Pogaduchy po szkole cz. VII "Z życia Żółwia. Opowieści dziwnej treści +18" ;D - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 22:01   #1051
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VII "Z życia Żółwia. Opowieści dziwnej treści +18" ;D

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
ja z moim pierwszym psem śpię w łóżku Też lubię to ciepełko
Ale na razie nie chcę go uczyc na łóżko, tym bardziej, że jest mały i jeszcze załatwia się w domu

Powiedzcie szczerze, fajne to imię, czy tylko go krzywdzę?
fajne, tylko nie daj mu pić

dobranoc baby

Edytowane przez gabasl
Czas edycji: 2010-07-06 o 22:15
gabasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 23:37   #1052
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VII "Z życia Żółwia. Opowieści dziwnej treści +18" ;D

Jezu laski... stęskniłam się i już dłużej nie wytrzymam, albo zwariuję ;D
Postanowiłam sobie, że jak mam tak pisać, że mnie nie ma tydzień i potem wszystko nadrabiam, to dam sobie spokój, bo później nie daję rady, ale nie mogę.
Znowu czuję się jak nowa, bo z miesiąc się nie odzywałam i kompletnie nie wiem co u Was. Wykituję w tym domu... Dupa, bo i tak wyjeżdżam za tydzień, ale przynajmniej poudzielam się do tego czasu, bo Wy zawsze potraficie podnieść na duchu i poprawić humor swoimi postami.
A ja... jakoś nie pisałam, bo jak mnie coś złego spotyka to jakoś mi ciężko i zamykam się w sobie, nie jestem w stanie, ale trochę miałam problemów przez ten czas... z tż i w ogóle... Dobra, bo piszę jak powalona. Witajcie i przepraszam ;*Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale pozwolicie mi wrócić?

Edytowane przez RazDwaTrzyMamCie
Czas edycji: 2010-07-06 o 23:40
RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 06:34   #1053
la beaute
Zakorzenienie

dzień dobry obudził mnie mój psiak no i już wstałam bo nie zasne :P
ogólnie to muszę się uczyć tych głupich testów na prawo jazdy bo za kilka dni egzamin teoretyczny i praktyczny
chciałam dziś po południu może do babci jeszcze pojechać, albo gdzieś z koleżanką jak mi odpisze na sms ;P

a Wy jakie plany

Monika opowiadaj kochana co u Ciebie

Edytowane przez la beaute
Czas edycji: 2010-07-07 o 06:35
la beaute jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 07:42   #1054
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
Jezu laski... stęskniłam się i już dłużej nie wytrzymam, albo zwariuję ;D
Postanowiłam sobie, że jak mam tak pisać, że mnie nie ma tydzień i potem wszystko nadrabiam, to dam sobie spokój, bo później nie daję rady, ale nie mogę.
Znowu czuję się jak nowa, bo z miesiąc się nie odzywałam i kompletnie nie wiem co u Was. Wykituję w tym domu... Dupa, bo i tak wyjeżdżam za tydzień, ale przynajmniej poudzielam się do tego czasu, bo Wy zawsze potraficie podnieść na duchu i poprawić humor swoimi postami.
A ja... jakoś nie pisałam, bo jak mnie coś złego spotyka to jakoś mi ciężko i zamykam się w sobie, nie jestem w stanie, ale trochę miałam problemów przez ten czas... z tż i w ogóle... Dobra, bo piszę jak powalona. Witajcie i przepraszam ;*Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ale pozwolicie mi wrócić?
kimże jesteś niedobra kobieto!?
oczywiście żartuję noo :P chodź babo do nas częściej
Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
dzień dobry obudził mnie mój psiak no i już wstałam bo nie zasne :P
ogólnie to muszę się uczyć tych głupich testów na prawo jazdy bo za kilka dni egzamin teoretyczny i praktyczny
chciałam dziś po południu może do babci jeszcze pojechać, albo gdzieś z koleżanką jak mi odpisze na sms ;P

a Wy jakie plany

Monika opowiadaj kochana co u Ciebie
grzeczny psiak
ja no ten, z dziećmi siedzę, a potem z K.
właśnie, dzwonił do mnie o 1:13 ale nie zdążyłam odebrać. :/
idę na kawę z kakaem próbowała któraś?

Stary 2010-07-07, 08:31   #1055
la beaute
Zakorzenienie

gabasl nie próbowałam ale brzmi obrzydliwie :P hehe
a mogę wiedzieć kim jest ten tajemniczy K? bo chyba coś umknęło mojej uwadze, albo zapomniałam

ja teraz latam ze ściereczkami bo mamie się sprzątać zachciało tylko, że ona pewnie zaraz gdzieś sobie pójdzie i zostanę sama na 'placu boju' i będę musiała to zrobić sama

później któraś chetna na makao
Stary 2010-07-07, 08:38   #1056
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl

Cytat:
gabasl nie próbowałam ale brzmi obrzydliwie :P hehe
a mogę wiedzieć kim jest ten tajemniczy K? bo chyba coś umknęło mojej uwadze, albo zapomniałam

ja teraz latam ze ściereczkami bo mamie się sprzątać zachciało tylko, że ona pewnie zaraz gdzieś sobie pójdzie i zostanę sama na 'placu boju' i będę musiała to zrobić sama

później któraś chetna na makao
hm. K. to facet.
przyjaciel.
friends with benefits.
niedługo tylko facet. : )

a ta kawa, to rozpuszczalna z kakaem xd
dobra, spróbuj xd
ale kakao takie rozpuszczalne, słodkie nie normalne xD

Edytowane przez gabasl
Czas edycji: 2010-07-07 o 08:43
Stary 2010-07-07, 08:43   #1057
la beaute
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabasl Pokaż wiadomość
hm. K. to facet.
przyjaciel.
friends with benefits.

aaaa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 09:13   #1058
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

gabasl przypomniałaś mi o kakale i poszłam kupiłam sobie i pije z kawą
Stary 2010-07-07, 09:46   #1059
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
gabasl przypomniałaś mi o kakale i poszłam kupiłam sobie i pije z kawą
hah
lubisz ?

Stary 2010-07-07, 09:48   #1060
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
hah
lubisz ?
lubę!
Stary 2010-07-07, 09:58   #1061
Sardelka
Zadomowienie

klada mi się podoba imię
Monika aaaa, jak ja Cię dawno nie widziałam, witaaaj

ja jeszcze w piżamie siedzę i mam burdel w pokoju, zaraz się ide ogarnąć i lecę po jakieś śniadanie

i miłego dnia

Sardelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 10:03   #1062
yvonna7
Zakorzenienie

Dzień dobry lasencje <3
wstałam godzina 10, 34. i jeszcze obudził mnie tata telefonem, żebym czekała o którejś tam na niego. ja takie yyy ? a zapomniałam, że dzisiaj do dermatologa

RazDwaTrzy jasne, że pozwalamy, głupie pytanie ;D
gabasl ja piłam kiedyś tylko, że z ubitym żółtkiem i do tego kakao+cukier. tak na górę, haha ale dobre było
la beaute tak jak już pisałam idę do dermatologa, a potem pewnie na chwilę do babci i brata,a później... nie wiem
Cóż więcej mógłbyś chcieć?
yvonna7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:26   #1063
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl

Cytat:
lubę!

Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
Dzień dobry lasencje <3
wstałam godzina 10, 34. i jeszcze obudził mnie tata telefonem, żebym czekała o którejś tam na niego. ja takie yyy ? a zapomniałam, że dzisiaj do dermatologa

RazDwaTrzy jasne, że pozwalamy, głupie pytanie ;D
gabasl ja piłam kiedyś tylko, że z ubitym żółtkiem i do tego kakao+cukier. tak na górę, haha ale dobre było
la beaute tak jak już pisałam idę do dermatologa, a potem pewnie na chwilę do babci i brata,a później... nie wiem
a takiej to ja nie piłam xd
haha wynalazki jakieś :P
co tam dziewczęta?

Stary 2010-07-07, 10:29   #1064
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Ale mnie kolega wkurzył... Az się obraziŁ NA mnie ;/

Yv po co do dermatologa? coś się stało?

Edytowane przez ejMala
Czas edycji: 2010-07-07 o 10:30
ejMala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:32   #1065
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:

taaa
no tak ... mam go w dupie , znaczy nadal go kocham ale nie mogłabym z nim być, uczę się na nowo traktować go wyłącznie jako przyjaciela.

Cytat:

boże dziewczyny nie uwierzycie :O mój pies żyje, właśnie wrócił do domu cały i zdrowy tata poszedł do nich wyjaśnić sprawę i okazało się, że Ci sąsiedzi mają jakieś problemy w domu i faktycznie ten mój pies tam wpadł i oni go chcieli przegonić i on tak piszczał strasznie, to co słyszałam te jęki itp i w końcu uciekł przez łąki i jakoś trafił teraz pod uliczke do domu jaka jestem szczęśliwa.
ale z drugiej strony od razu mogli powiedzieć, że ten pies był i go przegonili a nie ja już niepotrzebnie tak się denerwowałam i Was przy okazji.
super że wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
hm. K. to facet.
przyjaciel.
friends with benefits.
czemu niedługo tylko facet?
właśnie i co oglądasz OTH ? ja oglądam 3 serie już czwarty raz chyba

hej , wróciłam , pająki mnie nie zjadły

Znajdź mnie,
wyciągnij ze stosu zapisanych kartek, spomiędzy papierosów ładnie ułożonych w pudełku, zmiętych papierków w kieszeni
.

fragile 9000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 10:35   #1066
yvonna7
Zakorzenienie

mała nie :P chodzi o trądzik :P w sumie czasami pojawi się jakiś pryszcz, nie mam problemu z cerą, mam czystą, no aleee
frag cieszę się, że jesteś cała
Stary 2010-07-07, 11:06   #1067
yvonna7
Zakorzenienie

podobają Wam się ? takie fajne, w sumie do wszystkiego
Stary 2010-07-07, 11:11   #1068
gabasl
Zakorzenienie

GG do gabasl

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
no tak ... mam go w dupie , znaczy nadal go kocham ale nie mogłabym z nim być, uczę się na nowo traktować go wyłącznie jako przyjaciela.

super że wszystko dobrze się skończyło

czemu niedługo tylko facet?
właśnie i co oglądasz OTH ? ja oglądam 3 serie już czwarty raz chyba

hej , wróciłam , pająki mnie nie zjadły
dobrze, że Cię nie zjadły
ucz się ucz.
no niedługo tylko facet, bo fwb się skończy. mam dość po prostu..
Cytat:
mi nie ;P

Stary 2010-07-07, 11:13   #1069
chiccoo
Zadomowienie

a ja mogęęę wrócić? ;> bo w sumie rzadko ostatnio bywałam i też kompletnie nie wiem co się u Was dzieje..
może powiedzcie tak w skrócie co u Was dla mnie i dla Moniki?

ja 2 lipca byłam złożyć papiery na UEK na Finanse i Rachunkowość wieczorowe, kobitka w sekretariacie powiedziała, że się dostanę na pewno oglądałyśmy też z koleżanką mieszkanko w Krk - jest śliczne. w sumie to nie mogę się doczekać aż się wyprowadzę z domu ogólnie to prawie cały czas pracuje, dlatego tak rzadko bywam. zbieram na te nasze wymarzone wakacje z tż wszystko ok, wczoraj byliśmy na basenie, zachłysnął się wodą, tak mnie wystraszył, że serce mi na moment stanęło.. ogólnie ostatnio jest świetnie, był czas że w ogóle mi nie mówił, że mnie kocha czy coś, a ostatnio ciągle mi to powtarza, wczoraj usnęliśmy, obudziliśmy się koło 1 a jego pierwsze słowa: Kocham Cię bardzo.

no to piszcie co tam u Was! maturzystki, gdzie na studia? ;> może któraś wybiera się tam gdzie ja? ;>
chiccoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:23   #1070
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Witam Was po krótkiej przerwie...

Nie nadrabiam bo wiecie :P

Ale powiem Wam, że K mnie olał. Wczoraj mi napisał smsa, że jednak będzie z tą dziewczyną do której wtedy polazł, pierwszy raz. Nooo... słodko
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:35   #1071
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Hahaha,c zas powrotów dzisiaj XD Aż mi głupio, bo ja wbijam tutaj na dżamprezę zawsze bez zapowiedzi i ze zwykłym hejka

No ale hejka! Sprzątałam godzinę w szafie. Mam mniej ubrań niż miałam, ale za to znalazłam moją ulubioną parę dżinsów I 20zł
Stary 2010-07-07, 11:38   #1072
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;20522274]Witam Was po krótkiej przerwie...

Nie nadrabiam bo wiecie :P

Ale powiem Wam, że K mnie olał. Wczoraj mi napisał smsa, że jednak będzie z tą dziewczyną do której wtedy polazł, pierwszy raz. Nooo... słodko [/QUOTE]
ojej... Oni długo byli razem?
Cytat:
Napisane przez chiccoo Pokaż wiadomość
a ja mogęęę wrócić? ;> bo w sumie rzadko ostatnio bywałam i też kompletnie nie wiem co się u Was dzieje..
może powiedzcie tak w skrócie co u Was dla mnie i dla Moniki?

ja 2 lipca byłam złożyć papiery na UEK na Finanse i Rachunkowość wieczorowe, kobitka w sekretariacie powiedziała, że się dostanę na pewno oglądałyśmy też z koleżanką mieszkanko w Krk - jest śliczne. w sumie to nie mogę się doczekać aż się wyprowadzę z domu ogólnie to prawie cały czas pracuje, dlatego tak rzadko bywam. zbieram na te nasze wymarzone wakacje z tż wszystko ok, wczoraj byliśmy na basenie, zachłysnął się wodą, tak mnie wystraszył, że serce mi na moment stanęło.. ogólnie ostatnio jest świetnie, był czas że w ogóle mi nie mówił, że mnie kocha czy coś, a ostatnio ciągle mi to powtarza, wczoraj usnęliśmy, obudziliśmy się koło 1 a jego pierwsze słowa: Kocham Cię bardzo.

no to piszcie co tam u Was! maturzystki, gdzie na studia? ;> może któraś wybiera się tam gdzie ja? ;>
fajnie, że wszystko w porządku

a ja na PWr sie wybieram na mechanikę i budowę maszyn ;p
Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Hahaha,c zas powrotów dzisiaj XD Aż mi głupio, bo ja wbijam tutaj na dżamprezę zawsze bez zapowiedzi i ze zwykłym hejka

No ale hejka! Sprzątałam godzinę w szafie. Mam mniej ubrań niż miałam, ale za to znalazłam moją ulubioną parę dżinsów I 20zł
teraz starczy Ci na tamtą bluzę w housa
Stary 2010-07-07, 11:49   #1073
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Cytat:
ojej... Oni długo byli razem?
Oni nie byli razem tylko kilka razy się spotkali I coś on do niej poczuł, ale ona go olała, wolała z koleżankami się spotykać itp... No i on zaczął się spotykać ze mną i ona do niego napisała i poleciał do niej, ale wtedy znowu go olała... I wrócił do mnie... I zaczęliśmy się już tak na poważnie spotykać... A tu wczoraj taka wiadomość
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:50   #1074
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Dziękuję
W skrócie, to definitywnie skończyło się to, co było z tż i to w taki sposób, że później dość mocno to przeżywałam, bo po prostu zaczął mnie ignorować, jakby to co było między nami nie miało dla niego żadnego znaczenia. Ostatnio dopiero czuję, że trochę odżyłam, zaczęłam mniej o tym myśleć, częściej wychodzić ze znajomymi i w sumie... fajnie jest

choccoo
Czarownica, przepraszam, że teraz się pytam o dawne sprawy, ale K, to ktoś inny, czy to ten sam, z którym kiedyś byłaś i przez niego tak cierpiałaś? Mam nadzieję, że nie?

Powolutku postaram się wdrażać
RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:52   #1075
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
fajne nie zauważyłam wcześniej wiadomości ;p
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;20523007]Oni nie byli razem tylko kilka razy się spotkali I coś on do niej poczuł, ale ona go olała, wolała z koleżankami się spotykać itp... No i on zaczął się spotykać ze mną i ona do niego napisała i poleciał do niej, ale wtedy znowu go olała... I wrócił do mnie... I zaczęliśmy się już tak na poważnie spotykać... A tu wczoraj taka wiadomość [/QUOTE]
ehh.. nie można na nikim polegać

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
Dziękuję
W skrócie, to definitywnie skończyło się to, co było z tż i to w taki sposób, że później dość mocno to przeżywałam, bo po prostu zaczął mnie ignorować, jakby to co było między nami nie miało dla niego żadnego znaczenia. Ostatnio dopiero czuję, że trochę odżyłam, zaczęłam mniej o tym myśleć, częściej wychodzić ze znajomymi i w sumie... fajnie jest

Powolutku postaram się wdrażać
ehh dlaczego się rozstaliście?
Stary 2010-07-07, 11:57   #1076
yvonna7
Zakorzenienie

łeee gabasl to chyba się zabiję ;((((

cziki hejo to kiedy wyprowadzasz się z domu? z kim będziesz mieszkać ?

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

mała
RazDwaTrzy
co się stało między Wami jeśli można spytać ?
czarownica no widzisz, ale przynajmniej dobrze, że nie zaczęliście ze sobą być...
Stary 2010-07-07, 12:02   #1077
chiccoo
Zadomowienie

yv, wyprowadzam się z dniem 1 października ale już we wrześniu zacznie się przewożenie rzeczy, urządzanie mieszkania itp
zakładając ze wszystkie się dostaniemy to będę mieszkać z moimi dwiema przyjaciołkami - też Paulinami, także będą 3 Pauliny no i czwarta osoba to jeszcze nie wiadomo, są trzy opcje, koleżanka z klasy z LO taka Kasia, albo koleżanka ze szkoły Ewa, albo koleżanka z mojej miejscowości Klaudia. mnie osobiście najbardziej odpowiadałaby Ewa. i chyba Paulinom też
mieszkanie jest na prawdę fajnie, dwa pokoje, kuchnia, łazienka. w wyposażeniu jest tv lodówka mikrofalówka, pralka. także czego chcieć więcej. musimy tylko wcześniej jechać wysprzątać bo mieszkało tam do tej pory dwóch studentów także syf konkretny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-07, 12:06   #1078
yvonna7
Zakorzenienie

to fajnie a to daleko od domu gdzie teraz mieszkasz?
a jakieś malowanie czy coś? czy po remoncie jest? meble są?
Stary 2010-07-07, 12:13   #1079
chiccoo
Zadomowienie

troszkę ponad 50km także nie jakoś tragicznie.
mieszkanko jest wymalowane, meble też są. trzeba tylko wysprzątać, tak jak napisałam wcześniej
to mieszkanie jest tuż obok Miasteczka AGH, a tam mieszka chłopak, z którym 'kręciłam' przed moim tż i wczoraj Ł mi powiedział, że właśnie wie i mogę się spodziewać niezapowiedzianych wizyt a ja się z tego powodu bardzo cieszę hehe
Stary 2010-07-07, 12:18   #1080
yvonna7
Zakorzenienie

to super oby tak dalej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości