|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() co do takich szortów???
w szczególności jakie buty???
czy te ostatnie białe japonki będą pasować? a torebka?? http://www.allegro.pl/item201932357_...n_2007_38.html dodam że szafę mam ubogą w sportowe rzeczy, raczej bardziej eleganckie ale te szorty mnie urzekły ![]() ![]() i na koniec zdjęcie pożyczone od Puchatkowa - mam nadzieję że się nie obrazi ![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4381751 PS rzeczywisty kolor - taki jak na zdjęciu od Puchatkowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co do takich szortów???
ja bym tu nawet bokserke i jakies buty na obcasach zalozyla
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a te japonki z unblu będą pasować??
http://www.allegro.pl/item201932357_...n_2007_38.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Spodenki, japonki, t-shirt z kolorowym nadrukiem, do tego torbę worek.
2. Spodenki, bluzka tuba, jednokolorowa, buty na obcasie, torebka kopertowa. 3. Spodenki, słodka bluzka z bufkami, balerinki, torebka na łańcuszku, przełożonym na skos przez ramię. 4. Spodenki, sweter z dekoltem w serek (widzi mi się coś szarego, błekitnego), pod to koszua z kołnierzykiem, torba worek, skarpetki stopki i sportowe buty, przypominające wyglądem te do golfa. Na chłodniejsze wieczory - dorzucasz marynarkę. Rozwiązań jest mnóstwo ![]() Zapomniałabym o jednym z moich ulubionych zestawów - prześwitująca koszula-tunika, sandały rzymianki. Do tego będą pasowały idealnie! Edytowane przez czarownicagosia Czas edycji: 2007-06-06 o 04:52 Powód: post pod postem, prosze uzywac Edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
głównie chodzi mi jakie buty by pasowały, szczeególnie na lato, nie chciałabym jakichś typowo sportowych, tylko jakieś takie bardzie eleganckie, ale nie za bardzo bo w końcu te spodnie są jednak trochę w charakterze sportowym... echhhh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
pasują, pasują obcasy!
![]() ![]() popieram eloteteie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Napewno te japonki z inblu by pasowaly
![]() Torebke to jakis fajny worek, materialowy lub ze skorki eko, no i na koniec jakas fajna bluzeczka i dodatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() tylko tak ciągle zastanawiam się nad tymi obcasami, bo nawet bym takie wolała, ale to są takie luźne... już samam nie wiem... najwyżej zostanę z tymi inblu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
te japonki są fajne
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ale chyba na balerinki za ciepło będzie jak powrócą te upały sprzed tygodnia...?
w sumie też myślałam o japonkach na obcasie, ale u mnie nie ma żadnych japonek na obcasie, a na allegro nic ciekawego nie widziałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A na chłodniejszy dzień pasowałyby rajstopy pod takie spodenki (ja mam podobne czarne) ??
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
klapki z inblu beda na pewno pasowac
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wklejam kilka zdjec do inspiracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
więc zakupiłam te japonki inblu, załączam zdjęcia, bo chyba jednak nie pasują do tych szortów i torebki...
tak sobie myślę, że chyba jakby jednolite byłyby te paseczki to by pasowały bardziej ![]() http://www.allegro.pl/item202475483_...biale_39_.html coś takiego.... http://www.allegro.pl/item202330061_...a_gratis_.html tutaj są lepsze zdjęcia... moja koleżanka je miała dzisiaj i nieżle wyglądały, je je w tym tygodniu przymierzałam, ale się wahałam, a teraz sama nie wiem czy dobrze zrobiłam... co myślicie....? bo jeszcze te z inblu mogę oddać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest w porzadku i pasuja te japonki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() do katia84: myślę, że zaproponowany zestaw spodenki+japonki+torebka wyglądaja razem całkiem ok - prosto i kolorystycznie. Edytowane przez molokai Czas edycji: 2007-06-07 o 15:19 Powód: odp. do katia84 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.