|
|
#2251 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoły i kursy Wizażu i Stylizacji
Cytat:
W Łodzi ciężko o dobry kurs/szkołę wizażu bądź charakteryzacji. Też jestem z Łodzi i w końcu zdecydowałam się na kurs wizażu w Warszawie w Select. Juto zaczynam Również zastanawiam się nad 2-letnią szkołą charakteryzacji w Warszawie prawdopodobnie w ASPTTF http://www.charakteryzacja.pl/Ale to zobaczę, najpierw przejdę kurs i zobaczę czy faktyczne mnie to pociąga Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
czesc wszystkim jak ktos zastanawia sie nad szkoloa pssw w gdyni to odradzam,tragedia
|
|
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czy moglabys podzielic sie swoimi doswiadczeniami i opinia o select? bo tez sie nad nia kiedys zastanawialam.... |
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Przyczajenie
|
pytasz czemu a co wybierasz sie tam kupe kasy chca a wiedzy daja minimium tylko co musz boja sie powiedziec cos wiecej boja sie konkurencji ze w tromjiescie bedzie za duzo wizarzystow a trojmiasto jest male.to co pisza na stronie swojej szkoly mija sie z rzeczywistoscia.duzo mozna powiedziec
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2257 |
|
Przyczajenie
|
i co bylas jestes zadowolona unas 70%najchetniej by zrezygnowalo
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Raczkowanie
|
ja wlaśnie koncze kosmetologie licencjat i sie zastanawiam czy isc na kosmetologie II czy na kurs czy szkole wizazu??
jak myslicie |
|
|
|
|
#2259 |
|
Przyczajenie
|
88malgorzat a co to jest ta kosmetologia 2 jak po kosmetologi zrobisz sobie wizaz wiecej bedziesz mogla klijentce zaoferowac
|
|
|
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
kosmetologia II czyli kosmetologia studia magisterskie w tej chwili koncze licencjat
wiem ze mazna rowniez isc na studia podyplomowe gdzie jest kierynek wlasnie wizaz |
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
to zależy czym tak naprawdę chcesz się zajmować, bo wizaż to troche jednak co innego niż kosmetologia. Jeśli będziesz chciała być kosmetologiem - wizażystka, to ja jednak polecałabym zrobienie dobrego kursu wizażu, bo tam sie skupiasz właśnie na malowaniu, modelowaniu i tak talej
|
|
|
|
|
#2262 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Czy któraś z Was uczęszczała bądź ma zamiar do Aktywnego studium plastycznego technik teatralno-filmowych w Warszawie? / www.charakteryzacja.pl |
|
|
|
|
#2263 |
|
Przyczajenie
|
Laski ja też przeszukiwałam fora żeby znaleźć dobry kurs wizażu. Narazie najbardziej kieruje sie w strone select.edu.pl bo jako jedyni maja system na raty i za kurs - płacę 71 zł miesięcznie, a nie od razu 2300zł! I weekendowo mają więc mogę ze szkoła pogodzić."
|
|
|
|
|
#2264 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2265 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
! Tylko się boje rozmowy kwalifikacyjnej bo trzeba jakieś swoje rysunki/obrazy przynieść :/ a ja jedynie na twarzach malowałam więc sobie pomyślałam czy by było ok jakbym im przyniosła np fotografie makeupów wykonanych przeze mnie. No i ogólnie są tam zajęcia z malarstwa czy tam rysunku więc mam małe obawy ale strasznie się napaliłam więc możliwe że się zdecyduje
|
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Przyczajenie
|
witam,
jestem tutaj nowa i przeczytałam jedynie kilka pierwszych stron z samego początku (czyli opinie z ok.2006 roku). Wiem ze ten temat był już poruszany, ale czy ktoś może ma jakieś opinie (ŚWIEŻE!) o szkole Państwa Dziewulskich? w ferie będę jechać obejrzeć tę szkołę i jestem ciekawa czy nadal opinie na forach o tej szkole są negatywne? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-01-29 o 15:37 |
|
|
|
|
#2268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś może coś powiedzieć na temat Szkoły Stylu Moniki Jaruzelskiej??
W marcu organizowany jest miesięczny kurs dla stylistów, zastanawiam się czy warto wydać kasę i jakie ewentualnie są możliwości zdobycia pracy po takim kursie??? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
no też jestem ciekawa, bo Monika Jaruzelska to nazwisko, i zresztą chyba nie mało kosztuje. Ciekawa jestem opinii czy warto?
|
|
|
|
|
#2271 |
|
Przyczajenie
|
A ja bym sie chciala dowiedziec jakichs opinii o new nails w Warszawie. Był ktoś tam na kursie stylizacji paznokci? Czy polecacie, czy też może nie? Moja znajoma byla tam na kursie wizażu i była bardzo zadowolona, ale chciałabym poznać również inne opinie.
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze sprawdzonego źródła wiem, że nie warto iść do Studia Sztuki na stylizację. Mam w tej szkole znajomą projektantkę i mi odradzała.
Za to pracujący w zawodzie stylista polecił mi Kozłowską Visage. |
|
|
|
|
#2273 |
|
Przyczajenie
|
Ja byłam w gowork i byłam bardzo zadowolona. wejdzcie sobie na strone i sprawdzcie.
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja zupelnie odwrotnie paru znajomych bardzo poleca Studio Sztuki natomiast jesli chodzi o KV i to pozostawia wiele do zyczenia...
|
|
|
#2275 |
|
Przyczajenie
|
wczoraj dzwonilam do szkoły Kozłowska Visage, w przyszłym tygodniu jadę do szkoły aby ją obejrzeć, pani sekretarka bardzo miła, niestety się nie zrozumiałyśmy i myślała, ze w tym roku chce już zaczać nauke i już jestem zapisana jako pierwsza na liscie na edycje jesien 2011
Cytat:Napisane przez ogwiazdka Ze sprawdzonego źródła wiem, że nie warto iść do Studia Sztuki na stylizację. Mam w tej szkole znajomą projektantkę i mi odradzała. Za to pracujący w zawodzie stylista polecił mi Kozłowską Visage. A ja zupelnie odwrotnie paru znajomych bardzo poleca Studio Sztuki natomiast jesli chodzi o KV i to pozostawia wiele do zyczenia... heh... chyba tak naprawdę to nigdy opinie o szkołach nie będą takie same, ktoś uważa tak, ktoś inny inaczej, po prostu trzeba isc i sie samemu przekonac. |
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2277 |
|
Przyczajenie
|
heh... chyba tak naprawdę to nigdy opinie o szkołach nie będą takie same, ktoś uważa tak, ktoś inny inaczej, po prostu trzeba isc i sie samemu przekonac.[/QUOTE]
Dokładnie - zawsze się znajdą dwie strony, wiec nie nalezy sie sugerowac opiniami np. w internecie. Poza tym jest niestety bardzo wiele firm które uskuteczniają czarny PR i piszą negatywnie o konkurencji (przeważnie rzeczy który nijak się mają do prawdy) :/ kazdy przy wyborze szkoły zwraca uwagę na coś innego wiec trzeba już indywidualnie się dowiadywać o to co nas najbardziej interesuje ! o!!
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Przyczajenie
|
A kiedy jedziesz?;> Bo ja też chcę tam iść, ale chyba dopiero jesienią 2012.[/QUOTE]
jadę w przyszłym tygodniu, mam kilka pytań których nie jestem pewna i wole to zrobić osobiście niż przez maila... |
|
|
|
|
#2279 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny wybiera się może któraś z Was do szkoły GoWork w Warszawie na technika usług kosmetycznych ??
|
|
|
|
|
#2280 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Pewnie, ze moge A jesli chodzi o KV to rozumiem, ze interesuje Was stylizacja?Jesli chcecie to moge podac troche bardziej szczegolowych info o szkole wiec jak macie jakies pytania to piszcie na priv
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

Również zastanawiam się nad 2-letnią szkołą charakteryzacji w Warszawie prawdopodobnie w ASPTTF

?