|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole cz. VIII pt.: "Żółwiowe wieśniary i ich koszmary" :D
Frag, oj ty się masz z tym M.
![]() A praca - nieźle płacą, kasa się na pewno przyda A ile godzin dziennie pracujesz?
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
no nawet sporo ;p nie spodziewałam się
bede dojeżdżała mam do Torunia 20 km , po za tym 4 lata dojeżdżałam do szkoły też do Torunia to już wiem jak to jest ![]() a ty jednak do Wro ? nie zrezygnowałas ? |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
fragile hmm nie wiem
chcę do Wro, ale A. mnie zatrzymuje w Białym, mam tam złożone papiery i tutaj w Białym, więc jeszcze ostateczna decyzja przede mną
|
|
#1054 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta kasa pójdzie na dokończenie prawka ;p 8 godzin normalnie ![]() Cytat:
no to masz jeszcze trochę czasu na podjęcie jej , jeszcze dużo może się wydarzyć , ale ja chyba bym nie rezygnowała z marzeń dla chłopaka , ale to moje zdanie
|
||
|
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
Frag, pokaż mu kto tu rządzi
![]() Uuu no to wydaje się nieźle jak 8h
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
tu ejmala, musiałam zmienić nick
nie będę pisać czemu,ok? fragile no nie chcę rezygnować, ale on naprawdę wiele dla mnie znaczy po rozstaniu z M. on mnie pocieszył i sprawil, że tak szybko o nim zapomniałam
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm. Coś nowego? ![]() pf. możesz mi kupić . Mi kupywanie takich rzeczy może i sprawia przyjemność ale i przypomina że wakacje się kończą . Przydałby się jeszcze jeden miesiąc wakacji ![]() .Dżem dobry jest. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Mala gorącą wodą?
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- NutkaStylu to niech on do Ciebie przyjeżdża skoro może spać
|
|
#1059 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hej lazurowa hej beaute
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
no gorącą :P
|
|
|
|
#1061 |
|
Wtajemniczenie
|
narobiłaś mi ochoty na zmianę nicku
Chyba też sobie zmienię ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- nie zmieniam jednak
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
hejoo
![]() wstałam o 10:30 a teraz będe sprzątać, bo jak przede mną tak za mną xd
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
hej likable
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Dziewczyny
Ale u mnie masakryczna pogoda.. Jestem już po śniadanku, muszę się ogarnąć i iść do koleżanki odkupić książki do szkoły Zeszyty, ołówki długopisy itp już mam, jeszcze tylko piórnik Też lubię kupować te rzeczy W tym roku chcę mieć jakieś wypaśne pierwsze strony w zeszytach, może dziś nad tym pomyślę ![]() Wgl, powiem wam że boję się iść do technikum. Idę tam sama, chyba dlatego się boję.. Mam tam tylko jedną koleżanką, ale nie gadamy ze sobą za bardzo, tylko na "cześć" ale ona ani tak jest starsza.. Wszyscy moi znajomi mają chociaż jedną bliższą osobę w szkole, a ja nikogo Wiadomo, że potem kogoś poznam, ale najbardziej boję się tego rozpoczęcia roku..
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Evu, rozumiem Cię
Ja w tym roku zaczynam studia i też się znowu boję ![]() na jaki profil idziesz? tj. jakie technikum? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- nnno, muszę się pochwalić! zamówiłam keratynkę! |
|
|
|
#1066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie nie wiedziałam co chcę robić, bo od zawsze chciałam być kosmetyczką, ale ze względu że jedyna szkoła po gim dla kosmetyczek jest w Warszawie, a ja nie chcę się tam na razie przeprowadzić, zdecydowałam się na fryzjerstwo i ewentualnie po technikum zamierzam iść dalej na kosmetyczkę Moja klasa nie musi być wspaniała, żeby tylko była znośna, żebyśmy się nie pozabijały - o to się modlę A jakie studia zaczynasz ?
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
mechanikę i budowę maszyn oraz inżynierię biomedyczną
muszę się albo zdecydować na któryś albo od razu będę dwa ciągnąć Dla mnie najgorsze było poznanie nauczycieli i szkoły. :P Ale skończyłam już szkołę i w sumie to się cieszę
|
|
|
|
#1068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam mały problem. Od podstawówki do gimnazjum byłam cheerleaderką, jakieś 6 lat. Kocham to Wiem, że jeśli nie pójdę, to bd żałowała, bo to jest moja pasja. Ale jeśli pójdę, to czy bd miała na wszystko czas ? Treningi co najmniej 2 razy w tygodniu po mniej więcej 1.5 h lub 2..
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Keratyną się prostuje włosy na kilka miesięcy
![]() Też byłam w takiej sytuacji, bo wcześniej trenowałam siatkówkę i tańczyłam z dziewczynami. Siatki 2-4 h tygodniowo, z dziewczynami 3h tygodniowo no, do tego miałam coraz większe problemy ze zdrowiem (chore serce, łatwo było o urazy, o złamanie czegoś) i po półroczu zrezygnowałam, ale zaczęłam chodzić na aerobik, spodobało się, ale znowuż brak czasu U mnie w szkole ciężko było z matmą (a byłam w matematycznej klasie ;p) no i musiałam robić zadania, uczyć się dużo dosć, o mały włos, a bym nie zdała. W drugiej klasie brakowało mi kasy na własne zachciewajki (wcześniej dostawałam kasę za występy) no i musiałam coś zrobić. Postanowiłam dawać korki z matmy i jakoś się ułozyło Ale zamiłowanie do siatki przeszło mi po lekcjach wfu, na którym te ''lepsze'' dziewczyny naśmiewały się z tych, które w siatkę grać nie umiały, ze mnie gdy upadałam za piłką.Jak zobaczysz plan to zobaczysz czy dasz radę dojeżdżać
Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2010-08-07 o 13:05 |
|
|
|
#1070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ile za nią dałaś ? O ile mniej problemów bym miała gdybym codziennie wstawała z prostymi włosami ! Słyszałam o trwałym prostowaniu u fryzjera, ale nigdy za bardzo nie wgłębiałam się w te tematy Ja ogólnie chcę się w miare możliwości dobrze uczyć (obiecuję to sobie co roku ) nie chcę jechać na samych dwójach przez to że będę tańczyć.. Oczywiście pewnie bd miała dużo dwój, bo jestem strasznie słaba z matmy czy fizy Chyba tak zrobię, zobaczymy jak bd z planem i czy dam radę dojeżdżać, bo w korkach to gdzieś 40 min do 1 h.. Trenerka z Krzyku (bo tak się one nazywają) mówiła że treningi będą dostosowane do każdej z nas, ale tam też są studiujące dziewczyny, no i może być tak że od razu po szkole zmarnowana po np 8 h w tym 2 h wf'u będą musiała biec na trening, a to by było bardzo uciążliwe.. A z domu do tego liceum gdzie są treningi mam jakieś 20-30 min drogi, więc nawet busem nie opłacałoby mi się jechać po coś do domu..Eh, ciężkie te wybory.. No i muszę zacząć się uczyć podwójnego piruetu, bo takie są wymogi w regulaminie na zawodach w najstarszej kategorii..
|
|
#1071 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a poznasz ludzi bardzo szybko, szybciej niż myślisz. w końcu to jedna klasa, będziecie spędzać ze sobą codziennie masę czasu, każdy będzie chciał kogoś poznać ![]() Cytat:
przecież po powrocie do domu i tak nie uczysz się później cały dzień, a takie treningi to zawsze jakiś ruch i odskocznia od nauki ![]() Cytat:
u mnie w szkole była taka jedna. pamiętam nawet akcję jak się poszarpały i jedna wyrwała drugiej garść włosów z głowy
|
|||
|
|
|
#1072 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
![]() Chyba Tobie mnie tutaj brakuje. Taaaaak, coś nowego. wczoraj przez M pokłóciłam sie z dwoma chłopakami, którzy się nie znają. ale cóż. M mnie olał. W niedziele wyjeżdzam sobie do siostry do Wawki, popłacze sobie u niej troszkę. wybiorę się gdzies na zakupy... W ogóle na nk napisał do mnie taki chłopak (??) 21 lat ma.. ale taki dziwny troche, to tylko facet przecież.. a jakie ma auto, to kopara opada, znam jego była laskę i jak o niej pisaliśmy to powiedział ze to blachara i w ogl. no ale co do niej to racja.. w ogóle pisaliśmy o jego wymarzonej dziewczynie, co musi miec, to powiedzial, że duuże niebieskie oczka i blond wlosy, reszta nie ważna. oł szit. jeszcze kochać go musi. dziwactwo.
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Evu, prostowanie u fryzjera niszczy włosy, a keratyna wręcz przeciwnie
NutkaStylu, właśnie ja też nie zdecydowałabym się na klasę pełną dziewczyn tam są zwykle kłótnie i tworzą się grupki, a tam gdzie mężczyźni to nie ma takiej zawiści, zazdrości i jest naprawdę fajna atmosfera! ![]() Ananasek, a nie pomyślałaś o przerwie od facetów? ;> Nie wyszło Ci z tym M., potem z R., więc po co pakujesz się w kolejną znajomość? Jesteś bardzo młoda, masz czas, a chłopak nie jest najważniejszy. No co prawda nie znam Ciebie na tyle, by to mówić. Sama chciałam zrobić przerwę po rozstaniu z M., ale zaczęłam się spotykać ze starym znajomym i tak samo wyszło
|
|
|
|
#1075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja teraz w gim w klasie miałam tylko 5 chłopców Powiem wam, że nie było źle. Przez 2 lata normalnie się kochaliśmy, dopiero w 3 klasie wszyscy zaczęli się obgadywać, jechać i tak dalej, ale ani tak nie było najgorzej
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie było obgadywanie :P A w mojej klasie pełnej chłopakow nie było I miło ich wspominam
|
||
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak o tym wszystkim pomyślę, to tak strasznie się boję !
|
#1079 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A może po tym jak się już wyżalisz siostrze albo przed , postanów sobie że będziesz się zachowywywała jakby M. nie istniał? A jesteś pewna że ten chłopak nie chce Cie poderwać? ![]() sorki że pytam ale te znajomości z nk.. mogą być niebezpieczne .
||
|
|
|
#1080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ogólnie teraz sie tak zachowuję, bo jakoś tak ' dziwnym trafem mijamy się na gadu' no włąsnie On chyba chce, proponował spotkanie. Wiem jakie te znajomości są, ale On zna moją siostrę, pytał się jej o mnie. i ja też go tak w sumie znam z widzenia.. wcześniej to czesto go tu widziałam..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

A ile godzin dziennie pracujesz?

dużo!
mam do Torunia 20 km , po za tym 4 lata dojeżdżałam do szkoły też do Torunia to już wiem jak to jest 
chcę do Wro, ale A. mnie zatrzymuje w Białym, mam tam złożone papiery i tutaj w Białym, więc jeszcze ostateczna decyzja przede mną
to może wypłacz się? mi czasami to pomaga
. Przydałby się jeszcze jeden miesiąc wakacji