Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD" - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 12:00   #2761
tysiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Pogaduchy po szkole część III pt."Żółwie, faksiki i inne tegesy xD"

miałam lekkiego zamuła gdzieś o 2, ale chłopak koleżanki ze mną pogadał i jakoś się rozkręciłam xD wszystkim o 4 chciało się tak spać, żeee, ale nie daliśmy się xDD
jeden poszedł spać o 3 to obudził się za dwie godziny z czerwonymi paznokciami i napisem markerem "Sylwester 2009" na plecach xd nie opłacało się spać ;p

http://w144.wrzuta.pl/audio/33HJapkZ...osenka_filmowa hit naszego sylwestra
Stary 2010-01-02, 12:28   #2762
Eerie
BAN stały

Tysia no to wesoło

Malenka
kup mi cos też

Looolaaa

mi sie dzisiaj nic dla odmiany nie chce
Eerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:38   #2763
Leosia69
Zakorzenienie

ale jestem głodna

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:40   #2764
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez Leosia69 Pokaż wiadomość
ale jestem głodna
ja mam czipsy
Stary 2010-01-02, 12:50   #2765
Leosia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
ja mam czipsy
o Ty idź mi :P

Stary 2010-01-02, 12:51   #2766
klada
Zakorzenienie

hej ;d
na Sylwestrze bylo super, do 3 szlajalismy sie po wsi (wkolo tylko lasy i laki, domy byly daleko- troche sie balam, ale...) Poszlismy spac o 5 ;d
No a na drugi dzien bylam z kolega i jego rodzicami u ich kolegow i pozniej moi rodzice tam przyjechali (tam sie wszyscy znaja- rodzice z rodzicami, a my, ich dzieci z ich dziecmi ) i wczoraj wrocilam dopiero po 23

Ogolnie bardzo fajnie
Kurcze, codziennie wstaje o 12,13 lub 14, a w nocy nie moge zasnac, chodze spac tak kolo godz. 3... Jakja bd wstawac do szkoly?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 12:55   #2767
Leosia69
Zakorzenienie

klada mnie też martwi wizja wstawania w dodatku, że ja muszę o 5:30

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 13:00   #2768
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7
Konto usunięte

Mój TŻ obiecał mi, że od Nowego Roku nie będzie palił. A dzisiaj jak szłam na próby i wyszłam w stronę koleżanek i TŻ, bo oni chodzą ze mną, to widziałam jak weszli do takiej bramy, gdzie zawsze palą. Myślałam oczywiście, że TŻ tylko z nimi postoi. No ale weszłam i oczywiście widzę fajka w buzi. Byłam wściekła. Ta jego mina. Oops. Wyciągnęłam mu fajkę z buzi i rzuciłam w śnieg. Od razu wielkie halo, że co ja robię i bla bla bla. Mówię mu, że obiecał, że nie będzie palił. A on, że tego nie da się rzucić tak od razu. A ja mówię mu dalej, że po co obiecał, mógł powiedzieć, że spróbuje a nie, że rzuci od razu, że kiedyś rzucił od razu na dwa miesiące. A koleżanki oczywiście zaczęły go bronić. A ja mówię, że mnie to nie obchodzi, przecież obiecał, no kuźwa obiecał mi to! A one, że ja nie wiem jak to jest, że to trzeba stopniowo i w ogóle. A ja dalej swoje, że niepotrzebnie mi obiecał, gdyby powiedział, że postara się to byłaby inna bajka. No ale spoko. Poszliśmy na te próby a on do koleżanki mówi tak: Słuchaj XXX dasz mi fajkę? Pójdę sobie zapalić. A ja szok. No kuźwa, jakby na złość mi robił. Poszedł zapalić a ja za nim. Mówię do niego, że co on odpierdziela, czy robi mi na złość, po co mi obiecywał i takie tam. A on, że nie wie. A ja mówię, że znowu obiecałeś i nie dotrzymałeś słowa, a on, że to już ostatni raz, że więcej już nic mi nie obieca. A ja mówię do niego, czy nie umie się zaprzeć w sobie, a on, że nie i pyta czy ja nie umiem. A ja pytam w czym. A on, że zaprzeć się mam, żebym nie kręciła z jego kumplami!!! A ja tylko pisałam z jego kolegą na NK o Sylwku. On zaraz powiedział, że wie jaki ja mam styl pisania z kolegami. No to już była przesada. Zostawiłam go tam i poszłam na próby. Nie gadaliśmy ze sobą przez całe próby. Potem idziemy do domu, a oni znowu na fajkę... Ja już nic nie mówiłam, bo brakło mi słów na niego. Spoko. Idziemy dalej i koleżanka XXX, od której brał fajki mówi: M, widzimy się dzisiaj? A on: No jasne, o której. No to umówili się do godziny i on do mnie: Pasuje ci? No to ja specjalnie, żeby zobaczyć co zrobi, powiedziałam, że muszę być u siostry. A on: aha, no to XXX bądź na rogu o 17!!!!!!!!! Co za palant! Dobra idziemy dalej, w końcu mu powiedziałam, że mogę iść z nimi i powiedziałam, że jemu nie byłoby miło jakbym poszła sobie z jego kumplem sama gdzieś. A on, że to co innego bo XXX to jego przyjaciółka a ten chłopak to tylko mój znajomy...

Kur.wa nie wiem co mam robić, jestem wściekła na niego!

---

Ktoś to przeczytał wgl?
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:03   #2769
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

to ja nie będę oryginalna i powiem, że mnie też martwi wizja wstawania... o 5.45 ;o
Stary 2010-01-02, 13:05   #2770
klada
Zakorzenienie

Czarownica, ja nie wiem, co ci poradzic... Troche nie fajnie sie zachowal, ze nie liczy sie z Twoim zdaniem...
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2010-01-02, 13:07   #2771
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16202968]Mój TŻ obiecał mi, że od Nowego Roku nie będzie palił. A dzisiaj jak szłam na próby i wyszłam w stronę koleżanek i TŻ, bo oni chodzą ze mną, to widziałam jak weszli do takiej bramy, gdzie zawsze palą. Myślałam oczywiście, że TŻ tylko z nimi postoi. No ale weszłam i oczywiście widzę fajka w buzi. Byłam wściekła. Ta jego mina. Oops. Wyciągnęłam mu fajkę z buzi i rzuciłam w śnieg. Od razu wielkie halo, że co ja robię i bla bla bla. Mówię mu, że obiecał, że nie będzie palił. A on, że tego nie da się rzucić tak od razu. A ja mówię mu dalej, że po co obiecał, mógł powiedzieć, że spróbuje a nie, że rzuci od razu, że kiedyś rzucił od razu na dwa miesiące. A koleżanki oczywiście zaczęły go bronić. A ja mówię, że mnie to nie obchodzi, przecież obiecał, no kuźwa obiecał mi to! A one, że ja nie wiem jak to jest, że to trzeba stopniowo i w ogóle. A ja dalej swoje, że niepotrzebnie mi obiecał, gdyby powiedział, że postara się to byłaby inna bajka. No ale spoko. Poszliśmy na te próby a on do koleżanki mówi tak: Słuchaj XXX dasz mi fajkę? Pójdę sobie zapalić. A ja szok. No kuźwa, jakby na złość mi robił. Poszedł zapalić a ja za nim. Mówię do niego, że co on odpierdziela, czy robi mi na złość, po co mi obiecywał i takie tam. A on, że nie wie. A ja mówię, że znowu obiecałeś i nie dotrzymałeś słowa, a on, że to już ostatni raz, że więcej już nic mi nie obieca. A ja mówię do niego, czy nie umie się zaprzeć w sobie, a on, że nie i pyta czy ja nie umiem. A ja pytam w czym. A on, że zaprzeć się mam, żebym nie kręciła z jego kumplami!!! A ja tylko pisałam z jego kolegą na NK o Sylwku. On zaraz powiedział, że wie jaki ja mam styl pisania z kolegami. No to już była przesada. Zostawiłam go tam i poszłam na próby. Nie gadaliśmy ze sobą przez całe próby. Potem idziemy do domu, a oni znowu na fajkę... Ja już nic nie mówiłam, bo brakło mi słów na niego. Spoko. Idziemy dalej i koleżanka XXX, od której brał fajki mówi: M, widzimy się dzisiaj? A on: No jasne, o której. No to umówili się do godziny i on do mnie: Pasuje ci? No to ja specjalnie, żeby zobaczyć co zrobi, powiedziałam, że muszę być u siostry. A on: aha, no to XXX bądź na rogu o 17!!!!!!!!! Co za palant! Dobra idziemy dalej, w końcu mu powiedziałam, że mogę iść z nimi i powiedziałam, że jemu nie byłoby miło jakbym poszła sobie z jego kumplem sama gdzieś. A on, że to co innego bo XXX to jego przyjaciółka a ten chłopak to tylko mój znajomy...

---

Ktoś to przeczytał wgl?[/QUOTE]
świnia ale wiesz.. tak w ogóle to ja Cie podziwiam. gdyby mój exTż wyszedł gdzieś sam na sam z jakąś panienką to już by ze mną nie był... tak samo z przyjaciółkami... dla mnie przyjaciel to po prostu chłopak, a nie jakiś kolega. W ogóle to mam inne troche podejście do przyjaciół, zwłaszcza tych płci przeciwnej. I skoro on jest z Tobą to powinien się z Tobą umówić, a nie z nią. I jeżeli powiedziałaś, że Ci to przeszkadza to jak mógł tak się zachować Jego zazdrość rozumiem, bo często jest tak, że dla nas to wygląda normalnie, a dla innych już liczy się pod podryw

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 13:12   #2772
Konto usunięte

Cytat:
świnia ale wiesz.. tak w ogóle to ja Cie podziwiam. gdyby mój exTż wyszedł gdzieś sam na sam z jakąś panienką to już by ze mną nie był... tak samo z przyjaciółkami... dla mnie przyjaciel to po prostu chłopak, a nie jakiś kolega. W ogóle to mam inne troche podejście do przyjaciół, zwłaszcza tych płci przeciwnej. I skoro on jest z Tobą to powinien się z Tobą umówić, a nie z nią. I jeżeli powiedziałaś, że Ci to przeszkadza to jak mógł tak się zachować Jego zazdrość rozumiem, bo często jest tak, że dla nas to wygląda normalnie, a dla innych już liczy się pod podryw
No właśnie, już wiele razy mu mówiłam, że chcę, żeby ze mną spędzał więcej czasu niż w paczce (ja, on, XXX i koleżanka z chłopakiem swoim). A on, że dobrze. Że będzie lepiej. A teraz jak mu powiedziałam, że przecież gadaliśmy O CZYMŚ, to powiedział, że przecież nie będzie cały czas siedział w domu. A kuźwa jeszcze parę dni temu powiedział, że musi się uczyć w weekend!!!
26e36cd43f9cac15ad5746d34296336ad12aa2b1_614faa18a26c7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:13   #2773
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

Czrownica co za palant z niego
nie wiem co powiedzieć, jego zachowanie było beznadziejne...

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:14   #2774
Leosia69
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16202968]Mój TŻ obiecał mi, że od Nowego Roku nie będzie palił. A dzisiaj jak szłam na próby i wyszłam w stronę koleżanek i TŻ, bo oni chodzą ze mną, to widziałam jak weszli do takiej bramy, gdzie zawsze palą. Myślałam oczywiście, że TŻ tylko z nimi postoi. No ale weszłam i oczywiście widzę fajka w buzi. Byłam wściekła. Ta jego mina. Oops. Wyciągnęłam mu fajkę z buzi i rzuciłam w śnieg. Od razu wielkie halo, że co ja robię i bla bla bla. Mówię mu, że obiecał, że nie będzie palił. A on, że tego nie da się rzucić tak od razu. A ja mówię mu dalej, że po co obiecał, mógł powiedzieć, że spróbuje a nie, że rzuci od razu, że kiedyś rzucił od razu na dwa miesiące. A koleżanki oczywiście zaczęły go bronić. A ja mówię, że mnie to nie obchodzi, przecież obiecał, no kuźwa obiecał mi to! A one, że ja nie wiem jak to jest, że to trzeba stopniowo i w ogóle. A ja dalej swoje, że niepotrzebnie mi obiecał, gdyby powiedział, że postara się to byłaby inna bajka. No ale spoko. Poszliśmy na te próby a on do koleżanki mówi tak: Słuchaj XXX dasz mi fajkę? Pójdę sobie zapalić. A ja szok. No kuźwa, jakby na złość mi robił. Poszedł zapalić a ja za nim. Mówię do niego, że co on odpierdziela, czy robi mi na złość, po co mi obiecywał i takie tam. A on, że nie wie. A ja mówię, że znowu obiecałeś i nie dotrzymałeś słowa, a on, że to już ostatni raz, że więcej już nic mi nie obieca. A ja mówię do niego, czy nie umie się zaprzeć w sobie, a on, że nie i pyta czy ja nie umiem. A ja pytam w czym. A on, że zaprzeć się mam, żebym nie kręciła z jego kumplami!!! A ja tylko pisałam z jego kolegą na NK o Sylwku. On zaraz powiedział, że wie jaki ja mam styl pisania z kolegami. No to już była przesada. Zostawiłam go tam i poszłam na próby. Nie gadaliśmy ze sobą przez całe próby. Potem idziemy do domu, a oni znowu na fajkę... Ja już nic nie mówiłam, bo brakło mi słów na niego. Spoko. Idziemy dalej i koleżanka XXX, od której brał fajki mówi: M, widzimy się dzisiaj? A on: No jasne, o której. No to umówili się do godziny i on do mnie: Pasuje ci? No to ja specjalnie, żeby zobaczyć co zrobi, powiedziałam, że muszę być u siostry. A on: aha, no to XXX bądź na rogu o 17!!!!!!!!! Co za palant! Dobra idziemy dalej, w końcu mu powiedziałam, że mogę iść z nimi i powiedziałam, że jemu nie byłoby miło jakbym poszła sobie z jego kumplem sama gdzieś. A on, że to co innego bo XXX to jego przyjaciółka a ten chłopak to tylko mój znajomy...

---

Ktoś to przeczytał wgl?[/QUOTE]

ja bym się ostro wkurzyła i nie odzywała się do niego i dziś na to spotkanie bym nie poszła. i nie pisała do niego ani nie odbierała od niego telefonów.
Facet musi wiedzieć gdzie ma swoje miejsce w związku i trzeba ich 'zabijać' taką samą bronią jak oni nas.

Cytat:
to ja nie będę oryginalna i powiem, że mnie też martwi wizja wstawania... o 5.45 ;o
ja o 15 min prędzej

Stary 2010-01-02, 13:20   #2775
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
Czrownica co za palant z niego
nie wiem co powiedzieć, jego zachowanie było beznadziejne...
Cytat:
ja bym się ostro wkurzyła i nie odzywała się do niego i dziś na to spotkanie bym nie poszła. i nie pisała do niego ani nie odbierała od niego telefonów.
Facet musi wiedzieć gdzie ma swoje miejsce w związku i trzeba ich 'zabijać' taką samą bronią jak oni nas.
Nie chcę tego robić, bo wiem, że wtedy on by się obraził, może by mnie rzucił bo "ZACHOWUJĘ SIĘ JAK DZIDZIUŚ". A ultimatum też mu nie postawię, bo bardzo dobrze wiem kogo by wybrał
Stary 2010-01-02, 13:22   #2776
klada
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16203395]Nie chcę tego robić, bo wiem, że wtedy on by się obraził, może by mnie rzucił bo "ZACHOWUJĘ SIĘ JAK DZIDZIUŚ". A ultimatum też mu nie postawię, bo bardzo dobrze wiem kogo by wybrał [/QUOTE]
Skoro wiesz, kogo by wybral, to jest sens ciagnac to dalej...?
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Stary 2010-01-02, 13:22   #2777
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
fragile, my się chyba nie znamy, witaj w żółwiowym gronie
pokaż zdjęcie ;D
I Ciebie witam
fragile 9000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:23   #2778
Leosia69
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16203395]Nie chcę tego robić, bo wiem, że wtedy on by się obraził, może by mnie rzucił bo "ZACHOWUJĘ SIĘ JAK DZIDZIUŚ". A ultimatum też mu nie postawię, bo bardzo dobrze wiem kogo by wybrał [/QUOTE]
no sory, ale to chyba on się zachowuje jak dziecko.
Obiecał coś, ale jednak nie wypełnił obietnicy. Ty mu coś tłumaczysz a on i tak swoje.

Stary 2010-01-02, 13:24   #2779
klada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
I Ciebie witam
hej, my tez sie nie znamy ;d
Klaudia ;d
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 13:26   #2780
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Skoro wiesz, kogo by wybral, to jest sens ciagnac to dalej...?
Kocham go przecież i wiem, że on mnie też kocha...

Cytat:
no sory, ale to chyba on się zachowuje jak dziecko.
Obiecał coś, ale jednak nie wypełnił obietnicy. Ty mu coś tłumaczysz a on i tak swoje.
No właśnie... ehhh
Stary 2010-01-02, 13:31   #2781
fragile 9000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
Monia eee.. no ale chyba nie było aż tak źle?
Fragile jasne, pokaż
Macie moje nk może sobie na mnie popatrzeć
http://nasza-klasa.pl/profile/655191...ery/album/2/31

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
hej, my tez sie nie znamy ;d
Klaudia ;d
Justyna czyli Justi Witam

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16203547]Kocham go przecież i wiem, że on mnie też kocha...

Jak kocha to czemu wybrałby inną ?
Stary 2010-01-02, 13:33   #2782
Leosia69
Zakorzenienie

Czarownica Ciebie kocha a ciągle umawia się z 'przyjaciółka'

Fragile czy można Cię zaprosić do znajomych

Stary 2010-01-02, 13:34   #2783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fragile 9000 Pokaż wiadomość
Macie moje nk może sobie na mnie popatrzeć

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Justyna czyli Justi Witam

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16203547]Kocham go przecież i wiem, że on mnie też kocha...

Jak kocha to czemu wybrałby inną ?
Bo powiedziałby: NIE BĘDZIESZ MI KAZAŁA WYBIERAĆ, TO MOJA PRZYJACIÓŁKA! ZACHOWUJESZ SIĘ JAK DZIECKO, MAM JUŻ TEGO DOŚĆ.!
Stary 2010-01-02, 13:35   #2784
fragile 9000
Zadomowienie

Leosia Oczywiście dotyczy to wszystkich pań tutaj
Stary 2010-01-02, 13:36   #2785
Konto usunięte

Cytat:
Czarownica Ciebie kocha a ciągle umawia się z 'przyjaciółka'

Fragile czy można Cię zaprosić do znajomych
No bo przecież to jest jego przyjaciółka, to nic, że mówił mi, jak bardzo ona mu się podoba i jak go pociąga
Stary 2010-01-02, 13:38   #2786
Leosia69
Zakorzenienie

[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16203795]No bo przecież to jest jego przyjaciółka, to nic, że mówił mi, jak bardzo ona mu się podoba i jak go pociąga [/QUOTE]
mówił Ci, że ona mu się podoba i go pociąga? dziewczyno nad czym Ty się tutaj zastanawiasz?

Stary 2010-01-02, 13:39   #2787
RazDwaTrzyMamCie
Zadomowienie

fragile, dodałam - monika

RazDwaTrzyMamCie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 13:40   #2788
Leosia69
Zakorzenienie

fragile a mi jakiś błąd w tym linku wyskakuje ;/ podaj jeszcze raz jak możesz

Stary 2010-01-02, 13:43   #2789
fragile 9000
Zadomowienie

Monika okey , przyjełam
Leosia proszę :

Stary 2010-01-02, 13:46   #2790
Konto usunięte

Cytat:
mówił Ci, że ona mu się podoba i go pociąga? dziewczyno nad czym Ty się tutaj zastanawiasz?
On mówi, że ona mu się podoba, ale kocha tylko mnie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości