|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Pewnie im znowu serwery popadały..
o działa xd ;P Olasia justxbe
|
#2163 |
|
BAN stały
|
smutniasio
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Olasiu mi też szkoda. Płakać się chce na sam widok.. ;/
justxbe czemu?
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Klada ; no wiec , pewnie bedziecie mnie mialy za jakas pier.dolnieta , ale co tam
w piatku na sobote u mnie spal , rano gdy sie obudzilismy wpadlismy na pomysl , ze pojedziemy sobie dzis nad jezioro , ale po jakims czasie Tz mowi , ze on nie ma TAXA ( tutaj trzeba placic za to , ze sie jezdzi samochodem po ich drogach ) no i On tego nie mial , to skserowalam od mamy no i mu dalam , zatankowalismy jeszcze , bo mowil , ze za daleko nie dojedziemy no i telefon od Jego brata czy moze go zawiesc na miasto , ok , pojechalismy po Niego i myslalam , ze z miasta pojedziemy od razu nad jezioro , a tu dupa , pojechalismy do Niego , no wiec On zaparkowal , ja wzielam swoje rzeczy i powiedzialam , ze ja po miescie jak idiotka jezdzic nie bede i poszlam do domu , myslalam , ze przyjedzie , lecz nie.. to sie przebralam , zadzwonilam po kumpele no i wychodzac z domu zadzwonilam do Niego pytajac , czy mozemy sie spotkac na 5 minut , bo chce mu tylko cos powiedziec.. przyjechal w umowione miejsce , mialam nadzieje , ze bede sam , ale przyjechal ze swoim szwagrem , wysiadl z samochodu i powiedzialam mu , ze ja juz mam tego dosyc , nie bedzie mnie tak traktowac bla bla bla , no i kazal mi wsiasc , powiedzialam , ze nie i poszlam , oczywiscie mnie wolali pare razy , ale nie zlamalam sie .. po godzinie dzwoni do mnie Jego siostra i sie pyta gdzie jest moj Tz i Jego szwagier , odpowiedzialam , ze nie wiem .. po 3 godzinach prosila mnie abym do Tz szwagra zadzwonila , bo On od niej nie odbiera , nie odebral , a po paru minutach go wylaczyl.. bylam na miescie przez ten czas, zrobilam sobie male zakupy i wracajac do domu zaczelam sie martwic , po drodze do domu spotkalam Tz siostre , idaca do Jego domu z synkiem , gadalysmy i myslalysmy gdzie moga byc i tak doszlysmy do Jego domu , a ja poszlam do siebie . Ok. 22 zadzwonila Jego siostra i powiedziala , ze sa u jakiegos tam kumpla , no wiec napisalam mu na gadu pare rzeczy i poszlam spac , a On po tym wszystkim odpisal mi tylko ; ' jestes ? ' i to o 1 w nocy , wstajac rano myslalam , ze bedzie na gadu , a tu dupa , nie bylo go , pojechal sobie nad wodpospad z bratem i Jego dziewczyna i z 2 kumplami , wkurzylam sie naprawde , bo myslalam , ze spedze chociaz jeden weekend z nim , wrocil o 22 , oczywiscie poki sie z Nim nie spotkalam nie wiedzialam gdzie byl , wrocil pijany chociaz mowil mi , ze wypil tylko 2 piwa , poszlam do Niego i po 15 minutach przyjechal jakis kolega i prosil Go zeby pojechal z Nim zeby pokazac mu gdzie mieszka Jego brat , pojechalam z Nimi i w drodze dowiedzialam sie , ze wypil 8 piw i jaral zielsko wracaja odwiezli mnie do domu , myslalam , ze pojdzie ze mna i mi to wytlumaczy , ale nie , otwierajac drzwi od samochodu uslyszlam ' pa ' . poryczalam sie , wzielam wszystkiego Jego rzeczy i psa i poszlam do Niego , oddalam mu to , a On od razu wybiegl za mna i mowil , ze nie bede mu niczego zabraniac i ze mam mu dac spokoj , uderzylam go , a on mnie popchnal i upadlam , po chwili jednak sie zorientowal co zrobil i pomogl mi wstac przepraszajac mnie , poszlismy do Niego i mi wszystko powiedzial , pozniej poszlismy do mnie , pogadalismy i zostal na noc , nie poszlismy do szkoly , zostalismy w domu , zaczelam temat o jarniu i spytalam sie Go co wybiera ; mnie czy jaranie ? odpowiedzial , ze i to i to , nie zgodzilam sie , wiec wiedzialam , ze woli jaranie .. wyprosilam go , ja w tym czasie sie ubralam i poszlam na solarium z kumpela , wracajac chcialam przyjsc tylko po swoje rzeczy , ale go nie bylo , wychodzac z psem podjechal do mnie i oddal mi je wszystkie mowiac ; wybacz , ale ja nie bede z dziewczyna , ktora mi wszystkiego zabrania ' odjechal , a ja wrocilam do domu , napisalam mu na gadu , ze woli krotka faze niz mnie na zawsze to przyszedl po 20 minutach i zalozyl mi pierscionek , ktory kiedys mi dal i powiedzial , ze wybiera mnie rozpisalam sie tak do konca to nie wiem czy mu wierzyc , ale w tym zwiazku nie ma juz zadnych uczuc , wszystko jest takie jakby na niby..
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u babci na dole i wróciłam
ale u mnie wieje
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka z tego co dobrze pamiętam to on ciągle mówi, że wybiera Ciebie a co jakiś czas jara :/
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka, strasznie się dużo u Was dzieje. Nie wiem, co ja bym zrobiła. Zobaczysz, jak to będzie ;*
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
współczuje. wiem, ze Ci trudno
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
heh , widziałam się z Nim dziś niecałe 15 minut , wszedł , chwilę posiedział i powiedział , że idzie na siłownie i , że przyjedzie.. mineła godzina , a go jeszcze nie ma , zaraz się chyba położe spać
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wypytuję koleżankę, gdzie idą dziewczyny, z którymi się nie lubię ^^. Na szczeście jedna do licuem, do którego ja składam na trzecią pozycję, a druga do fryzjera, hyhy
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Malenka a na noc ma zostac?
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Nie , po prostu chcę z Nim spędzić trochę czasu..
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
jak zawsze , a ja na ostatnim miejscu..
no nic , idę spać
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
faceci to dziwne stworzenia
dobranoc i nie martw się uszy do góry
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Wydrukowałam podanie. Za pierwszym razem było 13 profili. Teraz jest już 24. Zaszalałam i dałam profil ekonomiczny oraz biolchema. Jak nad tym dłużej myslę, to mogłabym dostać się na ekonomiczny, bo jest gegra i matma, więc fajnie
Zaraz idę spać i chyba pójdę do tego teatru... pani od polskiego (wycha) może doceni, że tak mało osób przyszło, w tym ja, i będzie to miało wpływ na pewno na ocenę z zachowania, ale może i z polskiego ![]() jem serek wiejski z truskawkami, hihi. I moje podanie jest w koszulce i jedynej pustej teczce, którą znalazłam, z napisem - "Pierwsze dokumenty mojego maleństwa" ...
|
|
#2182 |
|
BAN stały
|
omgg oglądam eurowizję , niezłe na poprawienie humoru , hahaha ale się uśmiałam jak nasz śpiewał omgg po polsku i po angielsku i moja mama myślała że jeszcze po turecku , i tylko tych góralek tam do szczęścia brakowało hahah boskie
![]() |
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie oglądałam tego, haha
Ale widzę, że ciekawie Maaaaaaała, boję się przez park do liceum chodzić ; ccc Widziałam tam ekshibicjonistę ze trzy razy i mam uraz. A tam chyba nie ma oświetlonego Najlepsze jest to, że ulicę dalej od xi pracuje moja mama
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2010-05-25 o 22:05 |
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko 3 lata
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Żółwiki
lepiej nie będę pisać jak to się wszystko wczoraj skończyło ![]() Miłej Środy życzę
|
|
#2186 |
|
BAN stały
|
hej
|
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wczoraj z tż zrobiliśmy sobie grilla, który nie chciał się rozpalić, mieliśmy mieć kiełbaski na Barwy szczęścia, a były na M jak miłość straszne. zawsze mi się śni, że tż mnie zostawia, olewa, mówi, że nie kocha itd.. ale podobno sny tłumaczy się na odwrót ![]() tak po 22 tżta zebrało na 'amory', ale ja jakoś nie miałam ochoty, więc go uśpiłam smyrałam go po pleckach aż usnął, a ja razem z Nim obudziliśmy się o 00:30 i pojechał do domku ![]() dzisiaj mam z siostrą jechać do miasta, ma sobie kupić strój kąpielowy, bo zaczyna na basen z koleżankami jeździć. mamie mam jakąś spożywkę dietetyczną pokupować. a tak poza tym to pewnie będę się dziś nuuudzić. ![]() a Wy jakie macie plany? Miłego dniaa
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
hej
co tam? ![]() ale ze mnie wspaniała narzeczona! zrobiłam sałatkę dla Tżta, bo przyjedzie na okienku do mnie Wczoraj byłam na tej imprezie i byłoby wszystko spoko gdyby nie padał deszcz, a tak poszliśmy do arka, ale potem poszłam do koleżanki, a ona ma chłopaka od 2 tygodni. I ciągle się miziali, całowali, przytulali.. nie to, że im zazdroszczę, ale trochę kultury Ja jak jestem z Tż i z kimś to nie przymilam się usilnie do niego. Ehh... i poszłam sobie po 22 do domku Wypiłyśmy litr sobieskiego i po 2 desperadosy Kiedy już leżałam zadzwoniłam do Tżta i mi nabiło 10 zł za rozmowę :/ A dzisiaj o dziwo nie mam kaca I zamierzam pakować rzeczy i wujek będzie mi nosił i znowu się przeprowadzę do bloku, gdzie wcześniej mieszkałam Dzisiaj jeszcze dam klucze dla studentów dwóch, bo mają wynajmować jeden pokój
|
|
#2189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
o baseny ciekawe czy w krakowie już pootwierali, bo chętnie bym się przeszła, ale też nie mam stroju -.- ja dzisiaj od rana powtarzam geografię , polski i granie na flecie (?!!) i o 13 idę zdawać . potem jakieś zakupy , potrzebuję balsamu ! po południu z arkiem , omgg jak ny dawno się widzieliśmy. a wieczór spędzony z książkami , jutro do szkoły już ;< na szczęście w piątek wycieczka no i zostanie ostatni tydzień. |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

xd

w piatku na sobote u mnie spal , rano gdy sie obudzilismy wpadlismy na pomysl , ze pojedziemy sobie dzis nad jezioro , ale po jakims czasie Tz mowi , ze on nie ma TAXA ( tutaj trzeba placic za to , ze sie jezdzi samochodem po ich drogach ) no i On tego nie mial , to skserowalam od mamy
no i mu dalam , zatankowalismy jeszcze , bo mowil , ze za daleko nie dojedziemy no i telefon od Jego brata czy moze go zawiesc na miasto , ok , pojechalismy po Niego i myslalam , ze z miasta pojedziemy od razu nad jezioro , a tu dupa , pojechalismy do Niego , no wiec On zaparkowal , ja wzielam swoje rzeczy i powiedzialam , ze ja po miescie jak idiotka jezdzic nie bede i poszlam do domu , myslalam , ze przyjedzie , lecz nie.. to sie przebralam , zadzwonilam po kumpele no i wychodzac z domu zadzwonilam do Niego pytajac , czy mozemy sie spotkac na 5 minut , bo chce mu tylko cos powiedziec.. przyjechal w umowione miejsce , mialam nadzieje , ze bede sam , ale przyjechal ze swoim szwagrem , wysiadl z samochodu i powiedzialam mu , ze ja juz mam tego dosyc , nie bedzie mnie tak traktowac bla bla bla , no i kazal mi wsiasc , powiedzialam , ze nie i poszlam , oczywiscie mnie wolali pare razy , ale nie zlamalam sie .. po godzinie dzwoni do mnie Jego siostra i sie pyta gdzie jest moj Tz i Jego szwagier , odpowiedzialam , ze nie wiem .. po 3 godzinach prosila mnie abym do Tz szwagra zadzwonila , bo On od niej nie odbiera , nie odebral , a po paru minutach go wylaczyl.. bylam na miescie przez ten czas, zrobilam sobie male zakupy
wracaja odwiezli mnie do domu , myslalam , ze pojdzie ze mna i mi to wytlumaczy , ale nie , otwierajac drzwi od samochodu uslyszlam ' pa ' . poryczalam sie , wzielam wszystkiego Jego rzeczy i psa i poszlam do Niego , oddalam mu to , a On od razu wybiegl za mna i mowil , ze nie bede mu niczego zabraniac i ze mam mu dac spokoj , uderzylam go , a on mnie popchnal i upadlam , po chwili jednak sie zorientowal co zrobil i pomogl mi wstac przepraszajac mnie , poszlismy do Niego i mi wszystko powiedzial , pozniej poszlismy do mnie , pogadalismy i zostal na noc , nie poszlismy do szkoly , zostalismy w domu , zaczelam temat o jarniu i spytalam sie Go co wybiera ; mnie czy jaranie ? odpowiedzial , ze i to i to , nie zgodzilam sie , wiec wiedzialam , ze woli jaranie .. wyprosilam go , ja w tym czasie sie ubralam i poszlam na solarium z kumpela , wracajac chcialam przyjsc tylko po swoje rzeczy , ale go nie bylo , wychodzac z psem podjechal do mnie i oddal mi je wszystkie mowiac ; wybacz , ale ja nie bede z dziewczyna , ktora mi wszystkiego zabrania ' odjechal , a ja wrocilam do domu , napisalam mu na gadu , ze woli krotka faze niz mnie na zawsze to przyszedl po 20 minutach i zalozyl mi pierscionek , ktory kiedys mi dal i powiedzial , ze wybiera mnie

Ja jak jestem z Tż i z kimś to nie przymilam się usilnie do niego. Ehh... i poszłam sobie po 22 do domku