|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Iprezy pod "Żółwią strzechą" część X! - "Pogaduchy po szkole"
portfel albo np taka saszetkę do dokumentów mój dziadek ma. jak jedzie do miasta to wkłada tam pieniądze, itp
![]() no albo wodę po goleniu ![]()
#962 |
Zakorzenienie
|
portfel dostał w tym roku od kogoś tam na urodziny więc ma. saszetki też ma
![]() myślałam nad ładnym kubkiem a w tym coś słodkiego. ![]() ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
ja bym kubka nie kupowała, więc się nie wypowiadam jaki
![]()
#964 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Będę sprzątała w pokoju... Mam taki syf, ze o cholera jasna. W ogole to wstałam o 13 i 30 minut spędziłam w łazience na braniu prysznica. Wiecie co mi się śniło...? Śniło mi się, że stanęłam tyłem do lustra i patrzę, a tam mam rozstępy tak wielkie, że makarony w nich siedziały ![]() Głupi sen, ale podbudował mnie. Biorę się za siebie. I właśnie dzisiaj się umyłam, nogi, brzuch, boczki gąbką antycellulitową Syreną, na nogi dokładnie wmasowywałam Palmer' s na rozstępy dla kobiet w ciąży, a w boczki i brzuszek, gdzie nie mam rozstępów wklepałam oliwkę dla dzieci, bo mama mówiła, że u niej w pracy lekarze radzą kobietom w ciąży, żeby smarowały, to nie będzie rozstępów. Ale jak sobie ten sen przypominam, to chcę zwrócić swoje śniadanie ![]() Myślicie, że to przez te blisko 1400 kalorii w ciągu 15-20 minut wczoraj? ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Btw. sen o makaronie - widzieć: powinieneś pośpieszyć się w jakiejś sprawie. Szkoda, że nie ma nic o makaronie siedzącym w ciele ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- I w ogóóóóle, Gabi, nie wiem, czy to przecyztasz, esa dostałaś, ale! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szczęścia, spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy, pozytywnej energii, samych prawdziwych i szczerych ludzi Cię otajaczących, fajnego chłopaka, bo zasługujesz na kogoś cudownego! Sto lat, sto lat! ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Moja konopia ma 249mm ![]() Wcześniej miała 288mm, ale ścięłam, bo na fosfor kasy nie miałam ![]()
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
to nie wiem co
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- aaa Gabi wszystkiego co tylko najlepsze ![]() ![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ten sen to był chyba najgorszy sen, jaki w życiu miałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#967 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ba że dobra ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się biorę za siebie po świętach, mrau ![]() Byłam w lumpie, kupiłam sweterek i drugi ale taki meega że bd mi służył jako sukienka ![]() Ale się wczoraj wkurzyłam.. Bo mam iść w środę do tego klubu znowu i ok zgodziła się i ja się zapytałam czy jak pójdę z przyszywanym kuzynem to bd mogła być dłużej i ona że tak. I wczoraj do niej 'to jak bd z nim to bd mogła być tak do 1 ?' a ona że absolutnie bo jednak mu nie ufa ;/ No ja je bie ;/ Ale się wkurzyłam ;/ Dobrze, że do niego nie napisałam bo by wstyd był =,= Muszę ją jakoś przekonać, ale nie wiem jak... Przecież nie bd wracała sama do domu.. Gaba, jak wrócisz to przeczytasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Gaba sto lat! :d
#970 |
Zakorzenienie
|
Iwona, a ile Twój dziadek ma lat i co lubi robić? ;>
Książka, krawat i/lub spinka do krawatu, korkociąg jakiś fajny, breloczek? Albo zegarek z budzikiem i radiem... ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Dziewczyny, co wam się kojarzy ze słowem "moda" i "uroda"? Wiecie, ubrania, kosmetyki, centra handlowe... Itd. Potrzebuję 15 skojarzeń. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Nie lubię mojego brata i jedyne, co mogłabym mu kupić na święta, to lizak, ale w sumie pomyslałam, żeby się wykosztować bardziej i kupić mu jakąś książkę. Interesuje się Bałkanami, tymi konfliktami na Bałkanach. Dużo o nich wie i zastanawiam się, czy lepiej kupić książkę opisująca sytuację historyczną i/lub polityczną, o czym już wie, czy taki jakby przewodnik... Wiecie, zdjęcia ładnych miejsc itd. Podkreślam, że o sytuacji politycznej to on wie wszystko prawie... Tzn. wie, ale z internetu. Fajnie byłoby mieć książkę, no aleee nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Nie lubię mojego brata i jedyne, co mogłabym mu kupić na święta, to lizak, ale w sumie pomyslałam, żeby się wykosztować bardziej i kupić mu jakąś książkę. Interesuje się Bałkanami, tymi konfliktami na Bałkanach. Dużo o nich wie i zastanawiam się, czy lepiej kupić książkę opisująca sytuację historyczną i/lub polityczną, o czym już wie, czy taki jakby przewodnik... Wiecie, zdjęcia ładnych miejsc itd. Podkreślam, że o sytuacji politycznej to on wie wszystko prawie... Tzn. wie, ale z internetu. Fajnie byłoby mieć książkę, no aleee nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- W ogóle to mam tylko 70zł, a muszę kupić 4 prezenty, w tym jeden na środę. Dobrze, że święta mam w styczniu, to dostanę na początku miesiąca jakieś kieszonkowe. ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Albo kalendarz jeszcze,o.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-12-18 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Rozeznanie
|
ja tylko na chwilkę
![]() ![]() Gaba, 100 lat ![]()
#973 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, moda i uroda kojarzy mi się z - zakupami, kosmetykami, centrum handlowym, dbaniem o siebie, fitnessem, magazynami o takiej tematyce i stronami internetowymi.
![]() A co do brata, to nie mam pojęcia.. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Olasia, mi też na mój wcześniejszy post nikt nie odpisał i żyję oO
#974 |
Zakorzenienie
|
Olaś ja bym nic nie kupowała, więc się nie wypowiem :P
#975 | |
Zakorzenienie
|
A co mogę kupić koleżance, którą znam od września?
![]() Ale się mocno zaprzyjaźniłyśmy. Zawsze coś sobie z kimś kupowałam, z M. się pokłóciłam, nie będę jej nic kupowała i jakoś niechcący nam wyszło w sklepie, że sobie zrobimy prezenty. O. Biedna jestem i nie wiemmm ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
La, ale w sensie, że nic bratu nie kupiłabyś, czy że pomysł zły? Bo nie wiem. Tak samo odpisałaś Iwonie. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Choler,a kocham lumpeksy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Mam pryszcze na dekolcie i przeleciałam po nich syrenką dzisiaj pod prysznicem, bo czytałam o czymś takim i powiem wam, ze znacznie zmalały oO. Czad, może we środę będę na Wigilię mogła nałożyć białą bokserkę ^^.
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi o to, że ja nigdy nikomu nie robiłam prezentów na gwiazdkę/ imieniny/ urodziny itp.
wszystkim oprócz tz bo jemu często coś kupuję ![]() innym nie czuje potrzeby. tak to kłocisz/ kłóce się z osobami a na gwiazdkę na te kilka dni mam byc super miła i wydawać kase na prezenty do osob które pewnie tego nie docenia? aa wyrąbane ;p
#978 |
Zakorzenienie
|
może jestem egoistką, ale wolę sama sobie coś sprezentować niż komuś z rodziny (w sumie zależy jeszcze komu)
#979 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eej, a może jeszcze przekonasz mamę? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do brata to przewodnik myślę, że nie ![]() ![]() Cytat:
-mamy, M., taty, jego żony, babci, dziadka, nawet mojemu 1,5 rocznego bratu kupiłam takie kręgle zabawkowe za 10 zł ![]() ![]() ![]() ja jestem zdania, że w końcu święta są raz do roku i jest to wyjątkowy czas, więc "coś" można kupić. coś bardzo skromnego. ja na urodziny zawsze kupuję coś mamie, za to nic nie kupuję siostrze/tacie/M. , dla babci tylko kwiatka a dla dziadka przeważnie wino. tak samo z jak jest dzień matki to zwykle kwiatki i ew coś małego, dla babci/dziadka czekolada ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- a ja właśnie pierwszy raz :p
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
ja nie
![]() jestem wredna- ale dobrze mi z tym ![]()
#981 |
Zakorzenienie
|
La, rozumiem Cię, bo mamy nieciekawą sytuację i też wolę sobie coś kupić, ale ...
![]() Kiedyś nie miałam wąsika, ale mam suche usta i smaruję zawsze dużo kremu jak jestem w domu i wychodzę poza usta... Myślicie, że krem mógł mi włoski na twarzy zmutować, przez co pociemniały? ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- A na urodizny/imieniny też nic rodzicom nie dajesz?
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
haha nie jesteś wredna, też masz rację
![]() kto chce wina? pyszne, słodkie, czerwone ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Sprzątam a bałąganu jakby przybywa
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Moje buty zostały wysłane 10/11 i jeszcze nie są nawet w magazynach w Polsce ![]() Boję się, że facet podał mi zły nr przesyłki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Olas nie, nigdy nie kupuję
![]() ej a kiedy miały być buty?
#985 |
Zakorzenienie
|
Powiedział, że przed świętami powinny dojść, ale skoro ich dzisiaj nie ma w magazynie w Warszawie i w poniedziałek nie będzie, to wątpię.
Ja ich na środę potrzebuję ![]() A życzenia chociaż składasz?
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Olaś to przesłuchanie jakieś?
![]() a życzenia składam, ale nie wszystkim
#988 |
Zakorzenienie
|
olasia, ale to nie jest nic dziwnego
![]() ![]()
#990 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi wyskoczył taki duży na plecach, buuu ![]() Cytat:
![]() A tam od razu wredna ![]() Ja w tym roku nie kupowałam, bo miałam za mało kasy ;p Cytat:
![]() Ja się na tym nei znam, więc nie pomogę.. Cytat:
![]() Chyba bd chora ![]() Muszę posprzątać, a mi się nie chce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.