiecie o co chodzi... Ale wrrr wkurza mnie ;p
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- No to napisz, że widać, że najwięcej swoich pieniedzy przeznaczamy na wydatki związane z wynajmem mieszkania/opłaceniem czynszu, opłacenie prądu i na kupno jedzenia. W duzych miastach dość sporo wydajemy na komunikację miejską lub paliwo do samochodów, dzięki którymi możemy się przemieszczać. itp. itd. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- No to napisz, że widać, że najwięcej swoich pieniedzy przeznaczamy na wydatki związane z wynajmem mieszkania/opłaceniem czynszu, opłacenie prądu i na kupno jedzenia. W duzych miastach dość sporo wydajemy na komunikację miejską lub paliwo do samochodów, dzięki którymi możemy się przemieszczać. itp. itd.
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Tak do końca nie czaje, no ale sam fakt, że Cię po prostu wkurza ;p
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, bo to jest temat na takie dłuzsze wyjaśnienie o co chodzi z tymi forami :P
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
hejo
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka Frag, co tam ?
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
A jakoś leci . Wczoraj się uchlałam xD Byłam z rodzicami na takiej imprezie rodzinnej i wypiłam chyba półtora wina OoO . W efekcie spałam w ciuchach , wstawiłam sobie opis :Kocham cie i coś tam dalej i oglądałam zdjęcia z M ;p Ale troszkę się wyluzowałam przez to , tak jakby troche powietrze ze mnie zeszło .
A co u Ciebie ?
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha, Ty alkoholiku
![]() Nie no, jak Ci lepiej, to dobrze ![]() Ja się wykąpałam, maluje paznokcie, czekam na mam talent, zaraz bd suszyła i prostowała włosy, malowała się bo idę na zdjęcia
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
leee dziewczyny, nie rozumiem ciągów ;( po co w ogóle usuwali granicę ciągów z lo, tak bym już miala to za sobą
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mogę Ci pomóc Peg
|
#973 |
|
Konto usunięte
|
witam Was : )
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie się pochlastam jak tego nie zaczaję ;((( ide robić sos spagetti
cześć Czarownica! co tam?
|
#975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie rozkminiam temat miłości i doszłam do wniosku, że przecież to tylko jakieś złudzenie, jakaś głupia chemia i biologia. Po co to? Po to, żeby iść do łóżka i zrobić dziecko. Żeby przetrwał gatunek, no sorry. Bardzo to... przyziemna rozkmina, no ale cóż. W sumie sama prawda. To po co się wiążą ludzie, żeby się bzykać... Głębokie. I znowu się okazuje, że miłość to bardzo względne pojęcie. A laski oczywiście i tak rozpaczają jak jakiś koleś je olewa, czy tam zostawi... I głupie jest to, że w środku człowiek odczuwa ból... po stracie samca, który ma za zadanie Cię zapłodnić, a Ty wydać na świat młode... Bleeeh. |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Czarownica, La
![]() W sumie, muszę Ci Czarownico przyznać rację. Nigdy się tak na tym nie zastanawiałam, po prostu to było, czasem sprawiało ból, a czasem radość. La, co tam ?
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica, ale nie zawsze chodzi tylko o spłodzenie dziecka. Ja z M. seks zaczęliśmy uprawiać dopiero po 1,5 roku albo prawie 2 latach związku, przez ten cały czas spotykaliśmy się i była i jest nadal między nami chemia
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Czasami dochodzę do wniosku, że nie ma co patrzeć na charakter itp., bo i tak chodzi głównie o seks ^^ Ale potem jednak zdaję sobie sprawę, że chcę być kochana, chcę kochać i to nie jest żaden wymysł- to jest prawdziwe uczucie
|
#979 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też patrzę na MT i się obijam ogólnie dzisiaj no ;p Cytat:
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;22587460]hej : ) właśnie rozkminiam temat miłości i doszłam do wniosku, że przecież to tylko jakieś złudzenie, jakaś głupia chemia i biologia. Po co to? Po to, żeby iść do łóżka i zrobić dziecko. Żeby przetrwał gatunek, no sorry. Bardzo to... przyziemna rozkmina, no ale cóż. W sumie sama prawda. To po co się wiążą ludzie, żeby się bzykać... Głębokie. I znowu się okazuje, że miłość to bardzo względne pojęcie. A laski oczywiście i tak rozpaczają jak jakiś koleś je olewa, czy tam zostawi... I głupie jest to, że w środku człowiek odczuwa ból... po stracie samca, który ma za zadanie Cię zapłodnić, a Ty wydać na świat młode... Bleeeh.[/QUOTE] sama prawda . I gdzie tu miłość ? ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- no ale w sumie coś nami musi kierować żeby się akurat tym kimś zainteresować właśnie jakaś chemia czy coś . |
||
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się zgadzam z Czarownicą, ale nie uważam że w każdym związku chodzi tylko o seks i że wszyscy robią to na pierwszej randce. Ale moim zdaniem jesteśmy po to stworzeni i tyle.. Nie umiem też do końca wyjaśnić o co mi dokładnie chodzi
![]() Spadam na zdjęcia <3
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
No ale dziewczyny, jeżeli tak uważacie to dlaczego często mówicie o rzeczach, które lubicie? To jest aspekt psychiczny- zupełnie jak milość. Nie neguję żadnego zdania, ale jeżeli na jedno reagujemy uczuciem [lubienie czegoś, nienawidzenie], a o miłości się wypowiadamy tak, że tu chodzi o przetrwanie gatunku no to... hmm trzeba się zdecydować na jedno albo drugie.
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2010-10-10 o 14:40 |
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Twoja mama jest ... miła Nie zgadzam się z Czarownicą facet nie jest tylko do spłodzenia dziecka, ale po to, aby dać opiekę, poczucie bezpieczeństwa, miłość, szczęście. Jeżeli ktoś jest na tyle pusty, że chce tylko seksu, to nie ma miłości, nie ma chemii, biologii itd. Zwał jak zwał.---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Peggy, masz takie? http://www.heavyduty.pl/#kolekcja/106 Ta podeszwa jest taka kapciowa ... Chodziłaś w nich już? Dobrze wyglądają?
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nie. ja mam krósze, zapinane na rzep. No one mają taką podeszwę kapciową, bo one są zszywane po bokach i mają przecież wełnę w środku. Wcześniej chodziłam w takich długich, tj. takich do połowy łydek i co roku były jak nowe
nie odksztalcały się ani nic. A wyglądają... no mi się nie podobają Ale co kto lubi
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
olasia, w tych podróbach to tak się robi z tą piętą
Bo w oryginalnych raczej nie powinno
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
No ale może poroznosisz ulotki czy jako hostessa i szybko zarobisz trochę kasy
Nie myślałaś o dawaniu korków z czegoś?---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- No ale może poroznosisz ulotki czy jako hostessa i szybko zarobisz trochę kasy Nie myślałaś o dawaniu korków z czegoś?edt. wiem też, że w auchan często szukają osób do rozstawiania towaru w nocy W 1 LO tak zarabiałam często
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
A chodziłaś pytać do auchan, reala, carrefoura, rossmanna, jakichś osiedlowych marketów, superpharmu itp. itd?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Głębokie. I znowu się okazuje, że miłość to bardzo względne pojęcie.